Ceset

Ceset

Son dakika ceset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ceset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ceset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ceset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ceset gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.977 ceset haberi bulunmuştur. Tüm ceset haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındı
Adana'da cesedi henüz bulunamayan Zeynep Söğüt davasında yargılama yeniden başladı! İfadeler alındıAdana'da 11 yıl önce Zeynep Söğüt'ü boğarak öldürüp cesedini koydukları bavulu dereye attıkları iddiasıyla 3 sanığa verilen hapis cezaları, eksik kovuşturma yapıldığı gerekçesiyle bozuldu. Kararın ardından bugüne kadar cesedi bulunmayan Zeynep Söğüt davasında yargılamaya yeniden başlandı.
7.07.2024Adana
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf etti
Boş arazide cesedi bulunan kocasının sevgilisi tarafından öldürüldüğünü itiraf ettiAfyonkarahisar'da karısının hakkında kayıp ihbarında bulunduğu 24 yaşındaki kocası boş arazide park halinde bulunan otomobilinin içerisinde kafasından vurulmuş halde bulundu. Olay sonrası ölen şahsın 5 yıllık karısı ve sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs gözaltına alındı.
29.06.2024Gündem
Esenyurt'ta boş bir arazide kadın cesedi bulundu!
Esenyurt'ta boş bir arazide kadın cesedi bulundu!Esenyurt'ta boş bir arazide kadın cesedi bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin çalışmalarının ardından ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
26.06.2024Gündem
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyordu
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyorduDiyarbakır ve Mardin illeri arasında 12 kişinin öldüğü anız ile örtü yangınından yara almadan kurtulan Davut Demir ile Şemdin Demir isimli vatandaşlar dehşet anlarını anlattı. Şemdin Demir, “Hortum, alevleri arasına alıp öyle ilerliyordu. Çok şiddetliydi. Yangından kaçarken zaten artık olan oldu. Kimisi kurtuldu kimisi hayatını kaybetti” dedi.
22.06.2024Gündem
Antalya'da kan donduran olay! kol, bacak ve başsız ceset bulundu
Antalya'da kan donduran olay! kol, bacak ve başsız ceset bulunduAntalya'da yüzmek için denize giren kişi, yapay şelalenin denize döküldüğü noktada bulunan mağaranın kayalık bölümünde insan bedeni gördü. Ekiplerin kıyıya çıkardığı kol, bacak ve baş kısmı bulunmayan insan bedeninin yaklaşık 4 aydır denizde olduğu değerlendiriliyor.
21.06.2024Gündem
Adana'da su kanalında bir ceset ortaya çıktı
Adana'da su kanalında bir ceset ortaya çıktıAdana'da sulama kanalında kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu.
19.06.2024Adana
Tren rayları kenarında bulunan bebek cesedinde korkunç detay: Annesi öldürmüş; ağırlaştırılmış müebbet istendi
Tren rayları kenarında bulunan bebek cesedinde korkunç detay: Annesi öldürmüş; ağırlaştırılmış müebbet istendiAdana'da tren rayları kenarına bırakılan poşette cansız bedeni bulunan yeni doğmuş bebeğin, annesi H.M. (40) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Anne H.M. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.
10.06.2024Adana
Büyükçekmece’de denizde bulunan kadın cesediyle ilgili yeni detay
Büyükçekmece’de denizde bulunan kadın cesediyle ilgili yeni detayBüyükçekmece'de balıkçılar denizde ceset görünce polise haber verdi. Dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan cesedin bir kadına ait olduğu belirlendi. Cesedin zincirle halıya bağlanıp ağırlıkla denize atıldığı ileri sürüldü.
