Yaz Sezonu

Yaz Sezonu

Son dakika Yaz sezonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaz sezonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaz sezonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz Sezonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz sezonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.114 yaz sezonu haberi bulunmuştur. Tüm yaz sezonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira...
Altın fiyatları için yön aşağı! 1 Mayıs'ı işaret etti: 3500 lira... Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. İsrail-İran gerginliği ile yükseliş trendini güçlendiren altın gram fiyatı yeni haftaya satıcılı girdi. Yaz sezonu yaklaşırken özellikle düğün yapacaklar altın fiyatları tarafında araştırmalarını sıklaştırdı. Altın almalı mı satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? Alım fırsatı verecek seviyeler hangileri? Gram ne zaman 3 bin 500 lira olacak? İşte altın ile ilgili tüm detaylar...
24.04.2024 Ekonomi
Balık sezonu yarın kapanıyor
Balık sezonu yarın kapanıyor Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı “2023-2024 balıkçılık av sezonu başta hamsi olmak üzere birçok türün avcılığı açısından bereketli geçti” dedi. 2023-2024 balıkçılık av sezonu ise 15 Nisan’da kapanacak" dedi.
14.04.2024 Ekonomi
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu
Tatil sezonu erken açıldı! Resmen zirve yaptı, yabancı turistler indirime koştu Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı
Kapıda vizeye sayılı günler kala vapur seferleri başladı Türkiye'den 10 Yunan adasında kapıdan 7 günlük vize uygulamasının başlamasına sayılı günler kala İzmir'den tarifeli ve chareter seferleri hazırlıkları devam ediyor.
21.03.2024 Ekonomi
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu
Türkiye İspanya'yı geçti Almanya'da liste başı oldu Yaz sezonu için Almanya'dan Antalya'ya yapılan erken rezervasyonlar Türkiye'yi turizmde liste başı yaptı. Alman Seyahat Acentaları Birliği'nin hazırladığı rapora göre; Almanya'nın her yıl ilk tercihi olan İspanya bu sezon ikinci sıraya düştü.
5.03.2024 Ekonomi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi
SunExpress uçuş ağına 15 yeni rota ekledi Turizmi tüm yıla yaymak için çalışmalar yaptıklarını belirten SunExpress CEO’su Max Kownatzki, kış kapasitesini de artırarak uçuş ağlarına 15 yeni rota eklediklerini açıkladı.
8.10.2023 Ekonomi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi
Ev sahibinin oyunu pes dedirtti! Kiraya yüzde 500 zam istedi Gaziantep'te bir ev sahibi, mühendis kiracısından yüzde 500 zam istedi. Ev sahibi, kiracının konuyu yargıya taşıyacağını bildirmesinin ardından ise akıl almaz bir oyuna başvurarak annesinin sahte imzasıyla kira sözleşmesi düzenledi. Olayın ortaya çıkması sonrası kiracı konuyu yargıya taşıdı.
24.09.2023 Yaşam
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti!
Balıkçıların anlaşması fiyatları dibe çekti! İstanbul'da, balıkçılarla esnaf arasındaki anlaşmazlığın sonlanmasının ardından Ordu'da da hamsi fiyatlarında düşüş başladı. Geçen günlerde kilosu 100 liraya satılan hamsinin fiyatı bugün 70 liradan tezgahlarda yer aldı. Perşembe Kışlaönü Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, bölgede deniz suyu sıcaklıklarının yüksekliği nedeniyle hamsi avcılığının olmadığını belirterek, "Yakın süreçte Karadeniz hamsisi çıkacak. Halkımız ucuz balık yiyebilecek" dedi.
23.09.2023 Ekonomi
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti
Bodrum’da yaz sezonu uzadı, vatandaşlar sahillere akın etti Bodrum’da Eylül ayının son haftasında sıcak havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler sahillere akın etti. Kavurucu sıcakların geldiği ilçede hava sıcaklığı 38 derecelere kadar ulaştı.
23.09.2023 Yaşam
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi
Marmaris’te turist sayısındaki artış ve sezonun uzaması turizmi olumlu etkiledi Dünyanın ve Türkiye'nin en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde esnaf ve turizmciler, turist sayısındaki yüzde 15 artışın olumlu bir gelişme olduğunu belirtirken sezonun Kasım ayına kadar uzamasının da etkisini hissettiklerini belirtti. Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, "Ülkemize ziyarete gelen turist sayısını ve ülke yelpazesini genişletmemiz gerekir" dedi.
23.09.2023 Yaşam
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı
Tatilini eylüle erteleyenlere yüzde 50 indirim imkanı Eylül ayına girilmesiyle yaz sezonu sona ererken, Çeşmeli turizmciler hala tatil yapamayanlar için yüzde 50'ye varan indirim kampanyası yaptılar.
4.09.2023 Ekonomi
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tepki çeken “taksi kuyruğu” görüntülerine taksicilerden açıklama
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki tepki çeken “taksi kuyruğu” görüntülerine taksicilerden açıklama Sabiha Gökçen Havalimanı'nda taksilerin yetersiz olduğu ve yolcuların taksi kuyruğu beklediği iddiaları üzerine havalimanının taksi esnafından açıklama geldi. Açıklama yapan SAWKOOP Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kemal Ertan, “Dün gece gelen bir vatandaşımız video çekerek 2 saat taksi kuyruğunda beklediğini belirtmiş ve bunu sosyal medyada paylaşmış. Bu bir bilgi kirliliğidir. Biz kendimize ait kamera kayıtlarında bu arkadaşın takibini yaptık, 26 dakika sırada bekliyor. 2 saat gibi fevkalade, kimsenin kabul edemeyeceği bir süre söz konusu değil" dedi.
