Derin Dondurucu

Derin Dondurucu

Son dakika derin dondurucu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derin dondurucu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derin dondurucu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin Dondurucu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin dondurucu gelişmeleri de dahil olmak üzere 127 derin dondurucu haberi bulunmuştur. Tüm derin dondurucu haberleri aşağıda listelenmiştir.
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var!
BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı: BİM indirimli ürünlerde sürpriz kampanya var! BİM 13-16 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı. 7 sayfalık katalogda birbirinden farklı ürünlerde indirimli fiyatlar yer aldı. Nemlendirici, davlunbaz, set üstü ocak, derin dondurucu gibi ürünlerde fiyatlar düştü. Türk kahve makinesi gibi birçok pahalı ürün uygun fiyattan satışa çıkıyor. İşte, 13-16 Şubat 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri ve fiyat listesi!
10.02.2024 Ekonomi
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu! İstanbul'da bir apartman dairesinde parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulmuş bir erkeğe ait ceset bulundu.
12.07.2023 Gündem
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastı
Rekor sıcaklıklar için soğuk formül! Bakanlık düğmeye bastı Dünya genelinde iklim değişliğinin etkileri daha fazla hissedilirken, ortalama sıcaklık artışlarında da üst üste rekorlar kırılıyor. Çevre Bakanlığı’na bağlı İklim Değişikliği Başkanlığı, program kapsamında bir çalışma grubu oluşturdu ve Ulusal Soğutma Eylem Planı hazırlamak için kolları sıvadı.
11.07.2023 Gündem
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Meteoroloji uyardı sağanak yağış Ordu’yu vurdu! Yollar göle döndü, evleri su bastı Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden Ordu için yapılan gök gürültülü sağanak uyarısının ardından, kent genelinde etkili olan yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Caddelerde, sokaklarda ve tarım arazilerinde su birikintileri oluşurken, birçok evi su bastı.
21.06.2023 Yaşam
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na 16'lı masa çıkışı: 140 Milletvekili vermemiz gerekecek CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısında yaptığı 16'lı masa çıkışı sonrası Tanju Özcan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi.
21.06.2023 Gündem
İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun
 İstanbul'da banka bilgilerini ele geçirip ek kart çıkardılar! Büyük vurgun İstanbul'da banka müşterilerine ait kart bilgilerini ele geçirerek çıkarttıkları ek kartlarla nakit avans çeken 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin bu yolla 2 milyon liralık vurgun yaptıkları belirlendi. Biri telefoncu, diğeri tekstilci iki şüpheli adliyeye sevk edildi.
21.06.2023 Yaşam
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü
İzmir'de derin dondurucu vahşeti! Tutuklanan caninin planı dehşete düşürdü Türkiye günlerdir İzmir'deki vahşeti konuşuyor. Bayraklı'da derin dondurucudaki 4 cesetle ilgili kan donduran detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öte yandan 'İzmir Kasabı' olarak anılan katil Saparmurad Hallyev tutuklandı.
21.06.2023 Gündem
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı
Derin dondurucu vahşetinde cani katil her detayı döküldü! Korkunç plan ortaya çıktı İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 3'ü kadın 4 kişiyi öldüren cinayet zanlısı Saparmurad Hallyev, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Cinayet şüphelisinin eve gidip pusuya yattığı ve cinayete kurban giden 4 kişiyi tek tek öldürüp, parçaladığı cesetleri derin dondurucuya koyduğu öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
BİM Kurban Bayramı sürprizi! (Mangal kömürü, bayram şekeri fiyatı dibi gördü! 23 Haziran BİM aktüel katalog 2023 yayınlandı!
BİM Kurban Bayramı sürprizi! (Mangal kömürü, bayram şekeri fiyatı dibi gördü! 23 Haziran BİM aktüel katalog 2023 yayınlandı! BİM 23 Haziran aktüel katalog 2023 yayınlandı. BİM Kurban Bayramı katalogunda mangal kömürü fiyatı düştükçe düştü. Öte yandan BİM bayram şekeri fiyatlarını da aşağı çekti. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği katalogda derin dondurucu, airfryer indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı. İşte 23 Haziran 2023 BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
20.06.2023 Ekonomi
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu İzmir Bayraklı'daki bir evde 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu öğrenildi.
18.06.2023 Yaşam
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler!
Derin dondurucuda cesedi bulunan bebeğin ölümüyle ilgili kan donduran ifadeler! Gaziantep’te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ın katil zanlıları ilk defa SEGBİS ile hakim karşısına çıktı. Sanıkların tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı 19 Eylül'e erteledi.
9.06.2023 Yaşam
Saklandıkları yerler şoke etti ama yine de polisten kaçamadılar
Saklandıkları yerler şoke etti ama yine de polisten kaçamadılar Kayseri’de polis ekipleri tarafından 2022 yılı içerisinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 6 bin 517 kişi yakalanırken, bazı suçlular derin dondurucudan, bazadan, havalandırma boşluğundan ve özel bölmede saklanırken yakalandı.
30.12.2022 Gündem
Kargo şirketinde 93 kilo esrar ele geçirildi
Kargo şirketinde 93 kilo esrar ele geçirildi Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir kargo şirketine düzenlenen operasyonda 93 kilo 650 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.
