Alışveriş

Alışveriş

Son dakika alışveriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alışveriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alışveriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alışveriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alışveriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.524 alışveriş haberi bulunmuştur. Tüm alışveriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu oldu
18 yaşındaki Rukiye'nin korkunç ölümü! TIR lastiği sonu olduAnkara'da TIR'dan fırlayan lastiğin çarptığı 18 yaşındaki Rukiye Berra Erarslan hayatını kaybetti. Genç kız gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.
26.07.2024Gündem
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'
'Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz'Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencilerini bilim, teknoloji ve sanayi alanlarında iş hayatına başarılı bir başlangıç yapabilmeleri için tüm olanakları seferber ediyor. Ege Bölgesi’ndeki üniversiteler arasında sadece Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin uyguladığı isteğe bağlı staj faaliyetiyle öğrencilerin daha ikinci sınıftayken sanayi ile temas kurması ve uygulamalı eğitime ulaşması sağlanıyor. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, “Öğrencilerimizi uluslararası arenaya hazırlıyoruz” dedi.
26.07.2024Gündem
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorum
Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay tatil yaptı! Gülperi Özdemir: Lüks yaşamıyorumSon olarak 'Zafer Rengi' filminde kamera karşısına geçen Gülper Özdemir, "Sırt çantamı alıp, kamp yapıyorum" derken, Tayland, Endonezya ve Kamboçya'da bir ay süren tatili hakkında konuştu.
25.07.2024Magazin
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılar
Düğün alış verişinde ayakları kırılınca nikahı hastane odasına kıydılarKahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde, düğün alışverişi yaparken düşüp 2 ayağı kırılan sözleşmeli er Selçuk Avcu (25), hastane odasında kıyılan nikahla Fadime Avcu (25) ile evlendi.
24.07.2024Gündem
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söyledi
Gaziantep'te Başkan Kadooğlu, uluslararası fuarların kente büyük değer katacağını söylediGüneydoğu Anadolu Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Celal Kadooğlu, Gaziantep'te gerçek anlamda uluslararası fuarlar düzenlemek için gerekli olan altyapının çok yetersiz olduğunu söyledi.
26.07.2024Gaziantep
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi1 Temmuz’dan itibaren Ticaret Bakanlığının kararıyla İstanbul genelindeki esnaf odası, ticaret odası üyesi ve AVM içindeki tüm berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının iş yerleri pazar günü kapalı olmaya başladı. Yasağa uymayanlara ilk olarak idari para cezası verilecek. Tekrarı halinde iş yerinin ruhsatı iptal edilecek.
23.07.2024Gündem
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılgan
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılganBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Ekonomi
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleşti
2023 yılında 6 milyar e-ticaret işlemi gerçekleştiTürkiye E-Ticaret Ekosistemi Raporu sonuçlarına göre; 2023 yılında Türkiye’de yüzde 132 büyüme gösteren e-ticaret satış hacmi, 1.855 milyar TL'ye ulaştı. Önceki yıllara göre 2023'te işlem sayısının yıllık büyüme oranı ise yüzde 23 oldu ve 2023 Türkiye’sinde 6 milyar adete yakın e-ticaret işlemi gerçekleşti. Buradan da ortalama sepet büyüklüğü 2023 yılında yüzde 108 büyüdü ve bir önceki yıla göre 255 TL artarak 492 TL’ye yükseldi.
19.07.2024Ekonomi
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor
Helin Kandemir tatilde mahremiyeti tercih ediyor! Bodrum ve Çeşme çok kalabalık oluyor'Bir Litre Gözyaşı' ve 'Doğduğun Ev Kaderindir' gibi yapımlarda rol alan Helin Kandemir’i sevenleri en son 'Bihter'de 'Nihal' karakteriyle ekranlarda görmüştü. Oyuncu şimdilerde Onur Seyit Yaran'la başrolü paylaştığı 'Aşkın Yüzü' filminin heyecanını yaşıyor. Görüntülendiği alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan genç oyuncu “Tatilde bikinili yakalanma korkusu yaşıyor musun?" sorusuna da yanıt verdi.
19.07.2024Magazin
Adana'daki Sinemalar: Film Tutkunları İçin Mekanlar
Adana'daki Sinemalar: Film Tutkunları İçin MekanlarAdana, sinemaseverler için birçok seçenek sunan modern sinema salonlarına sahiptir...
19.07.2024Adana
Adana Metro İstasyonları: Şehrin Kalbine Yolculuk
Adana Metro İstasyonları: Şehrin Kalbine YolculukAdana, Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olarak, modern ulaşım ağlarıyla da dikkat çeker...