7.06.2024Gündem
Karısını önce öldürmüş sonra çuvalla sırtlayarak çöpe atmış
Karısını önce öldürmüş sonra çuvalla sırtlayarak çöpe atmışGaziantep'te çöp konteynerindeki cesedin sırrı çözüldü. 30 yaşındaki Dibe Cevat'ın kocası tarafından evde öldürüldükten sonra çuvala konularak çöp konteynerine atıldığı belirlendi. Katil zanlısının cinayet sonrası battaniyeye sarıp çuvala koyduğu cesedi çöp konteynerine götürme anları ise çevredeki bir güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
4.06.2024Gaziantep
Gaziantep'te çuvalla çöp konteynerine atılmış kadın cesedi bulundu
Gaziantep'te çuvalla çöp konteynerine atılmış kadın cesedi bulunduGaziantep'te çuvala konulup çöp konteynerine atılmış bir kadın cesedi bulundu. Olay sonrası çevredeki bir evde inceleme başlatıldı.
4.06.2024Gaziantep
Rabia Çataklı kimdir, annesini 116 parçaya ayıran Rabia Çatalı olayı nedir? Rabia Çataklı’nın hastalığı ne?
Rabia Çataklı kimdir, annesini 116 parçaya ayıran Rabia Çatalı olayı nedir? Rabia Çataklı’nın hastalığı ne?Dilan Polat'ın oda arkadaşının Rabia Çataklı iddiaları ardından Rabia Çataklı olayı bir kez daha gündeme geldi. Annesini 116 parçaya, anneannesini altı parçaya ayıran Rabia Çataklı olayı Türkiye’de günlerce konuşulmuştu. Peki, Rabia Çataklı kimdir, annesini ve anneannesini parçalara ayıran Rabia Çatalı olayı nedir?
30.05.2024Yaşam
Türkiye'yi sarsan cinayette kan donduran detay ortaya çıktı! Cinayet aleti bulundu
Türkiye'yi sarsan cinayette kan donduran detay ortaya çıktı! Cinayet aleti bulunduTürkiye'yi sarsan vahşet, önceki gün İstanbul'da yaşandı. 4 farklı çöp konteynerinde erkek cesedine ait parçalara rastlandı. Yapılan incelemelerde 16 parçaya ayrıldığı belirlenen cesedin 79 yaşındaki Nihat Salih'e ait olduğu ortaya çıktı. Maktulün, olay gecesi son olarak yakın arkadaşı olan Bilal D.'nin evine gittiği bilgisine ulaşıldı. Nihat Salih'in başının olduğu beyaz kovayı çöpe boşaltan Bilal D. gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Bilal D.'nin evinde cinayet aletine ulaşıldı. İşte korkunç cinayetin ayrıntıları…
30.05.2024Gündem
Pendik'te parçalanmış ceset olayında tutuklama
Pendik'te parçalanmış ceset olayında tutuklamaPendik'te 79 yaşındaki Nihat Salih cinayeti ile ilgili şüpheli Bilal D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
29.05.2024Gündem
Cesedini parçalayıp çöpe atmıştı! Pendik'te akıl almaz cinayetle ilgili yeni gelişme
Cesedini parçalayıp çöpe atmıştı! Pendik'te akıl almaz cinayetle ilgili yeni gelişmePendik'te 79 yaşındaki Nihat Salih'in 4 ayrı çöp konteynerinde parçalanmış cesedinin bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan Bilal D. adliyeye sevk edildi. Emniyetteki ifadesinde olayla bir ilgisinin bulunmadığını söyleyen Bilal D.'nin çevresindeki kişilerin ifadelerinin alınmaya devam ettiği öğrenildi.
29.05.2024Gündem
Pendik'te akıl almaz olay! Çöp konteynerinde bulunan cesedin kimliği belli oldu
Pendik'te akıl almaz olay! Çöp konteynerinde bulunan cesedin kimliği belli olduİstanbul'un Pendik ilçesinde iki ayrı çöp konteynerinde parçalanmış erkek cesedi bulundu. Polis ekiplerinin olay yerindeki çalışması sürüyor.
