Ücretli Öğretmenlik

Ücretli Öğretmenlik

Son dakika ücretli öğretmenlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ücretli öğretmenlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ücretli öğretmenlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ücretli Öğretmenlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ücretli öğretmenlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 137 ücretli öğretmenlik haberi bulunmuştur. Tüm ücretli öğretmenlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu
Hakkari Derecik'te ilk kez bir kadın muhtar adayı oldu Hakkari'nin Derecik ilçesinde ilk kez bir kadın, muhtar adayı oldu. İlçede 3 yıldır ücretli öğretmenlik yapan Şehla Kaya (26), 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde 1455 seçmeni bulunan Balkaya Mahallesi'nde 2 adayla yarışacak.
11.03.2024 Gündem
Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvuruları ne zaman 2024, başladı mı? Ücretli öğretmenlere kadro var mı, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl ve nereden yapılır?
Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvuruları ne zaman 2024, başladı mı? Ücretli öğretmenlere kadro var mı, ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl ve nereden yapılır? 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 için araştırmalar yoğunlaştı. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının 2. dönemi için bazı okullarda Ücretli Öğretmenlik Başvuruları alındı. Ücretli öğretmenlik yapmak isteyeler ise başvuru sürecine dair detayları sorguluyor. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Ücretli öğretmenlik ikinci dönem başvurusu ne zaman yapılır?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek? Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22 Ocak başladı, 5 Şubat’ta sona erecek. Öğretmenler ve öğrenciler yarıyıl tatiline girerken ikinci dönem için ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili aramalar da arttı. Peki, 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?
23.01.2024 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti!
Ücretli öğretmen maaşı hesaplama 2024: Yeni ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Ek ders ücreti arttı mı? Ocak zammı netleşti! Ocak ayı zammıyla birlikte ücretli öğretmen maaşı 2024 yılı için netleşecek. TÜİK tarafından açıklanacak Aralık ayı enflasyon rakamı ile birlikte ücretli öğretmenlerin maaşı hesaplanmaya başlanacak. Geçtiğimiz Temmuz ayında ücretli öğretmenlik ek ders ücretlerinde artış yaşanmıştı. Peki 2024 ücretli öğretmen maaşı ne kadar oldu? Yüzde kaç zam geldi? Ücretli öğretmen ek ders ücreti arttı mı? İşte merak edilen detay...
3.01.2024 Ekonomi
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023
Ücretli öğretmenlik ek ders ücreti ne kadar oldu? Ücretli öğretmenlik ek ders hesaplama ve ücretli öğretmen ek ders saat ücreti 2023 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nde 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan yaptığı açıklamada “ücretli öğretmenler ve usta öğreticiler saatlik ek ders ücretlerinde yaklaşık yüzde 25 oranında ilave bir artışa gidiyoruz." İfadeleri kullanıldı.
15.09.2023 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor 2023? E devlet ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, 2023-2024 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?
Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor 2023? E devlet ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır, 2023-2024 ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı? Ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı, 2023-2024 ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman başlıyor? Ücretli öğretmenlik başvuru ekranı, öğretmenlik yapmak isteyen adaylar tarafından yoğun olarak ziyaret ediliyor. 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda ücretli öğretmenlik başvuruları da gündeme geldi. Peki, 2023 ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman, ücretli öğretmenlik başvuruları başladı mı?
17.08.2023 Çalışma Hayatı
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe
Müjgen öğretmenden örnek hareket! Hem öğretmen hem hademe Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Dilektaşı köyüne bağlı Çalımlı mezrasında ücretli öğretmenlik yapan Müjgen Karaman, bin bir zorlukla öğrencilere ders vermenin yanı sıra soba yakıp okulun temizliğini yapıyor.
12.12.2022 Eğitim
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı
MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorgulama ekranı Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılacak açıklama sabırsızlıkla bekleniyor. Öğretmenler başvuru işlemlerini 15 Ağustos ile 2 Eylül arasında gerçekleştirdi. İşte, 2022 ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ile ilgili detaylar…
15.09.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı?
Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı! 2022-2023 ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak, başvuru sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından temmuz ve ağustos ayında başvuruları tamamlanan ücretli öğretmenlik sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları e-Devlet üzerinden sorgulanacak. Peki, ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları açıklandı mı? Ücretli öğretmenlik e devlet sorgulama ekranı...
9.09.2022 Memur
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı! Ücretli öğretmenlik sonuçlarının ne zaman açıklanacağı binlerce öğretmen adayı tarafından merak ediliyor. Gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) çevrildi. Peki, Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ve sonuç ekranı!
8.09.2022 Eğitim
Ücretli öğretmenlere kadro mu verildi, 5 yıl ücretli öğretmenlik yapana kadro 2022 iddia mı gerçek mi?
