Kimlik Tespiti

Kimlik Tespiti

Son dakika kimlik tespiti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kimlik tespiti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kimlik tespiti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kimlik Tespiti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kimlik tespiti gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.313 kimlik tespiti haberi bulunmuştur. Tüm kimlik tespiti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı
Korhan Berzeg muamması! Adli Tıp Uzmanları son gelişmeleri yorumladı Prof. Korhan Berzeg’in Gönen’de esrarengiz şekilde kaybolmasından 312 gün sonra kimlikleri, kıyafeti ve bazı kemik parçaları evine 4 km. mesafede bulundu. Ancak soru işaretleri bitmedi. Kemiklerin kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Adli Tıp ve emniyet uzmanları son gelişmeleri yorumladı.
25.04.2024 Gündem
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı!
Malezya'da Kraliyet donanma helikopterleri havada çarpıştı! Malezya'nın Lumut kasabasında Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpışması sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti. Kraliyet Donanması, "Tüm kurbanların olay yerinde öldüğü doğrulandı ve kalıntılar kimlik tespiti için Lumut Askeri Hastanesine gönderildi" dedi.
23.04.2024 Gündem
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti
Çeteler hapishanelere saldırdı, hükümet acil durum ilan etti Haiti’nin başkenti Port-au-Prince’te silahlı çeteler 2 Mart’ta iki ayrı hapishaneye saldırı düzenledi. Saldırı sonrası mahkumlar firar etti. Haiti Hükümeti, kentte acil durum ve sokağa çıkma yasağı ilan etti.
4.03.2024 Dünya
Marmara'da batan gemiden acı haber!
Marmara'da batan gemiden acı haber! Marmara Denizi'nde batan geminin enkazında bir kişinin cesedine ulaşıldı
17.02.2024 Gündem
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak
Sosyal medyadan hakarete ön ödeme! Ceza yağacak Yeni yargı paketine göre sosyal medyadan hakaret suçunda artık mağdur ile failin uzlaştırılması yoluna gidilmeyecek. Savcılık günlüğü 100 TL’den para cezası verecek ve ön ödeme tebligatı çıkaracak. Para cezası ödenince takipsizlik verilecek. Böylece fail hakkında dava açılmayacak ve dosya kapanacak. Avukat Bekir Şabahat’a göre uygulamayla “Parasını verir, hakaret ederim” algısı oluşabilir.
12.02.2024 Gündem
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor
Tapuda ve noterlerde yeni dönem! 81 ilde uygulanıyor Kamu ve özel kurumlarda sahte kimlikle yapılan işlemler, doğrulama cihazları sayesinde başlamadan tespit edilecek. 81 ildeki tapu müdürlükleri, noterlik ve bankalarda kullanılan cihaz, çipli kimlik kartı ve kişinin parmak izlerini İçişleri Bakanlığı, Nüfus Müdürlüğü veri tabanındaki bilgileriyle eşleştirip doğru kişi olup olmadığını sorguluyor. Kimliğin sahte olduğu anlaşıldığında şüpheli kişi hakkında yasal işlem başlatılıyor.
22.01.2024 Gündem
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar
Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun ifadeleri ortaya çıktı: Borcu ödemek için Porsche ve tekne satmışlar 150 milyon liralık vurgun yaptıkları iddia edilen ve tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun hakimlik ifadesi ortaya çıktı. Kıvanç Talu hakimlikteki ifadesinde, "Son dönemlerde bir sarmala girmiştim. Öyle ki kendi kullandığım ancak eşimin babası adına olan Porsche marka bir araç ve şirkete ait bir araç ve tekneyi satmak zorunda kaldım. Hatta pek çok kredi çektim. Borcu borçla kapatmaktaydım" dedi.
9.01.2024 Gündem
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü
İsrail, Gazze'deki 29 askerini 'yanlışlıkla' öldürdü İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde kara operasyonunda "yanlışlıkla" öldürülen asker sayısının 29'a yükseldiğini duyurdu.
1.01.2024 Dünya
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisi tutuklandı
Atatürk'e hakaret eden lise öğrencisi tutuklandı İstanbul'da bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerini içeren sosyal medya videosu üzerine polis harekete geçti. Videodaki A.E.S (17) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli A.E.S (17) , çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
20.09.2023 Gündem
Sosyal medyada Atatürk'e hakarete tepki yağdı! İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi
Sosyal medyada Atatürk'e hakarete tepki yağdı! İçişleri Bakanlığı ve İstanbul Valiliği'nden açıklama geldi İstanbul'da bir lise öğrencisinin Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına yönelik tepki çeken hareketlerini içeren sosyal medya videosu üzerine polis harekete geçti. Videodaki A.E.S (17) yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli hakkında adli ve idari süreç başlatıldığı kaydedildi.
20.09.2023 Gündem
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi
Diyarbakır'ın Kulp İlçesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'ın Kulp ilçesi kırsalında gerçekleştirilen operasyonda; 3'ü terörden arananlar listesinde yer alan 4 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Teröristlerden 2'sinin 79 güvenlik görevlisinin şehit edildiği, 339 kişinin yaralandığı eylemlerin talimatını verdiği tespit edildi.
18.09.2023 Gündem
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali
Lucifer Michaelson kimdir? Kaan Alkan Lucifer nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? Lucifer Michaelson eski hali Sosyal medyada yaklaşık 2 milyon takipçisi olan ve Lucifer Michaelson takma adını kullanan Youtuber Kaan Alkan, göz rengi değiştirme ameliyatı sonrasında kendisine ameliyat konusunda danışan Maria Shirley Danieli'nin dolandırıcılıkla suçlaması üzerine hakim karşısına çıktı. Kaan Alkan'ın "Zincirleme şekilde dolandırıcılık" suçlamasından 7,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyor.
