Tsk Açıklama

Tsk Açıklama

Son dakika tsk açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tsk açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tsk açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsk Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsk açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.098 tsk açıklama haberi bulunmuştur. Tüm tsk açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! 'Yanlış yapıyorlar'
Bakan Akar'dan flaş Doğu Akdeniz açıklaması! 'Yanlış yapıyorlar' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Doğu Akdeniz'deki gelişmelerle ilgili, "Komşumuz inatla görüşmelerden imtina ediyor, başka kapılarda çözüm arıyor. Bu şekilde bir çözüm bulunamayacağını, bu şekilde bir çözüm bulamayacaklarını kendilerine tekrar tekrar söylemiş olmamıza rağmen hala o konuda ısrar ediyorlar. Yanlış yapıyorlar." ifadelerini kullandı.
30.11.2020 Siyaset
Son dakika: 10.04 itibarıyla son sayı...
Son dakika: 10.04 itibarıyla son sayı... Son dakika haberi Afrin'den geldi. TSK Afrin'deki Zeytin Dalı operasyonunda 790 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Detaylar geliyor..
1.02.2018 Gündem
TSK: 103 DEAŞ hedefi 377 atışla imha edildi
TSK: 103 DEAŞ hedefi 377 atışla imha edildi Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatının 29. günündeki gelişmelere ilişkin bilgi verildi.
29.09.2021 Gündem
TSK: Cerablus'un batısında teröristler 1 tanka saldırdı, 3 asker yaralı
TSK: Cerablus'un batısında teröristler 1 tanka saldırdı, 3 asker yaralı Genelkurmay Başkanlığı tarafından, Fırat Kalkanı Harekatı esnasında, Cerablus'un batısında teröristlerce atılan bir roket sonucu bir tankın hafif hasar gördüğü, üç askerin yaralandığı belirtildi. İlerleyen saatlerde yapılan yeni bir açıklamada, tanka saldıran teröristlerin araçlarıyla imha edildiği ifade edildi.
29.09.2021 Gündem
TSK'dan yeni açıklama!
TSK'dan yeni açıklama! Sınırda düşürülen Rus uçağıyla ilgili Türk Silahlı Kuvvetleri'nden açıklama geldi. Açıklamada, "Moskova’daki askeri makamlar telefon ile aranarak irtibat kurulmuş ve Moskova ile her türlü iş birliğine hazır olunduğu belirtilmiştir" denildi.
29.09.2021 Gündem
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı
MSB 12 askerin şehit olduğu terör saldırısının detaylarını açıkladı Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 12 askerin şehit olduğu saldırının detaylarını paylaştı. Sızma girişiminde bulunan teröristlerin tamamının etkisiz hale getirildiği bilgisine de yer verildi.
28.12.2023 Gündem
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı"
TEKNOFEST’te son gün coşkusu! "2 milyon genç kardeşimiz projeleri ile yarıştı" TEKNOFEST, İzmir'de son gününde büyük heyecanla sürüyor. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ve Sanayi ve Teknoljoi Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TEKNOFEST'in kapanış ve ödül töreni kapsamında önemli açıklamalar yaptı.
1.10.2023 Gündem
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik
MHP'li Yönter'den CNN TÜRK'te önemli açıklamalar: Askere düşmanlık düşmana askerlik MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, katıldığı CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
14.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonominin yol haritasını açıkladı: Türkiye’ye kredi akışı başlıyor Hindistan'daki G20 Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Enaflasyonla mücadelede atılacak adımları açıklayan Erdoğan, "Atacağımız yeni adımlarla kalıcı çözümleri hayata geçireceğimize inanıyorum. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz ve ona ulaşmak için atacağımız nice adımlar Türkiye’nin ekonomik alanda da yıldızını parlatacak." dedi.
11.09.2023 Gündem
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti!
Yavru köpeği kafasına defalarca vurarak katletti! Mardin’in Kızıltepe ilçesinde M.T., yerde yatan yavru köpeği, başına demir çubukla defalarca vurarak öldürdü. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrası M.T. gözaltına alındı.
18.08.2023 Yaşam
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler
NATO'dan TSK'nın ilk kadın amirali Gökçen Fırat'a övgü dolu sözler NATO, Türkiye'nin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat için övgü dolu sözler yayınladı. Mesajda "Konumu, ittifakın deniz operasyonlarının ve tatbikatlarının başarısı için kritik öneme sahiptir" denildi.
18.08.2023 Gündem
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu
Ankara'da roket fabrikasında patlama! Bakanlık açıkladı: 5 işçi şehit oldu Ankara'nın Elmadağ ilçesindeki Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikası'nda patlama sonrası yangın çıktı. MSB'den yapılan açıklamada, "Patlama neticesinde 5 işçimiz şehit olmuştur. Olay ile ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı" denildi. Ankara Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada, "İlk incelemelere göre patlamanın kimyasal tepkime kaynaklı olduğu düşünülüyor" dedi.
