Simav

Simav

Son dakika simav haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simav ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simav haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simav

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simav gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 simav haberi bulunmuştur. Tüm simav haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kütahya yerel seçim sonuçları 2024: Kütahya belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kütahya'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kütahya geldi. Kütahya yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kütahya Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kütahya'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kütahya yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri
CELAL SEL KİMDİR? Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel nereli, kaç yaşında, daha önceki görevleri ne? İşte Emniyet Müdürü Celal Sel’in hayatı ve kariyeri Yeni İzmir Emniyet Müdürü Celal Sel kimdir, kaç yaşında, nereli? Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile 52 ilin ise emniyet müdürü değişti. Bu iller arasında İzmir'de yer aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Celal Sel getirildi. İşte Yeni İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Sel’in biyografisi…
2.08.2023 Gündem
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik
Bakan Özhaseki: 1 milyon 270 bin konut ürettik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi sosyal medya hesabından TOKİ eliyle yapılan konutlar ile ilgili bir video yayınladı. Bakan Özhaseki paylaşımında, “Güçlü şehirler ve güvenli yarınlar için ev sahibi olmayan hiçbir vatandaşımız kalmasın, dedik. Vatandaşlarımızın düşük peşinat ve uzun vadeyle ev sahibi olabilmeleri için TOKİ Başkanlığımız eliyle, 1 milyon 270 bin konut, 37 bin 760 sosyal donatı ürettik. Vatandaşlarımızı sağlam ve güvenli yuvalara kavuşturduk.” dedi.
4.07.2023 Gündem
Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı?
Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? Cumhurbaşkanı kararıyla Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevine Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik ve Zekeriya Kaya atandı. Peki, Erdem Cantimur kimdir? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı? İşte Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur hakkında merak edilenler…
22.06.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) tutuklanmasının ardından konuşan anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı. Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.
21.04.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Afet Yönetimi Politikaları Kurulu kurulacağını duyurdu.
3.03.2023 Gündem
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak
Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı! Bakan Kurum:405 bin afet konutu yapılacak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Ulusal Risk Kalkanı Modeli Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Gündem
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası!
Kuzey Anadolu fay hattı illeri! Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası! Kuzey Anadolu Fay hattı illeri ve depremleri için yapılan aramalar Düzce bu sabah 04.08'de 5.9 büyüklüğünde şiddetli bir depremle sarsılınca arttı. AFAD depremin merkez üssünü Gölyaka, Sarıdere olarak belirledi. Düzce depremi İstanbul, Sakarya, Ankara, Eskişehir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Zonguldak, Çankırı, Edirne’de de hissedildi. Peki, Kuzey Anadolu Fay Hattı nereden geçiyor, hangi iller kapsar? Türkiye fay hattı haritası…
23.11.2022 Gündem
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası!
Düzce fay hattı kırıldı mı, nereden (hangi illerden) geçiyor? Düzce fay hattı haritası! Düzce fay hattı var mı? Düzce'de meydana gelen 5,9 şiddetindeki depremin ardından Türkiye deprem fay hattı haritası için yapılan aramalar arttı. Düzce fay hattının Kuzey Anadolu fay hattı ile bağlantılı olup olmadığı da  merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Düzce fay hattı hangi illerden geçiyor? Düzce fay hattı kırıldı mı?
23.11.2022 Gündem
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı
Bakan Soylu, İzmir'de deprem haberini aldıktan sonra yaşadıklarını anlattı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de deprem olduğu haberini aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğanı saat 03.45-03.50 gibi aradığını belirterek, Kendileri, 'Giderseniz iyi olur' dedi. 'Milletimiz, çocuklar ürkmüştür. Bu vesileyle orada devletin bulunmasında fayda vardır' dedi. Biz de, 1 saat içerisinde oraya intikal ettik dedi.
4.11.2022 Gündem