27.05.2024Gündem
Gönüllü kuaförlerden okul bahçesinde ücretsiz tıraş! "Değerli hissetsinler istedik"
Gönüllü kuaförlerden okul bahçesinde ücretsiz tıraş! "Değerli hissetsinler istedik"Adana’nın Kozan ilçesinde gönüllü kuaförler okul bahçesinde öğrencileri ücretsiz tıraş etti. Öğrenciler ise yeni model saçlarını çok beğenip mutlu oldu.
23.05.2024Adana
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahroldu
Serinlemeye girdi canından oldu, ailesi cesedin önünde kahrolduAdana’da serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki gencin cansız bedeni düştüğü yerden 5 kilometre uzakta bulundu. Yakınları ölen gencin cesedinin üzerine kapanarak gözyaşlarına boğuldu.
21.05.2024Adana
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştı
'Yargı' final öncesi yine zirvede! Evlerinin bahçesinde ceset çıkmıştıKANAL D’nin sevilen dizisi “Yargı” önceki akşam 94’üncü bölümüyle izleyici ile buluştu.Dizi, AB’de 5.42 izleme oranı, 17.55 izlenme payı, 20+ABC1’de 6.02 izlenme oranı, 16.17 izlenme payı; TOTAL’de 4.54 izlenme oranı, 13.11 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
21.05.2024Magazin
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderi
Muhsin Berzeg kimdir, Korhan Berzeg'in babası Muhsin Berzeg nasıl ve ne zaman öldü? Korhan Berzeg ile babasının ortak kaderiBalıkesir'de kaybolduktan 316 gün sonra öldüğü ortaya çıkan ekonomist Korhan Berzeg'in (83), evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında bulunan kafatası ve 12 kemiği, 27 Mayıs'ta babası Muhsin Berzeg'in Armutlu Mahallesi'ndeki mezarının yanına defnedilecek. Peki, Muhsin Berzeg kimdir, nasıl ve ne zaman öldü?
20.05.2024Gündem
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldı
Seyhan Nehri'nde kaybolan gencin cesedi bulundu! Soruşturma başlatıldıAdana'da serinlemek için dün Seyhan Nehri'ne giren 18 yaşındaki gencin bugün cesedi bulundu.
20.05.2024Adana
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldı
Adana’da Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan şahıs ölü olarak bulundu! Ekipler teslim aldıAdana’da dün akşam Seyhan Nehri’ne atlayarak kaybolan kişi bugün sabah saatlerinde dalgıç polisler tarafından ölü olarak bulundu.
2.05.2024Adana
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulundu
Yazlık sitedeki dairede iki erkek cesedi bulunduSakarya'da, yazlık sitedeki daireden gelen kötü koku ve camlardaki sineklerden şüphelenenlerin ihbarı üzerine polis ekipleri, 2 çürümüş ceset buldu. Cansız bedenlerin Avni Çetinkaya (65) ve Yalçın Dereli'ye (57) ait olduğu ve yaklaşık 1 ay önce öldükleri belirlendi.
12.04.2024Gündem
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktıBalıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024Gündem
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandı
Uludağ'da yanan villadaki ölümün sır perdesi aralandıUludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'ndeki villada meydana gelen yangında bir kişinin cesedinin bulunması olayı cinayet çıktı. Villanın bahçıvanı olan 40 yaşındaki Ali V.'nin boşanma aşamasındaki eşini mesajla rahatsız eden arkadaşı Mustafa Ş.'yi (52) birlikte kaldıkları villada bıçaklayarak öldürdüğü, 7 gün cesetle birlikte kaldığı, olayı örtbas etmek için de benzin dökerek yaktığı ortaya çıktı. Katil zanlısı da kundaklama sırasında ağır yaralanmış, o anlar da çevredeki bir villanın güvenlik kamerasına yansımıştı.
2.04.2024Gündem
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!
Karısını ve sevgilisini birlikte yaşadığı evin önünde vurdu!Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kadın ve bir erkek birlikte yaşadığı evin kapısında silahla vurulmuş halde bulundu.
1.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ceset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ceset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.