Esnaf

Esnaf

Son dakika esnaf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan esnaf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını esnaf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Esnaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan esnaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 9.060 esnaf haberi bulunmuştur. Tüm esnaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyor
Ceyhan Belediyesi Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modernize ediyor! Tek tek yeniliyorCeyhan Belediyesi, şehir merkezinde yıllardır yenilenmeyen Şehit Jandarma Er Hakan Güleç Parkı'nı modern bir parka dönüştürme çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Kadir Aydar, Atatürk Caddesi'nde, çarşının merkezinde bulunan ve Abdulkadir Ağa Camii’nin yanında yer alan parkın yenileme çalışmalarını da başlattı.
26.07.2024Adana
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılar
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılarÇağlayan'da cadde üzerindeki kaldırımda duran “Gri Aslan” lakaplı bir kedi, yoldan geçen köpeklere saldırdı. Kediden güçlükle kurtarılan köpekler ve sahipleri panik yaşadı. Vatandaşların canından bezdiği kedi doğum yapması için götürülünce esnaf rahat bir nefes aldı.
24.07.2024Gündem
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'
Adana'da iki genç kız motosiklet ile takla attı! 'Haftada bir kaza oluyor'Adana'da iki genç kız kaldırım taşının kalkması sonucu motosiklet ile yere çakıldı. Bu anlar saniye saniye görüntülendi. Kaza sonrası bölge esnafı çözüm istedi. Bozuk kaldırım nedeniyle yayaların da büyük sıkıntı yaşadığını belirten esnaf, her hafta kaldırımın bozuk olması nedeniyle en az bir kazanın yaşandığına dikkat çekti. Kaza sırasında motosiklette yolcu konumundaki kişinin kaskının olmayışı da gözlerden kaçmadı.
24.07.2024Adana
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdüler
Bu yıl turizmde Yunanistan'ın yıldızı parlıyor! Türkiye'deki esnaf turisti komşuya kaptırdı: Fiyatları düşürdülerTürkiye’nin gözde turizm beldelerinde otel ve restoranların uyguladığı fahiş fiyatlar sonrası vatandaşın tercihi değişti. Türk vatandaşları Yunan adalarında daha uygun fiyatlarda tatil yapmaya başladı. Yurt içinde iş yapamayan işletmeler ise çareyi komşuda buldu.
23.07.2024Ekonomi
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi
Pazar günü iş yerini açanlara ceza geliyor: Tüm belediyelere yazı gönderildi1 Temmuz’dan itibaren Ticaret Bakanlığının kararıyla İstanbul genelindeki esnaf odası, ticaret odası üyesi ve AVM içindeki tüm berber, kuaför ve güzellik uzmanlarının iş yerleri pazar günü kapalı olmaya başladı. Yasağa uymayanlara ilk olarak idari para cezası verilecek. Tekrarı halinde iş yerinin ruhsatı iptal edilecek.
23.07.2024Gündem
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın Çalıştayı
Adana Seyhan Belediyesi'nden Kadın ÇalıştayıSeyhan Belediyesi 2025-2029 Stratejik plan hazırlıkları kapsamında Seyhanlılar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Tekin bu defa Adana’daki Sivil Toplum temsilcisi kadınlar ile Çırçır Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Yerel Eşitlik Eylem Planı “Çalıştayında bir araya geldi.
19.07.2024Adana
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyonda
En düşük emekli aylığının artırılmasını içeren vergi paketi komisyondaEn düşük emekli aylığının 10 bin liradan 12 bin 500 liraya çıkarılmasını öngören 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görüşülmeye başlandı.
18.07.2024Ekonomi
SSK, BAĞ-KUR emeklilerine zam müjdesi! Maaş hesabı değişti: Fark ödemesi yüzde 100'ü aşacak
SSK, BAĞ-KUR emeklilerine zam müjdesi! Maaş hesabı değişti: Fark ödemesi yüzde 100'ü aşacakEn düşük emekli maaşı alanlar dikkat! Bu ay yatacak maaşlara yansıyacak mı? Milyonlarca emekliyi ilgilendiren en düşük emekli maaşına yapılacak olan artışa ilişkin çalışmalar devam ediyor. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerini kapsayacak olan ek artış tutarının maaşların yatacağı tarihe kadar netleşmesi bekleniyor.
12.07.2024Ekonomi
Sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Göle dönen alt geçide giren otomobil sulara gömüldü
Sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Göle dönen alt geçide giren otomobil sulara gömüldüAydın'ın Nazilli ilçesinde etkili olan sağanak ve dolu sonrasında, yollar göle dönerken kazalar da yaşandı. Su basan alt geçidi fark etmeyen bir sürücü uyarı tabelalarına rağmen aracı ile sulara gömüldü. Araç içerisindeki biri kadın 2 kişi suyla dolan otomobilden kendi imkanları ile dışarı çıktı.
10.07.2024Gündem
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdi
Otopark ücretlerine üst üste zam yapılan AVM çalışanları zamma böyle tepki gösterdiBahçelievler'deki Kuyumcukent AVM'nin otopark ücretini çok bulan çalışanlar ve müşteriler, araçlarını alışveriş merkezi çevresindeki yol kenarlarına ve kaldırımlara park etmeye başladı. Otomobil ve motosikletlerin AVM çevresindeki yollara ve kaldırımlara park edilmesiyle birlikte hem trafik güvenliği tehlikeye düştü hem de yaya kaldırımları kullanamaz oldu.
