Şarkıcı

Şarkıcı

Son dakika şarkıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şarkıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şarkıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şarkıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şarkıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 20.384 şarkıcı haberi bulunmuştur. Tüm şarkıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"
Göksel'e antik mezar uyarısı! "Kuliste sanatçıları uyaran bir yazı olsun"Göksel, Bodrum’da sahne ortasında olan antik mezarı koruyan görevliye takıldı. Şarkıcı, “Siz burada böyle oturacağınıza bence kulise sanatçıları uyaran bir yazı asın” dedi.
26.07.2024Magazin
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"
Ceylan'ın Bodrum'da süper lüks villası! "Bu minnoşu yaza Bodrum'a götürüyorum"Bir dönemin en popüler şarkılarını seslendiren, geçtiğimiz yıllarda da geçirdiği estetik operasyonlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ceylan, bu yıl aldığı yatında yaptığı paylaşımlarla da gündeme gelmişti. Her paylaşımında dostunu, düşmanını çatlatmayı başaran 49 yaşındaki güzel şarkıcı, Bodrum'daki saray yavrusu ultra lüks villasıyla dikkatleri üzerine çekti.
26.07.2024Magazin
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”
Hande Yener ve Demet Akalın aynı sahnede! "Sana vereyim bu parçayı, çok yakıştı”Şarkıcı Hande Yener, önceki gün Alaçatı’da bir mekanda sahne aldı. Şarkılarıyla kulakların pasını dilen Yener dansıyla da beğeni topladı. Mekana gelenler arasında Yener'le yıllar süren küslüğü sona eren Demet Akalın ve hayat arkadaşı Okan Kurt da vardı.
23.07.2024Magazin
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yok
Meryem Uzerli röportajı tepki çekmişti! Hülya Avşar’dan açıklama: Benim hiçbir suçum yokŞarkıcı Hülya Avşar'ın, YouTube'da yayınlanan programında oyuncu Meryem Uzerli'ye yönelttiği 'evlilik' sorusu tepki çekmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta konser veren Avşar, röportajla ilgili konuştu.
23.07.2024Magazin
Nez-Rüştü Onur Atilla aşkı dolu dizgin devam ediyor! Yeni pozları olay oldu
Nez-Rüştü Onur Atilla aşkı dolu dizgin devam ediyor! Yeni pozları olay olduŞarkıcı Nez ile 10 yıllık evliliğini 10 Haziran'da noktalayan oyuncu Rüştü Onur Atilla'nın, yeni bir aşka yelken açması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. ikili, sosyal medya sayfalarından yeni pozlarını paylaştı.
22.07.2024Magazin
Hadise'den aşk açıklaması: Şu an çok mutluyum
Hadise'den aşk açıklaması: Şu an çok mutluyumÜnlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gece Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Şarkılarını söylerken dinleyicileri ile sohbet eden popçu, "Bana 'enerjin çok değişmiş, yeni bir aşk mı var' diye soruyorlar" derken; dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.07.2024Magazin
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’
Ünlü piyanist ve besteci kına gecesi yaptı! ‘Hollandalı kayınvalidem bana Atatürk altın verdi’Türk asıllı Hollandalı müzisyen Karsu Dönmez sevgilisi Mike Schrama ile ay sonu nikah masasına oturacak. Genç şarkıcı düğün öncesi kına gecesi yaptı.
