Sonuçları

Sonuçları

Son dakika sonuçları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sonuçları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sonuçları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sonuçları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sonuçları gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.310 sonuçları haberi bulunmuştur. Tüm sonuçları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir?
Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor 2024, Green Card başvuru sonuçları nereden öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için araştırmalar hızlandı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşama ve çalışma hakkı kazanmak isteyenler 2024 Green Card çekiliş sonuçlarını bekliyor. ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan duyuru sonrasında, Green Card sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, 2024 Green Card sonuçları ne zaman açıklanacak?
27.04.2024 Yaşam
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız
Bakan Şimşek: Enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atacağız Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin açılışında bir konuşma yaptı. Şimşek enflasyonu düşürmek için kararlı adımlar atılacağını söyledi. Öte yandan Şimşek "Tasarruf konusunda çalışmalarımızı nihai bir noktaya getirdik, yakında bazı hususları paylaşacağız ve gereken adımları atacağız" açıklamasında bulundu.
26.04.2024 Ekonomi
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı
Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişi: 23 Nisan MPİ çekilişi saat kaçta? Bilet sorgulama ekranı Milli Piyango 23 Nisan 2024 çekilişinde büyük ikramiye 80 milyon TL. Talihli adayları büyük ikramiyenin sahibi olmak için biletlerini kontrol etmeye başladı. İşte Milli Piyango 23 Nisan çekilişi bilet fiyatları, çekiliş saati ve sonuçlar ile ilgili merak edilenler.
23.04.2024 Gündem
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman?
AÖL kayıt yenileme tarihi ve ücreti | MEB duyurdu! Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman? AÖL 3. dönem kayıt yenileme tarihi ve ücreti, lise eğitimini açıktan sürdüren öğrenciler tarafından araştırılıyor. Açık lise 2. dönem sınav sonuçları geçtiğimiz günlerde ilan edildi. Peki Açık lise 3. dönem kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
23.04.2024 Gündem
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek?
Rönesans kaç lot verdi? (Rönesans gayrimenkul halka arz sonuçları) Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile gerçekleşen halka arz sürecini 19 Nisan 2024 tarihinde tamamladı. Rönesans Gayrimenkul tarafından sunulan hisse senetlerinin birim fiyatı 135 TL olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding borsada işlem görüyor mu, kaç lot verdi, Rönesans halka arz ne zaman işlem görecek? Rönesans halka arz sonuçları açıklandı mı?
22.04.2024 Ekonomi
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı
Bakan Ersoy, turizmde hedefi açıkladı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Turist sayısı olarak 4'üncü sıraya yükseldik. Hedefimiz de dünyada ilk 3'e girmek. Çok hızlı bir şekilde regülasyonlar yapıyoruz. Ülkemizi 60 milyon- 100 milyon bandında turist alan ülkeler seviyesine getirmeyi hedefliyoruz" dedi.
18.04.2024 Gündem
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi?
BİLSEM sınav sonuçları 2024 saat kaçta, ne zaman açıklanacak? BİLSEM MEB GOV TR 2024 1.2.3.4.5. sınıf sonuçları açıklandı mı, sorgulama ekranı aktif mi? BİLSEM sonuçları 2024, büyük bir merakla bekleniyor. Özellikle ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri arasında yapılan BİLSEM sınavına girenler, sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sık sık sorguluyor. Öğrenciler ve veliler, sonuçların açıklanmasıyla ilgili güncel duyuruları yakından takip ediyor ve heyecanla sonuçların yayınlanmasını bekliyor. Peki, BİLSEM sonuçları saat kaçta açıklanacak, ne zaman MEB tarafından açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları
Bursluluk sınavı ne zaman? İOKBS bursu ne kadar 2024, bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? Bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları Bursluluk sınavı giriş belgeleri MEB tarafından erişime açıldı. İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için geri sayım devam ederken sınav giriş belgesinin nasıl ve nereden alındığı, İOKBS bursunun ne kadar olduğu ile kaç soru sorulacağına dair detaylar da gündeme geldi. İşte bursluluk sınavı giriş yerleri sorgulama ve bursluluk sınavı 2024 soruları ile Bursluluk sınavı ne zaman, sorusunun yanıtı…
18.04.2024 Yaşam
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı?
BİLSEM SONUÇLARI 2024 | BİLSEM meb gov tr sorgulama ekranı! BİLSEM sonuçları ne zaman açıklanacak, BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 açıklandı mı? BİLSEM sonuçları 2024 sorgulama ekranı sık sık ziyaret ediliyor. ilkokul 1, 2 ve 3. Sınıfları kapsayan BİLSEM sınavına girenler sonuçların açıklanıp açıklanmadığını sorguluyor. Peki, BİLSEM sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak?
