Türk Polis Teşkilatı

Türk Polis Teşkilatı

Son dakika Türk Polis Teşkilatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Polis Teşkilatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Polis Teşkilatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Polis Teşkilatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk polis teşkilatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.292 türk polis teşkilatı haberi bulunmuştur. Tüm türk polis teşkilatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü Kozan’da törenle kutlandı Türk Polis Teşkilatının 179'uncu yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde Kozan Hükümet Konağında tören düzenlendi.
10.04.2024 Adana
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler? Emniyet Genel Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsat sahiplerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı. Yurt genelindeki emniyet müdürlüklerine yollanan duyuruda 1 Eylül son tarih denildi. Peki, Yivsiz av tüfeği ruhsat yenileme 2023 ücreti ne kadar? e devlet yivsiz tüfek ruhsat yenileme başvurusu nasıl yapılır, randevu nasıl alınır, gerekli belgeler neler?
24.08.2023 Gündem
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak
Resmen açıklandı! 10 bin polis alımı yapılacak Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 8.000 lisans (6.800 erkek ve 1.200 kadın), 2.000 önlisans (1.700 erkek ve 300 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...
27.04.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin
Bakan Soylu: Kimse birtakım rüyalar görmesin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kimse birtakım rüyalar görmesin. Kimse güneyimizde bir terör devleti kurmak için içeride birtakım iş birliği yapan, terör örgütü PKK'yı, onun siyasi destekçilerini masum göstermeye çalışan anlayışların üzerine yatacağımızı zannetmesin." dedi.
10.04.2023 Gündem
Kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz
Kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz Amasya'da Üçler Mahallesi sakinleri, Polis Haftası kapsamında bölgedeki polis merkezini arayarak, kavga ihbarında bulunup, adrese giden ekiplere pastalı kutlama yaptı.
10.04.2023 Gündem
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki!
KADES uygulaması nedir, ne işe yarar? KADES uygulaması nasıl indirilir? Ücretsiz KADES uygulaması indirme linki! 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele günü nedeniyle İçişleri Bakanlığı’nın KADES uygulaması gündem oldu. Türkiye’de de kadında yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı KADES uygulamasını hayata geçirdi. Düzenlenen programlar ve etkinliklerde sıklıkla KADES uygulamasından bahsediliyor. Her kadının KADES uygulamasını kullanması gerektiği dikkat çekilirken uygulama ile şiddet vakalarında daha hızlı müdahale mümkün olabiliyor. Peki, Kades nasıl indirilir? Kades uygulaması indirmek ücretsiz mi? Kades uygulaması indirme linkleri!
25.11.2022 Gündem
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), EUROPOL'den ya da İçişleri Bakanlığından gönderildiği izlenimi veren, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ismi kullanılan ve dolandırıcılık niyeti ile atılan mailler hakkında uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Pençe Kılıç Harekatı açıklaması: Karadan ve havadan gerekeni yaptık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nın açılışı kapsamındaki resepsiyonda liderlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Pençe Kılıç Harekatı'yla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan 'Kobani’de yuvalanan teröristlere karşı 12 hedefi vurmak suretiyle orada etkisiz hale getirdik. Burada herhangi bir tahdit yok. Bu harekâtın sürekliliği söz konusu. Karadan ve havadan gereken neyse yaptık. Bundan sonra da yapacağız' ifadelerini kullandı.
21.11.2022 Siyaset
Polis maaş promosyonu 2022 ne kadar oldu, Vakıfbank promosyonu ne zaman verecek? EGM Polis promosyonunda son durum!
Polis maaş promosyonu 2022 ne kadar oldu, Vakıfbank promosyonu ne zaman verecek? EGM Polis promosyonunda son durum! Polis maaş promosyonu anlaşması için aramalar araştırılıyor. Emeklilere yapılan maaş promosyon kampanyalarının ardından polis maaş promosyonunun son durumu merak ediliyordu. Vakıfbank tarafından belirlenen 18 bin TL teklif emniyet tarafından reddedildi. EMNİYET SEN ve Polisin Sesi Platformu banka maaş promosyonu için anlaşma sağladı. Peki, emekli promosyonu ne kadar, ne zaman yatacak? İşte 2022 EGM polis emniyet promosyon anlaşması detayları…
28.09.2022 Ekonomi
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı
Türk İnterpol’ü göz açtırmıyor! Mafya tipi suç örgütü liderleri yurt dışında yakalandı Türk Polis Teşkilatı'nın yurt içinde mafya tipi suç örgütleri ile yaptığı etkin mücadele, uluslararası alanda da hız kesmeden devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol- Europol Daire Başkanlığınca oluşturulan özel ekip, aralarında Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer’in de yer aldığı 7 suç örgütü firarisinin bulundukları ülkelerde yakalanmasını sağlarken, bu yıl içerisinde 84 suçlunun da Türkiye’ye iade edilmesini sağladı.
21.09.2022 Gündem
Polis maaş promosyonu anlaşmasında son durum ne? Polislere ne kadar maaş promosyonu verilecek?
