Uzaktan

Uzaktan

Son dakika uzaktan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzaktan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzaktan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzaktan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzaktan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.593 uzaktan haberi bulunmuştur. Tüm uzaktan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır?
Anzak Günü nedir, Azak Gününde şafak ayini neden yapılır? Çanakkale Anzak Ayini ne zaman yapılır? Anzak Günü nedir, ne zaman, Anzak Günü geleneği şafak ayını neden yapılır? Anzak Günü'nde Avustralya ve Yeni Zelanda, Gelibolu Yarımadası'ndaki Anzak Tören Alanı'nda Şafak Töreni' yapılıyor.
25.04.2024 Yaşam
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır
Türkiye'nin ilk İstif sınıfı gemisi TCG İstanbul göreve hazır TCG İstanbul fırkateyninin yaklaşık 1 ay sonra göreve başlaması bekleniyor. İstanbul Tersanesi'nde TCG İstanbul Fırkateyni'nin üretim süreci, özellikleri ve hedefleri anlatılırken, Atatürk'ün yatı Savarona'nın restorasyon süreci hakkında da bilgiler verildi. Tersane komutanı Tuğamiral Recep Erdinç Yetkin , "Gelişmiş ve yetkin komuta kontrol sistemleriyle ve artan sensör ve silahlarıyla çok etkin bir vuruş gücüne sahip olacaktır. Yüzde 80 yerlilik oranı bulunmaktadır. Tek eksik noktamız olan ana tahrik sistemleri yani makineleri de büyük bir gayretle millileştirme, yerlileştirme yolunda devam ediyoruz" dedi.
24.04.2024 Gündem
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi
İnek kanala düştü, suya atlayıp kurtardı! O anlar saniye saniye kaydedildi Sivas’ın Gölova ilçesinde Boğazköy mevkisinde bir inek otlarken sulama kanalına düştü.Suyun akıntısı ile sürüklenmeye başlayan ineği D-100 kara yolu üzerinde otomobil ile seyir halinde olan Zülal Polat, "Hiç düşünmeden yardım etmek için suya atladım. Uzun uğraşlar sonucu ineği kurtardık" dedi.
23.04.2024 Gündem
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı
Tesla Model Y satışa çıktı! İşte en ucuz modelin Türkiye fiyatı Tesla'nın en ucuz otomobillerinden olan Model Y, ön siparişe başladı. Arkadan çekişli versiyonun fiyatı da açıklandı.
19.04.2024 Ekonomi
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün
İtalya'dan çalışma vizesi! 28 bin euro kazanmak mümkün İtalya'da geçen yıl 28 Mart’ta parlamentoda onaylanan, uzaktan çalışanlar için yeni vize uygulaması yürürlüğe girdi.Dünyada tatil için tercih edilen ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan İtalya, bu vize sayesinde artık ofiste çalışmak zorunda olmayan milyonlarca “dijital göçebeyi” ağırlayacak. 4 Nisan’da yürürlüğe giren uygulamanın İtalyan ekonomisine de önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
12.04.2024 Gündem
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı!
Silahlı soyguncuları copla durdurmaya çalıştı! İstanbul'un Başakşehir İlçesinde kuyumcuya giren kar maskeli silahlı 4 kişi yaklaşık 3 milyon lira değerinde altınları çaldı. Şüphelileri farkeden güvenlik görevlisi elindeki copla soyguncuları engellemeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı.
5.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış
Antalya'da dedikodu cinayeti! Öldürdükten sonra ormana kaçmış Antalya'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. hakkında dedikodu yaptığını öne sürdüğü uzaktan akrabası Cihan Akın Güler'i (34) tabancayla vurarak öldürdü.
2.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar: İBB Başkanı türlü pazarlık peşinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Sandık Yönetim Kurulu İftarı Programı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İşi hiç olmadığı kadar sıkı tutmamız gerekiyor. Bizim kimsenin oyunda gözümüz yok. Ama bizim namusumuza emanet edilmiş tek bir kardeşimizin oyunun zayi edilmesine de rıza gösteremeyiz. Genel merkezimizle, il teşkilatımızla, ilçe teşkilatlarımızla her şeyi adım adım izleyeceğiz“ dedi.
29.03.2024 Gündem
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle öğretmenler 2 haftalık seminerlere katılacak. Peki, Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı?
