Ücretli Öğretmen

Ücretli Öğretmen

Son dakika Ücretli öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ücretli öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ücretli öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretli Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretli öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 316 ücretli öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm ücretli öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması
Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasıyla ilgili olarak takvim ve tarihin netleşmediğini açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar?
Antrolopoloji Nedir, Ne Bilimidir? Antropologlar Ne İş Yapar? Antropoloji, insanı temel alan iletişim ve etkileşim, kültürel gelişmeler ve çeşitlilik gibi pek çok konuyu gündeminde tutan çok önemli bir bilim dalıdır. Güncel ve tarihsel boyutlarda Antropoloji ilgi alanına giren konuları oluşturur. İnsan toplulukları ile ilgili derinlemesine bilgi edinmeyi amaçlayan Antropoloji geleneği ise, antropologlar aracılığı ile sürdürülür ve geliştirilir. 
11.01.2024 Gündem
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti!
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti! Ocak ayı zammıyla birlikte ücretli öğretmen maaşı 2024 yılı için netleşecek. TÜİK tarafından açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamı ile birlikte ücretli öğretmenlerin maaşı hesaplanmaya başlanacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ücretli öğretmenlik ek ders ücretlerinde artış yaşanmıştı. Peki 2024 ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? Ücretli öğretmen ek ders ücreti arttı mı? İşte merak edilen detay...
3.01.2024 Ekonomi
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artışa gidiyoruz." İfadeleri kullanıldı.
15.09.2023 Çalışma Hayatı
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı
En düşük öğretmen maaşı ne kadar olacak? Öğretmen maaşı ne kadar, uzman öğretmen maaşına zam geldi mi, öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğretmen maaş zammı Öğretmen maaş zammı ile en düşük öğretmen maaşı TÜİK tarafından açıklanacak Haziran ayı enflasyon rakamlarıyla birlikte sorgulanıyor. 2023 yılının ilk 6 aylık TEFE-TÜFE verilerine ilişkin enflasyon rakamları ile emekli ve memur zammı belli olacak. Enflasyona bağlı belirlenen memur zammıyla birlikte doktor, hemşire, imam, polis ve öğretmen maaşları artacak. Peki, Öğretmen maaşı ne kadar olacak, en düşük öğretmen maaşı ne oldu? Öğretmen maaşına zam geldi mi? İşte öğretmen maaşı 2023 Temmuz zammı…
4.07.2023 Memur
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor?
Ücretli Öğretmen Maaşları 2023: En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Ücretli öğretmen maaşlarının 2023 yılında ne kadar olacağı merak edilirken yeni yılda yapılacak maaş zamlarından yararlanıp yararlanmayacakları da şimdiden araştırılmaya başlandı. Yaklaşık 86 bin ücretli öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda görev yapıyor. 2023 Ocak ayında memurlara yapılacak zam ile birlikte gündeme gelen ücretli öğretmenlerin maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak edilirken 2023 yılı ücretli öğretmen maaşlarının ne kadar olacağı da araştırılan konular arasında geliyor. Peki, En yüksek, en düşük ücretli öğretmen maaşı ne kadar? Ücretli Öğretmenler ne kadar maaş alıyor? Yeni yılda ücretli öğretmen maaşları artacak mı? Asgari ücret ücretli öğretmen maaşını etkiler mi? İşte yeni ücretli öğretmen maaşı hesaplama!
21.12.2022 Çalışma Hayatı
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
2023 öğretmen maaşları ne kadar olacak? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Kadrolu ve sözleşmeli öğretmen maaşları farklılık gösterirken derecelerine göre de öğretmenlerin maaşı değişiyor. Peki, sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor? Sözleşmeli, ücretli ve kadrolu öğretmenler ne kadar maaşı alıyor?
10.11.2022 Memur
17 yaşındaki öğrencisi, evinde ölü bulunmuştu! Flaş gelişme
17 yaşındaki öğrencisi, evinde ölü bulunmuştu! Flaş gelişme Antalya'da gece saatlerinde evine gelen öğrencilerden 17 yaşındaki gencin sabah cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili 5 arkadaşı ve öğretmen işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Öte yandan, Almanca öğretmeninin ücretli öğretmen olduğu ve Milli Eğitimle ilişiğinin kesildiği öğrenildi.   
22.10.2022 Yaşam
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Öğretmenler başvuru işlemlerini 15 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirdi. İşte, 2022 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ile ilgili detaylar…
15.09.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı?
Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından temmuz ve ağustos ayında başvuruları tamamlanan ücretli öğretmenlik sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanacak. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı...
9.09.2022 Memur
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı! Ücretli öğretmenlik sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce öğretmen adayı tarafından merak ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) çevrildi. Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
8.09.2022 Eğitim
Eğitim öğretim ödeneği nedir? Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek?
Eğitim öğretim ödeneği nedir? Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Okulların açılmasına kısa bir süre kala öğretmenlere verilen eğitim ödeneğinin yatırılacağı tari merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığınca öğretmenlere her yıl eğitim yılı başında, eğitime hazırlık ödeneği adı altında belli bir ücret ödemesi yapılıyor. Bakanlık tarafından verilen bu ödemeden hem kadrolu hem de sözleşmeli öğretmenler faydalanabiliyor. Peki, Eğitim öğretim ödeneği nedir? Öğretmenlere eğitim ödeneği ne kadar, ne zaman verilecek? Eğitim ödeneği kimlere verilir? Ücretli öğretmen eğitim ödeneği alır mı? İşte detaylar…
8.09.2022 Eğitim
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz
Kılıçdaroğlu: Gerekirse 85 milyonla helalleşeceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye’ye yeni bir iklim getirme hedefindeyiz. Türkiye’ye yeni bir iklim gelmeli, kucaklaşma iklimi gelmeli. İlk adımı attım, ‘helalleşeceğiz’ dedim. Gerekirse 85 milyon insanla helalleşeceğiz” dedi.
