İndirim

İndirim

Son dakika indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.648 indirim haberi bulunmuştur. Tüm indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 94 milyon lira ceza kesildi Ticaret Bakanlığı "Reklam Kurulu aldatıcı reklamlar ve haksız ticari uygulamalar için 3,5 ayda 94 milyon lira ceza kesti." açıklamasında bulundu.
20.04.2024 Gündem
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi
Yamaha fiyatlarında bu indirim inanılır gibi değil - Urban Mobility, Super Sport 2024 fiyat listesi Ülkemizde de motor tutkunlarının merakla araştırdığı Yamaha, modellerinde 2024 fiyatları güncellendi. İşte Yamaha Urban Mobility, Super Sport fiyat listesi...
19.04.2024 Gündem
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Vatan TV
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi
Tekne yanaştırma cinayeti davasında gelişme! Baba ve oğluna karar verildi İstanbul'un Büyükçekmece İlçesinde 1.5 yıl önce Alper Uygun’u tekne yanaştırma tartışması sırasında 2 el ateş ederek öldüren baba Ümit Büyükgöze ve oğlu Doğukan Büyükgöze'ye cezalarında indirim uygulanarak ayrı ayrı 25 yıl hapis cezası verildi.
19.04.2024 Gündem
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
ŞOK'ta bayram devam ediyor! 17-23 Nisan ŞOK aktüel katalogda bebek bezinde indirim çılgınlığı var!
ŞOK'ta bayram devam ediyor! 17-23 Nisan ŞOK aktüel katalogda bebek bezinde indirim çılgınlığı var! ŞOK aktüel katalog 17-23 Nisan 2024 yayınlandı. ŞOK bebek bezi, boncuklu takı seti ürünlerinde indirimli fiyatlar raflarda yerini aldı. Mikrofonlu kulaklığın yanısıra oyuncu klavyesinde de fiyatlar düştü. İşte 17-23 Nisan 2024 ŞOK aktüel katalog ve indirimli ürünler...
15.04.2024 Ekonomi
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor
BİM 16-19 Nisan aktüel katalog: Kozmetik ürünler ön planda, elektrikli bisiklet geliyor BİM aktüel kataloğu yayında. 16-19 Nisan Salı ve Cuma günü BİM zincir marketlerinde birbirinden çeşitli ürünler yer alıyor. Bu hafta alışveriş severler için BİM'de birbirinden farklı seçenekler yer alıyor. bardak takımları, tencere ve tava setleri mağazalarda yerini alacakken özel birçok gıda malzemesinde indirim göze çarpıyor. Yazın gelmesiyle birlikte tatiller ve yazlık kıyafetler de yerlerini aldılar. BİM elektronik severleri de unutmadı. İşte, 16-19 Nisan 2024 Salı ve Cuma fırsatları ile BİM aktüel katalog ürünleri
15.04.2024 Ekonomi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi
İndirim yapılmayacak! Maliye merak edilen sorunun yanıtını verdi Hacker saldırısına uğrayan bir şirkete Maliye’den de kötü haber geldi. Mal almak için Fransa merkezli bir şirketle anlaşan şirket, ödeme yaparken Hacker’ların saldırısına uğradı.
15.04.2024 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor
Mazbatasını 6 gün önce alan beledİye başkanı 3’üncü vaadini gerçekleştiriyor Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, büyük bir köyden büyük bir kent olma hedefiyle seçim sürecinde verdiği sözlerden 3’üncü sözünü tutarak, belediye binasını başka bir alana taşıyıp, yerine Büyük Ceyhan Oteli’ni kurmak için çalışma başlattı. Yapımı 9 ay sonra tamamlanacak otelin konaklama ücreti öğretmenevini geçmeyecek, şehit ve gazi yakınlarına yüzde 75, cenaze ve düğün için ilçeye gelecek olanlara ise yüzde 50 indirim sağlanacak.
