Kamu Personeli

Kamu Personeli

Son dakika kamu personeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kamu personeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kamu personeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kamu Personeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kamu personeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.585 kamu personeli haberi bulunmuştur. Tüm kamu personeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar...
Kamuya 23 kurum binlerce memur ve personel alımı yapacak! İşte memur olmak için şartlar ve açık pozisyonlar... Memur ve sözleşmeli kamu personeli olmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat geldi. Memur olmak isteyen vatandaşlar için kamu kurumları Resmi Gazete'de personel ilanlarını yayımladı. 23 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 11.169 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, polis, büro personeli, teknisyen gibi pozisyonlara binlerce memur alımı yapılacak. Peki hangi kurumlar personel alımı yapıyor? İşçi ve memur alımı için hangi pozisyonlar açık? İşte memur olmak isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak?
Memur maaşları erken yatacak mı💰Kamu personeli maaşları bayramdan önce hesaplara yatar mı? Nisanın kaçında, ne zaman memurların maaşları yatacak? Kamu kurumu çalışanları ve emeklileri nisan ayının gelmesiyle maaşlarına yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Maaş ödemelerini bekleyen kamu çalışanları bayram sebebiyle yatırılacak maaşların bayram öncesi hesaplarında olup olmayacağını sorguluyor. Bakanlık merak edilen soruya yanıt verdi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleri tahsis numarasına göre farklı tarihlerde yapılırken, memur maaşları her ayın 15’inde hesaplara yatırılıyor. Peki, Memur ve emekli maaşları erken mi ödenecek? Kamu personeli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce mi yatacak?
3.04.2024 Çalışma Hayatı
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı?
1 Nisan hastaneler açık mı 2024, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, seçimden sonra hastaneler tatil mi, acil servisler açık mı? Sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan Pazartesi idari izinli sayılacak. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, konuya ilişkin kararı, sosyal medya hesabından duyurdu. Seçimden sonraki gün izin durumu netlik kazanınca “1 Nisan Pazartesi hastaneler tatil mi? Doktorlar seçimden sonraki gün çalışacak mı, 1 Nisan hastaneler açık mı 2024?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
29.03.2024 Gündem
1 Nisan memurlara idari izin var mı? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı?
1 Nisan memurlara idari izin var mı? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlere gidiyor. Milyonlar seçmen oy kullanmak için sandık başına gidecek. Sandık kurullarında görevli olan memurlar ise ertesi günü yani 1 Nisan'ı düşünüyor olacak. Son dakika bilgisine göre 1 Nisan 2024 Pazartesi günü seçimlerde, sandıkta görevli memurlara idari izin kararı çıkarıldı. Peki seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı?
26.03.2024 Gündem
Yerel seçim için idari izin kararı! 1 Nisan Pazartesi günü izinli olacaklar
Yerel seçim için idari izin kararı! 1 Nisan Pazartesi günü izinli olacaklar 31 Mart’ta yerel seçimlerde sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan pazartesi izinli sayılacak.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakan Göktaş kamu personeli alımı ile ilgili detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.
19.02.2024 Gündem
EKPSS 2024 başvuru ücreti ne kadar, EKPSS’ye ilk başvuru nasıl yapılır 2024? EKPSS başvurusu için gerekli belgeler 2024 ve EKPSS başvuru kılavuzu 2024
EKPSS 2024 başvuru ücreti ne kadar, EKPSS’ye ilk başvuru nasıl yapılır 2024? EKPSS başvurusu için gerekli belgeler 2024 ve EKPSS başvuru kılavuzu 2024 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-EKPSS) başvuruları başladı. Adaylar, EKPSS başvurularını https://ais.osym.gov.tr adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek. Peki, EKPSS 2024 başvuru ücreti ne kadar, EKPSS’ye ilk başvuru nasıl yapılır 2024?
12.02.2024 Gündem
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 KPSS 2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile tercih başvurusunda bulunan adaylar branş ve kontenjan dağılımı ile ilgili ayrıntılar ile tercih detaylarını sorguluyor. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 ve ÖSYM 2024/4 KPSS tercih ekranı (https://ais.osym.gov.tr).