18.04.2024 Gündem
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024?
Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker 390 işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkşeker 390 sürekli işçi alımı ne zaman sonuçlanır 2024? Türkşeker 390 sürekli işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere 390 sürekli işçi alımı yapacaklarını bildirdi. Açıklama ardından Türkşeker "4857 SAYILI KANUNUNA TÂBİ SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI HAKKINDA DUYURU" başlıklı duyuru ile detaylar paylaşıldı. Peki, Türkşeker işçi alımı başvuru şartları neler, Türkşeker sürekli işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanır?
17.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları
Yeniden Yönetici Atama Sonuçlarını Açıklayan İller || YENİDEN YÖNETİCİ ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI? Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Yeniden yönetici görevlendirme sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanıyor. Yönetici atama ve yeniden görevlendirme sonuçlarını il müdürlükleri üzerinden il bazlı belli oluyor. Bulundukları okullarda görev süresi dolan yöneticilerin yeniden görevlendirilmesi için gerçekleştirilen sürecin sonuçları, il bazında erişime açıldığından MEB yeniden yönetici atama sonuçları ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Okul müdürü, müdür yardımcısı, idareci atama sonuçları açıklandı mı? İşte MEB yönetici atama il il sonuçları ile ilgili detaylar…
16.04.2024 Çalışma Hayatı
14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu
 14. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu Dijital mecralar ve uygulamalar üzerinden yaratıcılık ve iş sonuçları ile reklamların değerlendirildiği ve ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye, İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından on dördüncü kez düzenlendi. Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine, reklamveren markalar, yayıncı mecralar ve reklam ajansları ile sektör kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra IAB Kurucu Başkanı Ahmet Pura, IAB Europe Yönetim Kurulu Başkanı Thomas Duhr ve IAB Europe Onursal Başkanı Constantin Kamaras da katıldı.
17.04.2024 Vitrin
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor Kabine, bugün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Ortadoğu’daki gerilim, terörle mücadele operasyonları, ekonomi ve yerel seçim sonuçları gibi önemli gündem başlıklarıyla toplanacak.
16.04.2024 Gündem
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi
AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024 AÖL sınav sonuç takvimi AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı 2.dönem sınav sonuçlarına yönelik araştırmalar takvim yaklaştıkça arttı. Peki, AÖL (Açıköğretim Lisesi) sınavı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
14.04.2024 Yaşam
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati
LGS NE ZAMAN? MEB LGS sınav tarihi ve saati Merkezi Sınav’ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Okul müdürlükleri başvuru işlemleri ile ilgili öğrencilere rehberlik edecek ve sınav başvuruları 1 Nisan 2024 tarihine kadar okul müdürlükleri tarafından onayladı.
14.04.2024 Yaşam
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir?
Green Card başvuru sonuçları 2024 ne zaman açıklanıyor? DV Lottery Green Card başvuru sonucu nereden öğrenilir? Green Card sonuçları ne zaman açıklanıyor, Green card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? Green Card başvuru sonuçları için sorgulama sayfası sık sık ziyaret ediliyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı kazanmak için Green Card başvurusunda bulunan vatandalar çekiliş sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorgulanıyor. DV Lottery erişim ekranı üzerinden açıklanacak. Peki, Green Card başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl ve nereden öğrenilir?
14.04.2024 Yaşam
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu
Binlerce kişi için iş fırsatı! Başvurular internet üzerinden alınıyor, en çok eleman ihtiyacı olan sektörler belli oldu İş arayanları yakından ilgilendiriyor. Sektörler tek tek açıklandı. Birçok alanda eleman ihtiyacı bulunuyor. İnternet üzerinden açık iş pozisyonlarına başvuru yapmak mümkün. Açık iş istatikleri araştırması 1. çeyrek sonuçları yayımlandı. Araştırma sonucu 330 bin 325 açık iş tespit edildiğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İş gücü piyasasının ihtiyaçlarını tespit ederek iş arayan vatandaşlarımızın istihdama katılımlarını kolaylaştırıcı adımlar atmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
9.04.2024 Çalışma Hayatı
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak!  Peş peşe adaylık açıklamaları
İYİ Parti lideri Meral Akşener, kongrede aday olmayacak! Peş peşe adaylık açıklamaları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener "Seçim sonuçları kapsamında ödediğim bedele razıyım" diyerek kurultayda genel başkanlığa aday olmayacağını duyurdu. Akşener'in kararı sonrası İYİ Parti'de art arda adaylık açıklamaları geldi.
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sonuçları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sonuçları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.