Parçalanmış Ceset

Parçalanmış Ceset

Son dakika parçalanmış ceset haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan parçalanmış ceset ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını parçalanmış ceset haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Parçalanmış Ceset

haberleri sayfasında son dakika yaşanan parçalanmış ceset gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 parçalanmış ceset haberi bulunmuştur. Tüm parçalanmış ceset haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı
Karı kocanın parçalanmış cesetleri çöp poşetinde toprağa gömülmüştü! Kesik baş cinayetinde karar çıktı İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davanın duruşmasında, İran uyruklu tutuklu sanık hakkında mahkeme heyeti kararını verdi. Heyet, sanığın her bir maktul için "kasten öldürme" suçundan 25 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
30.11.2023 Gündem
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı...
Apartmanın kömürlüğünde parçalanmış cesedi bulunmuştu! Davada yeni gelişme yaşandı... Apartman kömürlüğünde cesedi parçalanmış halde bulunan 65 yaşındaki Celal H'yi öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen 79 yaşındaki Sitrak K'nın davasında, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu raporuna göre sanığın maktul ile kaybolmadan bir gün önce 2 kez toplamda 1 dakikalık telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Sanığın eşi ve çocukları davada tanıklık yapmak istemezken, maktulün kızı ise babasını sanığın öldürdüğüne inanmadığını söyledi.
8.11.2023 Gündem
Ordu'da korkunç olay! Cesedi parçalanmış olarak bulundu
Ordu'da korkunç olay! Cesedi parçalanmış olarak bulundu Ordu’da 5 gündür kayıp olan Hasan Usman'ın (63), parçalanmış hale cesedi bulundu.
6.10.2023 Gündem
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu
Kandıra'da parçalanmış kadın cedesi sahile vurdu Kandıra sahiline vuran, başı, el ve ayakları olmayan kadın cesedini görenler 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
15.09.2023 Gündem
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu
Cesedi parçalanmış halde derin dondurucuda bulunmuştu! Muhammet Nuh Kasadar'ın babası ilk kez konuştu İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Gözaltına alındıktan sonra cinayeti itiraf eden ve detayları anlatan katil Hakan Ö.’nın ifadeleri ise kan dondurdu. Son yolculuğuna uğurlanan Muhammet Nuh Kasadar’ın babası gazeteci Mustafa Kasadar, sözleri kahretti.
14.07.2023 Gündem
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı...
Derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Kan donduran detaylar ortaya çıktı... İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda bulunan parçalanmış cesedin sırrı çözüldü. Geçen salı ortadan kaybolan 19 yaşındaki Muhammed Nuh Kasadar’ın cesedi, parçalanmış halde Bayrampaşa’daki bir dairede derin dondurucuda bulundu. Katil Hakan Ö. “Boğarak öldürdüm, cesedi parçalayıp kokmaması için derin dondurucuya koydum” diye itirafta bulundu.
13.07.2023 Gündem
Apartmanda parçalara ayrılmış ceset bulundu! Katilin ifadesi kan dondurdu
Apartmanda parçalara ayrılmış ceset bulundu! Katilin ifadesi kan dondurdu Fatih'te, bir apartmanda parçalara ayrılmış cesedin 25 Ekim'den beri kayıp olan 65 yaşındaki Celal Han'a ait olduğu belirlendi. Cesedi parçalara ayrılmış halde bulunan kişinin katil zanlısı yakalandı. Zanlının ifadesi ise kan dondurdu.
1.11.2022 Yaşam
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış erkek cesedi bulundu
Şanlıurfa’da boş arazide parçalanmış erkek cesedi bulundu Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, boş arazide bir erkeğe ait parçalanmış ceset bulundu.
8.08.2022 Yaşam
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu
Bingöl'de foseptikte parçalanmış ceset bulundu Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, foseptikte parçalanmış erkek cesedi bulundu.
6.05.2021 Gündem
Parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Katil eşi ve sevgilisi çıktı
Parçalanmış cesedin sırrı çözüldü! Katil eşi ve sevgilisi çıktı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde farklı çantalar içerisinde bulunan parçalanmış cesetle ilgili yürütülen soruşturmada öldürülen kişinin Afganistan uyruklu B.H.K. (37) olduğu belirlendi. B.H.K.'yi öldürdüğü belirlenen eşi W.H.K. (27) ve onun sevgilisi M.K.A.’nın vahşi cinayetin ardından yurt dışına kaçtıkları tespit edildi.
2.02.2021 Gündem
Büyükçekmece'de parçalanmış ceset bulundu
