Uygun

Uygun

Son dakika uygun haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uygun ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uygun haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uygun

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uygun gelişmeleri de dahil olmak üzere 61.049 uygun haberi bulunmuştur. Tüm uygun haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmalarını masum bulmuyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Son günlerde muhalefet ve bazı marjinal yapılar Taksim tartışmaları ile 1 Mayıs’ın bayram havasına gölge düşürmeye çalışıyor. Sembolik törenler haricinde Taksim Meydanı’nın miting yeri olmadığı, mitinge uygun bir altyapıya sahip olmadığı, herkesin malumu iken bu konudaki dayatmaları masum bulmadığımızı ifade etmek isterim'' dedi.
30.04.2024 Gündem
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz
Bakan Kacır'dan KOBİ'lere müjde: 300 milyon avroluk finansmanı sunuyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "300 milyon avroluk bir finansmanı; dijital dönüşüm ve olgunluk değerlendirme analizi gerçekleştirerek, dijital dönüşüm ihtiyaçlarını tespit eden ve yol haritasını oluşturan KOBİ'lerimizin hizmetine sunuyoruz" dedi.
30.04.2024 Ekonomi
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’
Üniversite öğrencileri için ‘Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması’ Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
30.04.2024 Yaşam
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor
Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibi olan kulübü satın alıyor İngiltere'de Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor. Ilıcalı yaptığı açıklamada yeni projesini duyurdu.
30.04.2024 Süper Lig
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs kararı! Ulaşımda kısıtlama olacak İstanbul Valiliği 1 Mayıs'ta toplu ulaşıma kısıtlama getirildiğini açıkladı. Kapatılacak yollarda kısıtlama 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşımındaki kısıtlamalar kısıtlamalar 05.30'ta başlayacak.
30.04.2024 Gündem
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor
Sağlıklı Bir Fikrim Var Proje Yarışması, geleceğin sağlık liderlerini ödüllendiriyor Sağlık ve eğitim alanında gençlerin yeteneklerini keşfetmek ve geleceğin sağlık profesyonellerine destek olmak amacıyla, Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, İstanbul Üniversitesi-İstanbul Tıp Fakültesi ve Orzaks İlaç iş birliğiyle “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması düzenleniyor. Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışma, sağlık alanında öğrenim gören gençlere üretkenliklerini ve yenilikçi fikirlerini sergileme fırsatı sunacak.
29.04.2024 Gündem
Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var?
Lila Kağıt hisse fiyatı: Lila Kağıt halka arz ne zaman? LILAK koduyla Lila Kağıt hangi bankalarda var? Sermaye Piyasası Kurulu onay verdi ve Lila Kağıt Halka arz oluyor. Yatırımcılar da Lila Kağıt hisse fiyatı ve talep toplama tarihlerini de araştırmaya başladı. Halka arz büyüklüğü 4,48 milyar lira olan LILAK kodlu Lila Kağıt toplamda 120.000.000 lot dağıtacak. Katılım endeksine uygun olup olmadığı araştırılan Lila Kağıt hangi bankalarda var?
29.04.2024 Ekonomi
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: Taksim uygun değil İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen yer ve güzergahlar arasında değildir. Çünkü Taksim Meydanı ve çevresi konumu itibarıyla toplantı ve gösteri yürüyüşü için uygun değildir" dedi.
29.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü
Bakan Bayraktar açıkladı: LNG anlaşması için ABD'li şirket ile görüşüldü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, LNG anlaşması için Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) enerji şirketi Exxon Mobil ile görüşüldüğünü açıkladı.
28.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt verdi. Bakan Şimşek "Ülkemiz uluslararası piyasalardan daha uzun vadeli ve geçmiş döneme göre uygun maliyetli dış finansman sağlıyor" ifadelerini kullandı.
28.04.2024 Ekonomi
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak
Mars, Koç burcunda, yer yerinden oynayacak! Para resmen onlara akacak, Mars ateşi 3 burcu yakacak Gökyüzü oldukça hareketli. Mars'ın Koç burcuna geçmesiyle 12 burcun da hayatı değişecek. Peki bu süreçte Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcunun hayatı nasıl değişecek? Para kimlere akacak? Seyahat etmekten başı dönecek burç şaşırttı. Kimileri ise neye elini atsa başarılı olacak. Yeni işlere başlamak için en uygun zaman olacak.
28.04.2024 Astroloji
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri
Koton halka arz katılım endeksine uygun mu, Koton Mağazacılık halka arz ne zaman, kaç lot verir? Koton halka arz talep toplama tarihleri Koton Mağazacılık halka arz oluyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. halka arz haberini duyurdu. Peki, Koton Mağazacılık halka arz talep toplama ne zaman, kaç lot verir, hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu?
27.04.2024 Ekonomi
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı
Milletlerarası anlaşmalar Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan 5 milletlerarası anlaşma, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.04.2024 Gündem
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu?
Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var > kaç lot verir, Lila Kağıt ne zaman halka arz olacak? Halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar olacak Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? Lila Kağıt'ın halka arz olup olmadığı ve katılım endeksine uygunluğu ve kaç lot vereceğine yönelik detaylar sorgulanıyor.  Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş. halka arz büyüklüğü 4,48 Milyar TL olacak. İşte Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot verir? Lila Kağıt halka arz tarihi ve fiyatı > Lila Kağıt halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? Sorularının yanıtı…
27.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mark Rutte ile görüştü: Kalıcı ateşkes büyük önem taşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı ile ortak basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Erdoğan, “Ticari ve ekonomik ilişkilerimiz derinleşerek güçlenmeye devam ediyor. Hollanda, Türkiye'deki en büyük yabancı yatırımcı ülke konumundadır. Girişimcilerimiz ise Hollanda'da 6 milyar avro değerindeki yatırımlarıyla yaklaşık 80 bin kişiye istihdam sağlıyor. İkili ticaretimiz geçtiğimiz sene 13 milyar doları buldu. Bu rakamı ilk aşamada 15 milyar dolara, ardından da 20 milyar dolara çıkarmayı hedefliyoruz. Avrupa Birliği'yle gümrük birliğinin güncellenmesine yönelik çalışmaların bir an önce başlatılması önemlidir" dedi.
26.04.2024 Gündem
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı
Pandemi döneminde kullanılan ilaçlar tehlike saçıyor! Dirençli süper mikroplar yarattı Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), Kovid -19 salgını sırasında hastanede tedavi gören ‘her ihtimale karşı’ kullanılan antibiyotik verildiğini, bu ‘aşırı kullanımın’ antibiyotiğe dirençli süper mikropların ortaya çıkmasına potansiyel olarak katkıda bulunduğunu ifade etti.
26.04.2024 Gündem
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi..
Yüksek ses çıkarttı! Trafikten men edildi.. Zonguldak'ın Gazipaşa Caddesi’nde trafik denetimi yapan trafik polisleri, yüksek ses çıkaran egzoz kullandığı gerekçesiyle 6 bin 439 TL ceza kesilip, motosiklet trafikten menedildi. Motosiklet sahibi iraç Abalı,“Bari bağlamayın abi, gözünüzü seveyim. Çekici çağıracak param yok ne yapayım” dedi.
25.04.2024 Gündem
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var
AYM Başkanı Özkaya: Yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Yüce Divan Salonu'nda 62'nci kuruluş yıl dönümü törenine katıldı. AYM Başkanı Kadir Özkaya, yargı organları arasında iyi bir iletişime ihtiyaç olduğunu vurguladı.
25.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak
Ticaret Bakanlığı’ndan satılık Michael Jordan imzalı ayakkabı! 5 milyon liradan satılacak Ticaret Bakanlığı, mevzuata uygun şekilde gümrük işlemi tamamlanmadığı için gümrükte terk edilen ABD’li eski basketbolcu Michael Jordan imzalı 3 çift spor ayakkabıyı 5 milyon liraya satışa çıkarttı.
25.04.2024 Ekonomi
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor
Su ürünlerinde endişeye yol açtı! Yapay resiflerde 'istilacı tür' tehlikesi devam ediyor Antalya'da son yıllarda balık popülasyonunun azalması ve balıkçıların çözüm beklentisi, yapay resif yapılmasını gündeme getirdi. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yapay resif alanında uzman isimlerinden biri olan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Altan, yapay resiflerde 'istilacı tür' endişesi gündeme gelmesinden sonra açıklamalarda bulundu.
25.04.2024 Gündem
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon: Saim Çakmak yakalandı
MİT'ten nokta operasyon: Saim Çakmak yakalandı MİT ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü PKK/KCK Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak'ı İstanbul’da yakaladı.
24.04.2024 Gündem
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Uygun ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uygun haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.