Sırrı Çözüldü

Sırrı Çözüldü

Son dakika sırrı çözüldü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sırrı çözüldü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sırrı çözüldü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sırrı Çözüldü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sırrı çözüldü gelişmeleri de dahil olmak üzere 528 sırrı çözüldü haberi bulunmuştur. Tüm sırrı çözüldü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı
Van'da görülen Kuzey Işıkları'nın sırrı çözüldü! Uzmanlar açıkladı, Dünya'ya çarptı Kutuplarda görmeye alıştığımız Kuzey Işıkları, bu kez Avrupa ve Türkiye’den gözlendi. Güneş’te önceki gün yaşanan patlamalarda olağandan çok yayılan plazmalar Dünya’ya çarptı. Önümüzdeki dönemlerde bunun artacağını söyleyen uzmanlar, bunun bizi tehdit eden bir durum olmadığını söyledi.
7.11.2023 Yaşam
Ay'da meydana gelen depremlerin sırrı çözüldü
Ay'da meydana gelen depremlerin sırrı çözüldü Ay 3,7 ila 2,5 milyar yıl önce jeolojik olarak aktifti; depremler, volkanik patlamalar ve gaz çıkışları yaşanıyordu. Ay’ın atmosfersiz bir gök cismi olması nedeniyle, geçmişte meydana gelen olayların izleri yıllar sonra bile özenle korunuyor.
12.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar
Spor salonu üyelerine dolandırıcı şoku! Tüm paraları alıp sırra kadem bastılar Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Suriye uyruklu spor salonu işletmecisi H.B.’nin yaklaşık 2 bin üyeden topladığı paralarla kaçtığı iddia edildi. Sabah geldikleri salonu boş gören üyeler, polise giderek şikayetçi oldu.
13.07.2023 Yaşam
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi
İstanbul'da İSPARK otopark ücretlerine zam geldi İstanbul'da, İSPARK tarafından işletilen çeşitli otopark ücretlerine yüzde 18'e varan zam yapıldı.
13.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç'
Zelenski-Erdoğan görüşmesi dünya gündemine oturdu! 'Kilit güç' Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin Türkiye ziyareti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları tüm dünyada yankılanırken, ABD basını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ukrayna savaşındaki 'kilit' rolüne dikkat çekti.
8.07.2023 Gündem
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü Ankara’da Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan'ın, feci bir kazada can verdi. Seyir halindeki otomobilinin ön camına isabet ederek ölümüne neden olan taşın sırrı ise yeni çözülebildi.
8.07.2023 Yaşam
Üsküdar'ı karıştıran olayın sırrı çözüldü:  800 bin liralık kripto parası çalınınca taksiye çarpmış
Üsküdar'ı karıştıran olayın sırrı çözüldü:  800 bin liralık kripto parası çalınınca taksiye çarpmış Üsküdar'da taksiye çarpıp bir kadına tepki gösteren sürücünün 800 bin lira değerine kripto paranın bulunduğu cep telefonunun çalınmasıyla olayların başladığı ortaya çıktı.
3.03.2023 Yaşam
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı
12 balina karaya vurdu! Ölüm nedenleri deprem mi? Uzmanlar gerçeği açıkladı Depremden 3,5 gün sonra 12 adet Akdeniz Gagalı Balina karaya vurdu. Uzmanlar bu olay sonrası çalışma başlattı. Karaya vuran balinaların ölüm nedenini araştırdı. Türkiye'de peş peşe meydana gelen depremler sonrası birçok balinanın ölmesi akıllara ölümlerinin sebebi deprem mi, sismik çalışmalar mı? sorusunu getirdi. Uzmanlar balina ölümleriyle ilgili gerçeği açıkladı.
25.02.2023 Dünya
Japonya'daki gizemli topun sırrı çözüldü! Kimse ne olduğunu anlayamamıştı
Japonya'daki gizemli topun sırrı çözüldü! Kimse ne olduğunu anlayamamıştı Japonya’da Hamamutsu kentindeki Enshu plajında bir kadın tarafından fark edilen gizemli top şeklindeki nesne büyük paniğe neden olmuştu. Metaldan yapılmış gibi görünen topun incelenmesi için patlayıcı uzmanları ve polisler olay yerine gönderilmişti. Japon yetkililer günler sonra gizemli topun sırrını çözdü. İşte haberin detayları...