14.09.2023 Gündem
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı!
Genç kız, 7 yaşındaki çocuk için kiralık katil tutmaya çalıştı! ABD'de yaşayan 17 yaşındaki genç kız, 7 yaşındaki bir çocuk için kiralık katil tutmaya karar verdi. Genç kız, kiralık katil tutulan bir internet sitesine girip çocuk hakkındaki tüm bilgileri yazdı ancak bir süre sonra polis ekipleri 17 yaşındaki genç kızı kıskıvrak yakaladı. Çünkü kızın farkında olmadığı bir şey vardı...
13.06.2023 Dünya
Meksika’da 45 torbanın içinde insan kalıntıları bulundu
Meksika’da 45 torbanın içinde insan kalıntıları bulundu Meksika’da savcılık yetkilileri, kayıp 7 kişinin arama çalışmaları sırasında içinde vücut parçaları dahil insan kalıntıları olan 45 torba bulduklarını açıkladı.
2.06.2023 Dünya
AYM'den 'bekçi' kararı: Düzenleme iptal edildi, artık bunları yapamayacaklar
AYM'den 'bekçi' kararı: Düzenleme iptal edildi, artık bunları yapamayacaklar Anayasa Mahkemesi (AYM), bekçilere 'el ile dıştan arama' ile gösteri yürüyüş ve karışıklıkların önlenmesi amacıyla 'önleyici tedbir alma' yetkisi veren düzenlemeyi iptal etti.
1.06.2023 Gündem
Deprem bölgelerindeki banka işlemlerinde değişiklik
Deprem bölgelerindeki banka işlemlerinde değişiklik Mali Suçları Araştırma Kurulu, depremden etkilenen 10 ilde bankacılık işlemlerinin kolaylaştırılması için yönetmelik değişikliği yaptı. Buna göre, OHAL ilan edilen 10 ilde depremzedeler maaş ödemelerinde kimliklerini gösterir herhangi bir belgeyle, bunun mümkün olmaması halinde ise beyan ettiği bilgiler kontrol edilerek işlem yapabilecek.
11.02.2023 Ekonomi
Depremde hayatını kaybedenlerin kimliklendirme ve defin hizmetleri hakkında açıklama
Depremde hayatını kaybedenlerin kimliklendirme ve defin hizmetleri hakkında açıklama Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) depremde yaşamını yitirenlerin kimliklendirme ve defin hizmetleri hakkında açıklamalarda bulundu.
8.02.2023 Gündem
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor
Kimse bilmiyor ama hepsi kimlik sayılıyor! İşlem yapılmazsa tazminat hakkı doğuyor Tapu işlemlerinden noter işlemlerine, okul kayıtlarından banka işlemlerine kadar pek çok işlem, nüfus cüzdanı olmadan da hallediliyor ama kimse bu detayları bilmiyor. Resmi işlemlerde görevliler kabul edilmiyor dese de mevzuata göre üzerinde TC kimlik numarası bulunan pek çok resmi belge nüfus cüzdanı olarak kullanılabiliyor. İlgili yönetmelik ve tüzüklerde hangi belgelerin kimlik yerine geçtiğini tek tek anlatan Avukat Cansen Erdoğan, Danıştay kararını hatırlatarak, “Belirtilen belgelerden biri ile resmi işlem yapılmaması durumunda tazminat hakkı doğuyor” dedi.
29.01.2023 Gündem
Taciz iddiasıyla suçlanan Mehmet Ali Erbil: Oyuna getirildim
Taciz iddiasıyla suçlanan Mehmet Ali Erbil: Oyuna getirildim Klibinde oynadığı şarkıcı Ece Ronay Bilir'i taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla, toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapsi istenen ve hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan Mehmet Ali Erbil duruşmadaki savunmasında, "Kendisi asistanımla diyaloglara girdi. Taciz olarak nitelendirerek prim yaptı. Oyuna getirildiğimi düşünüyorum" dedi.
19.01.2023 Magazin
Mersin'de otobüs demir profil yüklü TIR'a çarptı 3 ölü, 20 yaralı
Mersin'de otobüs demir profil yüklü TIR'a çarptı 3 ölü, 20 yaralı Mersin'in Tarsus ilçesinde TEM otoyolunda askeri personel taşıyan otobüs, önünde seyir halinde olan demir profil yüklü TIR'a çarptı. İlk belirlemelere göre 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 2'si ağır 20 kişinin de yaralandığı kazadan sonra otobüs çıkan yangında demir yığını haline dönüştü.
17.01.2023 Gündem
Müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanan fenomen Merve Taşkın'dan flaş savunma!
Müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanan fenomen Merve Taşkın'dan flaş savunma! Fenomen Merve Taşkın’ın sosyal medyadan teşhircilik yaparak müstehcen fotoğraflar paylaştığı iddiasıyla yargılanmasına devam edildi. Taşkın savunmasında, ‘’Müstehcen olduğu iddia edilen fotoğrafların da müstehcen olduğunu düşünmüyorum’’ dedi.
12.01.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde üniversite öğrencisinin cesedi bulundu
Marmara Denizi'nde üniversite öğrencisinin cesedi bulundu Balıkesir’in Erdek İlçesinde sahil bandında üniversite öğrencisi olduğu öğrenilen kişinin cesedi bulundu.
9.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Çevreyi kirletenler, parmak izinden tespit edilecek
Çevreyi kirletenler, parmak izinden tespit edilecek Isparta'da ibadethane, mezarlık, park ve mesirelik gibi alanları kirletenler, parmak izinden tespit edilip, haklarında işlem yapılacak.
13.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kimlik Tespiti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kimlik tespiti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.