Son Gün

Son Gün

Son dakika son gün haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son gün ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son gün haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Gün

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son gün gelişmeleri de dahil olmak üzere 68.148 son gün haberi bulunmuştur. Tüm son gün haberleri aşağıda listelenmiştir.
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Ücretsiz Avrupa turu! 35 bin genç faydalanacak, Türk vatandaşları da başvurabilecek, son gün 30 Nisan
Ücretsiz Avrupa turu! 35 bin genç faydalanacak, Türk vatandaşları da başvurabilecek, son gün 30 Nisan AB'den geçlere güzel haber! Ücretsiz tatil fırsatı sunuluyor. 35 bin kişi ücretsiz Avrupa turuna katılabilecek. Türkiye'den de başvurular alıyor. Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, “DiscoverEU” programı kapsamındaki programa 30 Nisan tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
17.04.2024 Gündem
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı
Promosyon yarışı hızlandı, ödeme miktarı 15 bin TL'yi aştı! Başvuru için son gün açıklandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Emeklilere 15 bin TL üzerinde emekli promosyonu fırsatı sunuluyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
15.04.2024 Çalışma Hayatı
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi
Promosyon müjdesi! Ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı! Bankalardan son gün hatırlatması geldi Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
9.04.2024 Çalışma Hayatı
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün
Borsa İstanbul'da hissesi olanlara çok kritik uyarı! Bugün son gün Borsa'da parası olan ve yatırım yapan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı tatili önümüzdeki hafta başlıyor ve parasını Borsa İstanbul'da ya da fonlarda değerlendirenlerin paraya ihtiyacı varsa hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Aksi halde Cuma ve sonrasında hisse, fon satışı yapanlar paralarının takasları 15 Nisan'da gerçekleştirilecek.
4.04.2024 Ekonomi
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu
POMEM alımı, 7.500 polis adayı alınacak! Başvuru şartları ve tarihleri belli oldu Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 7 bin 500 yeni öğrenci alımı yapılacak. POMEM başvuruları başladı. 31. Dönem POMEM Giriş Sınavı Aday Belirleme Ön Başvuruları 4 Nisan itibariyle başladı. Adaylar başvuruları e-Devlet aracılığıyla yapacak. Peki, POMEM başvuruları için son gün ne zaman? İşte son dakika haberin detayları...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Son gün 5 Nisan
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Son gün 5 Nisan Milyonlarca ev sahibini doğrudan ilgilendiriyor. Ev sahipleri 2023’te elde ettikleri kira gelirlerini 5 Nisan tarihine kadar Maliye’ye bildirebilecekler. İlk taksit de bu tarihe kadar ödenmek zorunda.
3.04.2024 Ekonomi
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetimine tepki gösterdi. Kurum, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi.
30.03.2024 Gündem
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Kira vergisi için son gün uyarısı yapıldı! Ödemeyenlere ceza kesiliyor
Kira vergisi için son gün uyarısı yapıldı! Ödemeyenlere ceza kesiliyor Kira vergisi ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Mart ayı vergi beyannamesi ayı. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kira gelirleri ve vergilendirilmesi bu yıl da beyan dönemi olan mart ayında gündemde. Öte yandan Kira gelir vergisinin zamanında ödenmemesi veya beyanname verilmemesi durumlarında cezai işlemler uygulanır. Bu ceza miktarı, kira bedelinin yüzde 5'ine kadar değişebilir ve istisna tutarından yararlanılamaz. Ayrıca, gecikme zammı aylık olarak eklenir ve usulsüzlük cezası da getirilebilir.
11.03.2024 Ekonomi
Bakan Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı, 129 bin 259
Bakan Tunç: Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı, 129 bin 259 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Kira davalarında ara bulucuya başvuru sayısı, 129 bin 259. Başvurulardan 69 bin 239'si anlaşma ile sonuçlandı" dedi.
26.02.2024 Gündem
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu!
Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu! Ankara ve İstanbul'da 250 gram Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak belirlendi.