22.12.2022 Gündem
3 yıl hapisle aranan kadın saklandığı derin dondurucuda yakalandı
3 yıl hapisle aranan kadın saklandığı derin dondurucuda yakalandı Kayseri'de çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis  cezası bulunan D.U. (31) isimli kadın, saklandığı evdeki derin dondurucunun içinde yakalandı.
30.10.2022 Yaşam
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler Gaziantep'te, kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) öldürülmesine ilişkin tutuklanan Mehmet Aksu ile sevgilisi Muhabbet Toz'un ifadeleri ortaya çıktı. Aksu ile Toz'un, Lina''nın cesedini derin dondurucuya koymadan önce yakıp, parçalarını gömmeyi tartıştıkları belirlendi. Lina'nın öldüğü sırada kardeşi Naime Ceyda'nın ise diğer odada uyuduğu ifade edildi.
28.09.2022 Gündem
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022!
A101 23 Haziran 2022 kataloğu! A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? 23 Haziran A101 kataloğu 2022! 23 Haziran A101 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 23 Haziran A101 kataloğunda bu Perşembe, birbirinden muhteşem ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Peki, A101 aktüel ürünler 23 Haziran kataloğunda neler var, bu Perşembe hangi ürünler indirimli? İşte A101 23 Haziran 2022 kataloğu
23.06.2022 Ekonomi
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor
Yüksek fatura ödemeleri ile ilgili flaş açıklama! Düşüyor Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik, doğal gaz ve su giderlerini kapsıyor. Faturalara ödenen tutar düşüyor. Yaz aylarının gelmesi ile pek çok kişi tatil planı yapmaya başladı. Tatil dönüşü fatura şoku yaşamammak için bazı önlemler almak gerekiyor. Yapılacak basit değişiklikler faturaya ödenecek miktarın düşmesini sağlıyor. Öte yandan tatil sürecine ayrılan bütçeyi de düşürmek mümkün. Alışveriş planı yapmak, tatile çıkılacak günlere yakın mutfak alışverişne dikkat etmek ve gereksiz alışveriş yapmamak tasarruf açısından önemli. İşte tatile çıkmadan bilinmesi gerekenler...
10.06.2022 Ekonomi
A101 aktüel ürünler kataloğu (12 Mayıs 2022) A101’de bu hafta neler var? 12 Mayıs A101 kataloğu 2022!
A101 aktüel ürünler kataloğu (12 Mayıs 2022) A101’de bu hafta neler var? 12 Mayıs A101 kataloğu 2022! A101 aktüel ürünler kataloğu bu hafta da her hafta olduğu gibi yoğun bir şekilde araştırılıyor. A101 markete her hafta perşembe günleri indirimli yeni fırsat ürünleri tüketiciye sunuluyor. A101 aktüel ürünler kataloğu içerisinde kilimden, bisiklete, kaydıraktan, araç içi şişme yatağa, vantilatörden, salıncağa, metal oturma grubundan yer sofrasına kadar birçok ürün indirimli olarak saflardaki yerini alacak. Peki, A101'de bu hafta neler var? İşte, A101 aktüel ürünler kataloğu 12 Mayıs 2022…
11.05.2022 Ekonomi
Baklava derin dondurucuya konur mu, baklava buzlukta saklanır mı? Şerbetli baklava buzlukta saklanır mı?
Baklava derin dondurucuya konur mu, baklava buzlukta saklanır mı? Şerbetli baklava buzlukta saklanır mı? Şerbetli baklava buzdolabında saklanır mı, baklava derin dondurucuya konur mu? sorularına bayram nedeniyle yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. Ramazan ikramlarının başında gelen baklavalar açıldı, misafire ikram edildi. Kalan baklavaları şerbetlenmeden değerlendirmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
4.05.2022 Gündem
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu!
4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022! Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var? ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! ŞOK 4 Mayıs 2022 kataloğu merak ediliyor, ŞOK aktüel ürünler kataloğu için yapılan aramalar arttı. Vatandaşlar “Bu hafta ŞOK kataloğunda neler var?” sorusunu soruyor. ŞOK 4 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. ŞOK'ta bu hafta ürünlerinden, elektronik cihazlara kadar birçok ürün indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Elektronik ürünlerde Range Toz Torbasız Süpürge 1199 TL fiyatıyla dikkatleri çekerken, Altus 6 KG Çamaşır Makinesi 3659 liradan satılacak. Peki, ŞOK kataloğunda bu hafta neler var? İşte 4 Mayıs ŞOK kataloğu 2022…
4.05.2022 Ekonomi
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var?
14 Nisan A101 kataloğu 2022! A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu ile indirimli ürünler neler, perşembe günü A101’de neler var? 14 Nisan A101 kataloğu 2022 ile ilgili aramalar arttı. 14 Nisan A101 kataloğu içeriği merak ediliyor ve “Peşembe günü A101’de neler var?” sorusunun yanıtı sorgulanıyor. Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan A101 Aldın Aldın katalog listesinden indirimli ürünleri kaçırmamak için haberimize bakabilirsiniz. 14 Nisan 2022 Aldın Aldın kataloğunda hangi ürünler indirimli? A101 aktüel 14 Nisan ürünler kataloğu…
14.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Derin Dondurucu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin dondurucu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.