Yunanistan

Yunanistan

Son dakika Yunanistan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yunanistan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yunanistan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yunanistan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yunanistan gelişmeleri de dahil olmak üzere 18.878 yunanistan haberi bulunmuştur. Tüm yunanistan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi
İsmail Kartal derhal istifa et! Ali Koç'a yalvardı, Fenerbahçe elenince ağzına geleni söyledi Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe, sahasında Yunanistan ekibi Olympiakos ile kozlarını paylaştı. Sarı lacivertliler, 3-2'lik maçın rövanşını 1-0 kazandı fakat penaltılarda 3-2 yenilerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşma sonrası İsmail Kartal'ın istifası istendi, Ali Koç'a flaş istekle seslendi. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Fenerbahçe - Olympiakos karşı karşıya gelecek. Sarı lacivertli temsilcimiz ilk maçı Yunanistan'da oynamış ve sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Alman hakem Tobias Stieler'in yöneteceği rövanş müsabakası 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22:00'da başlayacak. İki farklı galibiyetle sahadan ayrılması halinde tur atlayacak olan Fenerbahçe'de tek hedef mutlak galibiyet. Peki Fenerbahçe nasıl tur atlar? Fenerbahçe Konferans Ligi'nde yarı finale çıktı mı?
18.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
18.04.2024 İddaa
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı
Fenerbahçe'yi yakmıştı! Olympiakos maçı öncesi Krunic, Çağlar Söyüncü'yü değil, sadece onu uyardı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u konuk edecek. Yunanistan'da oynanan ilk karşılaşmayı 3-2 kaybeden sarı-lacivertliler, taraftarı önünde rakibini devirerek adını yarı finale yazdırmayı hedefliyor. Sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, Yunan ekibi karşısında sahaya süreceği 11'i büyük ölçüde belirledi. Öte yandan yıldız oyuncuya kritik uyarı geldi.
18.04.2024 Fenerbahçe
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir
İsmail Kartal 'herkes dertli' deyip tehlikeyi açıkladı! Tadic, Dzeko ve Mert Hakan yakabilir Fenerbahçe tarihinin en önemli maçlarından birini bugün Olympiakos’la oynayacak. Sarı-lacivertli takım, Yunanistan’da 3-2 mağlup olduğu rakibini 2 farkla yenmesi halinde Konferans Ligi’nde ilk kez yarı finale adını yazdıracak. İsmail Kartal maç öncesi tehlikeyi açıkladı. İşte detaylar...
18.04.2024 Fenerbahçe
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar
Ömer Çelik'ten İsrail açıklaması: Bölgesel savaş istiyorlar AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK Toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Acun Ilıcalı maç öncesi açıkladı! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Yunanistan ekibi Olympiakos'u evinde ağırlayacak olan Fenerbahçe'de geri sayım başladı. Taraftarın da bu heyecanlı mücadeleyi şifresiz takip edebilmesi için ünlü televizyoncu ve Exxen platformunun sahibi Acun Ilıcalı'dan haber geldi. Peki Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi?
17.04.2024 Fenerbahçe
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular
Yunan basını haddini aştı! İsmail Kartal'ı bu ifadelerle yerden yere vurdular UEFA Koferans Ligi Çeyrek Final ilk mücadelesinde, Yunanistan ekibi Olympiakos'a deplasmanda 3-2 mağlup olan temsilcimiz Fenerbahçe, rövanşta tur için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi Yunan basını çarpıcı olaya imza atarken, Teknik Direktör İsmail Kartal için skandal ifadelerin kullanıldığı bir yazı yayınlandı. İşte detaylar...
16.04.2024 Fenerbahçe
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan tarafından Ege Denizi'ne bırakılan düzensiz göçmenlerin sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı
Yunan adaları bayramda Türk turistlerle dolup taştı Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyenlerden adalara büyük ilgi var. Turizmci Recep Yavuz, Ramazan Bayramı tatilinde Marmaris ve Fethiye'den Rodos Adası'na 1 haftada 5 binin üzerinde Türk turistin geçiş yaptığını söyledi. Yavuz, “Hazırlıklar tamamen Türk misafirlere göre yapılmış" dedi.
12.04.2024 Ekonomi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi
Fenerbahçe, Olympiakos'a kaybetti! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçları heyecanı başladı. Türkiye'den Fenerbahçe'nin sahne aldığı haftada maçların tamamlanmasının ardından UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin
Yunanlılar olay hareket sonrası çılgına döndü: Dzeko Türk vatandaşlığına geçsin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek final eşleşmesinin ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu. Karşılaşmanın geniş yer bulduğu Yunan basınında dikkat çeken konuların başında, Fenerbahçe'nin yıldızlarından Edin Dzeko'nun tribünlere formasındaki Türk bayrağını göstermesi geldi.
12.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
Fenerbahçe Atina'da Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde mücadelesinde Fenerbahçe Yunanistan ekibi Olympiakos'a 3-2 mağlup oldu
11.04.2024 Fenerbahçe
MSB: Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i PKK'lı 9 kişi yakalandı
MSB: Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i PKK'lı 9 kişi yakalandı Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.
11.04.2024 Gündem
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı!
Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’nde Olympiacos’u elemesi için 4 neden… Misli editörleri zorlu eşleşmeyi mercek altına aldı! Hem Süper Lig’de hem de Konferans Ligi’nde şampiyonluk adına yoluna devam eden Fenerbahçe, bugün Georgios Karaiskakis Stadı'nda saat 19.45’te Yunan temsilcisi Olympiacos ile karşı karşıya gelecek. Sarı – Lacivertliler, Union Saint Gilloise maçında olduğu gibi deplasmandaki ilk maçta avantajlı skoru kapmaya çalışacak.
11.04.2024 İddaa
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.
9.04.2024 Gündem
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı
Jeoloji Mühendisi İstanbul'u uyardı! Beklenen depremi yorumladı Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi kurucusu ve Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, İstanbul için ezber bozan açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 4- 5 büyüklüğünde deprem meydana gelmesinin doğal olduğunu söyleyen Bayraktutan, "İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Gündem
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yunanistan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yunanistan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.