Son Dakika Rusya

Son Dakika Rusya

Son dakika son dakika rusya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika rusya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika rusya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Rusya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika rusya gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.319 son dakika rusya haberi bulunmuştur. Tüm son dakika rusya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Litvanyalı film yönetmeni Mantas Kvedaravicius, Ukrayna’da öldürüldü
Litvanyalı film yönetmeni Mantas Kvedaravicius, Ukrayna’da öldürüldü Litvanyalı film yönetmeni Mantas Kvedaravicius, Ukrayna’nın Rus saldırıları altındaki liman kenti Mariupol’de öldürüldü.
3.04.2022 Dünya
NATO'dan son dakika Rusya ve Ukrayna açıklaması: Yüzde 40'ını kaybetti
NATO'dan son dakika Rusya ve Ukrayna açıklaması: Yüzde 40'ını kaybetti NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, düzenlediği basın toplantısında NATO'ya bağlanıp bağlanmama konusunda kararın Ukrayna'ya ait olduğunu söyledi.
16.03.2022 Dünya
Kiev’de öldürülen gazeteci Brent Renaud için dünya liderlerinden taziye mesajları
Kiev’de öldürülen gazeteci Brent Renaud için dünya liderlerinden taziye mesajları Ukrayna’da ABD’li gazeteci Brent Renaud’un Rus birlikleri tarafından açılan ateş sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, İngiltere Başbakanı Boris Johnson sosyal medya hesaplarından taziye mesajı paylaştı. Price, “Bu, Kremlin'in ayrım gözetmeyen eylemlerinin bir başka korkunç örneğidir” ifadelerini kullandı. Macron ise “Ukrayna’da ABD’li bir gazeteci öldürüldü. Ondan önce başkaları hedef alındı, öldürüldü, yaralandı ya da kaçırıldı” dedi.
14.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Rus istihbaratında Putin depremi...
Rusya-Ukrayna savaşında flaş gelişme! Rus istihbaratında Putin depremi... Ukrayna'da beklemediği bir direnişle karşılaşan Rusya'da büyük bir şok yaşanıyor. Rus istihbarat servisi Putin'i "Ukrayna'nın direnişinin bu denli büyük olacağına karşı" uyarmadı. Harekat hedeflendiği gibi gitmediği için Rus istihbarat servisi başkanı ve yardımcısı de ev hapsine alındı.
14.03.2022 Dünya
Rus ordusu Ukrayna'da şoke oldu! İşte Rusya'nın 'ölü asker' oyunu...
Rus ordusu Ukrayna'da şoke oldu! İşte Rusya'nın 'ölü asker' oyunu... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Özgür Avrupa Radyosu'ndan (RFE) çok konuşulacak bir iddia geldi. RFE, savaşta ölen Rus askerlerinin Belarus'ta tutulduğunu ve buradaki doktorlara gizlilik anlaşmaları imzalatıldığını öne sürdü.
14.03.2022 Dünya
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar
Rusya nükleer güç kullanacak mı? Lavrov'dan flaş açıklamalar Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan sıcak savaş sürerken tarafların yaptığı açıklamalar da peş peşe geliyor. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'dan dünkü 'nükleer' çıkışının ardından bir kritik açıklama daha geldi.
3.03.2022 Dünya
Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği'nden tahliyelere ilişkin flaş çağrı! 'Sokağa çıkma yasağı başlamadan gelin'
Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği'nden tahliyelere ilişkin flaş çağrı! 'Sokağa çıkma yasağı başlamadan gelin' Türkiye'nin Kiev Büyükelçiliği, Ukrayna'daki Türk vatandaşların tahliyesine ilişkin önemli bir çağrıda bulundu; "Kiev’de bulunup da ülkemize dönmek isteyen vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağı başlamadan Büyükelçiliğimize gelmeleri gerekmektedir" denildi.
2.03.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar...
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar... Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Avrupa Birliği (AB) Resmi Gazetesi'nde bugün yayınlanan karara göre Rusya'dan 7 banka, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına karşı uygulanan yaptırımların parçası olarak SWIFT mesajlaşma sistemi dışına çıkarıldı.
2.03.2022 Dünya
ABD'den son dakika Rusya açıklaması! Sivilleri hedef alıyor
ABD'den son dakika Rusya açıklaması! Sivilleri hedef alıyor ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya’nın sivilleri hedef aldığını ifade ederek; saldırılarda araçların, otobüslerin ve ambulansların vurulduğunu açıkladı.
