İndirim

İndirim

Son dakika indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.629 indirim haberi bulunmuştur. Tüm indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajı
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay'dan 'faiz' mesajıMerkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay, şu anda faiz indirim döngüsünün değerlendirilmediğini ve indirimler başladığı zaman da sıkı duruşun korunacağını söyledi.
26.07.2024Ekonomi
İndirimli karta 30 yaş sınırı geldi mi? 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kaç TL?
İndirimli karta 30 yaş sınırı geldi mi? 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kaç TL? İBB'nin 30 yaş üstü öğrenci akbili hakkında verdiği karar sonucu, 30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu, kalktı mı gibi sorular gündem konusu oldu. Peki, öğrenci kartına ne kadar indirim olacak? 30 yaşından gün alan İstanbulkart sahibi öğrencilere İstanbul'daki toplu taşıma araçlarında yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.
26.07.2024Gündem
ÖTV indirimi müjdesi! Araç fiyatlarına yansıyacak, resmen devreye girdi
ÖTV indirimi müjdesi! Araç fiyatlarına yansıyacak, resmen devreye girdiAraç alacakları yakından ilgilendiriyor. Otomobile ÖTV indirimi geldi. Fiyatlara doğrudan yansıyacak. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren düzenlemeyle Özel Tüketim Vergisi indirimi yüzde 30 ile yüzde 70 arasında değişecek. İşte haberin detayları...
26.07.2024Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacak
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor: e- Devlet'te yeni dönem! Yarı yarıya indirim yapılacakMilyonlarca sürücüye büyük kolaylık sağlayacak uygulama e-Devlet üzerinden erişime açıldı. Artık sürücüler eksper raporlarını zahmetsizce görüntüleyebilecek. Peki uygulamanın avantajları neler? Trafik sigortası ve kaskoda fiyatlar ne durumda? Uzman isim kampanyaların devam ettiğini, yüzde 50’ye varan indirim uygulandığını söyledi. İşte ayrıntılar...
25.07.2024Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirim
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimTürk Hava Yolları, tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40'a varan indirimler veriyor.
24.07.2024Ekonomi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'
Ege Üniversitesi'nde profesörden öğrencilere cinsel saldırı! 'Cezalar alt sınırdan verildi'Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görev yapan ve öğrencilerine cinsel taciz ile saldırıda bulunduğu iddia edilen Prof. Dr. Z.E.B., 'Sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı' suçundan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, 'Tehdit ve 'Hakaret' suçlarından beraat etti, 'Cinsel taciz' suçlarından verilen cezalar da önce paraya çevrildi, ardından hükmün açıklanması geri bırakıldı.
22.07.2024Gündem
Toyota'nın bu modelinde yaptığı indirim inanılır gibi değil; Kampanyayı kaçıran bu yaz da üzülür
Toyota'nın bu modelinde yaptığı indirim inanılır gibi değil; Kampanyayı kaçıran bu yaz da üzülürOtomobil piyasası zor günlerden geçerken Toyota hafif ticari araçlarda yaptığı indirim kampanyasıyla pazarı ele geçirebilir. İşte Toyoto Proace City 2024 Temmuz fiyat listesi...
20.07.2024Gündem
Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son günler
Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son günlerTFF Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana Demirspor'un indirimli kombine satışlarında son 3 gün. Mavi-lacivertli kulübün indirimli kombine satışlarına 21 Temmuz itibariyle yüzde 25 zam eklenecek.
19.07.2024Adana
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladı
Yerli turist rotayı vizesiz yurt dışı tatiline çevirdi, turizmci harekete geçti, otel fiyatlarında yüzde 50 indirim dönemi başladıUzun süredir Türkiye'deki oteller fahiş fiyatları ile gündemdeydi. Özellikle vizesiz Yunanistan tatilinin uygun fiyatlar nedeni ile tercih edilmesi ile oteller harekete geçti. Yüksek sezonda boş kalan oteller, müşteri çekebilmek için ‘yaz fırsatları’ adı altında yüzde 50’lere varan indirimlere gitti. Normal şartlarda 46 bin TL’ye ulaşan 4 gecelik bir tatilin bedeli, indirimler sonrası 31 bin TL’ye kadar geriledi.
19.07.2024Ekonomi
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde
Bakan Şimşek duyurdu: Net rezervler son 4,5 yılın zirvesindeHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Swap hariç net rezervler son 4,5 yılın zirvesinde." diyerek verileri paylaştı.
18.07.2024Ekonomi
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandı
Bakan Uraloğlu açıkladı: 250 binden fazla emekli şehirlerarası otobüste indirimli bilet kullandıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 353 binden fazla emeklinin demiryolu, şehirlerarası otobüsler ve havayolu seyahatlerinde indirimli bilet imkanından yararlandığını açıkladı. Bakan Uraloğlu, yüksek hızlı, bölgesel ve anahat tren biletlerinde yüzde 10 emekli indiriminden faydalanan vatandaşların sayısının 98 bin 200’e ulaştığını belirterek, şehirlerarası otobüs kullanarak seyahat eden 250 bini aşkın emeklinin ise yüzde 20 indirimden yararlandığını söyledi. Bakan Uraloğlu, havayolunda ise yurt içi ve yurt dışı indirimli uçuşlardan 5 bin 145 emeklinin faydalandığını toplamda 353 binden fazla emeklinin tren, otobüs ve uçak gibi ulaşım hizmetlerinden indirimli bilet kullandığını açıkladı.
