Gazete Vatan Logo

2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?

Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı yarıyıl tatili 22 Ocak başladı, 5 Şubat’ta sona erecek. Öğretmenler ve öğrenciler yarıyıl tatiline girerken ikinci dönem için ücretli öğretmenlik başvuruları ile ilgili aramalar da arttı. Peki, 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?

2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?

Yarıyıl tatili, 22 Ocak 2024 Pazartesi başlayıp 2 Şubat 2024 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem, 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayacak ve 14 Haziran 2024 Cuma sona erecek. Peki, 2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman? Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?

Ücretli öğretmenlik başvurusu dönem bilgisi bulunamadı ne demek?

Dönem bilgisi bulunamadı durumu her sene olan bir durum.  2.dönem başlamadan sistem tekrar açılacaktır. Sistem tekrar açıldığında, kutucuk işaretlenmiş olarak süreç devam edecek.

Bu uyarı henüz ücretli öğretmenlerin 2. dönem bilgisinin sisteme aktarılmadığı anlamına gelir. Daha sonra tekrar deneyin veya bağlı bulunduğunuz milli eğitim müdürlüğünden konu hakkında destek talep ediniz.

2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları 2024 ne zaman?

2. dönem ücretli öğretmenlik başvuruları okullara göre değişiklik gösterebilir, başvurulan okun duyuru sayfasının takip edilmesi öneriliyor.

Ücretli öğretmenlik maaşı ne kadar?

Ücretli öğretmenlerin 2024 yılında ek ders başına alacağı ücret 75,15 TL oldu. Mille Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemesi ücretli öğretmenlerin girdiği ders başına ödeme almasına yöneliktir.

Haberin Devamı