Polis Haftası

Polis Haftası

Son dakika polis haftası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan polis haftası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını polis haftası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Polis Haftası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan polis haftası gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 polis haftası haberi bulunmuştur. Tüm polis haftası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk Polis Teşkilatı'na mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası nedeniyle sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
12.04.2024 Gündem
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Vatan TV
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Polise zam gelecek mi, polise 10 Nisan müjdesi (seyyanen zam) 2023 var mı? Polise ek zam yapılacak mı? Gözler polis maaşlarına seyyanen zamda!
Polise zam gelecek mi, polise 10 Nisan müjdesi (seyyanen zam) 2023 var mı? Polise ek zam yapılacak mı? Gözler polis maaşlarına seyyanen zamda! Polise zam var mı, polise 10 Nisan müjdesi gelecek mi? 2023 Ocak ayı enflasyon verilerinin belli olması ile polis maaşlarına yapılan zamla polis maaşı 16.018 liraya yükselmişti. Bu oran ek zam ile birlikte 17.190 liraya çıktı. Polis haftası nedeniyle polislerde seyyanen zam müjdesi gelir mi sorularının sorulmasına neden oldu. Peki, polise seyyanen zam müjdesi gelir mi, polise ek zam var mı? İşte polise zam konusunda son durum…
10.04.2023 Memur
Kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz
Kavga ihbarına gelen polislere pastalı sürpriz Amasya'da Üçler Mahallesi sakinleri, Polis Haftası kapsamında bölgedeki polis merkezini arayarak, kavga ihbarında bulunup, adrese giden ekiplere pastalı kutlama yaptı.
10.04.2023 Gündem
Özel harekat polisinin eğitim tatbikatı nefes kesti
Özel harekat polisinin eğitim tatbikatı nefes kesti  Türk Polis Teşkilatının 'göz bebeği' olan polis özel harekat ekipleri, Polis Haftası’na özel eğitim tatbikatı düzenledi. Senaryo gereği midibüste bulunan teröristler etkisiz hale getirildi.
9.04.2023 Yaşam
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı Taksim'de kutlandı Türk Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü, Cumhuriyet Anıtı'nda yapılan törenle kutlandı. İstanbul Vali Yardımcısı ve İstanbul Emniyet Müdürü, beraberlerindeki heyetle birlikte Taksim Meydanı'nda kurulan polis çadırını gezdi.
10.04.2022 Yaşam
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar
Polis Günü ne zaman? Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümü kutlanıyor! Türkiye’de her yıl 10 Nisan’ı içine alan hafta Polis Haftası olarak kutlanırken, yakınlarına bu özel günde yalnız bırakmak istemeyenler de bugünün anlam ve önemini anlatan mesajları araştırıyor. Polis Haftası nedeniyle, bu yılda da törenler ve çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Peki, Polis Günü ne zaman? Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? İşte Polis Günü mesajları, 10 Nisan Polis Haftası ile ilgili görseller, resimli mesajlar…
10.04.2022 Personel Alımı
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu?
Türk Polis teşkilatı kuruluşu! Polis Teşkilatı kaç yaşında, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu? Polis teşkilatını kim kurdu? Türk Polis Teşkilatı 177 yaşında. Türk Polis Teşkilatı, 330 bin 350 personeliyle kuruluşunu kutlanırken, Türk Polis Teşkilatı ne zaman kuruldu, Türk Polis Teşkilatının kuruluşu nasıl oldu? sorularına da yanıt aramaya başladı. İşte Türk Polis teşkilatı kuruluş tarihi ve hikayesi…
9.04.2022 Gündem
Polis günü mesajları! Resimli, uzun ve kısa eşe, sevgiliye, arkadaşa, kardeşe, babaya, anneye, kuzene polis haftası kutlama mesajları ve sözleri…
Polis günü mesajları! Resimli, uzun ve kısa eşe, sevgiliye, arkadaşa, kardeşe, babaya, anneye, kuzene polis haftası kutlama mesajları ve sözleri… Polis Teşkilatımız 177 yıl önce bugün kuruldu. Türk Polis Teşkilatı, 177. Kuruluş yıldönümünü kutlarken, polislere ve polis haftasına yönelik eşine, arkadaşına, sevgilisine, annesine, babasına mesaj göndermek isteyenlerin “Polis Günü mesajları” araştırması da başladı. Biz de polis yakınlarına kutlama mesajı göndermek isteyen vatandaşlar için resimli, uzun ve kısa seçenekli polis haftası kutlama mesajları ve sözleri derledik. İşte Polis günü mesajları ve sözleri…
9.04.2022 Gündem
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında
Metrelerce uzaktan tam isabet! Kadınlar görev başında Kars Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde görev yapan kadın polisler, poligon ve tatbikatlardaki başarılı atışları ile göz dolduruyor. Kadın polisler, belirlenen hedefleri farklı silah modelleri ile metrelerce uzaktan tam isabetle vuruyor.