18.07.2024Gündem
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basın
Su faturalarında yüzde 50 indirim sağlıyor; Bulaşık makinesinde bu düğmeye 1 kez basınFaturalardaki yüksek artış yaşam maliyetlerini kat kat artırıyor. Pek çok ailenin sıkıntılı durumlar yaşamasına sebep oluyor. Bulaşık makinesindeki bu gizli düğmeye bir kez bastığınızda su faturası yüzde 50 düşük geliyor.
18.07.2024Yaşam
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katiline müebbet hapis istemi
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katiline müebbet hapis istemiDiyarbakırlı Ramazan Hoca diye tanınan Ramazan Pişkin’in katil zanlısı Erkan Baykut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
17.07.2024Gündem
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendi
Hiranur Vakfı'nın davası ikinci kez ertelendiHiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in, 6 yaşındaki kızını müridi Kadir İstekli’yle ‘evlendirmesi’ne yönelik dava yeniden görülmeye başlanmıştı. Mazeret sunup ilk duruşmaya gelmeyen avukatlar, karar çıkması beklenen 3’üncü duruşmaya yine mazeret sunup gelmeyince duruşma 23 Eylül’e ertelendi.
17.07.2024Gündem
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor
Bakan Şimşek'ten vergi paketi açıklaması: Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyorHazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Yeni vergi paketini 'çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması' ilkesiyle hazırladık. Dar gelirli vatandaşa yönelik hükümler içermiyor" dedi.
16.07.2024Ekonomi
Gram altın rekor kırdı! 2589 liraya yükseldi! Yeni rekor için tarih ve rakam verildi
Gram altın rekor kırdı! 2589 liraya yükseldi! Yeni rekor için tarih ve rakam verildiAltın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. ABD'de faiz indirim beklentileri ve enflasyon verileri altın fiyatlarını uçurdu. Gram altın tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşarak 2589 lirayı gördü. Altın yatırımcılarını neler bekliyor? Uzmanlardan kritik analizler ve tahminler...
16.07.2024Ekonomi
Otomotiv sektöründe takas dönemi! Sıfır araçlarda kampanya dönemi sürüyor
Otomotiv sektöründe takas dönemi! Sıfır araçlarda kampanya dönemi sürüyorBazı güvenlik donanımlarına sahip olmayan araçların satışını yasaklayan düzenleme 31 Ağustos tarihine ertelenmişti. Halihazırda sıfır araç bayileri kampanyalarını sürdürüyor. Peki şu anda liste fiyatı üzerinden ne kadar indirim yapılıyor? Kampanyalar ne zamana kadar sürer? Konuyla ilgili uzman isimden çarpıcı açıklamalar geldi.
13.07.2024Ekonomi
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…
30 yaş üstü öğrenci akbili ne kadar oldu? 30 yaş üstü tam İstanbulkart, aylık tam mavi kart ve tam aktarmanın ücretleri…İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi'nde alınan karar ile 30 yaşından gün almış öğrencilerin indirim oranları yüzde 10'a düşürüldü. Peki, 30 yaş üstü öğrenciler ne kadar ödeyecek? İşte 30 yaş üstü öğrencilerin kullandığı Tam İstanbulkart, Aylık Tam Mavi Kart ve Tam Aktarmanın ücretleri…
12.07.2024Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı
İstanbul'da toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırıİBB Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantılarının 3’üncüsü gerçekleştirildi. İstanbul’da, toplu taşımada öğrenci indirimine 30 yaş sınırı getirildi.
11.07.2024Gündem
TÜRES'ten restoranlara dikkat çeken indirim çağrısı
TÜRES'ten restoranlara dikkat çeken indirim çağrısıTüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) Genel Başkanı Ramazan Bingöl, "Bütün menülerde veya menülerin bir kısmında yüzde 10 indirim yapılması konusunda TÜRES üyelerine ve sektöre çağrıda bulunuyoruz." ifadesini kullandı.
8.07.2024Ekonomi
Stokları eritmek için Dacia Duster modelinde indirim devleşti; Bu fırsatın nedeni Renault şemsiyesi
Stokları eritmek için Dacia Duster modelinde indirim devleşti; Bu fırsatın nedeni Renault şemsiyesiOtomobil tutkunları için aranan model olan Dacia Duster fiyatlarında indirimler devleşti. İşte Dacia Duster 2024 Temmuz fiyat listesi...
7.07.2024Gündem
SGK resmen duyurdu! Tüm emeklileri kapsıyor: İndirim ve birçok fırsat sunulacak
SGK resmen duyurdu! Tüm emeklileri kapsıyor: İndirim ve birçok fırsat sunulacakMilyonlarca emekliyi ilgilendiren haber Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan geldi. SGK tarafından emeklilere açıklama yapıldı.
Eşini öldüren astsubaya indirimsiz müebbet hapis cezası!
Eşini öldüren astsubaya indirimsiz müebbet hapis cezası!Adana'da, 10 yıllık eşi Seda Ergül'ü (35), 3 çocuğunun gözleri önünde tabancayla öldüren tutuklu sanık emekli astsubay Yaşar Ergül'e (53) ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Ergül'ün cezasına indirim uygulanmadı.
4.07.2024Adana
Peugeot 3008 fiyatında muazzam indirim var; Bu liste bildiklerinizi unutturur
Peugeot 3008 fiyatında muazzam indirim var; Bu liste bildiklerinizi unuttururOtomobil markası Peugeot, C-SUV modeli Peugeot 3008 için muazzam bir indirim kampanyası başlattı. İşte Peugeot 3008 Temmuz fiyat listesi...
3.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.