10.06.2023 Gündem
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Eski MİT Başkanı Hakan Fidan kaç yaşında, hangi okuldan mezun oldu?
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan kimdir? Eski MİT Başkanı Hakan Fidan kaç yaşında, hangi okuldan mezun oldu? Hakan Fidan Dışişleri Bakanı oldu. 2023 Cumhurbaşkanlığı yeni kabinesinde Dışişleri Bakanı olan Hakan Fidan eski MİT Başkanıydı. 1968 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Peki, Hakan Fidan kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...
3.06.2023 Gündem
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında gündeme dair gelen soruları yanıtladı.
23.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Fahiş fiyat artışına cüret edenler hesap verecekler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Fahiş fiyat artışına cüret edenler hesap verecekler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Fahiş fiyatlarla kira artışlarına cüret edenler olduğunu biliyoruz. Bu, afet üzerinden fırsatçılıktır. Bunun hesabını sorarız, soracağız da.” dedi.
18.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı
Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde 2 deprem! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta dün sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 5 bin 894'e yükseldi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay yaptığı açıklamada, Hatay, Maraş ve Adıyaman'da 48 saat itibariyle görevli araçların dışındaki diğer her türlü aracın girişinin yasaklandığını duyurdu.
8.02.2023 Gündem
AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti, haddini aşan bir boyuta ulaştı
AK Parti'li Çelik: Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti, haddini aşan bir boyuta ulaştı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Türkiye’de ana muhalefet partisi pozisyonunda olan bir siyasetçi tarafından dile getirilmesi vahimdir ve şiddetle kınanması gereken bir meseledir” dedi.
11.01.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz
Bakan Soylu'dan CNN TÜRK'te 'İmamoğlu kararı' yorumu: Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk ekranlarında Göksu Öngören Özgür'ün moderatörlüğünde yayınlanan Ne Oluyor Programı'nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen ceza sonrası 'İBB'ye kayyum' atanacak mı sorusunu da yanıtladı. "Seçim kurulu bu kararı vermiş, siz onlara 'ahmak' diyorsunuz. Eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz." diyen Soylu, "Burada bu dava ile ilgili terörle ilgili herhangi bir süreç söz konusu değil, kayyum atanmaz. " ifadelerini kullandı.
18.12.2022 Gündem
Pençe Kılıç Harekatı’nda 254 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe Kılıç Harekatı’nda 254 terörist etkisiz hale getirildi Bakan Akar, “Pençe Kılıç Harekatı, hava ve kara ateş destek vasıtalarıyla yapılan cezalandırma atışları ile devam ediyor. Harekatta şu ana kadar 471 hedef ateş altına alındı, 254 terörist etkisiz hale getirildi” dedi.
23.11.2022 Gündem
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde
Pençe Kılıç Harekatı ile ilgili kritik açıklama: TSK sınırın 160 km içerisinde Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Irak'ın kuzeyine hava harekatı başlattı. CNN Türk yanına katılan uzmanlar kritik operayona ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.
20.11.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Türk siyasi tarihinin en vahim iftirasıdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu' iddialarına, "Polis teşkilatımıza ve jandarma teşkilatımıza dönük, milletimizin huzuru ve refahı için çalışan bu teşkilatlarımızın, uyuşturucu ticareti yaptığından ya da buna göz yumduğundan bahsetmek başlı başına utanç verici bir iftiradır" dedi.
1.11.2022 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı gözaltına alındı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullandığını iddia eden Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı, İstanbul'da gözaltına alındı.
26.10.2022 Gündem
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı!
Tanrıkulu ve Kaftancıoğlu'nun paylaşımları CHP'de "kimyasal silah" krizi çıkardı! CHP'li Sezgin Tanrıkulu, TSK'nın operasyonlarda kimyasal silah kullandığı iddiasına ilişkin Meclis'e araştırma önergesi vereceğini açıkladı. Bu konuda dikkat çeken bir açıklama da Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. Peki CHP yönetimi, parti içinden gelen yorumlara ne dedi?
21.10.2022 Siyaset
Vali Gül, sınır kapısına saldırı iddialarını yalanladı
Vali Gül, sınır kapısına saldırı iddialarını yalanladı Gaziantep Valisi Davut Gül, Karkamış Sınır Kapısına saldırı girişimi iddialarını yalanlayarak TSK'nın da herhangi bir müdahalesinin olmadığını açıkladı.
12.08.2022 Gündem
57. ATAK helikopteri envantere girdi!
57. ATAK helikopteri envantere girdi! Milli Savunma Bakanlığı, 57. ATAK helikopterinin Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın envanterine girdiğini duyurdu. Bir ilk olma özelliği taşıyan helikopterdeki detayı MSB paylaştı.
21.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tsk Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsk açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.