Gazete Vatan Logo

MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı

Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Öğretmenler başvuru işlemlerini 15 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirdi. İşte, 2022 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ile ilgili detaylar…

MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı

Ücretli öğretmenlik başvurularının detayları için yapılan aramalar arttı. Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları 2 Eylül başvuruların tamamlandığı gündem beri sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda ücretli öğretmen olarak görev yapmak isteyen adaylar, sonuçları için gözlerini MEB duyuru sayfasına çevirdi. Peki, Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022-2023 eğitim öğretim dönemi ücretli öğretmenlik başvuru işlemleri 15 Ağustos ile 2 Eylül günleri arasında tamamlandı.

Ücretli öğretmenlik sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

Sonuçlar açıklandığı zaman öğretmenlere bakanlık tarafından SMS ile bilgilendirme yapılacak. Sonuçlar Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinden il ve ilçe müdürlükleri sayfasından öğrenilecek.

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Ücretli öğretmenlik maaşları ne kadar?

Haftalık ders saatine göre ücret alan ücretli öğretmenlerin maaşları, ders saati sayısına bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Haberin Devamı

Başbakan Erdoğan geçtiğimiz aylarda, ücretli öğretmen maaşlarına ilişkin "Bir müjde de ücretli çalışan öğretmenlerimize ve usta öğreticilerimize vermek istiyorum. Her 5 ders için ilave bir saat ek ders ödemesi yapacağız. Haftada 30 saat derse giren öğretmenin alacağı ücret 3 bin 400 TL'den 5740 liraya yükselmektedir. 40 saat üzerinden alacakları ücret de 7400 liraya çıkmaktadır. " ifadelerine kullandı.