Ücretli öğretmenlere kadro mu verildi, 5 yıl ücretli öğretmenlik yapana kadro 2022 iddia mı gerçek mi? Ücretli öğretmenlere kadro iddiası sosyal medyada yayıldı. 540 gün boyunca prim ödemesi bulunan öğretenlere kadro verileceği iddiaları sonrası atama bekleyen binlerce öğretmen ücretli öğretmenlere kadro mı verilecek, 5 yıl ücretli öğretmenlik yapana kadro mu verildi?
2.09.2022 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlere kadro mu verilecek, 5 yıl ücretli sözleşmeli ve ücretli öğretmenlere kadro verilecek mi? Ücretli öğretmenlere kadro iddası!
Ücretli öğretmenlere kadro mu verilecek, 5 yıl ücretli sözleşmeli ve ücretli öğretmenlere kadro verilecek mi? Ücretli öğretmenlere kadro iddası! Ücretli öğretmenlere kadro mu verilecek, ücretli öğretmenlere kadro verilecek mi? Sözleşmeli ve ücretli öğretmenlere kadro verileceği iddialarının gündeme gelmesinin ardından öğretmenler arama motorlarına ve MEB’in duyuru sayfasına yöneldi. Peki, 540 gün ücretli yani 5 yıl ücretli öğretmenlik yapana kadro verilecek mi? İşte detaylar…
29.08.2022 Memur
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne?
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne? 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında ücretli öğretmenlik yapacaklar için başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Daha önce başvurusunu tamamlayıp onaylanan öğretmenler görevine başlayacak. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik şartları ne? Ücretli öğretmenlik ne zaman açıklanır? Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
25.07.2022 Eğitim
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti
Bahar öğretmenden kahreden haber! Öğretmenler günü sürprizi acı sonla bitti Manisa'nın Akhisar ilçesinde Dağdere İlkokulunda ücretli öğretmenlik yapan Bahar Zeybek (24), okuldan dönerken meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetti, 3 kardeşi ise ağır yaralandı. Kardeşlerinin Öğretmenler Günü dolayısıyla Bahar Zeyrek'e sürpriz ziyaret yaptıkları ve birlikte eve giderken kazanın meydana geldiği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Atama bekleyen Meryem Önkür  köye muhtar oldu
Atama bekleyen Meryem Önkür köye muhtar oldu Meryem Önkür, atanamayan binlerce öğretmenden biri. Atama beklerken muhtar seçilen Önkür, ‘Ağrı’nın ilk kadın muhtarıyım ama öğretmenlik içimde hep ukde’ diyor.
24.11.2021 Gündem
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç!
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç!  24 Kasım’da büyük övgülerle anılan öğretmenler, pek çok sorunla boğuşuyor. Yüzde 88’i mesleklerinin saygınlığını yitirdiğini düşünüyor. Yüzde 75’i mesleki tükenmişlik yaşıyor; yüzde 82,6’sının borcu var. Çözüm için Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun çıkarılmasını istiyorlar. Kanun ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde geldi...  
24.11.2021 Eğitim
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge sürecinin tüm kamu görevlilerini memnun etmesi için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.
19.11.2021 Ekonomi
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ekranı!
Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Başvuru nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvuru ekranı! Eylül ayına kısa bir süre kala ücretli öğretmenlik başvuru işlemleri ile ilgili detaylar öğretmen adaylarının gündeminde yer alıyor. Adaylar, ücretli öğretmenlik başvuruları için kayıtlı oldukları Milli Eğitim Müdürlükleri başvurularını yapacak. Adaylar, online olarak da e-Devlet başvuru ekranından işlemlerini tamamlayabilecek. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? e-Devlet ücretli öğretmenlik başvurusu ekranı!
7.08.2021 Eğitim
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu!
MEB açıkladı! Ücretli öğretmenlik için başvuru şartları belli oldu! üz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ücretli öğretmen görevlendirme kriterlerini açıkladı. MEB tüm illere yolladığı yazıda, yönetici ve öğretmenler dışındaki resmi görevliler ile sınıf öğretmenleri ne ilköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarında haftada 8 saat, geçici eğitim merkezlerinde haftada 30 saate kadar ek ders görevi verilecebilecek. Ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilecekler e-Devlet sistemi üzerinden başvuranlar üzerinden belirlenecek. Peki, ücretli öğretmen başvuruları nasıl yapılır? Ücretli öğretmen başvuru şartları ne? İşte MEB ücretli öğretmen görevlendirme kriterleri...
