Derin Dondurucuda Ceset

Derin Dondurucuda Ceset

Son dakika derin dondurucuda ceset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan derin dondurucuda ceset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını derin dondurucuda ceset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Derin Dondurucuda Ceset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan derin dondurucuda ceset gelişmeleri de dahil olmak üzere 19 derin dondurucuda ceset haberi bulunmuştur. Tüm derin dondurucuda ceset haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar...
3 yaşındaki Lina'nın minik bedeni derin dondurucudan çıkmıştı! Cinayet sanıkları hakkında mahkemeden yeni karar... Kan donduran olay Gaziantep'te meydana gelmişti. Kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) ölümüne ilişkin haklarında 28 yıla kadar hapis cezası istenen Muhabbet Toz ve Mehmet Aksu'nun yargılandığı davada mahkeme, 2 sanığın tutukluluğunun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.
19.09.2023 Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu!
Derin dondurucuda parçalara ayrılmış ceset bulundu! İstanbul'da bir apartman dairesinde parçalara ayrılarak derin dondurucuya konulmuş bir erkeğe ait ceset bulundu.
12.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış
Derin dondurucuda 4 ceset vahşetinde yeni gelişme! Cinayet şüphelisi, polisin 30 saatlik nöbetiyle yakalanmış İzmir'in Bayraklı ilçesinde Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldürüp, cesetlerini evde derin dondurucu ve buzdolabına koyan şüpheli Saparmurat Haliyev'in, polis ekiplerinin 30 saatlik nöbetiyle yakalandığı ortaya çıktı. Haliyev'in gitme ihtimali olan adresi belirleyip, nöbet tutan polis ekipleri tarafından 30 saat sonra söz konusu adreste yakalandığı, şüphelinin cinayetleri 13 Haziran'da işlediği öğrenildi.
20.06.2023 Gündem
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları...
Hayaletin ifadesi katili yakalattı! İşte dünyanın en ürkütücü davasının detayları... Tarihin en ilginç ve ürkütücü davası ABD'de yaşandı. Ülkenin Batı Virginia bölgesinde 1897 yılında gerçekleşen cinayet davası, kimsenin aklına gelemeyecek bir şekilde çözülmüştü. Günümüzde hâlâ duyanları şaşkına çeviren bu davada bir hayaletin şahitliği kullanılmıştı.
20.06.2023 Dünya
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı
31 ilde mafya tipi suç örgütlerine 'Kukla' operasyonu: 353 gözaltı İçişleri Bakanlığı, 15 mafya tipi organize suç örgütü ile örgütlere silah temini sağlayan 31 suç grubuna yönelik 31 ilde gerçekleştirilen 'Kukla' operasyonunda, 353 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
20.06.2023 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı
Boşanma aşamasındaki eşine 'başını keseceğim' mesajı atıp evini taşladı Esenyurt'ta boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Karslıoğlu'na tehdit mesajları atan Hakan K. daha sonra evi taşladı. Şikayetçi olan Karslıoğlu, "Çok kez şikayetçi oldum, onun yüzünden ben de çalışamıyorum. 'Eğer çalışırsan seni bir yerde yakalayıp başını keseceğim' diye mesajlar atıyor. Boşanmak istiyorum, 1 senedir devam eden davamız var" dedi.
19.06.2023 Yaşam
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda 4 ceset! İzmir'deki vahşette ilk görüntüler geldi, şoke eden detaylar ortaya çıktı... İzmir'de meydana gelen olay tüm Türkiye'yi dehşete düşürdü. 3'ü kadın 4 Türkmenistan uyruklu kişinin cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunmasıyla ilgili şoke eden detaylar da ortaya çıktı.
19.06.2023 Gündem
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu
İzmir’de derin dondurucuda 4 ceset bulundu İzmir Bayraklı'daki bir evde 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın cansız bedeni bulundu. Şahısların cesetlerinin parçalara ayrılmış vaziyette derin dondurucuda bulunduğu öğrenildi.
