Şebinkarahisar

Şebinkarahisar

Son dakika şebinkarahisar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şebinkarahisar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şebinkarahisar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şebinkarahisar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şebinkarahisar gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 şebinkarahisar haberi bulunmuştur. Tüm şebinkarahisar haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları: Giresun Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? YSK Giresun belediye başkan adayları Giresun yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Giresun iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Giresun Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Giresun aday listesi
31.03.2024 Gündem
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Giresun yerel seçim sonuçları 2024: Giresun belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Giresun'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Giresun geldi. Giresun yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Giresun Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Giresun'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Giresun yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu?
28 Plaka Neresi? 28 Hangi Şehrin Plakası? 28 Hangi İlin Plaka Kodu? Plaka bilgileri gerekli olduğu durumlarda trafikte kullanıcı hakkında bazı bilgilerin edinilmesi adına gerekli olan metal bir tabeladır. Bu tabela Türkiye'de her ile bir sayı tekabül edecek şekilde alfabetik olarak belirlenmiştir. Bu doğrultuda 28 sayısına denk gelen ilimiz Karadeniz Bölgesinde yer alan Giresun ili olarak karşımıza çıkar.
22.08.2023 Yaşam
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti
Tarlada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal hayatını kaybetti Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde tarlada çalıştığı sırada vücuduna yapışan keneyi cımbızla çıkartan Hilal T. (22), Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeni ile yaşamını yitirdi.
5.08.2023 Yaşam
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor'
Doğu Karadeniz'de mevsimin ilk KKKA vakası! 'İçindeki virüsü kusuyor' Doğu Karadeniz Bölgesinde bu günlerde havaların genelde soğuk ve yağışlı gitmesi kene vakalarını engellemedi.
13.05.2023 Sağlık
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında
Prof. Dr. Ahmet Apaydın: Giresun’un güney ilçeleri deprem riski altında Kahramanmaraş’ta 7,7 ve 7,6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından Giresun Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Apaydın ve Doç Dr. Eren Kömürlü Giresun’un deprem risk durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
9.02.2023 Gündem
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor
Enerjide dışa bağımlılığı bitirecek sistem! Bir ilçenin ihtiyacını karşılıyor Giresun'un Alucra ilçesinde genç iş adamı Fatih Gündüz ve kardeşlerinin 15 milyon liralık maliyetle kurduğu Karadeniz bölgesinin en büyük güneş enerji santrali tam kapasiteyle elektrik üretmeye başladı.
10.12.2022 Ekonomi
Ulaşımı 30 dakika kısaltıyor, kar düştüğünde hizmete açılacak
Ulaşımı 30 dakika kısaltıyor, kar düştüğünde hizmete açılacak Karadeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan önemli güzergahlardan olan 5 bin 900 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli'nin bir tüpü kar düştüğünde tek tüpten hizmete açılacak.
25.11.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Yiğit Acar kimdir, kaç yaşında? Mısır'da gemide kaybolan Yiğit Acar bulundu mu, Acar’a ne oldu?
Yiğit Acar kimdir, kaç yaşında? Mısır'da gemide kaybolan Yiğit Acar bulundu mu, Acar’a ne oldu? Yiğit Acar bulundu mu, Acar’a ne oldu? Mısır'ın Suez Limanı’nda demir alıp açık denize açılan yük gemisinde kaybolan makine mühendisi Yiğit Acar'dan (24), 9 gündür haber alınamıyor. Dışişleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının ülkede başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını takip ettiği Acar'ın Giresun’da yaşayan ailesi de çocuklarından gelecek haberi umutla bekliyor. Oğlunun fotoğrafıyla gözyaşı döken Arzu Acar da "Çocuğum bulunsun, başka bir şey istemiyorum. Çocuğumu oralarda bırakmasınlar" dedi.
18.10.2022 Yaşam
Mısır'dan yola çıkan gemide kaybolan mühendis için gözü yaşlı bekleyiş
Mısır'dan yola çıkan gemide kaybolan mühendis için gözü yaşlı bekleyiş Mısır'ın Suez Limanı’nda demir alıp açık denize açılan yük gemisinde kaybolan makine mühendisi Yiğit Acar'dan (24), 9 gündür haber alınamıyor. Dışişleri ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının ülkede başlatılan arama-kurtarma çalışmalarını takip ettiği Acar'ın Giresun’da yaşayan ailesi, çocuklarından gelecek haberi umutla bekliyor.
