Savaş Planı

Savaş Planı

Son dakika savaş planı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan savaş planı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını savaş planı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Savaş Planı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan savaş planı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.017 savaş planı haberi bulunmuştur. Tüm savaş planı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'da büyük şok! Sır gibi saklanan bilgileri Ukrayna gizli servisi yayınladı...
Rusya'da büyük şok! Sır gibi saklanan bilgileri Ukrayna gizli servisi yayınladı... Ukrayna'da Rus işgali devam ederken savaşın diğer ülkelere yayılma ihtimali güçleniyor. Moldova’ya olası bir Rus müdahalesinin, NATO üyesi Romanya’yı da Rusya ile karşı karşıya getireceği belirtilirken, Transdinyester konusunun ‘domino etkisi’ yaratabileceği ifade ediliyor. Ukrayna gizli servisi telefon dinlemeleri ile savaşta ölen Rus askerlerinin sayısına ulaştığını duyurdu. Dinlemeye takılan Rus askerlerin kimlikleri ise açıklanmadı.Bucha’da suç işlediği iddia edilen Rus askerlerinin kimliklerinin belirlendiği bildirildi. Rus ordusu Kiev’i füzelerle vurdu. ABD Başkanı Biden, Kongre’den Ukrayna için 33 milyar dolarlık ek finansman talep etti. Zelenskiy, BM Genel Sekreteri Guterres ile Kiev’de görüştü.
29.04.2022 Dünya
Ukrayna savaşında tehlikeli gelişme! Rusya'dan İngiltere'ye sert tepki: Sizi vururuz, anlıyorsunuz değil mi?
Ukrayna savaşında tehlikeli gelişme! Rusya'dan İngiltere'ye sert tepki: Sizi vururuz, anlıyorsunuz değil mi? Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 63. güne girildi. Rus hükümeti İngiltere'yi, Ukrayna'yı Rus topraklarına saldırması için 'provoke etmekle' suçlayarak tehditler savurdu. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 'dost olmayan ülkeler' ile ilgili verdiği kararı uygulamaya koydu. Doğalgaz satışında Ruble ile ödemeye yanaşmayan Bulgaristan ve Polonya'ya satışı durdurdu. Günün ilk saatlerinde sıfıra inen gaz sevkiyatı sabah saatlerinde yeniden başladı. Kiev’de bulunan ve 8 metrelik bronzdan yapılan Rusya-Ukrayna Dostluk Anıtı, Kiev Belediye Başkanı Vitaliy Klichko’nun katılımıyla yıkıldı. Putin, “İstanbul’daki Rusya-Ukrayna müzakerelerinde ciddi bir ilerleme kaydedildi” dedi.
27.04.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında son durum... Rusya: Operasyonun ilk aşamasının ana hedefleri tamamlandı
Ukrayna - Rusya savaşında son durum... Rusya: Operasyonun ilk aşamasının ana hedefleri tamamlandı Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş 24 Şubat'tan beri tüm şiddetiyle devam ediyor. Rusya'nın geçtiğimiz hafta sivillerin sığındığı bir tiyatroya yaptığı saldırı sonrası 300 kişinin öldüğü açıklandı. Pentagon ise Rusya'nın güdümlü mühimmatlarını tükettiğini iddia etti. Biden'dan ise savaşla ilgili flaş bir hamle geldi. Berdyansk bir Rus savaş gemisinin batırıldığı büyük saldırı uydu tarafından görüntülendi. Rusya'dan yapılan açıklamada ise 'Ukrayna'ya yönelik operasyonun birinci ayı başarıyla tamamlanmıştır' denildi.
25.03.2022 Dünya
Rusya'nın askeri planları ABD ve İngiltere'ye sızdırıldı Putin çıldırdı! Ülkede cadı avı başladı...
Rusya'nın askeri planları ABD ve İngiltere'ye sızdırıldı Putin çıldırdı! Ülkede cadı avı başladı... Ukrayna-Rusya savaşında Rus ordusu hezimete uğradı Putin başarısızlığın nedenini arıyor. Rusya'nın askeri planlarının ABD ve İngiltere'ye sızdırılması Rusya Devlet Başkanı Putin'in en yakın çevresine bile ihtiyatlı davranmasına neden oldu. Batı medyası öfkeli Rus liderin cadı avı başlattığını iddia ederken şüpheli isimleri de tek tek açıkladı. İşte Putin'in göz hapsine aldığı o isimler...
23.03.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Ukrayna'da hızlı bir zafer gelmeyince Putin ‘B planı’na geçti!
Ukrayna'da hızlı bir zafer gelmeyince Putin ‘B planı’na geçti! Ukrayna topraklarına girerek savaşı başlatan Rus ordusu günlerdir kuşattığı Kiev'i ve Zelenski'yi ele geçiremeyince yeni planı uygulamaya başladı. ABD’li uzmanlara göre Ukrayna’da beklediği hızda ilerleyemeyen Rusya, ‘B planı’nı devreye soktu. Buna göre yeni öncelik Kırım ile Rusya’yı karadan birbirine bağlamak.