24.02.2023 Dünya
2 bin 500 yıllık aşk mesajının sırrı çözüldü
2 bin 500 yıllık aşk mesajının sırrı çözüldü Dört medeniyete başkentlik yapmış Unesco’ya aday dünyaca ünlü tarihi kent İznik’te Arkeoloji müzesinin yapımı tamamlandı. Kısa süre içerisinde resmi açılışı yapılacak olan müze ilk kez İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. Dünyanın en önemlilerinden biri olmaya aday müzenin içerisinde bulunan Büyük İskender’in generallerinden Antigonos’a ait lahit mezarın üzerine işlenmiş duygusal mesaj ise herkesi şaşırtacak. Müze 5 bin yıllık tarihe ev sahipliği yapmasıyla da dikkatleri çekiyor.
15.01.2023 Gündem
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı
Boş arazideki ahşap dolaptan erkek cesedi çıktı; 1 gözaltı Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde boş arazideki ahşap dolapta erkek cesedi bulundu. Dolabı araziye bıraktığı belirlenen O.K. (30) gözaltına alındı.
23.12.2022 Yaşam
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar...
Zindan'da kız çocuklarına dehşete düşüren işkence! İğrenç detaylar... ABD'nin New York eyaletinde korkunç bir olay yaşandı! Syracuse'de kurduğu 'zindan' ile çok sayıda kadına dehşeti yaşatan yaşlı adam ile ilgili kan donduran gerçekler 15 yıl sonra ortaya çıktı. 14 yaşında kızları kaçıran ve akılalmaz işkencelere maruz bırakan 'Syracuse Zindan Efendisi'nin bodrum katındaki yeri polisleri şoke etti.
14.12.2022 Dünya
Korkunç cinayetin sırrı çözüldü! Ettiği iltifat Elif'in sonu oldu...
Korkunç cinayetin sırrı çözüldü! Ettiği iltifat Elif'in sonu oldu... Üniversite öğrencisi Elif Sinan'ın (23), sevgilisi Tuğrul Akan (27) tarafından, garson olarak çalıştığı kafede müşteriye iltifat ettiği için tepki göstermesiyle başlayan tartışma sonucu öldürdüğü ortaya çıktı. Akan'a verilen müebbet hapis cezasının gerekçeli kararında Elif Sinan'ın, iş yerinde müşterisine iltifat ettiği, ikilinin bu yüzden tartıştığı ve olayın gerçekleştiği belirtildi.
14.12.2022 Yaşam
Kocaeli'de 17 yıllık cinayetin sırrı çözüldü
Kocaeli'de 17 yıllık cinayetin sırrı çözüldü Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 17 yıl önce koyun otlatırken tüfekle öldürülen Seyfettin Arıcı'nın (57) cinayet şüphelisinin aralarında husumet olan aynı mahalledeki S.D. (54) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan S.D., sorgusunda suçunu itiraf etti.
30.11.2022 Gündem
Deprem sigortasıyla ilgili flaş karar! Ödemeler resmen değişti
Deprem sigortasıyla ilgili flaş karar! Ödemeler resmen değişti Milyonlarca konut sahibini yakından ilgilendiriyor. Deprem sigortasıyla yeni karar verildi. Zorunlu deprem sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı 320 bin liradan 640 bin liraya çıkarıldı. Öte yandan, sigorta bedeli hesabına esas metrekare ödemeleri de değişti.