16.09.2022 Yaşam
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı  Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı
Kansere yenik düşen Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, son yolcuğuna uğurlandı İstanbul'da kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Giresun'un Şebinkarahisar ilçesi Belediye Başkanı Şahin Yılancı (51), gözyaşlarıyla toprağa verildi.
27.07.2022 Gündem
Şahin Yılancı kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Giresun´un Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı hangi partiden?
Şahin Yılancı kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Giresun´un Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı hangi partiden? Giresun'un AKP Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, kanser tedavisi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitirdi. Peki, Şahin Yılancı kimdir, kaç yaşında, neden öldü, ne kanseriydi?
26.07.2022 Gündem
Kanser tedavisi gören belediye başkanı vefat etti
Kanser tedavisi gören belediye başkanı vefat etti Giresun'un AK Partili Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, kanser tedavisi gördüğü İstanbul'da yaşamını yitirdi.
25.07.2022 Gündem
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri…
Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Dursun Özbek’in kariyeri… Galatasaray Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda Dursun Özbek, Eşref Hamamcıoğlu ile başkanlık koltuğu için yarıştı. Daha önce Galatasaray'da başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek, Galatasaraylı taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Dursun Özbek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Dursun Özbek ne iş yapıyor? İşte Dursun Özbek'in kariyeri ile ilgili detaylar…
11.06.2022 Futbol
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Giresun'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı
Giresun'da yolcu otobüsü devrildi: 9 yaralı Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde kar yağışı nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü yol kenarına devrildi. Kazada sürücünün de aralarında olduğu 9 kişi yaralandı. 
24.01.2022 Yaşam
Eğribel Tüneli’nin sağ tüpü ulaşıma açıldı
Eğribel Tüneli’nin sağ tüpü ulaşıma açıldı Karadeniz Bölgesi ile diğer bölgeleri birbirine bağlayacak her biri 5 bin 900 metre uzunluğa sahip çift tüplü Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Türkiye’nin en uzun 3’üncü tünelinde sağ tüp açıldı. Tüpten çift yönlü geçiş sağlanmaya başlandı.
28.12.2021 Yaşam
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik
Karaismailoğlu: Mağduriyetleri çok kısa bir sürede giderdik Sel felaktiyle ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Giresun'da vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çok kısa bir sürede giderdik. Köprülerimizi, yollarımızı tamamladık. Giresun'da olduğu gibi diğer afet bölgelerini hızla normale döndüreceğiz" dedi.
24.08.2021 Gündem
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 26 Temmuz 07.00'ye kadar KGM'nin sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.
19.07.2021 Gündem
Giresun'da yıldırım düştü! 20 hayvan telef oldu
Giresun'da yıldırım düştü! 20 hayvan telef oldu Giresun'un Şebinkarahisar ve Çamoluk ilçelerinde etkili yağışta yıldırım düşmesi sonucu 16 koyun ve 4 inek öldü.
27.06.2021 Gündem
Koronavirüs bir aileyi yarıya indirdi! "Dayanmak zor'
Koronavirüs bir aileyi yarıya indirdi! "Dayanmak zor' Giresun'lu 3 kardeş Mehmet (64), Ahmet (66) ve Ziya Turun (60), 4 ay içinde yakalandıkları koronavirüsten yaşamını yitirdi.
25.04.2021 Yaşam
Meteoroloji uyardı! Tehlike büyüyor, yüzde 80'in üstünde...
Meteoroloji uyardı! Tehlike büyüyor, yüzde 80'in üstünde... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2021 yılı sıcaklık ve yağış ölçüm raporlarına göre küresel iklim değişikliğinin etkilerini artırdığı gözlendi. Uzun yıllar şubat ayı ortalama sıcaklığı 3.4 derece iken, 2021 Şubat ayı 6.2 derece olarak ölçüldü, uzun yıllar ortalamasına göre 2.8 derecelik sıcaklık artışı gerçekleşti. Türkiye geneli şubat ayı yağışları ise normaline göre yüzde 47, 2020 yılı Şubat ayına göre yüzde 57 azaldı, bazı bölgelerde ise yüzde 80'in üstüne çıktı.
5.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şebinkarahisar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şebinkarahisar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.