1.03.2022 Dünya
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük'
Ukrayna'da yaşayan Türk genci her şeyi anbean kaydetti! 'Bombalar düşüyor. Gözümüzle gördük' Ukrayna'da yaşayan bir Türk genci, market alışverişi sonrası evine gitmek istediği sırada yakınlarındaki bombalama anını görüntüledi. Büyük panik yaşayan ve sığınağa koşan Gürel, "Şu an tahliyemiz belli oldu. Eve gidiyoruz. Bombalar çok şiddetli. Oy oy oy... Özer bombalar düşüyor...Gözümüzle gördük. Evin yakınlarına düştü" diyerek dehşet anlarını anlattı.
28.02.2022 Dünya
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi...
ABD'den son dakika Rusya kararı! Yasak geldi... ABD, ABD'li şirket ve vatandaşlarının Rusya Merkez Bankası ile işlem yapmasını yasaklıyor. Biden yönetiminden yapılan açıklamada "uzun zamandır planlıyoruz. Şimdi hazırız" denildi. Öte yandan ABD'nin büyük bankalarından JPMorgan, Ukrayna'yı işgal ettiği için Batı ülkelerinin ağır yaptırımlarına hedef olan Rusya ekonomisinin yılın ikinci çeyreğinde yüzde 20 gerileyeceği tahmininde bulundu.
28.02.2022 Ekonomi
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Avrupa ülkesinden son dakika Rusya kararı! Ordu resmen harekete geçiyor
Avrupa ülkesinden son dakika Rusya kararı! Ordu resmen harekete geçiyor İngiltere Savunma Bakanlığından bugün yapılan açıklamada, İngiliz ordusunun NATO'nun doğu cephesini desteklemek için Rusya'nın sınır komşusu Estonya'ya doğru yola çıktığını belirtti. Bakanlık, birliklerin ulaşmasıyla Estonya'daki askeri mevcudiyetlerinin iki katına çıkacağını vurguladı.  
26.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Kiev ateş altında, bomba yağıyor, çok sayıda ölü ve yaralı var... Dünyanın korktuğu oldu, Rusya Ukrayna'ya saldırdı. Dün başlayan savaş ile ilgili son dakika haberleri peş peşe geliyor. Ukrayna ordusu direniyor ama Rus ordusu Kiev bölgesine kadar ilerledi. Çok yoğun çatışmalar yaşanıyor. Rus ordusu uçaklarla ve füzelerle vuruyor. Ukrayna'da yaşananlarla ilgili ABD, NATO ve Batılı devletlerden Rusya'ya karşı art arda yaptırım kararları alınmaya başladı. Ukrayna'da halk daha güvenli bölgelere kaçıyor. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de patlama sesleri duyuluyor. Ukrayna’nın başkenti Kiev güne ağır bombardıman saldırılarıyla uyandı. Ukrayna lideri Vladimir Zelenski ise acı tabloyu paylaşarak ilk günde hayatını kaybeden insanların sayısını açıkladı. İşte dakika dakika Rusya Ukrayna savaşında yaşananlar...
25.02.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak?
Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili tehlikeli senaryo! Putin nerede duracak? Rusya Lideri Vladimir Putin Batı’nın tüm yaptırım tehditlerine rağmen Ukrayna’ya savaş ilan etti. Peki Moskova’nın patronu gerçekte ne istiyor? Rusya’daki siyasi gözlemcilere göre Putin’in ne istediği, geçen pazartesi Donbas’ın bağımsızlığını tanıdığı konuşmasında gizli olduğu görüşünde. Buna göre Putin’in üç ana hedefi var. İş detaylar...
25.02.2022 Dünya
Biden'dan son dakika Rusya kararı! ABD askerleri harekete geçiyor
Biden'dan son dakika Rusya kararı! ABD askerleri harekete geçiyor Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. ABD Başkanı Joe Biden, "Almanya’da konuşlandırmak için ek ABD askeri gücüne yetki veriyorum" dedi.
24.02.2022 Dünya
Almanya'dan son dakika Rusya açıklaması: Ağır bir bedel ödeyecek
Almanya'dan son dakika Rusya açıklaması: Ağır bir bedel ödeyecek Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Putin'in Ukrayna'ya yönelik operasyonu ile büyük bir hata yaptığını belirterek, "NATO, bugün Rusya'ya karşı daha sert yaptırımlara karar verecek. Yaptırımların amacı, Rusya'da yaptıkları saldırının bedelini ödetmektir" dedi.
