Kocaelispor'da Selçuk İnan 'yapamadık' deyip kötü haberi verdi

KOCAELİSPOR HABERLERİ... Kocaelispor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sahasında Göztepe’ye 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapatan Kocaelispor’da Teknik Direktör Selçuk İnan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.
Maç öncesinde fiziksel gücü yüksek bir takıma karşı mücadele edeceklerini öngördüklerini belirten İnan, hafta boyunca bu doğrultuda hazırlandıklarını söyledi. Özellikle hava toplarına ekstra parantez açtıklarını vurgulayan genç teknik adam, "Çok çalıştığımız yerden, kornerden golü yedik. Maça iyi başladık ama rakibimiz yüksek toplarla bizi zorladı. Maça tutunmaya çalıştık, 1-1’i de yakalayabilirdik ama değerlendiremedik. Neticesinde uzaktan yediğimiz golle mağlup olduk. Kaybettiğimiz için çok üzgünüz," ifadelerini kullandı.
Mücadelenin kırılma anlarına ve takımın oyuna başlama ritmine de değinen Selçuk İnan, bazı maçlarda istedikleri agresif başlangıcı sahaya yansıtmakta zorlandıklarını dile getirdi. Bu durumu oyuncularıyla sürekli konuştuklarını belirten İnan, "Bazı zamanlar bazı takımlara karşı bunu isteseniz de sahaya yansıtamıyorsunuz. Bugün de öyle oldu. Aslında gole yakın olan taraf bizdik; tam bir kırılma anı yaşanacakken kalemizde golü gördük. Önümüzdeki süreçte kendi sahamızda seyircimizle beraber daha agresif bir oyun sergilemek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz," şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının sakat oyuncuların durumuna ilişkin sorusunu da yanıtlayan Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, sakatlığı süren Petkovic’in tedavi süreci hakkında bilgi verdi. Oyuncunun sağlık durumunu yakından takip ettiklerini belirten İnan, "Petkovic’in tedavi süreci devam ediyor. Salı ya da çarşamba günü tedavisi sona erecek ve ardından bireysel çalışmalarına başlayacak. Her şey yolunda giderse 2-3 hafta sonra yeniden aramızda olacağını umuyorum," diyerek sözlerini tamamladı.