12.04.2024 Adana
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı
Trabzonspor'un cezasında indirim! Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat kararı TFF Tahkim Kurulu; Trabzonspor Kulübü, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın itirazlarını inceledi.
6.04.2024 Fenerbahçe
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir?
Fenerbahçe’de kongre üyeleri toplanıyor! Nasıl kongre üyesi olunur, Fenerbahçe kulübünde kongre üye sayısı nedir? 18 yaşını bitirmiş, fiil ehliyete sahip bulunan ve Fenerbahçelilik ruh ve sevgisi ile dolu olan her gerçek kişi kulübe üye olmak için başvurabilir ve gerekli onay süreçlerinden sonra kulüp üyesi olabilir. Peki, Fenerbahçe kongre üyesi nasıl olunur, Fenerbahçe kongre üye sayısı nedir?
2.04.2024 Şampiy10
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Kredi kartı, kira zam sınırı ve diğer alanlarda yeni dönem sinyali! Ekonomi gündemi yoğun olacak
Kredi kartı, kira zam sınırı ve diğer alanlarda yeni dönem sinyali! Ekonomi gündemi yoğun olacak Türkiye’nin gündemini uzun süredir meşgul eden seçimlerin ardından gözler yine ekonomiye dönüyor. Yerel seçimlerin de tamamlanmasıyla yeni adımlar merak ediliyor. Bu çerçevede nisan enflasyonunun seyrine göre hem bankacılık tarafında hem de ekonominin diğer alanlarında bazı ek önlemler uygulanabilir. Kira zammındaki yüzde 25’lik sınır konusunda bir karar beklenirken vergi tarafında bazı indirim ve istisnaların da gözden geçirileceği belirtiliyor.
1.04.2024 Ekonomi
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı
Seçmenler 'sandık' göçüne başladı! Otobüslerde yer kalmadı, ek sefer kararı Ülke genelinde yarın gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimleri için memleketlerinde oy kullanmak isteyen vatandaşlar otogarda yoğunluk oluştururken, otobüs firmalarının yetkilileri talepleri karşılamak için ek seferler koduklarını kaydetti.
30.03.2024 Ekonomi
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz
Kedi Eros'u öldüren İbrahim Keloğlan için verilen karara başsavcılıktan itiraz Başakşehir’de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.
29.03.2024 Gündem
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı
Emeklilere trenlerde indirim! Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Emekliler Yılı kapsamında bakanlığa ait trenlerde emeklilerin yüzde 10 indirimli seyahat edeceğini açıkladı.
29.03.2024 Ekonomi
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması
Fed Başkan Yardımcısı'ndan faiz açıklaması Fed Başkan Yardımcısı Christopher Waller, faiz oranlarını düşürmek için acele edilmemesi gerektiğini savundu.
28.03.2024 Ekonomi
Emeklilere indirim ve avantajlı kampanyalar geliyor! Çalışmalar başladı
Emeklilere indirim ve avantajlı kampanyalar geliyor! Çalışmalar başladı Emekli Yılı ilan edilen 2024'te emeklilerin hayatını rahatlatacak özel kampanyalar için düğmeye basıldı. Ulaşımdan gıdaya, kargodan telefona kadar pek çok alanda indirimler devreye alınıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı, emekliler yılı kapsamında hayata geçireceklerini söyledi.
27.03.2024 Ekonomi
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu!
Yengesini baltayla öldüren sanığın cezası belli oldu! Kayseri'de yengesi Emine Topçu'yu (73) baltayla öldüren Ali Rıza Topçu'ya (76), tutuklu yargılandığı davada, eylemini, yengesinin elinde bıçak görmesi ve kendisine hakaret etmesi sonucu işlediği gerekçesiyle 'Kadını kasten öldürme' suçundan 'tahrik' indirimiyle verilen 24 yıl hapis cezası, istinaf mahkemesi tarafından onandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatları, yerel mahkemenin uyguladığı tahrik indiriminin kaldırılması talebiyle kararı temyiz edip, dosyayı Yargıtay'a taşıdı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.