20.07.2024Magazin
Murat Boz’dan nostaljik fotoğraf! ‘Bir elinde yarın, öbür elinde dün’
Murat Boz’dan nostaljik fotoğraf! ‘Bir elinde yarın, öbür elinde dün’'Zeytin Ağacı' dizisinin yeni sezonuyla gündemde olan şarkıcı Murat Boz, yıllar önce çekilen fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
18.07.2024Magazin
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadı
Yunan şarkıcıdan küstah istek! Atatürk posteri ve Türk bayrağı indirilmeyince konsere çıkmadıİzmir'in Çeşme ilçesinde, Türk Eğitim Vakfı (TEV) İzmir Şubesi öncülüğünde Çeşme Açıkhava Tiyatrosu'nda eğitim yararı için düzenlenen konserde sahne alacak olan Yunan sanatçı Despina Vandi, sahnede olan Atatürk posteri ve Türk bayrağının indirilmesini isteyince kriz yaşandı. İsteği yerine getirilmeyen Vandi, konsere çıkmaktan vazgeçti. Konuyla ilgili sahneden açıklamada yapan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, “Bizim topraklarımızda, benim belediye başkanı olduğum bir kentte hiç bir güç ne bayrağımızı ne de Atatürk'ün posterini indirmeye yeltenemez. Hanımefendi, ivedilikle bu şehrin sınırlarını sakinlik ve sükunetle terk etsin. Dilerim bir daha gittiği hiç bir ülkede o ülkenin kanla elde edilmiş ve onun sembolü olan bayrağını indirmeyi aklından dahi geçirmez.” dedi.
17.07.2024Gündem
Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilmişti! İzel filtresiz haliyle görüntülendi
Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilmişti! İzel filtresiz haliyle görüntülendiBir süredir müzisyen Hakan Verbiç ile aşk yaşayan şarkıcı İzel Çeliköz, sevgilisi ile Muğla Dalyan'da deniz ev güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. Filtreli hali Serenay Sarıkaya’ya benzetilen İzel filtresiz görüntülendi.
15.07.2024Magazin
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...
Hadise ve Seda Bakan dizide başrolde! İşte setten ilk fotoğraflar...Başarılı müzik kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminde adından söz ettiren Hadise, oyuncu olmaya karar verdi. Dijital bir platformda yayınlanacak 8 bölümlük dizide yakın arkadaşı Seda Bakan ile başrolü paylaşacak olan ünlü isim, setten çekilen ilk görüntüleri yayınladı.
14.07.2024Magazin
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendi
Yılmaz Kunt ile Alya Şahinler dudak dudağa! Bodrum'da aşkları böyle görüntülendiSon yılların yükselen oyuncularından Yılmaz Kunt, şarkıcı ve oyuncu Alya ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü çiftin ilişkisi, Bodrum'da belgelendi.
14.07.2024Magazin
Derin Talu’nun özel korumalı aracı dikkat çekti!
Derin Talu’nun özel korumalı aracı dikkat çekti!Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu (20), gecelerde yakalandı. Muhabirlerin görüntü vermemesi için çaba sarf eden Talu'nun imdadına ise annesi yetişti.
14.07.2024Magazin
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağım
Selin Kabaklı eleştirilere yanıt: Kim kimin kocasını elinden almış belgelerle konuşacağımŞarkıcı Ebru Gündeş ile geçtiğimiz şubat ayında Dubai'de nikâh masasına oturan Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, iş insanı Yasin Ersin ile yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisinin evli olduğu ortaya çıkmasıyla eleştirilen Kabaklı, sessizliğini uzun bir açıklamayla bozdu.
13.07.2024Magazin
Aşkları olay olmuştu! Nez: Herkes kendine yakışanı yapmış
Aşkları olay olmuştu! Nez: Herkes kendine yakışanı yapmış10 yıllık evliliğini 10 Haziran'da noktalayan oyuncu Rüştü Onur Atilla Şarkıcı Nez ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Boşanmadan hemen sonra ilişkilerini ilen eden çift için aldatma iddiaları gündemden düşmezden Nez, hakkındaki eleştirilere yanıt verdi.
12.07.2024Magazin
İzel, Serenay Sarıkaya’ya benzetildi! Photoshop hiç yok
İzel, Serenay Sarıkaya’ya benzetildi! Photoshop hiç yokŞarkıcı İzel Çeliköz, müzisyen sevgilisi Hakan Verbiç ile İzmir Çeşme'de çıktığı tatilden ilk kez fotoğraf paylaştı. 55 yaşındaki sanatçının görüntüsü ise gündem oldu, Seranay Sarıkaya’ya benzetildi. sosyal İzel'den açıklama geldi.