21.06.2021 Eğitim
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ücretli öğretmen başvuru sonuçları 2020…
Ücretli öğretmenlik sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB ücretli öğretmen başvuru sonuçları 2020… Ücretli öğretmen başvuru sonuçları 2020 ne zaman açıklanacak, sorusu merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki eğitim kurumlarında çalışmak için ücretli öğretmenlik başvurularının sona ermesinin ardından MEB tarafından açıklanacak sonuçlara çevrildi. Peki, ücretli öğretmenlik başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Ücretli öğretmenlik sonuçları 2020 detayları…
15.09.2020 Çalışma Hayatı
Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? 2020-2021 Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri
Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? 2020-2021 Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri Ücretli öğretmenlik başvuruları başladı. Ücretli öğretmenlik başvuruları için MEB tarafından tüm illerde uygulanan standart bir takvim bulunmuyor. Ücretli öğretmenlik başvuruları 2020-2021 eğitim-öğretim yılı öncesinde alınacak. Peki, Ücretli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? İşte e-Devlet ücretli öğretmenlik başvurusu ve Ücretli öğretmenlik başvuru tarihleri...
9.08.2020 Personel Alımı
Takvim belli oldu! Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB ücretli öğretmen alımı tarihleri...
Takvim belli oldu! Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? MEB ücretli öğretmen alımı tarihleri... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2019-2020 ders yılı sonunda 11. sınıftan 12. sınıfa geçen istekli öğrencilerle örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara yönelik destekleme ve yetiştirme kursları açacak. MEB, Destekleme kursları için öğretmen başvuruları ile ücretli öğretmen başvuruları ile ilgili takvimi de açıkladı. Peki, Ücretli öğretmenlik başvuruları ne zaman? İşte MEB Destekleme ve yetiştirme kursu (DYK) ücretli öğretmen alımı tarihleri...
10.07.2020 Eğitim
Ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere müjde! Milli Eğitim ve Maliye Bakanı açıkladı! Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar?
Ücretli öğretmenler ve usta öğreticilere müjde! Milli Eğitim ve Maliye Bakanı açıkladı! Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar? Ücretli öğretmen maaşlarının ödenip ödenmeyeceği merakla sorgulanıyorken, iki Bakan konuyla ilgili açıklama yaptı. Corona virüsü nedeniyle okullarda eğitime ara verilmiş, 23 Mart Pazartesi günü itibari ile uzaktan eğitime geçilmişti. Corona virüsü nedeniyle ücretli öğretmenleri durumunu merak ediliyordu. Maliye Bakanı Berat Albayrak da açıklama yaptı. Ücretli öğretmenlerimizin ve usta öğreticilerimizin ek ders ücreti ödemelerini de bu süreç boyunca yapmaya devam edeceğiz'' dedi. Öte uyandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da, ücretli öğretmenlere ilişkin son dakika açıklamasında bulundu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ücretli öğretmenlere ödemelerin uzaktan eğitimin başladığı günden itibaren yapılacağını bildirdi. Ücretli öğretmen ek ders ücreti ne kadar?
1.04.2020 Siyaset
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi!
Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ‘tatil uzatıldı mı’ sorusuna cevap verdi! Okul tatilleri uzatıldı mı? Okul ne zaman açılıyor? Tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor? corona virüsü tedbirlerinden sonra en sık sorulan soruların başını çekiyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AA Editör Masası'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "İkinci hafta tatil değil uzaktan eğitim. Uzayıp uzamaması, Bilim Kurulunun alacağı tavsiye kararları doğrultusunda ortaya çıkacak. Bu sürecin uzaması ya da uzamamasına ilişkin bizim hazırlıklarımız var, senaryolarımız var" dedi. Bakan Selçuk, "Uzaktan eğitim için bütün ekip ve içerikler hazır, çekimler bitti. Dersler Pazartesi 09.00'da başlayacak. Dersler okuldaki gibi 40 dakika değil 20 dakika olacak" diye konuştu. Bakan Selçuk, LGS ve YKS'nin ertelenip ertelenmeyeceği sorusu üzerine ise, "LGS ve YKS için tercihim sınavı ertelememek, zamanında yapmak" dedi.
19.03.2020 Gündem
Ücretli öğretmen kadroya geçebilir mi? (Ücretli öğretmen kadro 2020 yılında verilir mi?)
Ücretli öğretmen kadroya geçebilir mi? (Ücretli öğretmen kadro 2020 yılında verilir mi?) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmen kadrosunda açık bulunan yerlerde ders saati karşılığında sözleşmeli olarak görev yapan ücretli öğretmenler, kadro verilip verilmeyeceğini merak ediyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konu hakkında yaptığı açıklamada, ücretli öğretmenlerin akıbeti hakkında bilgi verdi. Ücretli öğretmen kadroya geçebilir mi?
29.02.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Ücretli Öğretmenlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ücretli öğretmenlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.