Tatil Planı

Tatil Planı

Son dakika tatil planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatil planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatil planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatil Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatil planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 tatil planı haberi bulunmuştur. Tüm tatil planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum!
Ayça Ayşin Turan'dan erkeklerin oje sürüp, etek giymesine ilginç yorum! Ayça Ayşin Turan önceki gün fotoğraflarını çeken muhabirlere “Bir toplantımız vardı ama detaylarını sizlerle paylaşmayacağım. Ben biraz ketumum, biliyorsunuz” diyerek güldü. Erkeklerim etek giyip oje sürmesi hakkında da ilginç bir yorumda bulundu.
8.04.2024 Magazin
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili bugün başladı. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. İşte haberin detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
2024 yılı 15 tatil (yarıyıl) ne zaman, 2023-2024 sömestr tarihi belli oldu mu? MEB yeni eğitim öğretim yılı ara tatil, sömestr ve yaz tatili tarihleri 2024
2024 yılı 15 tatil (yarıyıl) ne zaman, 2023-2024 sömestr tarihi belli oldu mu? MEB yeni eğitim öğretim yılı ara tatil, sömestr ve yaz tatili tarihleri 2024 2024 yılı 15 tatil ne zaman? 2024 sömestr tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? 2024 Şubat tatili, erken rezervasyon fırsatlarından yararlanmak isteyeler tarafından sorgulanıyor. Yurt içi ve yurt dışı tatil planı olanlar, uygun fiyat kampanyalarını takip ederken, takvimini yarıyıl tatiline göre ayarlıyor. Peki, 15 tatil ne zaman 2024, sömestr tatili ne zaman başlıyor ve bitiyor? İşte 2024 Şubat tatili…
10.08.2023 Eğitim
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı
Tavuk pirzola ve kanat fiyatları üçe katlandı! Fiyatları yüzde 40 düşürecek formül açıklandı Yazın gelmesi ile özellikle mangalcılar, Kurban Bayramı’na rağmen marketler ürün bırakmadı. Hafta sonları öğlen saatlerine kadar raflarda, tavuk pirzola ve kanat ürünleri tükenmiş oluyor. Bu ilgi fiyatlara da yansıdı. Fahiş artış sonrası uyarıda bulunan Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, fiyatları düşürmek için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
7.07.2023 Gündem
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak
Antalya’da bayram teyakkuzu! Nüfus ikiye katlanacak Ülke genelinde 2 milyon kişinin tatil planı yaptığı Kurban Bayramı’ndaki 9 günlük dönemde, en yoğun ilgiyi Antalya görüyor. 2 milyon 688 bin nüfuslu kent, yerli ve yabancı turistlerle nüfusunu ikiye katlayacak. En gözde beldeler ise Kemer, Kaş, Çıralı, Olimpos, Adrasan, Side, Belek, Kundu, Lara ve Alanya olacak.
24.06.2023 Gündem
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı
Araba ticaretinde 'change' kabusu! Sahtekarların şasi numarası oyunu ortaya çıktı Dolandırıcılar çalıntı araçları, ağır hasarlı ve trafiğe çıkamayacak durumdaki araçlardan aldıkları motor ve şasi numaralarıyla satmaları büyük mağduriyetlere neden oluyor. Araba alacak vatandaşlara kritik uyarılarda bulunan İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel, mağduriyet yaşamamak için yapılması gerekenleri bir bir anlattı.
16.06.2023 Gündem
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Sürekli ve geçici iş göremezlik raporunda yüzde 10 detayı: Paralar geri istenebilir
Çalışan herkesi ilgilendiriyor! Sürekli ve geçici iş göremezlik raporunda yüzde 10 detayı: Paralar geri istenebilir Rapor parası olarak bilinen iş göremezlik ücreti ile ilgili bilinmeyenler ortaya çıktı. İşçinin tedavisi bitmeden işe başlaması durumunda sürekli iş göremezlik gelirinin kesileceğini söyleyen SGK Uzmanı Dilek Ete, sürekli ve geçici iş göremezlik süreçlerini detaylı bir şekilde anlattı.
15.06.2023 Çalışan Hakları
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın!
Tatil planı yapanlara dikkat çeken uyarı:Çakma reklam sitelerine aldanmayın! Yaz tatili için planlar yapılmaya başladı. Erken rezervasyon yaparak kampanyalardan yararlanmak isteyenlerin tercihi internet üzerinden tatil paketi satın almak oluyor. Uzmanlar ise vatandaşları sahte siteler konusunda uyarıyor.
12.06.2023 Ekonomi
Meteoroloji'den 1 hafta sürecek yağışlar için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji'den 1 hafta sürecek yağışlar için son dakika uyarısı! Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji son dakika hava durumu uyarısı yaptı. Ankara ve İzmir dahil 24 il için sarı kodlu uyarı verildi. Tatil planı olanlara uyarı geldi. Bu iller için kuvvetli sağanak ve sel duyurusu yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı ve haritayı paylaştı. 1 hafta boyunca yağışlar etkisini sürdürecek. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın gibi illerde yağmur yağacak mı? İşte tüm detaylar...
9.06.2023 Gündem
Yağmur ve sel uyarısı! Tatil planı yapanlar dikkat: Çok kuvvetli geliyor
Yağmur ve sel uyarısı! Tatil planı yapanlar dikkat: Çok kuvvetli geliyor Meteoroloji son dakika hava durumu uyarısı yaptı. Meteoroloji 24 il için kritik uyarı yaptı. Tatil planı olanlara uyarı geldi. Bu iller için kuvvetli sağanak ve sel uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre çok sayıda ilde kuvvetli sağanak bekleniyor. Hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı? İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Muğla, Aydın gibi illerde yağmur yağacak mı? İşte tüm detaylar...