Büyükçekmece'de parçalanmış ceset bulundu İstanbul Büyükçekmece'deki İSKİ Ahmediye Atıksu Terfi Merkezi'nde parçalanmış halde ceset bulundu.
12.11.2020 Gündem
7 yıldır kayıptı! Reklamcının cesedi kuyuda parçalanmış halde bulundu
7 yıldır kayıptı! Reklamcının cesedi kuyuda parçalanmış halde bulundu Denizli'de, 7 yıl önce ortadan kaybolan ve bir daha da kendisinden haber alınamayan Levent Karaduman'a (43) ait olduğu değerlendirilen ceset, ortağı olan teyzesinin oğlu Ali Osman S.'nin (31) Baklan ilçesindeki evinin arkasındaki 17 metre derinliğindeki su kuyusunda bulundu. Gözaltına alınan Ali Osman S.'nin polisteki sorgusu sürerken, öldürüldükten sonra parçalanarak su kuyusuna çuval içinde atılan ceset, yaklaşık 17 saatlik çalışmayla çıkarıldı.
7.07.2020 Gündem
Korkunç olay! Bavulun içinden parçalanmış ceset çıktı
Korkunç olay! Bavulun içinden parçalanmış ceset çıktı Eskişehir’de, Afganistanlı Malik Gülen’in (27), parçalara ayrılıp bavul içerisine konulmuş cesedi bulundu. Olayla ilgili Beitollah Tatlıdil (22) gözaltına alındı.
26.07.2019 Gündem
Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu
Kadıköy vahşetinde flaş gelişme! İki bacaktan sonra gövde de bulundu İstanbul Kadıköy’de çöp konteynerinde bacakları bulunan 55 yaşındaki Rıfat Rıza Öztürk’ün gövdesi de Beykoz'da bulundu. Polis, toplumda infial yaratabilecek ceset parçalarının ve atıldığı bölgelerin görüntülerini basınla paylaşmayacağını açıkladı.
28.02.2019 Gündem
Vücudunun üst tarafı olmayan erkek cesedi kıyıya vurdu!
Vücudunun üst tarafı olmayan erkek cesedi kıyıya vurdu! Antalya'nın Kemer ilçesinde vücudunun üst tarafı olmayan erkek cesedi kıyıya vurdu.
8.02.2019 Yaşam
Kan donduran olay! Parçalanmış ceset bulundu
Kan donduran olay! Parçalanmış ceset bulundu Diyarbakır'da, apartmanın 4üncü katındaki dairenin kapısının önüne bırakılan karton kutuda, 50- 55 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz erkeğin parçalanmış cesedi bulundu.
12.01.2019 Yaşam
Cesetteki barkod cinayeti  çözdü, avukat tutuklandı
Cesetteki barkod cinayeti çözdü, avukat tutuklandı Gaziantep İslahiye ilçesine 17 kilometre uzaklıkta bulunan Amanos dağlarının eteklerindeki Esenler Mahallesi’nde ormanlık alanda, geçen 2 Nisan tarihinde başı gövdesinden ayrılmış, parçalanmış ceset bulundu.
21.06.2018 Yaşam
Vahşet! Sevgilisini öldürdükten sonra el ve ayaklarını kesti!
Vahşet! Sevgilisini öldürdükten sonra el ve ayaklarını kesti! ABD'de iki çocuğunun annesi olan 27 yaşındaki kadını öldürüp el ve ayaklarını testere ile kesen cani adam, 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.02.2018 Dünya
Endonezya'da iki patlama!
Endonezya'da iki patlama! Endonezya'nın başkenti Cakarta'da iki patlama meydana geldi.
24.05.2017 Dünya
Poşetlerden parçalanmış cesetler çıktı!
Poşetlerden parçalanmış cesetler çıktı! Şiddetin hız kesmediği ülkelerden Meksika'da 13 poşet içerinde 6 kişiye ait parçalanmış cesetler bulundu.
8.03.2017 Dünya
O hain bombacıların görüntüleri ortaya çıktı
O hain bombacıların görüntüleri ortaya çıktı Kanlı saldırının ayrıntıları netleşmeye başladı. Bomba yüklü araçla saldırıyı biri kadın diğeri erkek 2 terörist düzenledi. Olay yerindeki parçalanmış ceset canlı bomba ihtimalini de güçlendirdi.
29.09.2021 Gündem
Hatay'daki iki ceset bulundu!
Hatay'daki iki ceset bulundu! Samandağ ilçesi açıklarında sahil güvenlik ekiplerinin, "can salı" adı verilen botta iki ceset bulunduğu ihbarı üzerine inceleme yaparken meydana gelen patlamada kaybolan ikinci ceset de bulundu HATAY (AA) - Hatay'ın Samandağ ilçesi açıklarında sahil güvenlik ekiplerinin, "can salı" adı verilen botta iki ceset bulunduğu ihbarı üzerine yaptığı inceleme sırasında meydana gelen patlamada kaybolan ikinci cesede de ulaşıldı...
23.05.2016 Yaşam
Balıkçıların ağına üç yaşlarında bir çocuğun cesedi takıldı
Balıkçıların ağına üç yaşlarında bir çocuğun cesedi takıldı İzmir'in Foça ilçesindeki Aslan Burnu açıklarında denize açılan balıkçıların ağına, 3 yaşlarında bir kız çocuğunun cesedi takıldı.
12.04.2016 Yaşam
Bavuldaki ceset hakkındaki gerçek polisi bile şok etti!
Bavuldaki ceset hakkındaki gerçek polisi bile şok etti! Bavul içinde bulunan kadın cesedinin parçalanmadığı, tek parça olarak bavula sığdırıldığı öğrenildi
10.02.2016 Yaşam
Şanlıurfa'da parçalanmış ceset bulundu
Şanlıurfa'da parçalanmış ceset bulundu Şanlıurfa'da sulama kanalı ızgarasında parçalanmış ceset bulundu...
22.01.2016 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Parçalanmış Ceset ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki parçalanmış ceset haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.