Tsk

Tsk

Son dakika tsk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tsk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tsk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tsk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tsk gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.936 tsk haberi bulunmuştur. Tüm tsk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında MGK toplantısı sona erdiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Milli Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Yazılı açıklama yapılması bekleniyor.
25.07.2024Gündem
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Ömer Fırat etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Ömer Fırat etkisiz hale getirildiMİT, terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Süleymaniye sorumlusu Ömer Fırat ile beraberindeki iki teröristi Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi
24.07.2024Gündem
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırma
Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Bu kadar yürekten çağırmaKıbrıs Barış Harekatı'nda dönemin Başbakanı Ecevit’in “Biz aslında savaş için değil, Türklere de Rumlara da barış getirmek için adaya gidiyoruz” diyerek tüm dünyaya ilan ettiği Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yılı kutlanıyor. Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kalabalık bir heyetle katılacağı 20 Temmuz 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıl törenlerinde son hazırlıklar tamamlandı.
20.07.2024Gündem
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anma
15 Temmuz darbe girişiminin 8. yılında küresel anmaFETÖ’nün hain darbe girişiminin 8. yılında Türkiye’nin yanı sıra Londra, New York gibi dünyanın birçok köşesinde de etkinlikler düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hem Ankara hem de İstanbul’da anma programlarına katılacak.
15.07.2024Gündem
Rakamlarla 15 Temmuz! Sekiz yılda neler yaşandı?
Rakamlarla 15 Temmuz! Sekiz yılda neler yaşandı?252 kişinin şehit olduğu 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin ardından TSK’da görev yapan 32 bin 189 subayın 10 bin 468’i ihraç edildi. Darbe girişimine katılanlarla ilgili 4 bin 891 mahkumiyet kararı verildi. FETÖ nedeniyle mahkum olanların sayısı ise 125 bin 456.
15.07.2024 Gündem
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştık
Bakan Güler: 15 Temmuz'da düşman askerine bile yapılmayacak muamele ile karşılaştıkBakan Güler 15 Temmuz gecesi yaşananlara dair açıklamalarda bulundu. Güler, dönemin Genelkurmay İkinci Başkanı olarak "Düşman askerine bile yapılmayacak bir muamele ile karşılaştığını" söyledi. Bakan Güler "Silahlı kuvvetlerimizin ülkesine bağlı şerefli mensupları milletimizle omuz omuza vererek bu hainlere karşı kahramanca direndi" dedi.
14.07.2024Gündem
MSB duyurdu! Kuzey Irak’ta hedefler tam isabet imha ediliyor
MSB duyurdu! Kuzey Irak’ta hedefler tam isabet imha ediliyorMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak’ta hedeflerin topçu atışı ile tam isabet imha edildiğini açıkladı.
7.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 37 terör hedefinin hava harekatıyla imha edildiğini duyurdu.
3.07.2024Gündem
TSK Personel Kanunu değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı, işte yeni kurallar
TSK Personel Kanunu değişti! Resmi Gazete'de yayımlandı, işte yeni kurallarTürk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
28.06.2024Gündem
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifi
TSK TİKTOK yasağı! TSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? İşte TKS personeline ilişkin kanun teklifiTSK personeline TİKTOK yasaklandı mı? Meclis’te kabul edilen TSK Personel Yasası ve askerlik alanına ilişkin yeni torba yasayla özellikle Irak’ın kuzeyindeki üs bölgelerine yönelik saldırılardan önce kullanıldığı tespit edilen TikTok ve her türlü sosyal medya paylaşımları yasaklandı.
24.06.2024Gündem
Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'a son veda
Pençe-Kilit şehidi Mehmet Ali Horoz'a son vedaIrak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Mehmet Ali Horoz (25), memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.
22.06.2024Gündem
TSK personeline ilişkin kanun teklifi kabul edildi
TSK personeline ilişkin kanun teklifi kabul edildiTürk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
13.06.2024Gündem
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladı
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı EFES-2024 gündüz safhası başladıTürk Silahlı Kuvvetleri'nin en büyük müşterek tatbikatı olma özelliği taşıyan EFES-2024 Birleşik, Müşterek Fiili Atışlı Arazi Tatbikatı'nın Seçkin Gözlemci Günü'nün gündüz safhası kara bombardımanıyla başladı.
30.05.2024Gündem
TSK personeline TikTok yasağı geliyor!
TSK personeline TikTok yasağı geliyor!Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Personel Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Milli Savunma Komisyonu'nda kabul edildi.
30.05.2024Gündem
Emekli askerlerin televizyonlarda strateji paylaşmalarına yasak geliyor
Emekli askerlerin televizyonlarda strateji paylaşmalarına yasak geliyorTSK’dan ayrılan veya emekli olan askerlerin basın ve yayın mecralarında açıklama yapmaları izne bağlanıyor.
24.05.2024Gündem
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi!
SOLOTÜRK'ten akrobatik gövde gösterisi!Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, 'KALEFEST 2024' Kırıkkale Tanıtım Günleri kapsamında kent merkezinde gösteri uçuşu yaptı. Kırıkkale Valiliği'ne ait açık otoparkta toplananlar, gösteriyi ilgiyle izledi. Yaklaşık yarım saat süren gösteri sırasında izleyenler, çalınan marş ve türkülere de eşlik etti.
23.05.2024Gündem
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi!
Türkiye'nin en uzun menzilli radarı TSK'ya teslim edildi!Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen Türkiye'nin en uzun menzilli radarı 'Taşınabilir Erken İhbar Radar Sistemi' olan 'ALP 300-G'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ne teslimi törenle yapıldığını açıkladı.
20.05.2024Gündem
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjde
Bakan Kacır açıkladı! Togg'la ilgili yeni müjdeSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, TRT Haber'de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır yollardaki TOGG sayısını açıkladı ve yepyeni bir özelliğin geleceğini de duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
13.05.2024Gündem
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecek
Bakan Güler'den CNN Türk'te açıkladı: Terör kaynağında yok edilecekMilli Savunma Bakanı Yaşar Güler, CNN Türk'te gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Bakan Güler terörle mücadelede net mesajlar vererek, 'Terör kaynağında yok edilecek, sürekli operasyon yapacağız.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Irak'a kritik ziyaret! İlk kez ortak harekât merkezi kurulacakCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet 22 Nisan'da Irak'a ziyaret gerçekleştirecek. Irak yönetimi ile 30'a yakın anlaşma imzalanacak. Türkiye'nin terörle mücadele konusundaki beklentileri ne, hangi adımlar atılacak? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, anlaşma metnindeki güvenlik ve terörle mücadele başlıklarına ilişkin detayları paylaştı.
19.04.2024Gündem
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu duyurdu.
9.04.2024Gündem
TSK'dan Metina'da operasyon! 12 terörist etkisiz hale getirildi
TSK'dan Metina'da operasyon! 12 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu kapsamında, Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 12 PKK'lı teröristin etkisiz hâle getirildiğini açıkladı.
23.03.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tsk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tsk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.