7.04.2022 Yaşam
Bakan Soylu, Emniyet mensuplarıyla 'Polis Cemil Efendi' belgeselini izledi
Bakan Soylu, Emniyet mensuplarıyla 'Polis Cemil Efendi' belgeselini izledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet mensuplarıyla birlikte “Kahraman Türk Polisi Cemil Efendi’nin Anlatılmamış Destansı Hikayesi” adlı belgeseli izledi.
6.04.2022 Gündem
Polis Haftası mesajları 2021 - sözleri derlendi! En güzel, kısa, anlamlı, yazılı, yeni 176. yıl dönümünde 2021 Polis Haftası kutlama mesajları ile sözleri...
Polis Haftası mesajları 2021 - sözleri derlendi! En güzel, kısa, anlamlı, yazılı, yeni 176. yıl dönümünde 2021 Polis Haftası kutlama mesajları ile sözleri... Polis Haftası mesajları ve sözleri, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun yıl dönümünde konuşulan konular arasına girdi. Ülkenin asayiş ve güvenliğin teminatını sağlayan polisler için Modern anlamda ilk kez 1845 tarihinde İstanbul'da Polis Teşkilatı kurulan teşkilatın bu yıl 176. yılı. TÜRK Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıl dönümü ve Polis Haftasını kutlamak isteyen vatandaşlar için en güzel, anlamlı ve yeni Polis Haftası mesajları ile sözlerini derledik. İşte Polis Haftası 176 yıl mesajları işte…
10.04.2021 Gündem
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı, bu coğrafyanın umududur
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı, bu coğrafyanın umududur İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Teröriste aman vermeyen, suçluya her gördüğü yerde kanunun verdiği ölçülerde gerekli müdahaleyi yapabilme kapasitesini ortaya koyan, geceleri milletimizin huzur içerisinde evinde uyumasını temin eden, demokrasinin önünde, arkasında çelik zırh gibi duran ve onu koruyup kollayan, aynı zamanda milletimize, medeniyetimize içerden ve dışardan kem gözle bakanlara fırsat tanımayan Türk Polis Teşkilatı bu ülkenin bu milletin gururu, bu coğrafyanın umududur" dedi.
9.04.2021 Siyaset
Polis haftası mesajları 2021 ve sözleri! Eşe, sevgiliye 176. Yılında en güzel yeni Polis haftası kutlama mesajları ve kısa polis haftası sözleri…
Polis haftası mesajları 2021 ve sözleri! Eşe, sevgiliye 176. Yılında en güzel yeni Polis haftası kutlama mesajları ve kısa polis haftası sözleri… Polis haftası kutlama mesajları hakkındaki aramalar başladı. Türk Polis Teşkilatı bu yıl 176. yıl dönümünü kutlayacak. Ülkenin asayiş ve güvenliğin teminatını sağlayan polisler için Modern anlamda ilk kez 1845 tarihinde İstanbul'da Polis Teşkilatı kurulur. Bu teşkilatın kuruluşu Polis Haftası’nın başlamasına da neden olmuştur. Polis haftası vesilesiyle Emniyet teşkilatı içerisinde görev yapan yakınlarının gününü kutlamak isteyenler arama motorları üzerinden en güzel polis haftası mesajları ve sözlerini araştırmaya başladı. Biz de haberimizde Polis Haftası 176 yıl mesajları derledik. İşte Polis haftası 2021 mesajları…
10.04.2021 Gündem
Müjdeli haberi böyle duyurdu: Nisan ayında ülkemizle paylaşacağız
Müjdeli haberi böyle duyurdu: Nisan ayında ülkemizle paylaşacağız Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, AR-GE merkezlerinin N95 standardında maske makinesi üretimine odaklandığını belirterek, "Bu konuda da sona yaklaştık. İnşallah nisan ayında bu makineyi de üreteceğiz ve müjdeli haberi ülkemizle paylaşacağız" dedi.