8.06.2023 Gündem
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2023 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü oldu? 26-27 Haziran idari izin mi?
Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2023 Kurban Bayramı tatili 9 gün mü oldu? 26-27 Haziran idari izin mi? Kurban Bayramı tatili kaç gün sorusunun yanıtı merak ediliyor. 28 Haziran 2023 Çarşamba günü ilk günü kutlanacak Kurban Bayramı'nda tatil planı yapanlar için Kabine'den açıklama geldi. Alınan karara göre Kurban Bayramı tatili 9 gün mü oldu? İşte detaylar...
6.06.2023 Gündem
Tatil planları askıya alındı! Yerli ve yabancı turist beklemede
Tatil planları askıya alındı! Yerli ve yabancı turist beklemede Turizm sektörü ikinci tura kalan seçimlerin belirsizliğini yaşıyor. Tur operatörleri ve seyahat acentaları uçak ve operasyon planlaması yapamazken; rezervasyonların durağan olduğu belirtiliyor. Turizmcilerin, yabancı tur operatörleriyle yaptıkları görüşmelerden aldıkları izlenim ise “Sonuçların netlik kazanmasıyla birlikte tur programları hızla başlayabilir” şeklinde.
18.05.2023 Ekonomi
Mert Ramazan Demir'in panik anları!
Mert Ramazan Demir'in panik anları! Meslektaşı Afra Saraçoğlu ile adı aşk dedikodularına karışan Mert Ramazan Demir, önceki akşam Cihangir'de yürürken flaşlar patlayınca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran ünlü oyuncunun, telaşla anahtarına sarılması dikkatlerden kaçmadı.
15.05.2023 Magazin
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem
Tatil sezonu açıldı, uyarılar art arda geldi! Dolandırıcılardan akılalmaz yöntem Yaz tatili için plan yapanlara uyarılar art arda gelmeye başladı. Dolandırıcılar her sektörde olduğu gibi tatil sektöründe de adeta pusu kurdu. Ucuz tatil ile kandırılan vatandaşlar, sahte sitelerle tuzağa çekiliyor. Konuyla ilgili ise uzmanlar önemli uyarılarda bulundu.
15.05.2023 Gündem
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün
Tatil planlayanlara sahte site ve sosyal medya uyarısı! Paylaşım yaparken iki kez düşünün Yaz tatili için planlar başlarken uzmanlar, internet üzerinden rezervasyon yaptıracak müşterileri uyardı. Dolandırıcılar, otel sayfalarını birebir kopyalayıp onlarca kişinin hesabını boşaltmaya başladı. TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü ise hem dolandırıcıların hem de hırsızların yeni yöntemlerini anlatarak, önemli tavsiyelerde bulundu.
5.05.2023 Gündem
Ramazan Bayramı 3 gün mü 4 gün mü? Ramazan Bayramı ne zaman bitiyor 2023?
Ramazan Bayramı 3 gün mü 4 gün mü? Ramazan Bayramı ne zaman bitiyor 2023? On bir ayın sultanı ramazan ayının sona ermesiyle bayram 21 Nisan Cuma günü başladı. Ramazan Bayramı nedeniyle tatil yapan vatandaşlar bayramın 3. mü 4. Gün mü olduğunu araştırıyor. Peki, Ramazan Bayramı 3 gün mü 4 gün mü? Ramazan Bayramı ne zaman bitiyor 2023?
22.04.2023 Gündem
Tatil sezonu başladı! Erken rezervasyon fırsatı: Yüzde 40 indirim
Tatil sezonu başladı! Erken rezervasyon fırsatı: Yüzde 40 indirim Türkiye’nin en önemli turizm merkezi Antalya’da, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala turizm tesislerinde doluluk oranı hızla artmaya başladı. Tatil planı yapacaklar için erken rezervasyon uyarısı geldi. İşte detaylar
18.04.2023 Ekonomi
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat
Bayram için tatil planı yapanlara ‘hayali otel’ tuzağı! İndirimli uyarısı, 30 güne dikkat Ramazan Bayramı tatili planlayanlar dikkat! Kopya web sitesi, e-posta ve SMS yoluyla 'hayali otel' dolandırıcılığına karşı uyarı geldi. Ticaret Bakanlığı, paket tur ya da konaklama faaliyetinin aldatıcı, yanıltıcı nitelikte olduğunun anlaşılması durumunda Reklam Kurulu Başkanlığı’na başvurulması gerektiğini bildirdi. İşte dolandırıcıların tatilcilere kurması muhtemel tuzakların detayları...
16.04.2023 Ekonomi
Yolcu otobüsü, beton blok ve bariyerlere çarptı: 17 yaralı
Yolcu otobüsü, beton blok ve bariyerlere çarptı: 17 yaralı Eskişehir'de, beton blok ve bariyerlere çarparak boş araziye savrulan yolcu otobüsündeki 17 kişi yaralandı.
16.04.2023 Yaşam
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu
Paralar banka hesaplarına yatırılıyor! Bakan Yanık duyurdu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının temel gereksinimlerinin ve eğitim giderlerinin karşılanması için Nisan ayı içerisinde 645.269.922 TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptıklarını açıkladı.
16.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tatil Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatil planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.