24.02.2022 Dünya
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Rusya kararı! 'Keseceğiz' dedi ve duyurdu
ABD Başkanı Biden'dan son dakika Rusya kararı! 'Keseceğiz' dedi ve duyurdu ABD Başkanı Joe Biden, Rusya'nın Ukrayna'nın doğrusundaki Lugansk ve Donetsk Cumhuriyetlerinin bağımsızlığını tanımasına yönelik yaptırım kararını açıkladı. Beyaz Saray'da düzenlediği basın toplantısıyla ilk kısım yaptırımları duyuran Biden, Rusya'nın Batı finansal sistemiyle irtibatını koparacak yaptırımlar uygulanacağını belirtti. Buna göre; ABD iki Rus finansal kurumuna yaptırım koyuyor. Rusya'nın Batı kurumlarından borç almasını yasaklıyor ve Putin'e yakın Rus oligarkları ve ailelerini yaptırım listesine dahil ediyor.
22.02.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti, artık yok...
Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti, artık yok... Ukrayna - Rusya krizinde son dakika gelişmesi! Putin yeni kararı dünyaya ilan etti. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg'in basın toplantısı sonrası Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, kameraların karşısına geçerek gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Putin, "Donetsk ve Luhansk bölgesinde bir çatışma var. Üzerimize düşen tüm desteği vereceğiz." ifadelerini kullandı. Öte yandan Putin, yurt dışına asker göndermek için Rus parlamentosunun onayını istedi. Parlamento, Putin'in teklifini kabul etti. Putin ayrıca, Minsk Barış Anlaşmasının artık olmadığını söyledi.
22.02.2022 Dünya
NATO resmen harekete geçti! Son dakika Rusya açıklaması
NATO resmen harekete geçti! Son dakika Rusya açıklaması NATO Rusya'nın Donetsk ve Luhansk kararı sonrası olağanüstü toplandı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, toplantı sonrasında açıklamalarda bulunuyor. Stoltenberg, "Ukrayna'nın yanında olacağız. Rusya diplomasi yolunu seçmeli. Rusya zaten Ukrayna'yı 2014'te işgal etti. Rusya Ukrayna'ya saldırmaya devam ederse bedeli ağır olacak" dedi.
22.02.2022 Dünya
MSB'den son dakika Rusya açıklaması!
MSB'den son dakika Rusya açıklaması! Milli Savunma Bakanlığı önemli açıklamalarda bulunarak, "İcra edilen operasyonlarda 98’i son bir ayda olmak üzere 2020 yılı içerisinde 1031 terörist etkisiz hale getirilmiştir. Rusya Federasyonu heyeti ile Türk-Rus Ortak Gözetleme Merkezi’ne ilişkin toplantılara bugün de devam edilecektir." ifadelerini kullandı.
14.11.2020 Gündem
Son dakika... Rusya'dan S-400 açıklaması!
Son dakika... Rusya'dan S-400 açıklaması! Rusya Devlet Başkan Yardımcısı Yuriy Uşakov, Rusya'nın Türkiye'ye S-400 füze savunma sistemlerini temmuz ayında teslim etmeyli planladığını bildirdi.
11.06.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'da büyük patlama
Son dakika... Rusya'da büyük patlama Rusya'da bir patlayıcı üretim fabrikasında şiddetli bir patlama meydana geldi.
1.06.2019 Dünya
Son dakika... Rusya'nın hava üssüne saldırı!
Son dakika... Rusya'nın hava üssüne saldırı! Rusya Savunma Bakanlığı: Suriye'deki Hmeymim Hava Üssü'ne fırlatılan 4 roket imha edildi.
23.05.2019 Dünya
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki!
Son dakika... Rusya ve İran'dan ABD'ye tepki! Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Donald Trump'ın "Golan Tepeleri'nde İsrail'in hakimiyetini tanımanın zamanı geldi." şeklindeki ifadelerini eleştirerek, "Golan Tepeleri'nin statüsünü değiştirmeye çalışmak Birleşmiş Milletler (BM) kararlarının doğrudan ihlalidir." dedi. Ayrıca İran'dan yapılan açıklamada bu kararın 'kabul edilemez' olduğu bildirildi.
22.03.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Rusya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika rusya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.