Alışveriş

Alışveriş

Son dakika alışveriş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alışveriş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alışveriş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alışveriş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alışveriş gelişmeleri de dahil olmak üzere 19.639 alışveriş haberi bulunmuştur. Tüm alışveriş haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı!
İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar çıktı! İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısı davasında Ahlam Albashır “Devletin birliğini ve bütünlüğünü bozmak “ ve 6 kişiye karşı “Kasten öldürme” suçlarından 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Albashır'a ayrıca diğer suçlardan bin 794 yıla kadar hapis cezası verildi
26.04.2024 Gündem
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı?
İzmir bisiklet turu nededeniyle kapalı yollar ve saatleri < 27.28 Nisan İzmir bisiklet turu kaçta bitiyor, yollar ne zaman açılacak? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar kapalı? İzmir Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 2024 saat kaçta başlıyor, bitiyor? Sorularına yanıt aranırken İzmir bisiklet turu nedeniyle kapalı yollar da sorgulanmaya başlandı. Bu yıl 59.’su düzenlenen ve 21 Nisan’da Antalya’da başlayan Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun İzmir etabı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak. İşte İzmir bisiklet turu kapalı yollar ve güzergahı…
26.04.2024 Yaşam
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi
Markette hırsızlık oldu! Şüpheli bıçaklayarak öldürdü, adliyeye sevk edildi Bursa'nın Yıldırım ilçesi Davutkadı Mahallesi Davutkadı Caddesi’nde bulunan markette kendisini hırsızlıkla suçlayan kasiyerle tartıştığı sırada duruma müdahale eden müşteri Ramazan Yılmaz'ı bıçaklayarak öldüren Ömer Z. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
24.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı
AVM ciroları enflasyonu solladı! Neredeyse ikiye katladı Alışveriş merkezlerinde metrekare başına düşen cirodaki artış, enflasyonu solladı. Şubatta yıllık enflasyon yüzde 67.07 iken, aynı dönemde AVM’lerin ciroları yüzde 114.6 arttı. İstanbul’daki AVM’lerde metrekare başına düşen ciro Şubat 2023’te 5 bin 735 TL iken, Şubat 2024’te 11 bin 704 TL’ye yükseldi.
23.04.2024 Ekonomi
A101 25 Nisan aktüel katalog yayınlandı! Bu Perşembe A101'de indirimde neler var?
A101 25 Nisan aktüel katalog yayınlandı! Bu Perşembe A101'de indirimde neler var? A101 aktüel 25 Nisan 2024 kataloğu yayımlandı. Haftanın yıldızları raflarda yerini almak için geri sayarken yaz ürünleri alışveriş severlerin beğenisine sunuluyor. Epilatör, saç kesme makinesi, ütü, elektrikli süpürge gibi pek çok elektronik ürün dikkat çekiyor. İşte, A101 25 Nisan aktüel ürünler kataloğu…
23.04.2024 Ekonomi
23-26 Nisan BİM aktüel katalog yayınlandı! BİM'de bu hafta neler var?
23-26 Nisan BİM aktüel katalog yayınlandı! BİM'de bu hafta neler var? BİM aktüel kataloğu ile fiyat listesi alışveriş takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Haftanın BİM aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM aktüel 23 - 26 Nisan kataloğunu haberimizde paylaştık. İşte BİM aktüel 23 - 26 Nisan kataloğu ile fiyat listesi...
23.04.2024 Ekonomi
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar için 3,5 ayda 94 milyon lira ceza kesti." açıklamasında bulundu.
20.04.2024 Gündem
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu?
23 Nisan eczaneler açık mı, resmi tatillerde eczaneler kapalı mı? 23 Nisan eczacılar çalışıyor mu? 23 Nisan Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle eczaneler açık mı, kaça kadar açık sorularına yanıt aranıyor. Peki, 22-23 Nisan eczaneler açık mı, çalışıyor mu, kapalı mı?
19.04.2024 Yaşam
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü
Hızlı tüketim ürünleri pazarı 2023’te yüzde 81 büyüdü Yapılan bir araştırma Türkiye'de sigara ve alkol hariç Hızlı Tüketim Ürünleri (FMCG) pazarının 2023 yılında yüzde 81 oranında ciro büyümesi kaydettiğini ortaya koydu.
16.04.2024 Ekonomi
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor?
Bayramın 3. günü marketler açık mı? BİM, A101, ŞOK, Migros, Snowy bayramın 3. Günü kapalı mı, bayramda marketler saat kaçta açılıyor? Bayramda marketlerin çalışma saatleri ile ilgili aramalar devam ediyor. Bayramın 3. günü Migros, A101, ŞOK, BİM marketler açık mı? Sorusuna alışveriş yapacak vatandaşlar yanıt arıyor. Bayram nedeniyle birçok yerin kapalı olmadı marketlerin çalışma durumunun araştırılmasına neden oldu. Bugün Ramazan Bayramı'nın ikinci günü idrak edilirken gözler "Bayramın 3. Günü BİM, A101, ŞOK, Migros marketler açık mı, kaçta açılıyor, kapalı mı?" sorularının yanıtı merak ediliyor. İşte, 12 Nisan 2024 Ramazan Bayramı'nın 3. Günü marketlerin çalışma saatleri…
15.04.2024 Yaşam
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın
AVM'ye giden herkes için geçerli! Tazminat alabilirsiniz, hemen başvuru yapın AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyor
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyor Fiyatlardaki artış nedeniyle tüketiciler uygun fiyatlı ürünlere yöneliyor. Ancak ucuza alışveriş yapmak isteyen pek çok kişi mağdur oluyor. Değerinin altında satılan ürünler taklit olduğu gibi aynı zamanda kullanılan malzeme de kalitesiz oluyor. Taklit ayakkabılar da ayıplı ürün olarak kabul ediliyor ve tüketiciye tazminat hakkı doğuyor.
9.04.2024 Ekonomi
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı
Adana’da vatandaşlar bayram öncesi alışverişe akın etti! Her yer doldu taştı Adana’da Ramazan Bayramına sayılı günler vatandaşlar alışverişe akın etti. Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşlar bayramlık ve diğer ihtiyaçlarını gidermek için alışverişe akın etti.
8.04.2024 Adana
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor!
‘Alışverişe çok para harcamam!' Zeynep Bastık yatırımını toprağa yapıyor! Lan şarkısıyla son zamanların en çok dinlenen kadın şarkıcıları arasında yer alan Zeynep Bastık, geçtiğimiz gece Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Bastık bütçesini nasıl değerlendirdiğini anlatırken "Toprağa ne kadar yatırım yaparsak o kadar kendimi huzurlu hissederim" ifadelerini kullandı.
4.04.2024 Magazin
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Alışveriş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alışveriş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.