Esnaf

Esnaf

Son dakika esnaf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esnaf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esnaf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.071 esnaf haberi bulunmuştur. Tüm esnaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak
Karnaval 5 Milyar TL'lik ekonomik değere ulaşacak Adana'da 12.'si düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Komitesi Başkanı Ali Haydar Bozkurt, "Hayal edebilir miydik diye bazen kendi kendime soruyorum. Bu yıl karnavalımız, yaklaşık 5 milyar liranın üzerinde bir ekonomik değere ulaşacak. Konuştuğumuz esnaf karnaval sayesinde hafta sonu elde ettikleri gelir ile birkaç aylık kiralarını ödediklerini söylüyor. Adana halkından ya da Türkiye'nin değişik şehirlerinden, başka ülkelerden gelen insanlar da geldikleri için mutlu olduklarını söylüyorlar" dedi.
19.04.2024 Yerel Haberler
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hem esnaf hem de vatandaşlar mutlu! Akın ettiler
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hem esnaf hem de vatandaşlar mutlu! Akın ettiler Adana’da bu sene 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda stantlar açılırken Adanalılar kendini karnaval alanına attı.
18.04.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü!
Genç kızların kavgasına aileler de dahil olunca ortalık savaş alanına döndü! Zeytinburnu’nda iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu
Genç kızlar kavga etti! Aileler de dahil oldu İstanbul'un Zeytinburnu İlçesinde iki genç kız arasında başlayan kavgaya aileler de dahil oldu.Kısa sürede büyüyen kavga çevredekileirn araya girmesiyle sona erdi. Kavga anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.
15.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı
Seyhan Belediye Başkanı Tekin vatandaşlarla bayramlaştı Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarla geçirdi. Tekin, "Ramazan Bayramı'nı vatandaşlarımızla kutladık. Bize olan güvene layık olmak adına büyük bir özveriyle çalışacağımızı ifade ettik” dedi.
13.04.2024 Adana
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası
Deprem bölgesine e - birliktelik kampanyası Ticaret Bakanı Ömer Bolat, deprem bölgesinin kalkındırılmasına katkı sunmak amacıyla E-Birliktelik kampanyası başlattıklarını söyledi.
3.04.2024 Ekonomi
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak
Turizmde bayram hareketliliği! ciro 50 milyar lirayı bulacak Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ramazan Bayramı’nda yaklaşık 50-60 milyar TL ciro beklendiğini söyledi.
31.03.2024 Ekonomi
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı
Meral Akşener Ankara'da oy kullandı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'da oyunu kullandı. Akşener, "Seçim sonuçlarının Türkiye açısından iyi olacağını düşünüyorum" dedi.
31.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık
Bakan Uraloğlu duyurdu! Bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Küçükçekmece’de muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluştu. Bakan Uraloğlu programda yaptığı konuşmada, "Bakın en son sadece bu sene İstanbul'da 4 metro açılışı yaptık. En son Havalimanı - Arnavutköy arasındaki metroyu biz hizmete açtık 14 kilometre. Geri kalanı oradan başlayıp Halkalı'ya kadar inecek olan 17.5 kilometrelik metro inşaatımızda da çalışmalar devam ediyor. " dedi.
28.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi
Bakan Işıkhan açıkladı: İşsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Bu hafta 2023 yılı işgücü verileri açıklandı. 2023 yılında işsizlik oranı bir önceki yıla göre 1 puanlık azalışla yüzde 9,4 seviyesine geriledi. İşsiz sayısı 2023 yılında, bir önceki yıla göre 318 bin kişi azalarak 3 milyon 264 bin kişiye geriledi. Toplam işsizlik oranı ve genç işsizlik oranı son 10 yılın en düşük seviyesine geldi. Hem kadın, hem genç, hem de toplam istihdam oranı ve iş gücüne katılım oranı son 21 yılın en yüksek düzeyine yükseldi" dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı
Fatih'te kadın müşteriyi darbeden esnafın sicili kabarık çıktı! Bakan Yerlikaya: Gereği yapıldı Fatih'te iddiaya göre telefon kılıfı iadesi nedeniyle esnaf ile kadın arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada darbedilen kadın yere düştü. Olay sonrası polis, bir kişiyi gözaltına aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından "gereği yapıldı" diyerek açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor
İftar sonrası tatlıcılara akın ediyorlar! Boş masa kalmıyor Ramazan ayında esnaf hareketli günler geçirirken, iftar saatlerinde lokantalar tıka basa doluyor. Bazı mekanlar ise yoğun kalabalıktan dolayı kaldırımlara da masa sandalye koyarak hizmet veriyor. Özellikle merkez ilçelerde ve cadde üstünde olan tatlıcılarda boş masa kalmazken, birçok Adanalı da yürüyüşe çıktığında soluğu tatlıcılarda alıyor.
28.03.2024 Adana
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta
Bakan Bak açıkladı: Türkiye bir spor devrimi yaşamakta Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır. Bunun sonucunda da başarılar gelmeye başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı için en önemli konulardan bir tanesi bağımlılıkla ve uyuşturucu ile mücadeledir. Gençlerimizi spor salonlarına, tesislere, gençlik kamplarımıza bekliyoruz" dedi.
25.03.2024 Şampiy10
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek
Emekli maaşının en az asgari ücret kadar olması gerek Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkan adayı Suat Kılıç, “Buradan başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimize, devletimizin yöneticilerine Hazine ve Maliye Bakanımıza, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımıza açık çağrıda bulunuyorum. En düşük emekli maaşının 17 bin lira olan asgari ücret düzeyine çıkarılması lazım. Vatandaş rahat etsin. Siyasi faydasını kim görürse görsün” dedi.
23.03.2024 Ekonomi
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esnaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.