18.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu öncesi açıkladı: Yatırım sinyali aldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan'a hareketi öncesinde Atatürk Havalimanı’nda basın toplantısında konuştu. Tahıl koridoru ile ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Putin'in bu insani köprünün devamını istediğine inanıyorum. Seyahatten dönünce Putin ile görüşme yapacağım. Ağustos'ta ülkemizde görüştüğümüzde bu konuları konuşacağız." dedi.
17.07.2023 Gündem
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak
Sarah Pagin 19 Temmuz’da Ankara’da sahne alacak Modern ve “klasik crossover” yorumlarıyla müzikte sınır tanımayan çok yönlü yıldız soprano Sarah Pagin, 19 Temmuz’da “Yaz Ruhu”nu taşıyan özel bir repertuvarla CSO Ada Ankara #Yaz Sezonu’na konuk oluyor.
13.07.2023 Vitrin
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro
İstanbul'da çılgın tarife: Havuza girmek 295 euro Kurban Bayramı ile birlikte yaz sezonu resmen açıldı. Birçok kişi Ege ve Akdeniz sahillerinin yolunu tuttu. Tatili İstanbul’da geçirmek isteyenler ise her sezon olduğu gibi özel plajlar ve otellerin havuzlarını tercih ediyor. Yeni sezonda otellerin havuz tarifesi yüksek. Boğaz kenarındaki Çırağan Palace Kempinski havuz için kişi başı 295 Euro ücret isterken, Four Seasons’ta 2 bin 850 TL, Hilton’da 2 bin 200 TL tarife uygulanıyor. Anadolu Yakası’nda fiyatlar 400 TL’den başlıyor.
29.06.2023 Ekonomi
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı
Bozcaada'ya o araçların geçişleri yasaklandı Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, Bozcaada Trafik Komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda 19-32 kişilik midibüs, otobüs tipi araçların geçişleri yaz sezonu boyunca yasaklandı. Tır, kamyon ve iş makinesi tipindeki araçlar, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri geçiş yapabilecek. Bu araçların Cuma, Cumartesi, Pazar ve özel günlerde adaya geçişlerine izin verilmeyecek.
23.06.2023 Gündem
Bursa Otobüs Terminalinde bayram yoğunluğu
Bursa Otobüs Terminalinde bayram yoğunluğu Kurban Bayramının yaklaşması ve okulların da yaz tatiline girmesiyle birlikte Bursa Otobüs Terminali'nde yoğunluk başladı. Kimi Bursalı tatil için Ege Bölgesi'ne yola çıkarken kimisi de memleketlerine gitmek için otogarın yolunu tuttu.
22.06.2023 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan British Airways ile Londra uçuşları başladı 51 ülkede 154 noktayı İstanbul’a bağlayan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan, Londra Heathrow Havalimanı’na uçuşlar dün başladı. Sabiha Gökçen anısına, ilk seferin tüm uçuş ekibi kadınlardan oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı CEO'su Berk Albayrak bu iş birliğinden çok memnun olduklarını belirterek “British Airways gibi güçlü, bölgesel ve küresel havayollarının havalimanımıza gelmesini memnuniyetle karşılıyoruz” dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Yaptırmadan yola çıkmayın’
Arabası olan herkesi ilgilendiren uyarı! ‘Yaptırmadan yola çıkmayın’ Yaz aylarının gelmesiyle birlikte sürücüleri gerekli araç bakımlarını yaptırmaları konusunda uyaran oto tamir ustası Erhan Ulukaya, vatandaşların ucuz malzemeden kaçmaları gerektiğini aksi takdirde daha fazla maliyetle karşı karşıya kalacaklarını ifade etti.
20.05.2023 Otomobil
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü Sosyal medyada başta mega kent olan İstanbul, Ankara ve İzmir’deki taksilerle ilgili onlarca şikayet mesajı paylaşılıyor. Yolcuları en fazla çileden çıkaran konu ise kısa mesafe sorunu. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili art arda uyarı yaparken, yolcuları bilmedikleri hakları konusunda bilgilendirdi.
16.05.2023 Gündem
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem
Begüm Kütük: Ben 500-600 TL'ye bir lahmacun yemem Erdil Yaşaroğlu ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Begüm Kütük, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Spor yaptığını ve düzenli beslendiğini söyleyen Kütük, her yaz sezonu öncesi tartışma konusu olan yazlık bölgelerdeki lahmacun fiyatlarıyla ilgili düşüncelerini paylaştı.
8.05.2023 Magazin
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı
Otobüs bilet fiyatlarındaki artışın nedeni ne? TOFED Genel Başkanı açıkladı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala hem kara yolu hem de hava yolu taşımacılığında bilet fiyatları sezon üstüne çıktı. Özellikle karayolu ulaşımında fiyatlar bayram öncesine göre yüzde 50 arttı. TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, otobüs yolculuğunu tercih edenlerin sayısının her geçen gün azaldığını dile getirerek, fiyatlardaki değişimin nedenlerini anlattı.
17.04.2023 Ekonomi
Türkiye'ye Rus akını! İkiye katlandı
Türkiye'ye Rus akını! İkiye katlandı Rusya, önümüzdeki yaz sezonu hazırlıklarına başladı. Ülkedeki havayolu şirketlerinin Türkiye’ye uçak seferi sayısını yüzde 50 artıracağı duyuruldu.
31.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yaz Sezonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz sezonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.