18.06.2023 Yaşam
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü
Yetişkin film yıldızı çekim sırasında katledildi! Genç kadına yaptıkları dehşete düşürdü Yetişkinlere özel bir uygulama için içerikler üretip, yetişkin filmlerinde rol alan kadının ölümü herkesin kanını dondurdu. Eski sevgilisi ve komşusu olan adam, genç kadının evine girdi; yetişkin filmi çekecekleri sırada kadını canice katletti. Sonrasında yakalanmamak için yaptıkları ise dehşete düşürdü...
16.12.2022 Dünya
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler
3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cesedini derin dondurucuya atmışlardı! Korkunç ayrıntıyı ilk ifadelerinde itiraf ettiler Gaziantep'te, kayıp olarak aranırken cesedi derin dondurucuda bulunan Lina Nazlı Erbay'ın (3) öldürülmesine ilişkin tutuklanan Mehmet Aksu ile sevgilisi Muhabbet Toz'un ifadeleri ortaya çıktı. Aksu ile Toz'un, Lina''nın cesedini derin dondurucuya koymadan önce yakıp, parçalarını gömmeyi tartıştıkları belirlendi. Lina'nın öldüğü sırada kardeşi Naime Ceyda'nın ise diğer odada uyuduğu ifade edildi.
28.09.2022 Gündem
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir?
Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir? Gaziantep Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Erbay bulundu mu, Lina Nazlı olayı nedir? Gaziantep Şahinbey'de bir adrese yapılan baskında 3 yaşındaki Lina Nazlı'nın cansız bedeni derin dondurucuda bulundu. Çocuğun cansız bedeninde darp izlerine rastlandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Peki, Lina bebek kimdir? Lina Nazlı Müge Anlı olayı nedir, kimler gözaltına alındı?
27.09.2022 Yaşam
Savcılıkta kızını öldürdüğünü itiraf eden babadan şok inkar!
Savcılıkta kızını öldürdüğünü itiraf eden babadan şok inkar! Polisteki sorgusunda susma hakkını kullanan Hasan Uslu, savcılığa verdiği ifadesinde, kızını elleriyle boğduğunu, bıçakla parçaladığı cesedi bir süre derin dondurucuda sakladığını ardından da sırt çantası içerisinde kızının köpeğini de yanına alarak 7 gün boyunca parça parça ormanlık araziye gömdüğünü söyledi. Hasan Uslu, 'altsoydan akrabayı kasten öldürme', Satı Uslu ise 'suçu bildirmeme' suçundan tutuklandı. Baba ve annenin yargılanmasına Edirne 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlandı.
21.01.2020 Yaşam
Kızı Didem Uslu'yu öldüren babadan kan donduran ifadeler
Kızı Didem Uslu'yu öldüren babadan kan donduran ifadeler Edirne'nin Keşan ilçesinde kızı Didem Uslu'yu elleriyle boğup, cesedini bıçakla parçalara böldükten sonra ormanlık alana gömen dönerci Hasan Uslu'nun savcılık ifadesi ortaya çıktı.
19.01.2019 Gündem
Sadist çiftin ‘korku evi’
Sadist çiftin ‘korku evi’ Almanya’nın Bielefeld kenti yakınlarındaki Höxter kasabasında zorla alıkoydukları kadınlara işkence yapan ve iki kadının ölümüne sebep olan Wilfried W...
17.06.2021 Dünya
Almanya'da sadist çift, 2 kadını canice öldürmüş
Almanya'da sadist çift, 2 kadını canice öldürmüş Almanya'nın Bielefeld kenti yakınlarındaki Höxter kasabasında sadist bir çiftin en az 2 kadını işkence yaparak öldürdüğü ortaya çıktı.
3.05.2016 Dünya
Vatandaşlık görevimi yaptım
Vatandaşlık görevimi yaptım Üniversiteli Celalettin Erkal'ın liseli sevgilisini "Testere" filmini örnek alarak öldürdüğü ortaya çıktı. Acılı baba Selçuk Erkal ise "Kanun önünde hesap vermesi için oğlumu polise teslim ettim" dedi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Derin Dondurucuda Ceset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki derin dondurucuda ceset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.