Gazete Vatan Logo

Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından temmuz ve ağustos ayında başvuruları tamamlanan ücretli öğretmenlik sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanacak. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı...

Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı?

Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları için araştırmalar devam ediyor. 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlamasına az bir süre kala ücretli öğretmenlik sonuçlarına ilişkin aramalar da yoğunlaştı. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrildi. Peki, Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları açıklandı mı, ücretli öğretmenlik maaşları ne kadar? İşte Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ile ilgili detaylar…

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı ücretli öğretmenlik sonuçları için henüz bir açıklama yapmadı. Sonuçlar SMS ile duyurulacak. Adaylar ayrıca sonuçlarını, Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinden il ve ilçe müdürlükleri sayfasından da öğrenebilecek.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK MAAŞLARI NE KADAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz aylarda, ücretli öğretmen maaşlarıyla ilgili şu sözlerde bulunmuştu;

"Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum. Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. Haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 bin 400 TL'den 5 bin 740 liraya yükselmektedir. 40 saat üzerinden alacakları ücret de 7 bin 400 liraya çıkmaktadır."

Haberin Devamı

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI E DEVLET SORGULAM İÇİN TIKLAYINIZ