22.03.2024 Gündem
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacak
MSB açıkladı: Irak’ın kuzeyinde "Güvenli bölge" oluşturulacak Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, "Irak ile görüşmeler devam etmektedir. Irak tarafı da terör örgütü PKK'yı tehdit olarak görmektedir. Ortak Harekat Merkezi ve diğer terörle mücadeledeki işbirliği tekliflerimize olumlu yaklaşmaktadırlar" ifadelerine yer verdi.
21.03.2024 Gündem
Deprem bölgesinde istihdama destek
Deprem bölgesinde istihdama destek 6 Şubat depremlerinin ardından Turkcell tarafından başlatılan ‘Gönül Bağı Projeleri’ kapsamında Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde Global Bilgi Çağrı ve Mesleki Eğitim Merkezi hizmete açıldı. Bugüne kadar depremden etkilenen 855 kişiyi istihdam eden şirket, proje kapsamında 7 bin kişiye de eğitim verdiğini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar
10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey için emsal karar Gaziantep'te, 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaşan ağabey Mehmet T. (21), yargılandığı davada iyi hal indirimi uygulanarak 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.03.2024 Gündem
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart
İnsansız Deniz Aracı Yarışması için son başvuru tarihi 15 Mart TEKNOFEST Teknoloji Yarışmaları kapsamında Milli Savunma Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen İnsansız Deniz Aracı Yarışmasına katılım için son başvuru tarihi 15 Mart 2024.
2.03.2024 Yaşam
Uzaktan çalışma için yeni yasa yolda! Kolaylık sağlanacak, işte yeni planın detayları...
Uzaktan çalışma için yeni yasa yolda! Kolaylık sağlanacak, işte yeni planın detayları... Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Yatırım ortamının iyileştirilmesi için önümüzdeki 2 yıl boyunca uygulanacak 57 maddelik eylem planı açıklandı. Buna göre esnek çalışmada yeni mevzuat hazırlanacak. Yabancı teknoloji uzmanına kolay çalışma izni sağlanacak. KDV istisnaları azaltılacak ve maden yatırımına tek noktadan izin verilecek. İşte yeni çalışmanın detayları...
2.03.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor
MHP'li Yönter: Türkiye'ye örtülü bir ekonomik operasyon yapılıyor MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, "CHP'de Özgür Bey'e genel başkanlık 10 gömlek fazla geldi. CHP, 31 Mart'ta milletin şamarını yiyecek." dedi. Yönter, fahiş fiyat artışlarıyla ilgili de dikkat çeken mesajlar verdi.
1.03.2024 Gündem
Bayraktar Akıncı’dan Çakır’la tam isabet
Bayraktar Akıncı’dan Çakır’la tam isabet Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Vatan TV
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı
Milli seyir füzesi Çakır'ın ilk atış testi başarıyla tamamlandı Bayraktar AKINCI TİHA, milli olarak geliştirilen Çakır Seyir Füzesi ile gerçekleştirdiği test atışında 100 kilometre uzaktan deniz üstündeki hedefi tam isabetle vurdu.
1.03.2024 Gündem
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt
MHK'den "MHK Başkanı maç esnasında VAR Merkezi'ni aradı" iddiasına yanıt Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ahmet İbanoğlu'nun, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı sırasında karşılaşmanın VAR merkezini aradığı iddiası için yalanlama geldi.
29.02.2024 Süper Lig
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor!
Emeklilik reformu: Erken ve 2. emeklilik imkanı! SSK'lı, Bağ-Kurlu, ev kadını milyonları kapsıyor! Yeni emeklilik sistemi geliyor. Milyonlarca çalışan yakından takip ediyor. Detaylar netleşmeye başladı. Prim desteği, ek gösterge, uzaktan çalışma ayrıntısı ortaya çıktı. Erken emeklilik ve 2. emeklilik imkanı doğuyor. Yeni emeklilik sistemi başta olmak üzere çalışma hayatında birçok düzenlemenin yapılacağı dönem başladı. Bağ-Kur'lular, ev kadınları, anneler, çalışanlar, işçiler, memurlar gibi toplumun hemen her kesimini ilgilendiren değişiklikler belli bir takvim çerçevesinde hayata geçecek. Peki neler değişecek? Kimler nasıl yararlanacak? İşte detaylar...
26.02.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Uzaktan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzaktan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.