25.11.2022 Ekonomi
Köylüler şaşkın! 12 gün boyunca dönen koyunların gizemi çözüldü
Köylüler şaşkın! 12 gün boyunca dönen koyunların gizemi çözüldü Çin'de meydana gelen olay dünyayı şaşkına çevirdi. Çin’in İç Moğalistan Özerk Bölgesi’ne bağlı Baotou’daki bir çiftlikte onlarca koyun bir daire oluşturarak 12 gün boyunca hiç durmadan dönmeye devam etti. Dünya manşetlerinde yerini alan görüntünün ardından koyunların aralıksız dönerek çember oluşturmasının nedeni ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
25.11.2022 Dünya
Deprem anında ortaya çıkmıştı! Gizemli ışıkların sırrı çözüldü
Deprem anında ortaya çıkmıştı! Gizemli ışıkların sırrı çözüldü Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde ortaya çıkan gizemli görüntüler gündem olmuştu. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Ali Pınar, gizemli ışıklarla ilgili olarak "Bunun kaynağı tamamen faylanmayla alakalı. Görülen o ışıklar yüzde 90’lık kısım dediğimiz sismik enerjinin ısıya dönüşme olayıdır" dedi.
25.11.2022 Gündem
Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü
Kıvanç Tatlıtuğ'un eline yaptırdığı dövmenin sırrı çözüldü Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, baba olduktan sonra vücuduna oğlunun ayak izini ve bir gül motifli dövme yaptırmıştı. Tatlıtuğ'un yaptırdığı gül dövmesinin sırrı çözüldü.
22.11.2022 Magazin
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı
Taksim saldırısıyla ilgili dikkat çeken ABD detayı Terör saldırısını gerçekleştiren Suriye uyruklu kadın terörist Ahlam Albashir’in Taksim’e gelişi ve bombayı bıraktığı anlara ilişkin yeni görüntüleri ortaya çıktı. İstanbul’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleşen terör saldırısını, bombalı çantayı bırakan Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashir’in üzerinden çıkan biri ABD menşeli üç GSM hattındaki arama kaydı ve mesajlar aydınlatacak.
17.11.2022 Gündem
İstiklal Caddesi'nde Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü düzenlendi
İstiklal Caddesi'nde Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü düzenlendi İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında hayatını kaybedenler anılıyor. 35 ülkenin konsolos ve temsilcileri teröre karşı birlik mesajı verdi.    
16.11.2022 Gündem
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü
Teröristin yakalandığı evin sahibi gözaltında; Güllerin sırrı çözüldü Taksim İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısın gerçekleştiren Suriye uyruklu Ahlam Albashır'in, olaydan sonra yakalandığı evin kaçmasına yardım edecek Ahmet Jarkas'ın annesine ait olduğu ortaya çıktı. Ahmet Jarkas kardeşleri ile annesinin de gözaltına alındığı öğrenildi. Bu arada teröristin kaçarken elinde bulunan güllerin sırrı da çözüldü.
16.11.2022 Gündem
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu
Kadıköy'deki patlamanın sırrı çözüldü! Kendisi ihbar eden abisinden intikam alma hırsı sonu oldu Pazar günü Kadıköy'de 3 katlı binada meydana gelen patlamanın sırrı çözüldü. 3 kişinin hayatını kaybettiği patlamanın failiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Fail Mustafa Karahan'ın 1998 yılında İsviçre'de 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili bağlantısı çıktı.
12.10.2022 Gündem
Aigai Antik Kenti'nde bulunan 1800 yıllık yazıtın sırrı ortaya çıktı
Aigai Antik Kenti'nde bulunan 1800 yıllık yazıtın sırrı ortaya çıktı Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki 2 bin 700 yıllık geçmişe sahip Aigai Antik Kenti'nde, 2005 yılında meclis binasındaki kazılarda bulunan 1800 yıllık 3 parça mermer yazıtın sırrı çözüldü. Birleştirilerek tercümesi yapılan mermerde, Aigaililerin Roma İmparatoru'na gönderdiği 'Fortunatus' isimli elçi aracıyla keçi derisinden alınan vergilerin her gelen toplayıcı tarafından farklı alınmasıyla ilgili şikayetini bildirdiği, imparatorun ise vergiyi sabitleyerek, uymayan vergi toplayıcılarını cezalandıracağını belirttiği ortaya çıktı.
2.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sırrı Çözüldü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sırrı çözüldü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.