22.03.2022 Dünya
Ukrayna savaşında Putin'in son çaresi! Rusya'nın taktiği belli oldu...
Ukrayna savaşında Putin'in son çaresi! Rusya'nın taktiği belli oldu... Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaşta 23. güne girildi. Savaşın bitmesi için diplomatik çabalar sürerken cephe hattı da sıcak çatışmalara sahne oluyor. Savaşta aradığını bulamayan ve ağır kayıplar veren Rusya’nın ise tek ve son bir saldırıyla zafer kazanmayı hedeflediği iddia edildi…
18.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri...  Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi!
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Ukrayna'dan Türkiye ve ABD teklifi! Ukrayna ile Rusya arasındaki kanlı savaş 14. gününe girdi. Dünyanın yakından takip ettiği savaş bölgesinden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna'ya hava gücü sağlamak için Polonya'nın sunduğu plana Washinhton'dan veto geldi. Kuşatmanın sürdüğü Harkiv'de bir günde 27 kişi ölürken, Gürcistan'ın eski Savunma Bakanı Irakly Okruashvili, diğer Gürcü gönüllülerle birlikte Ukrayna'ya geldi. Ukrayna'da iktidarda olan Halkın Hizmetkarları Partisi, ülkenin egemenliğinin korunması yeni güvenlik garantilerini gündeme getirdi.
9.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Putin hangi şehri neden almak istiyor? İşte Rusya'nın Ukrayna'yı işgal planı: Kiev, Mariupol, Harkov, Çernihiv, Zaporizhzhia, Odessa, Herson, Lviv...
Putin hangi şehri neden almak istiyor? İşte Rusya'nın Ukrayna'yı işgal planı: Kiev, Mariupol, Harkov, Çernihiv, Zaporizhzhia, Odessa, Herson, Lviv... Ukrayna topraklarına girerek savaş başlatan Rus ordusu ilerlemeye debam ediyor. Sayısız sivil can kaybının yaşandığı savaşta Ukrayna şehirleri ise birer birer harabeye dönüşmeye başladı. Peki Rusya hangi şehre hangi amaçla giriyor ve buraları ele geçirmek istemesinin sebebi ne? İşte detaylı bir analiz..
4.03.2022 Dünya
Dünyada hiçbir ülke bunu yapmadı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Her şeyin sonu, Avrupa’nın sonu olur
Dünyada hiçbir ülke bunu yapmadı! Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Her şeyin sonu, Avrupa’nın sonu olur Rusya'nın Ukrayna topraklarındaki ilerleyişi sürerken Rus ordusunun saldırısı sonrası Zaporijya Nükleer Santrali'nde yangın çıktığı haberi dünya gündemine bomba gibi düştü. Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rus ordusunun Avrupa'nın en büyük nükleer santrali olan Zaporijya Nükleer Santrali’ne dört bir yandan ateş ettiğini açıklarken, "Patlarsa Çernobil'den 10 kat daha büyük olacak!" açıklamasını yaptı. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Rus ordusunu derhal durdurmalıyız. Bir patlama olursa bu her şeyin sonu, Avrupa’nın sonu olur" dedi.
4.03.2022 Dünya
Kiev’deki hastanede yaralılar tedavi ediliyor
Kiev’deki hastanede yaralılar tedavi ediliyor Ukrayna’da Rusya’nın saldırılarında yaralanan yüzlerce kişi başkent Kiev’deki hastanede tedavi ediliyor.
28.02.2022 Dünya
Dünya savaşına adım adım! Ukrayna harekete geçti... Kritik bölgede ölü ve yaralılar var...
Dünya savaşına adım adım! Ukrayna harekete geçti... Kritik bölgede ölü ve yaralılar var... Müzakerelerden sonuç çıkmadı dünya savaşa hazırlanıyor. İngiltere'den gelen 'işgal başladı' açıklaması sonrası ABD'den de benzer yönde demeçler geldi. ABD Başkanı Biden Rusya'nın 'barış gücü' kararı için 'Bu, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin başlangıcıdır' dedi. Ukrayna lideri Zelenskiy yedek birlikleri göreve çağırdı. Son uydu fotoğrafları, Rus ordusunun Belarus-Ukrayna sınırına yeni yığınak yaptığını ve sahra hastaneleri kurduğunu kanıtladı. Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı Putin'in bağımsızlığını tanıdığı Donetsk ve Luhansk'ta hareket eden tankların fotoğraflarını servis etti. Rusya'nın Ukrayna işgalinin bir gün içinde başlayabileceği belirtiliyor. ABD'nin Kiev Büyükelçiliği tarafından paylaşılan fotoğraf ise sosyal medyayı alt üst etti. Gece saatlerinde yapılan bu çağrı sonrası Ukrayna ordusu 18 - 60 yaş aralığındaki yedekleri orduya almaya başladı. Ukrayna Güvenlik Konseyi ulusal olağanüstü hal (OHAL) ilan etme planlarını onayladı.
23.02.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Ukrayna'ya kritik çağrı: Kiev'in tek yapması gereken şey...