Polis maaş promosyonu anlaşmasında son durum ne? Polislere ne kadar maaş promosyonu verilecek? Emniyet personeli promosyon miktarı sosyal medyada gündem oldu. Polislere verilecek maaş promosyonu günlerdir Twitter’da konuşuluyor. Henüz miktar duyurulmadı. Emniyet-Sen Başkanı Faruk Sezer’den polis memurlarının beklentileri ile ilgili açıklama geldi. Peki, Polis maaş promosyonu anlaşmasında son durum ne? Polislere ne kadar maaş promosyonu verilecek? Polis maaş promosyonu 50 bin mi, 75 bin mi? İşte Polise promosyonun detaylar ve merak edilenler…
20.09.2022 Memur
Sakın bu linke tıklamayın! EGM uyardı: Cinsel suçlu olarak...
Sakın bu linke tıklamayın! EGM uyardı: Cinsel suçlu olarak... Emniyet Genel Müdürlüğünden vatandaşlara son dakika uyarısı geldi. EGM, genel müdürlük ile EUROPOL'den gönderildiği izlenimi verilen, dolandırıcılık ve zararlı yazılım maksatlı e-postalardaki linklerin açılmaması ve ekindeki dosyaların indirilmemesi uyarısında bulundu. Açıklamada e-postalardan örnek görseller de paylaşıldı. Söz konusu dolandırıcılık maksatlı e-postalardaki "Cinsel suçlu olarak kaydedileceksiniz, bilgisayarınızın başında ne yaptığınız görülecek" şeklindeki ifadeler dikkat çekti.
1.08.2022 Gündem
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti, acı detayı Emniyet Müdürü paylaştı
Korkunç kazada hayatını kaybetmişti, acı detayı Emniyet Müdürü paylaştı Tayininin çıktığı Diyarbakır'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Ferhat Özer'in, Türk Polis Teşkilatı'nın 177. yıl dönümü için hazırlanan klipte, özel harekatı temsilen Türk bayrağı taşıdığı öğrenildi. İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, sosyal medya hesabından o klibi paylaşarak, "Ferhat Özer'in o gün taşıdığı bayrağı asalet ve metanet sahibi, kıymetli eşi Sümeyye Özer'e teslim ettik" dedi.
24.07.2022 Yaşam
Sessiz İstila filmi ile ilgili Emniyet'ten açıklama: 2 kişi gözaltına alındı
Sessiz İstila filmi ile ilgili Emniyet'ten açıklama: 2 kişi gözaltına alındı Emniyet Genel Müdürlüğü, sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgileri manipüle eden kısa film ve provokatif paylaşımlarda bulunan kişilerin yakalalandığını açıkladı.
3.05.2022 Gündem
Emniyet açıkladı! 'Afgan, Pakistanlı" hesaplara inceleme başlatıldı
Emniyet açıkladı! 'Afgan, Pakistanlı" hesaplara inceleme başlatıldı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada provokatif paylaşımlar yapılarak, kendilerini Afganistan ve Pakistanlı gibi gösterenlerle ilgili inceleme başlatıldığını bildirdi.
3.05.2022 Gündem
Emniyet açıkladı! Gazetecileri dolandırmaya çalışan çocuk yakalandı
Emniyet açıkladı! Gazetecileri dolandırmaya çalışan çocuk yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü resmî Twitter hesabından önemli bir açıklama yaptı. EGM'nin açıklamasında "Sosyal medya üzerinden bazı gazetecileri dolandırmaya çalışan şahıs yakalandı" ifadeleri kullanıldı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...
1.05.2022 Gündem
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama
Emniyet’ten ‘e-Devlet hacklendi’ iddialarıyla ilgili açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü E-Devlet sisteminin hacklenerek kişisel verilerin ele geçirildiği iddiaları hakkında açıklamada bulunarak iddiaların gerçek dışı olduğunu duyurdu. Açıklamada ayrıca Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.
30.04.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na tepki: Tarihin en kötü belediye başkanı!
Bakan Soylu'dan İmamoğlu'na tepki: Tarihin en kötü belediye başkanı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgüt üyeliğinden tutuklanan İBB çalışanıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösteren Bakan Soylu, '3 yıldır İstanbul’da gevezelikten başka hiçbir iş yapmayan tarihin en kötü belediye başkanı' dedi.
30.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Terör yuvalarının kafalarına iniyoruz
Bakan Soylu: Terör yuvalarının kafalarına iniyoruz  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türk Silahlı Kuvvetleri'miz, etrafımızdaki coğrafyada terör yuvalarını teker teker çökertmektedir, kafalarına iniyoruz" dedi.
22.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: En büyük dertleri bizim inancımızdır
Bakan Soylu: En büyük dertleri bizim inancımızdır  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim gücümüz; inancımızla insana, devlete bakışımızla ve anlayışımızla ilgilidir. Batı'nın emperyalizmi, PKK, FETÖ, sol terör örgütleri tamda buraya saldırdı. En büyük dertleri bizim inancımızdır" dedi.
10.04.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polise tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan polise tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türk Polis Teşkilatı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü kutladı. 
10.04.2022 Gündem
Polis sürücülere trafik kuralları hakkında broşür dağıttı
Polis sürücülere trafik kuralları hakkında broşür dağıttı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü katılımında trafik polisleri, sürücülere trafik kuralları hakkında broşür dağıtırken, kurallara uymaları yönünde uyarılarda bulundu. Polisler, araçlarda gördükleri çocuklara da kırmızı düdük hediye etti.
10.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Türk Polis Teşkilatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk polis teşkilatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.