Ticari Araç

Ticari Araç

Son dakika ticari araç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ticari araç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ticari araç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ticari Araç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ticari araç gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.740 ticari araç haberi bulunmuştur. Tüm ticari araç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Kafa kafaya korkunç kaza: 1 ölü, 5 yaralı Tokat'ın Zile ilçesinde, otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
11.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları...
Sıfır arabada fiyatlar değişti! İşte marka marka otomobil fiyatları... Araba fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Sıfır araçlara büyük talep devam ediyor. Satışlar rekor seviyelere yükseldi 2024 yılı Ocak-Şubat döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 40,6 oranında arttı. Döviz kurlarındaki volatiliteden kaynaklı otomobillere Mart ayı itibarıyla zam yapıldı.
5.03.2024 Ekonomi
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Silivri TEM Kınalı Kavşağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eşi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024 Gündem
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı
İzmir'de parfüm fabrikasında yangın: 1 ölü, 3 yaralı İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir parfüm fabrikasında çıkan yangında 1 işçi öldü, 3 işçi de yaralandı. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
17.01.2024 Gündem
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı
Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıktı; 1 yaralı Çorum'da, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Hafif ticari araç, çarpıştığı otomobilin üzerine çıkarak asılı kaldı.
6.01.2024 Gündem
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı
Otomotiv satışlarında tüm zamanları rekoru kırıldı Türkiye'de otomobil ve hafif ticari araç satışları 2023’te bir önceki yıla göre yüzde 57.4 artarak 1 milyon 232 bin 635 adede ulaştı ve tüm zamanların rekorunu kırdı.
6.01.2024 Ekonomi
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı
Hastane dönüşü kaza: Baba öldü, anne ve oğlu yaralandı Kocaeli’nin İzmit ilçesinde tedavi için gittikleri hastaneden dönerken fenalaşan Turgay Mert (42), kullandığı hafif ticari araçla önce EDS, ardından da aydınlatma direğine çarptı. Kazada Turgay Mert hayatını kaybetti, eşi Ayşe (48) ve oğlu Oktay Mert (17) ise yaralandı.
3.01.2024 Gündem
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van- Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı  Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı
Van-Bahçesaray kara yolunda çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı Van'da 5 gün önce etkili olan kar ve tipi nedeniyle Van- Bahçesaray kara yolunda mahsur kalan 10 kişinin terk ettikten sonra çığ altında kalan 2 araçtan biri çıkarıldı.
28.12.2023 Gündem
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı
11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü takiple yakalandı Çorum'da 11 araca çarpan hafif ticari aracın sürücüsü ile yanındaki 2 kişi, polisin sıkı takibi ile yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır
Hafif ticari aracın çarptığı üniversiteli Azra kurtarılamadı, arkadaşının durumu ağır Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı üniversite öğrencisi Azra Ümmü Demirbaş (20) kaldırıldığı hastanede 1 gün sonra yaşamını yitirdi, durumu ağır olan arkadaşı Muhammet Yahya Batulu'nun (17) tedavisi devam ediyor. Kaza sonrası kaçan sürücüsü ise aranıyor.
22.12.2023 Gündem
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü
Kırklareli'nde nehre düşen aracın sürücüsü öldü Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde nehre düşen aracın sürücüsü öldü. Ekipler aracı ve şahsın cansız bedenini dereden çıkarmak için büyük çaba sarf etti.
21.12.2023 Gündem
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Maltepe'de hafif ticari araç bariyerlere çarptı: 2 yaralı Maltepe'de, D-100 Karayolu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği hafif ticari araç, bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ve yolcu koltuğunda oturan kişi yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı
Otomobil, aydınlatma direğine çarptı; 1'i ağır 2 yaralı Mersin'de hafif ticari aracın çarpıp, savurduğu otomobil, aydınlatma direğine çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi, yaralandı.
21.12.2023 Gündem
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var
Sis zincirleme kazayı beraberinde getirdi! Çok sayıda yaralı var Ağrı’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesinin düşmesinden kaynaklı olarak meydana gelen zincirleme kazada 19 kişi yaralandı.
5.12.2023 Gündem
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı
Araba satışlarında rekor! Togg, Tesla'yı solladı Türkiye otomotiv pazarı yılın 11 ayında tarihi seviye olan 1 milyon adedi aştı. Ocak-Kasım 2023 döneminde, otomobil ve hafif ticari araç satışları geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 60.8 artarak 1 milyon 73 bin 982 adede ulaştı. Böylece otomotivde yıllardır geçilemeyen eşik olan 1 milyon adet satış gerçekleşmiş oldu. Ancak, 2024 yılında satışların 700-750 bin adede kadar gerilemesi bekleniyor.
5.12.2023 Ekonomi
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu
Lastikçilerde '25 Kasım kış lastiği' yoğunluğu İstanbul'da ticari araçlarda 1 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında uygulanan kış lastiği zorunluluğu İstanbul Valiliği tarafından alınan kararla 25 Kasım'a çekildi. Meteorolojik verilere dayanılarak alındığı bildirilen karar sonrasında oto lastikçilerinde yoğunluk oluştu. 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda otobüs şoförlerinin kış lastiğine geçiş için sıra beklediği görüldü.
22.11.2023 Gündem
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var
İzmir'de ticari araca silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var İzmir'de hafif ticari araca düzenlenen silahlı saldırıda Çağatay Arpaz hayatını kaybetti, kardeşi ve arkadaşı yaralandı.
13.11.2023 Gündem
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var
Karşı şeride geçen araç dehşet saçtı! Çok sayıda yaralı var Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, karşı şeride geçen aracın seyir halindeki 3 otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada 8 kişi yaralandı.
12.11.2023 Gündem
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza
Hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu! Feci kaza Manisa'nın Kula ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan hafif ticari araç Gediz Nehri'ne uçtu. Kazada sürücü Çağlar Uzun (28) ile yanındaki annesi Gülşen Uzun (60) ve arkadaşı Naci Şen (32) yaşamını yitirdi.
12.11.2023 Yaşam
Beklentiyi düşük tutanlara Fiat'tan sürpriz var! Fiat Fiorino fiyatları 2023'ün sonunda güldürdü
Beklentiyi düşük tutanlara Fiat'tan sürpriz var! Fiat Fiorino fiyatları 2023'ün sonunda güldürdü Ticari araç statüsünde olan Fiat Fiorino aileler için de kullanışlı olarak biliniyor. Otomobil almak isteyenlerin Fiat Fiorino fiyatlarına 2024 gelmeden bakmaları gerekiyor.
7.11.2023 Otomobil
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var
Hafif ticari araçla kamyon çarpıştı! Ölü ve yaralı var Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, hafif ticari araç ile kamyonun çarpıştığı kazada Mehmet Dilli (64) hayatını kaybetti, Seydihan A. ise yaralandı.
5.11.2023 Gündem
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Ticari Araç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ticari araç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.