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay
Uzman isimden TOGG için çarpıcı yorum: Bu dünya çapında bir olay TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken Beykent Üniversitesi'nden Dr. Osman Simav, CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Haber
TOGG için büyük gün! 'Dünya çapında bir olay'
TOGG için büyük gün! 'Dünya çapında bir olay' TOGG'un Gemlik Kampüsü'nün açılışı için geri sayım sürerken Beykent Üniversitesi'nden Dr. Osman Simav, CNN Türk canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 250 bin konutu 2 yıl içinde hak sahiplerine teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Sincan'da 17 ilde eşzamanlı düzenlenen İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Söz verdiğimiz şekilde, 250 bin konutluk ilk etabı 2 yıl içinde tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceğiz" dedi. Erdoğan, "Kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaşması ne kadar doğru iş yaptığımızın göstergesidir" ifadelerini kullandı.
25.10.2022 Siyaset
Kütahya'da orman yangını!
Kütahya'da orman yangını! Kütahya'nın Gediz ilçesinde orman yangını çıkarken, ekipler, söndürmek için havadan ve karadan müdahaleye başladı.
26.09.2022 Yaşam
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı
Balıkesir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 8 yaralı Simav-Balıkesir karayolu Ahmetli köyü mevkiinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
19.07.2022 Yaşam
Vasiyeti yürek dağladı: 'Şehit düşersem bu mesajı annem ve babama oku!'
Vasiyeti yürek dağladı: 'Şehit düşersem bu mesajı annem ve babama oku!' Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Hüseyin Cankaya'nın geride bıraktığı vasiyet mesajı duygulandırdı. Çatışma bölgesinde görev yapan Hüseyin Cankaya'nın şehit düşmeden önce Kaan isimli arkadaşına mesaj attığı öğrenildi.
26.05.2022 Yaşam
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı
Beş askerimizin şehit olduğu bölgede operasyon! F-16'lar havalandı, bölge bombardıman altına alındı, mağaradaki teröristler kıstırıldı Pençe Kilit Harekatı'nda beş Mehmetçik şehit oldu, ikisi de yaralandı. Sıcak çatışma sonrası bölgeye Diyarbakır'dan F-16'lar gönderildi. SİHA'ların da operasyona dahil olduğu bölgede, teröristler grup halinde mağarada kıstırıldı. İntikam operasyonu devam ederken ortaya çıkan ve şehit askerlerin beşinin aynı karede yer aldığı fotoğraf yürekleri burktu.
24.05.2022 Gündem
Bakan Özer çocukları kabul etti
Bakan Özer çocukları kabul etti Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Engelliler Haftası nedeniyle Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu ile birlikte kendisini ziyaret eden öğrencileri Bakanlıkta ağırladı.
11.05.2022 Eğitim
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası...
Çiftçiye kredi müjdesi! Ziraat Bankası... Çiftçileri ilgilendiren son dakika açıklaması. Çiftçiye kredi müjdesi. Yeni kararla birlikte küçükbaş hayvancılıkta yatırım ve işletme kredilerindeki üst limit 15 milyon liradan 25 milyon liraya çıkarıldı. Ayrıca indirimli faiz oranları yüzde 75 olmakla birlikte bazı kriterlere göre bu oran yüzde yüzü buluyor. Bakanlık tarafından belirlenecek öncelikli bölgede yatırım, atıl işletme satın alma, yurt içinde doğan hayvan alımı ve kullanımı, kendi yemini üretme ve mera kullanımı, genç çiftçi ile kadın çiftçi kriterleri göz önüne alınarak her bir kriter için belirlenen yüzde onluk indirimli faiz oranlarıyla kullanılacak düşük faizli krediler yüzde yüzü yani sıfır faizden kredi kullanımını sağlanıyor. Krediler Ziraat Bankası tarafından veriliyor. İşte çiftçileri ilgilendiren kredi ile ilgili flaş detaylar...
8.04.2022 Ekonomi
Balıkesir'de orman yangını
Balıkesir'de orman yangını Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde karaçam ormanında çıkan yangın, itfaiye ekiplerin müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı.
3.04.2022 Gündem
Domatesin fiyatı yarı yarıya düştü
Domatesin fiyatı yarı yarıya düştü Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın ihracattı olumsuz etkilemesi nedeniyle Simav Eynal domatesinin kilosunu yarı yarıya düşürdü.
1.03.2022 Ekonomi
Annesiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle İYİ Parti ilçe başkanını öldürdü
Annesiyle ilişkisi olduğu gerekçesiyle İYİ Parti ilçe başkanını öldürdü Kütahya'da İYİ Parti Şaphane İlçe Başkanı Mehmet Sönmez (58), Mert Can Kanat'ın (19) bıçaklı saldırısında hayatını kaybetti. Mert Can Kanat ile olay sırasında Sönmez'le bankta oturan babası Erdal Kanat gözaltına alındı. Öldürülen Sönmez'in Mert Can Kanat'ın annesi ile gönül ilişkisi olduğu öne sürüldü.  
22.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Simav ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simav haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.