6.09.2022 Siyaset
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne?
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında ücretli öğretmenlik yapacaklar için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Daha önce başvurusunu tamamlayıp onaylanan öğretmenler görevine başlayacak. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne? Ücretli öğretmenlik ne zaman açıklanır? Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
25.07.2022 Eğitim
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama...
Öğretmen atamalarıyla ilgili flaş gelişme! 'Hayırlı olsun' dedi ve açıkladı, ek atama... Öğretmen atamalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Binlerce öğretmeni ilgilendiriyor. Resmen açıkladı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından, daha önce ataması yapılıp, göreve başlayacak olan öğretmenlere hayırlı olsun dileklerinde bulundu ve bu sayının yeterli olmadığını ifade etti.
30.01.2022 Memur
Kar tatilinde ek ders ödenir mi? Ücretli öğretmen kar tatilinde ek ders ücreti alır mı, nöbet ücreti kesilir mi?
Kar tatilinde ek ders ödenir mi? Ücretli öğretmen kar tatilinde ek ders ücreti alır mı, nöbet ücreti kesilir mi? Yoğun kar yağışı nedeniyle Adıyaman, Afyonkarahisar, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Elazığ, Gaziantep, Düzce, Hatay, Mu gibi illerde eğitim öğretime ara verildi. Eğitime verilen sonrası en merak edilen konu is ek ders ücretleri oldu. Pek çok öğretmen “Kar tatilinde ek ders ödenir mi?” sorusuna yanıt arıyor. Peki, kar tatilinde nöbet ücreti ödenir mi 2022? Kar tatili olunca ek ders kesilir mi?
19.01.2022 Çalışan Hakları
Lisede iğrenç olay! Öğretmenden 7 öğrencisine istismar
Lisede iğrenç olay! Öğretmenden 7 öğrencisine istismar İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir lisede 7 kız öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen S.E. (23), adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.E.'nin idari soruşturma kapsamında sözleşmesi feshedildi.
10.12.2021 Yaşam
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
KDK'dan ücretli öğretmenlerin ek ücretleri ile ilgili tavsiye kararı
KDK'dan ücretli öğretmenlerin ek ücretleri ile ilgili tavsiye kararı Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) ücretli öğretmenleri ilgilendiren önemli karar! KDK, ücretli öğretmenlerin de kadrolu ve sözleşmeli öğretmenler gibi 1 saat hazırlık ve planlama görevi karşılığı ek ders ücretinden faydalanması gerektiği yönünde tavsiye kararı aldı.
18.08.2021 Memur
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ekranı!
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ekranı! Eylül ayına kısa bir süre kala ücretli öğretmenlik başvuru işlemleri ile ilgili detaylar öğretmen adaylarının gündeminde yer alıyor. Adaylar, ücretli öğretmenlik başvuruları için kayıtlı oldukları Milli Eğitim Müdürlükleri başvurularını yapacak. Adaylar, online olarak da e-Devlet başvuru ekranından işlemlerini tamamlayabilecek. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvurusu ekranı!
7.08.2021 Eğitim
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu!
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu! üz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ücretli öğretmen görevlendirme kriterlerini açıkladı. MEB tüm illere yolladığı yazıda, yönetici ve öğretmenler dışındaki resmi görevliler ile sınıf öğretmenleri ne ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarında haftada 8 saat, geçici eğitim merkezlerinde haftada 30 saate kadar ek ders görevi verilecebilecek. Ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilecekler e-Devlet sistemi üzerinden başvuranlar üzerinden belirlenecek. Peki, ücretli öğretmen başvuruları nasıl yapılır? Ücretli öğretmen başvuru şartları ne? İşte MEB ücretli öğretmen görevlendirme kriterleri...
21.06.2021 Eğitim
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat?
Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri detayları! Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerdeki liselerde yüz yüze eğitim nasıl olacak, kaç gün, kaç saat? MEB liselerde yüz yüze eğitim ve sınav uygulamalarının detaylarını belirledi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), meslek liselerinde bir günde en fazla 10, diğer ortaöğretim kurumlarında ise 8 ders saati yüz yüze eğitim yapılmasına karar verdi. Düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli illerde yüz yüze eğitim kaç gün, kaç saat olacak? Liselerde yüz yüze eğitim ve ders saatleri…
3.03.2021 Eğitim
2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? Kıdem yılına göre 2021 yeni öğretmen maaşları!
2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? Kıdem yılına göre 2021 yeni öğretmen maaşları! TÜİK tarafından Aralık ayı enflasyon rakamları açıklandı. Enflasyonun yüzde 1.25 artış gerçekleşirken yıl genelinde ise bu oran 14.60 olarak açıklandı. Buna göre, öğretmenlerin aldığı maaşlarda yüzde 7.36 oranında artış olacak. Ocak 2021 en düşük ve en yüksek öğretmen maaş zammı da ortaya çıktı. Peki, 2021 öğretmen maaşları ne kadar oldu? İşte yeni öğretmen maaşları ve 2021 öğretmen maaşları zammı...
6.01.2021 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Ücretli Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretli öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.