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den Ukrayna'ya kritik çağrı: Kiev'in tek yapması gereken şey... Avrupa ve dünyanın korktuğu savaş Ukrayna'da adım adım gelirken Putin'den kritik açıklama geldi. Putin yaptığı açıklamada "Kiev'in yapması gereken tek şey müzakere masasına oturmak ve bu çatışmanın sona ermesine katkıda bulunmak" dedi. Bölgeden gelen haberler savaş ihtimalini güçlendirirken ABD basını kritik tarihi açıkladı. İngiltere işgal haritasını yayınlarken milisler ile Ukrayna ordusu arasındaki tansiyon 'sahte bayrak saldırıları başladı' şeklinde yorumlanıyor. Rusya, BM Güvenlik Konseyi’nde Ukrayna'nın savaş suçu işlediğine dair belgeler dağıttı. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, “Rusya önümüzdeki günlerde Ukrayna'yı işgal edebilir. Rusya, saldırısına bahane üretmeyi planlıyor” derken Biden, Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etme riskinin “çok yüksek” olduğuna inanıyor...
18.02.2022 Dünya
Çin'in savaş planı ortaya çıktı! Hedef sadece savaş değil istila: İşte adım adım yapacaklar...
Çin'in savaş planı ortaya çıktı! Hedef sadece savaş değil istila: İşte adım adım yapacaklar... Dünyanın gözü yine Pasifik'teki gelişmeler. Tayvan'ın kendi toprakları olduğunu iddia eden Çin uzun süredir olası bir operasyonun sinyallerini veren tatbikatlar gerçekleştiriyor. Bölgedeki tansiyon giderek yükselirken Tayvan bugün hazırladığı bir raporla Çin'in savaş planını ve yapacağı hamleleri açıkladı.
14.12.2021 Dünya
İran Dışişleri Bakanı Zarif ABD ile savaş çıkmayacağından emin
İran Dışişleri Bakanı Zarif ABD ile savaş çıkmayacağından emin İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD ile savaş çıkmayacağından emin olduklarını söyledi.
18.05.2019 Dünya
Bomba iddia! ABD 'savaş' isteğinde bulundu
Bomba iddia! ABD 'savaş' isteğinde bulundu Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyinin geçen yıl İran'a yönelik bir saldırı için ABD Savunma Bakanlığından (Pentagon) savaş planı talebinde bulunduğu iddia edildi.
13.01.2019 Dünya
Hamaney: ABD'nin iç savaş planı olabilir
Hamaney: ABD'nin iç savaş planı olabilir İran lideri Ali Hamaney, ABD'nin gelecek yıl İran'da iç savaş çıkarma planı olabileceğine karşı halkını uyardı.
12.12.2018 Dünya
Rusya'dan çok konuşulacak plan! Binlerce askerle...
Rusya'dan çok konuşulacak plan! Binlerce askerle... Alman Bild gazetesi, Rusya'nın eylül ayında gerçekleştirdiği ''Sapad 2017'' tatbikatında terörle mücadeleden çok NATO ve Avrupa'ya karşı saldırı planını icra ettiğini ileri sürdü.
20.12.2017 Dünya
Ekonomik savaş deşifre oldu! Katar'a...
Ekonomik savaş deşifre oldu! Katar'a... Ekonomik savaşta çıta iyice yükseldi. Birleşik Arap Emirlikleri’nin, Körfez’deki rakibi Katar’a karşı plan hazırlattığı ve 'döviz krizi' çıkarmaya çalıştığı deşifre oldu.
15.11.2017 Ekonomi
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an...
Son dakika... Haberler gelmeye başladı! ABD şu an... Kore yarımadasından son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... ABD Deniz Kuvvetleri'nden Ronald Reagan adlı uçak gemisi ile bir Japon savaş gemisi Kore yarımadasının güneyindeki Okinawa çevresindeki sularda şu sıralar tatbikat yapıyor.
11.10.2017 Dünya
İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne! Sarp ile Mert kavuştu mu?
İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne! Sarp ile Mert kavuştu mu? İçerde 35. son bölümüyle dün akşam yayınlandı. İzleyicileri ekrana kilitleyen İçerde dizisinde Sarp ve Mert'in kavuşma anında duygusal anlar yaşandı, herkes gözyaşlarına boğuldu. Hemen sonrasında İçerde 36. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. İşte yeni bölümden ipuçları...
29.09.2021 Gündem
Binbaşı Kılıç: Darbe gecesi savaş var diye...
Binbaşı Kılıç: Darbe gecesi savaş var diye... FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in bir numaralı şüpheli olduğu 270 sanıklı davanın görülmesine devam edildi. Eski Hava Harp Akademisi öğretim görevlisi Binbaşı Kılıç'ın savunması alındı
29.09.2021 Gündem
Yunanistan’dan Ankara’ya ulaşan gizemli istihbarat
Yunanistan’dan Ankara’ya ulaşan gizemli istihbarat Yunanistan Genelkurmay Başkanı, Savunma Bakanı ile yaptığı bir toplantıda 15 Temmuz süreci sonrasını "Türkiye ile tam savaşma zamanı" olarak nitelendirdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Savaş Planı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki savaş planı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.