26.02.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor
Faizsiz kredi! Limit yükseldi, 1 Nisan'da başlıyor Basın İlan Kurumu Genel Müdürlüğü, Borç Para ve Yardımlara Dair Genel Kurul kararını açıkladı ve artış yapılmasını kararlaştırdı.
26.02.2024 Ekonomi
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 Şubat
Emekli promosyonunda rakamlar arttı! Başvuru için son gün 29 Şubat Emekli vatandaşlar maaş zammı sonrası bayram ikramiyesine yapılacak olan zam oranını bekliyordu. Emekli ikramiyesine yüzde 50 zam yapılarak 3 bin TL'ye yükseltileceği açıklandı. İkramiye zammının ardından emekli, dul ve yetim aylığı alan vatandaşlar için bir artış haberi daha geldi. Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kaması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Şubat ayına girilmesiyle güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. 15 bin liraya varan emekli promosyon tutarları ise dikkat çekti. İşte en yüksek banka promosyonu...
26.02.2024 Ekonomi
YKS başvuruları için bugün son gün!
YKS başvuruları için bugün son gün! Türkiye genelinde 8-9 Haziran’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları bugün saat 23.59’da sona eriyor.
26.02.2024 Gündem
Aday listeleri için bugün son gün
Aday listeleri için bugün son gün YSK’nın takvimine göre, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partiler aday listelerini bugün en geç saat 17.00’ye kadar vermek zorunda. Bağımsız adaylar da başvurularını en geç bugün saat 17.00’ye kadar yapacak.
20.02.2024 Gündem
Kira beyannamesi 2024 ne zaman verilir? Kira gelir vergisi ödeme tarihleri
Kira beyannamesi 2024 ne zaman verilir? Kira gelir vergisi ödeme tarihleri Kira gelir beyannamesi ve kira gelir vergisi, şubat ayının bitmesine az bir süre kala mülk sahibi vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başladı. Mülklerinden yıl boyunca elde ettiği gelirleri Maliye Bakanlığı'na beyan etmek zorunda olan vatandaşlar, kira beyannamesinin ne zaman ve nasıl verileceğini araştırıyor. Peki, kira beyannamesi ne zaman verilir, Kira beyanı için son gün ne zaman? İşte kira gelir vergisi 2024 beyannamesi verilme tarihi…
17.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı
Beşiktaş'tan son gün transferi! Anlaşma sağlandı Ara transferde kadrosunu Jonas Svensson ve Joe Worrall ile güçlendiren siyah-beyazlılar, transferin son gününde bir hamle daha yaptı.
9.02.2024 Beşiktaş
Risk varsa ev sahibinin hissesi satılabilecek! Düğmeye basıldı
Risk varsa ev sahibinin hissesi satılabilecek! Düğmeye basıldı Marmara Kentsel Dönüşüm Genel Müdürlüğü, olası bir deprem beklenen İstanbul’un da yer aldığı Marmara Bölgesi genelinde rezerv yapı alanlarının belirlenmesini sağlayacak.
7.02.2024 Gündem
Gram altın için yatırımcıya son gün uyarısı! Altında rakam verildi çarpıcı tahmin
Gram altın için yatırımcıya son gün uyarısı! Altında rakam verildi çarpıcı tahmin Altın fiyatlarında her şey tepetaklak oldu. Para ve emtia piyasalarında yönü ABD’den gelen ekonomik gelişmeler belirlemeye devam ediyor. Cuma günü ABD’de ocak ayı tarım dışı istihdam verisi önemle takip edildi. Borsada 9 bin puan seviyesine ramak kaldı. Endeks 8 bin 850 puan seviyesinin de üzerine çıkarak önemli bir eşiği aştı. Altın fiyatları ise kritik sınırı geçti. Yatırımcıya gram altın için son fırsat uyarısı yapıldı. Peki piyasalarda hedef ne? Ekonomistler cevapladı.
7.02.2024 Ekonomi
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu?
Deprem farkındalık eğitimi 31 Ocak dahil mi, son gün ne zaman? Öğretmenlere deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi 28 Eylül tarihinde duyurulmuştu, son güne girildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından kısa mesajla duyurulan eğitimin ardından pek çok memur eğitimini tamamladı, henüz tamamlamamış olanlar için de son tarih bilgisi paylaşıldı. Peki, deprem farkındalık eğitimi zorunlu mu? Deprem farkındalık eğitimi son gün ne zaman, 31 Ocak dahil mi?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle birlikte limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon suyu benzeri ürünler yurt içinde piyasaya arz edilemeyecek.
31.01.2024 Gündem
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Son Gün ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son gün haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.