31.01.2024 Çalışma Hayatı
EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması
EKPSS 2024 ne zaman yapılacak, EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 392 engelli ataması Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamaların EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirileceği belirtilen açıklamada, tercih işlemlerinin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapılabileceği bildirildi. Peki, EKPSS başvuruları ne zaman başlayacak? 2024 EKPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı, EKPSS 2024 ne zaman yapılacak?
10.01.2024 Eğitim
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacak
Atama müjdesi! Bakanlık duyurdu: 2 bin 392 engelli ataması yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 392 engellinin kamu kurumlarına atanacağını açıkladı. Atamalar EKPSS puanı ve kura yöntemiyle gerçekleştirilecek.
10.01.2024 Gündem
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler
Okulda top kavgası! Sınıfı basıp, öğretmenleri dövdüler Kocaeli'nin Darıca ilçesindeki Darıca Ressam Osman Hamdi Bey Ortaokulu’nda görevli 2 öğretmen, bir öğrencinin aile bireyleri tarafından darbedildi. Öğretmenler, darp raporu alıp, aileden şikayetçi oldu.
29.12.2023 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı...
Kamu personeli 2024 maaş çizelgesi: Memur maaşları bir bir hesaplandı! Polis, doktor, öğretmen 2024'te ne kadar maaş alacak? İşte en düşük memur maaşı... Yeni yılda memur maaşlarının belli olmasına kısa süre kaldı. 2024 yılında kamu kurumlarında çalışan memurlar şimdiden maaşlarını hesaplamaya başladı. İçlerinde öğretmen, hemşire, polis, doktor gibi mesleklerde çalışanlar alacakları maaşları farklı zam oranlarına göre hesap ediyor. Aralık ayı enflasyonun belli olmasıyla birlikte memurların alacağı maaşları da şekillenecek. Enflasyon farkına göre kamu personeli 2024 maaş çizelgesi de belli oldu. İşte 2024 memur maaş tablosu....
20.12.2023 Ekonomi
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı?
29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? Yurttaki olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı kentlerde okullara ara verildi. Meteoroloji, 26 il ilgili uyarı yapınca öğrenciler ve veliler yarın okullara tatil kararı gelip gelmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki, 29 Kasım okullar tatil mi 2023? Bursa, Zonguldak, Ankara’da yarın okul var mı? 29 Kasım okullara kar tatili olacak mı 2023, Valilikler tatil açıklaması yaptı mı?
28.11.2023 Gündem
Bir ilde okullar tatil edildi
Bir ilde okullar tatil edildi Erzurum il merkezinde olumsuz hava şartları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
27.11.2023 Gündem
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri
ÖSYM 2024 yılı sınav takvimini açıkladı! İşte YKS, KPSS tarihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2024 yılında uygulancak olan sınavlara ilişkin "ÖSYM 2024 Yılı Sınav takvimini erişime açtı.
6.11.2023 Eğitim
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi
2024 asgari ücret ne kadar olacak? Bakan Işıkhan tarih verdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 3600 ek gösterge ve asgari ücret çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Vedat Işıkhan, "2024 yılı asgari ücretini belirlemek için aralık ayı başında komisyonumuz toplanacak. Herkesin mutabık kaldığı bir tutarda uzlaşılacağını ümit ediyoruz" dedi.
3.11.2023 Ekonomi
Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Kadınlar birbirine girdi
Güzellik merkezinde 'seans ücreti' kavgası! Kadınlar birbirine girdi Esenyurt’ta bir güzellik merkezinde ücret ödemeden bakım seansına girmek isteyen yabancı uyruklu 2 kadın ile işyeri çalışanları saç saça baş başa birbirine girdi. Aldıkları bakım ürünlerinin de ödemesini yapmayan kadınlar işyerinden kaçarken, yaşanan kavga anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.
5.10.2023 Yaşam
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş...
Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat! Binlerce kişi işe alınacak, 22 bin lira maaş... Memur ve kamu personeli olmak için büyük fırsat verildi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı memur ve personel alım ilanlarını her geçen gün yeniliyor. Kamunun tüm kademelerinde ihtiyaçlara göre açılan kadrolara şartlara uyan kişiler yerleştiriliyor. Son açılan 101 ilan kapsamında 4 binden fazla kişi kamuda istihdam edilecek. İşte memur ve kamu personeli alımı yapan kurumların isim isim listesi...
5.10.2023 Ekonomi
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Kamu Personeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kamu personeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.