10.07.2024Gündem
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?
Gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024? Gelinlik deneme ücreti uygulanmaya başladı mı?Ankara'da gelinlik deneyip satın almayanlardan ücret alınacağını kararının ardından büyükşehirlerde uygulama başladı. Peki, gelinlik deneme ücreti ne kadar 2024?
6.07.2024Ekonomi
Bakanlık açıkladı! Fiyatlarını kapı önüne yazmayan işletmelere ceza
Bakanlık açıkladı! Fiyatlarını kapı önüne yazmayan işletmelere cezaTicaret Bakanlığı yeme içme sektöründe hizmet veren ve fiyat listesini kapı önünde bulundurmayan işletmelere 47 milyon lira ceza kestiğini açıkladı.
6.07.2024Ekonomi
Nizip Belediye Başkanı  Doğan STK temsilcileriyle bir araya geldi
Nizip Belediye Başkanı Doğan STK temsilcileriyle bir araya geldiNizip Belediye Başkanı Doğan, ilçede bulunan oda ve dernek başkanlarını ziyaret etti.
5.07.2024Gaziantep
Sezon ortasında Bodrum sokakları bomboş: Esnaf sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili
Sezon ortasında Bodrum sokakları bomboş: Esnaf sosyal medyadaki paylaşımlara tepkiliSosyal medyada paylaşılan yüksek fişler Bodrum'u vurdu. Otellerin doluluğu % 60'a düştü, mekânlar boş kaldı. Sosyal medyadaki paylaşımlara tepkili olan esnaf, "Her yer pahalı algısı oluşturuyorlar. 100 TL'ye lahmacun, 200 TL'ye 3 çeşit yemek var" diyor.
5.07.2024Gündem
TŞOF başkanı kimdir, şoförler odası seçimi ne zaman?
TŞOF başkanı kimdir, şoförler odası seçimi ne zaman?Türkiye Şoförler Odası Federasyonu (TŞOF) mahkeme kararı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu yarın (4 Temmuz Perşembe) yapılacak.
3.07.2024Gündem
Sağanak sele neden oldu, alt geçitler suyla doldu
Sağanak sele neden oldu, alt geçitler suyla dolduErzurum’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış sele neden oldu. Alt geçitlerin suyla dolduğu kent merkezinde göle dönüşen caddelerde sürücüler trafikte ilerlemekte zor anlar yaşadı.
2.07.2024Gündem
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’
Ata’nın katili ile babasından şok ifadeler ortaya çıktı! ‘25 kere bıçak sallamışım’Balıkesir’de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) yargılandığı davanın ilk duruşması başladı. E.Ö. ve babasının mahkemedeki ifadelerindeki detaylar ise şoke etti.
28.06.2024Gündem
Küçük Esnaf filmi nerede çekildi, ne zaman? Küçük Esnaf konusu ve oyuncu kadrosu
Küçük Esnaf filmi nerede çekildi, ne zaman? Küçük Esnaf konusu ve oyuncu kadrosuKüçük Esnaf filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olanlar filmin kadrosu ve konusunu araştırırken, nerede çekildiğine dair de aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, Küçük Esnaf filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir?
25.06.2024Magazin
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!
2 yılda 15'ten fazla soyulan kafe tekrar soyuldu!Esenyurt'ta bir kafeteryayı gözüne kestiren hırsız, işletme sahibini canından bezdirdi. İşletmesinde 2 yıl içerisinde 15 defa hırsızlık yaşandığını söyleyen işletme sahibi İsmet Bozacı, “Dükkanımda 16 tane kamera ve alarm var ama gene de hırsıza engel olamıyor” diyerek yetkililerden çözüm talep etti. Yaşanan hırsızlık olayı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
22.06.2024Gündem
Adana'da kurban fiyatları düşüyor! İşte yen tarife
Adana'da kurban fiyatları düşüyor! İşte yen tarifeAdana'da arefe ile daha önceki günlere oranla bayramın birinci ve ikinci gününde kurban fiyatlarının düştüğü görüldü.
17.06.2024Adana
Emekli promosyonları güncellendi! SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi dikkat, 18.000 TL oldu
Emekli promosyonları güncellendi! SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklisi dikkat, 18.000 TL olduMilyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Emekli promosyon kampanyalarına Haziran ayarı geldi. Emekli maaşı alan vatandaşlar, eski-yeni farketmeksizin banka promosyonu imkanından faydalanabiliyor. Bunun için bankalar, '3 yıl maaşımı sizden alacağım' taahhüdünün verilmesini istiyor. Peki emekli maaşı üzerinden banka promosyonu almak için gereken diğer şartlar neler? İşte en yüksek emekli promosyonu veren bankalar ve tüm merak edilenler...
11.06.2024Ekonomi
Türkiye’nin e-ihracat şampiyonu belli oldu
Türkiye’nin e-ihracat şampiyonu belli olduTürkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen “İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni”nde, ‘e-ihracat’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi Trendyol ol-du. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, ödülü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
9.06.2024Ekonomi
Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?
Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?Düğün sezonu açıldı, gelinlikçilerde hareketlenme başladı. Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Odası, gelinlik denemesinin ücretli olmasına karar verdi. Peki, Gelinlik denemek ücretli mi olacak, gelinlik denemek artık ücretli mi oluyor?
7.06.2024Yaşam
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Esnaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki esnaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.