19.07.2024Adana
Gaziantep'te altın fiyatları yükseldi, kuyumcular umutlarını gurbetçilere ve düğünlere bağladı
Gaziantep'te altın fiyatları yükseldi, kuyumcular umutlarını gurbetçilere ve düğünlere bağladıGaziantep'te geçtiğimiz yıl deprem, bu yıl da altın fiyatlarındaki artış nedeniyle durgun bir sezon yaşayan kuyumcular, umutlarını gurbetçilerin gelmesi ile nişan ve düğünlerin artmasına bağladı.
22.07.2024Gaziantep
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!
Cuma Hutbesi 19 Temmuz 2024 konusu: Takva!Diyanet İşleri tarafından hazırlanan cuma hutbesi, her hafta perşembe günleri resmi internet sitesinde paylaşılıyor. Cuma namazının önemli bir parçası olan Cuma hutbesi konusu merak ediyor. İşte 19 Temmuz 2024 tarihli cuma hutbesi konusu…
18.07.2024Gündem
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildi
İGA İstanbul Havalimanı 'Dünyanın En İyisi' seçildiUluslararası seyahat ve lifestyle dergisi Travel and Leisure okurlarının verdikleri puanlarla belirlenen “Dünyanın En İyi 10 Uluslararası Havalimanı” listesinde İGA İstanbul Havalimanı, tüm rakiplerini geride bırakarak birinci oldu.
18.07.2024Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan işletmelere 12,6 milyon lira ceza uygulandı
Ticaret Bakanlığı'ndan işletmelere 12,6 milyon lira ceza uygulandıTicaret Bakanlığı, piyasaya sürülen riskli ürünler ile etiketlerde olması gereken zorunlu bilgilere ilişkin yapılan denetimlerde, 2024 yılının ilk 6 ayında 12 milyon 695 bin 594 TL idari para cezası uygulandığını açıkladı.
13.07.2024Ekonomi
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı
E-Devlet ve banka şifreleri için önemli uyarı! 10 milyar parola çalındı3 gün önce dünya çapında iyi bilinen hacker sitelerinden biri olan DarkWeb’de, 10 milyar parolanın yer aldığı devasa bir veri seti yayınlandı. Bu durumun bir benzeri 3 yıl önce yaşanmış, annenizin kızlık soyadına kadar bütün kişisel bilgiler, banka, e-posta ve e-ticaret şifreleri hackerlar tarafından ele geçirilmişti. E-Devlet ve bankalar dahil tüm şifrelerinizi hemen değiştirin.
12.07.2024Gündem
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararı
Adnan Oktar’ın en büyük korkusu! ‘Güncel yapılanma’ davasında tahliye kararıÖrgüt yöneticisi Adnan Oktar’ın cezaevinde örgütsel faaliyetlerine devam ederek özellikle avukatlar aracılığıyla örgütü diri tutmaya çalıştığı ve örgüte üye kazandırmayı amaçladığı iddiasıyla güncel yapılanma davasında mahkeme, Oktar dışındaki tüm sanıkların tahliyesine karar verdi.
11.07.2024Gündem
Rusya'nın olanı ifşa oldu! NATO yetkilisi itiraf etti, 7 dolara bitti
Rusya'nın olanı ifşa oldu! NATO yetkilisi itiraf etti, 7 dolara bittiÜst düzey bir NATO yetkilisine göre, Rusya altı aydan uzun bir süredir NATO ülkelerinde Ukrayna'ya silah tedarik hatlarını ve arkasındaki karar vericileri hedef alan "cesur" bir sabotaj operasyonu yürütüyor.
10.07.2024Dünya
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdi
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdiBahçelievler'deki Kuyumcukent AVM'nin otopark ücretini çok bulan çalışanlar ve müşteriler, araçlarını alışveriş merkezi çevresindeki yol kenarlarına ve kaldırımlara park etmeye başladı. Otomobil ve motosikletlerin AVM çevresindeki yollara ve kaldırımlara park edilmesiyle birlikte hem trafik güvenliği tehlikeye düştü hem de yaya kaldırımları kullanamaz oldu.
10.07.2024Gündem
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylar
6 aylık e-alışveriş haritasında dikkat çeken detaylarE-ticaret platformu Trendyol, 2024 yılının ilk 6 ayına ilişkin alışveriş verilerini açıkladı.
10.07.2024Yaşam
Kredi kartı olanlara internet uyarısı! Bu şifreler sizi ele veriyor, dolandırıcılar için 'kolay lokma' olmayın, işte yapılması gerekenler
Kredi kartı olanlara internet uyarısı! Bu şifreler sizi ele veriyor, dolandırıcılar için 'kolay lokma' olmayın, işte yapılması gerekenlerİnternet bankacılığını kullanan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi özellikle düzenli olarak alışveriş yaptıkları internet sitelerine şifre bilgilerini kaydediyorlar. Ancak uzmanlar tüketicileri uyarıyor. Sadece kart bilgilerinin internet ortamına kaydedilmemesi yeterli değil. İşte internetten alışveriş yapanların mutlaka yapması gerekenler...
3.07.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alışveriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alışveriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.