12.07.2024Magazin
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktı
'İhanete uğramış bir anneyim' demişti! Selin Kabaklı'nın yeni sevglisi evli çıktıŞarkıcı Ebru Gündeş ile Şubat ayında Dubai'de evlenen Murat Özdemir'in eski eşi Selin Kabaklı, yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Kabaklı'nın yeni sevgilisi Yasin Ersin'in evli olduğu ortaya çıkarken, Ersin'den konuyla ilgili açıklama geldi.
12.07.2024Magazin
Gülben Ergen'in rutininde meğer bu varmış! 51 yaşındaki şarkıcı cilt için liste paylaştı
Gülben Ergen'in rutininde meğer bu varmış! 51 yaşındaki şarkıcı cilt için liste paylaştıCildinin pürüzsüz olmasıyla bilinen 51 yaşındaki şarkıcı Gülben Ergen cilt bakım rutinini sevenleriyle paylaştı. Kullandığı ürünlerin listesini de veren ünlü isim, sivilceden uzak ve genç kalmayı nasıl başardığını ve cildini besleyen bitkileri açıkladı.
9.07.2024Yaşam
Nez aldatılma itirafıyla şaşırttı: Demek biz bitti dedim
Nez aldatılma itirafıyla şaşırttı: Demek biz bitti dedimYeni boşanan oyuncu Onur Atilla ile yeni bir aşka yelken açan Nez’in ilişkisi biranda magazin gündemine oturdu. Rüştü Onur Atilla ile aşkı tam gaz devam eden Nez, Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu. Şarkıcı ilişkileriyle ilgili yaptığı itiraflarla dikkat çekti.
9.07.2024Magazin
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.07.2024Magazin
Konserinde ağlamıştı! Bengü boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdi
Konserinde ağlamıştı! Bengü boşanma iddialarına ilk kez yanıt verdiŞarkıcı Bengü, geçtiğimiz aylarda konserinde ağlaması sebebiyle hakkında 'eşi ile boşanıyor' iddiası çıkmıştı. Konuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Bengü, "Bir kadın mutluluktan ağlayamaz mı?" dedi.
6.07.2024Magazin
Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu! Bıktım
Yıldız Tilbe suç duyurusunda bulundu! BıktımYılların ekşitemediği isim Yıldız Tilbe sosyal medya hesabı üzerinden isyan etti. Sahne şovları, dillere pelesenk olmuş şarkıları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan şarkıcı Yıldız Tilbe adını kullanarak hesap açanlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.
5.07.2024Magazin
Ünlü isimler yıllar sonra paylaştı: Amasya'da askerim radyomla baş başa
Ünlü isimler yıllar sonra paylaştı: Amasya'da askerim radyomla baş başaÜnlü şarkıcı yıllar önce çekilen askerlik fotoğrafını paylaştı. Türkiye'de sinema, müzik ve TV ekranlarının erkek ünlüleri askerliklerini nerede yaptı biliyor musunuz? İşte ünlülerin askerlik fotoğrafları.
4.07.2024Magazin
Rüştü Onur Atilla'dan eski eşine uzun yanıt: Çocuklarım için susuyorum
Rüştü Onur Atilla'dan eski eşine uzun yanıt: Çocuklarım için susuyorumRüştü Onur Atilla, 13 yıllık birlikteliğin ardından 2014 yılında nikah masasına oturduğu Sinem Ayyıldız'dan 10 Haziran'da boşanmıştı. Atilla, ayrılıktan 20 gün sonra sosyal medya hesabından şarkıcı Nez ile ilişkisini ilan etti. Her fırsatta 'ihanet yok' diyen Rüştü Onur Atilla'nın eski eşi sessizliğini bozdu. Ayyıldız'ın takipçilerine verdiği manidar yanıtlar gözlerden kaçmazken, Rüştü Onur Atilla olanlara kayıtsız kalmadı ve uzun bir açıklama yayınladı.
4.07.2024Magazin
Demet Akalın'ın ultra lüks yazlığındaki koltuk örtüleri olay oldu!
Demet Akalın'ın ultra lüks yazlığındaki koltuk örtüleri olay oldu!Ünlü şarkıcı evinden görüntüleri paylaştı; takipçileri koltuk örtülerine takıldı.
3.07.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şarkıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.