19.04.2020 Gündem
MEB'in emniyet güçlerine yüz koruyucu siperlik teslimatı başladı
MEB'in emniyet güçlerine yüz koruyucu siperlik teslimatı başladı Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Polis Haftası dolayısıyla, 150 Bilim ve Sanat Merkezinde (BİLSEM) üretilen yüz koruyucu siperlikler, emniyet güçlerine teslim edilmeye başlandı.
17.04.2020 Gündem
Kars'ta kavga ihbarına giden polislere pastalı sürpriz
Kars'ta kavga ihbarına giden polislere pastalı sürpriz Kars'ta, yapılan kavga ihbarına giden polis ekiplerine mahalle sakinlerince pasta ikram edildi.
10.04.2020 Gündem
En güzel Polis haftası kutlama mesajları! Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında!
En güzel Polis haftası kutlama mesajları! Türk Polis Teşkilatı 175 yaşında! "Polis Nizamnamesi" ile 10 Nisan 1845'te temelleri atılan Türk Polis Teşkilatı, 323 bin 842 personeliyle kuruluşunun 175'inci yılını kutluyor. Kamu düzenini ve vatandaşın canı, malı ve temel hak ve özgürlüklerini korumakla görevli, yasa uygulayıcı kamu görevlisi olarak tanımlanan Polisler için 10-17 Nisan tarihleri kutlama haftası olarak belirlendi. İşte Polis Teşkilatı'nın tarihi ve en güzel 10 Nisan Polis Haftası kutlama mesajları ve sözleri
10.04.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Polis Haftası' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Polis Haftası' mesajı CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'a gönderiği mesajla, Türk Polis Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
9.04.2020 Siyaset
"Okulda kurt var" ihbarı polisi harekete geçirdi...
"Okulda kurt var" ihbarı polisi harekete geçirdi... Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde 900 ilkokul öğrencisi ve 24 öğretmen aynı anda kitap okudu. Polis Bayramı sebebiyle polislere sürpriz yapan çocuklar, "Okulda kurt var" ihbarında bulundu. Kısa sürede okula gelen Toplum Destekli Polisler kitap kurtlarıyla karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.
10.04.2019 Yaşam
Polislerin çalışma saatleri değişiyor!
Polislerin çalışma saatleri değişiyor! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Polisimiz hakikaten çok zor çalışma şartlarından bugüne geldi. 12 saat çalışıp 12 saat dinlenirken 'gıkı' çıkmayan arkadaşlarımıza minnettarız, müteşekkiriz. Onu çok daha iyi çalışma şartlarına taşımak bizim görevimizdir. Türkiye'nin tamamında 8 saat çalışıp 24 saat dinlenecek çalışma saatine geçtiğimiz andan itibaren polis teşkilatımızın ortaya koyduğu verimlilik kat be kat daha artacak" dedi.
11.04.2019 Çalışan Hakları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Haftası mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Polis Haftası mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Nisan Turk Polis Teskilatı'nın 174'üncü kurulus yıl donumu nedeniyle Emniyet Genel Muduru Celal Uzunkaya'ya mesaj gönderdi. Erdoğan, "Aziz milletimizin huzur ve guvenligini emanet ettigimiz, ustlendigi tum gorevlerde buyuk basarılara imza atan, gurur kaynagımız polis teskilatımızı daha ileriye tasıyacak her adımı desteklemeye devam edecegiz" dedi.
9.04.2019 Gündem
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması
YSK Başkanı Güven'den seçim açıklaması YSK Başkanı Sadi Güven yaptığı açıklamada, "Yargısal süreç devam ediyor. Bizim önümüze gelen tüm dilekçeleri ve itirazları tek tek incelemek suretiyle karşılıyoruz. Daha öncede belirttiğim gibi yargı süreci içinde dosyanın içeriğinde herhangi bir bilgi verecek değilim. Bunu siyasi parti temsilcilerinden öğrenebilirsiniz" dedi.
9.04.2019 Siyaset
Mustafa Ceceli polisler için söyledi
Mustafa Ceceli polisler için söyledi Mustafa Ceceli Polis Haftası kapsamında Kilyos’taki Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksekokulu’nda sahneye çıktı.
9.04.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Polis Haftası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki polis haftası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.