Mahkeme Kararı

Mahkeme Kararı

Son dakika mahkeme kararı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahkeme kararı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahkeme kararı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahkeme Kararı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahkeme kararı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.041 mahkeme kararı haberi bulunmuştur. Tüm mahkeme kararı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti
Uğur Dündar'a  'babalık davası' açılmıştı! Suphiye Orancı ille ilgili tüm sırlar ortaya çıktı: İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar'la da yolları kesişti  Uğur Dündar'a açılan 'babalık davası' ile ilgili gelişmeler magazin gündemindeki yerini korurken Suphiye Orancı'nın hayatı merak ediliyor. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu mahkeme kararı ile ispatlayan Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Almanya'da yaşayan ve adını Sofia olarak değiştiren Suphiye Orancı'nın 80'li yıllarda Yeşilçam filmlerinde figüranlık yaptığı ortaya çıktı. 
18.04.2024 Magazin
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Bakan Işıkhan açıkladı: Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kamu çalışanlarını ilgilendiren toplu sözleşme ikramiyesine yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Işıkhan mahkeme kararı sonrası kamu görevlilerinin aylıklarında 345 TL azalma olacağını açıkladı. Işıkhan, "Bundan sonra da kamu görevlilerimizin yanında olacak, sendikalarımızın yanında olacak, emekçimizin yanında olacağız. Bize göre yanlış olan bu kararla ilgili olarak da gerekli adımları atma noktasında üzerimize düşeni yapacağız.” dedi. Peki, Toplu sözleşme ikramiyesi neden iptal edildi? Memur toplu sözleşme ikramiyesi ne kadar oldu 2024?
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı
Alman kadının, uğruna eşinden boşandığı sevgilisine açtığı dolandırıcılık davasında karar çıktı Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yeni yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme, suçun yasal unsurları oluşmadığından M.A. hakkında beraat kararı verdi.
31.01.2024 Gündem
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu?
Dilan Polat mahkeme kararı ne zaman, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat çıktı mı, serbest bırakıldı mı, Dilan Polat dava sonucu ne oldu? Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalardan tutuklanmıştı. Dilan Polat'ın arkadaşı Sevim Alan 4 Kasım'dan bu yana cezaevinde olan Polat ailesinin mahkeme tarihini paylaştı. Peki, Dilan Polat mahkemeye ne zaman çıkacak? Dilan Polat mahkemeye çıktı mı?
25.01.2024 Gündem
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir?
Dilan Polat çıktı mı? Polat davası ne oldu, Dilan Polat mahkemeye çıktı mı, mahkeme kararı nedir? Dilan Polat hapisten çıktı mı, hala tutuklu mu? Kara para aklama iddiası üzerine soruşturma başlatılarak cezaevine giren Dilan ve Engin Polat ile ilgili aramalar arttı. Instagram'da 7 milyona yakın takipçisi olan Dilan Polat'ın hesabından bugün hikaye paylaşıldı. Peki, Dilan Polat mahkeme kararı nedir? Dilan Polat'ın dava sonucu ne oldu?
26.01.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız'
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'dan dikkat çeken paylaşım! 'Zamanı geldiğinde her şeyin hesabını soracağız' Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.12.2023 Gündem
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı
Dilan-Engin Polat çiftiyle ilgili flaş gelişme! Şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'ya ait şirketlere mahkeme kararı doğrultusunda kayyum atandı. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından şirketlere Halil İbrahim Akyıldız, Mehmet Nihat Arcagök, Bülent Girgin, İcat Sayda, Gülşen Altınay, Münevver Gökgün Akkaya, Elif Düzen Özomay, Ahmet Miraç Akmen'nin atanmalarına karar verildi.
15.11.2023 Gündem
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı!
Dilan Polat davasında son dakika kararı: Bir tek soruya cevap veremedi! Flaş koğuş kararı çıktı! Haklarında kara para aklama, bahis oynatma ve vergi kaçırma gibi suçlardan soruşturma açılan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıkmaya devam ediyor. 18 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. Dilan Polat ve Engin Polat mahkeme kararı verildi. Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, Dilan Polat'ın bir soruya cevap veremediğini yazdı.
13.11.2023 Gündem
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi...
Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından Metin Akpınar'a mesaj gönderdi: Doğum günün kutlu olsun babacığım! Anlarsın bu Duygu'yu, sever seni görmeyi... Metin Akpınar evlilik dışı ilişkisinden çocukları olduğu ortaya çıkmıştı DNA testi ve mahkeme kararı ile Duygu Nebioğlu'nun kızı olduğunu resmiyete kavuşmuştu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından babasının doğum gününü kutladı.
2.11.2023 Magazin
Duygu Nebioğlu isyan etti! “35 seneyi bildiğini şahitlerle kanıtlayacağız”
Duygu Nebioğlu isyan etti! “35 seneyi bildiğini şahitlerle kanıtlayacağız” Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızlarının ortaya çıkması magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Nebioğlu, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hakkında yapılan eleştirilere isyan etti.
27.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından sürpriz paylaşım! 'Adile annemize gidiyoruz'
Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından sürpriz paylaşım! 'Adile annemize gidiyoruz' Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Sevgi Nebioğlu Kantarcı'nın ise mahkeme süreci devam ediyor. İki kardeş, annelerinin henüz iki aylıkken kendilerini bıraktığı bakıcı Adile Hanım'ı buldu.
21.10.2023 Magazin
Kalker ocağı davasında zafer köylülerin! Mahkeme kararını açıkladı
Kalker ocağı davasında zafer köylülerin! Mahkeme kararını açıkladı Edirne İdare Mahkemesi, Lalapaşa ilçesine bağlı Vaysal köyünde, tamamı ormanda ve su kaynağına 400 metre mesafede yapılması planlanan kalker ocağı projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararını iptal etti.
16.10.2023 Gündem
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi
CHP kongresinde gerginlik yaşandı! Milletvekili Burcu Köksal baygınlık geçirdi Cumhuriyet Hak Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı seçiminde partililer ile Milletvekili Burcu Köksal arasında gerginlik yaşanırken, gerginliğe dayanamayarak bayılan Köksal’a sağlık görevlileri müdahale etti.
13.09.2023 Gündem
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor!
Mahkeme kararı sonrası SGK paraları iade ediyor! Antalya Eczacılar Odası Başkanı İsmail Erçin, SGK'nın ödeme listesinde olmayan, aralarında fiyatı 100 bin lirayı bulan ilaçların ücretlerinin mahkeme kararı ile ödendiğini söyledi. Erçin, "Hasta, 2-3 hafta içerisinde parasını SGK'dan alıyor. Oysa SGK bu ilaçları ödeme listesine alsa bunlar yaşanmaz" dedi.
13.09.2023 Gündem
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN Türk'te açıkladı: Yavaş, Akşener'e adaylık sözü verdi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Ne Oluyor?" programında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
12.08.2023 Gündem
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi
Sosyal medyada şöhreti 9 yaşında yakalayan fenomenin sır ölümü! Şok iddialar peş peşe geldi   Sosyal medyaya yüklediği videolarla 9 yaşında şöhreti yakalayan fenomen isim ve ağabeyinin ölümünde sır perdesi kalkmadı. Fenomen Lil Tay, son yılların en tartışmalı internet fenomenlerinden biri haline gelmişti. Sosyal medyadan yayınladığı videolarda rap yapıyor, dans ediyor ve onun yaşındaki bir çocuğun ağzından çıkmaması gereken sözler sarf ediyordu.
10.08.2023 Dünya
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi
Youtuber eşini defalarca bıçaklayan koca hakkında mahkeme kararını verdi Üsküdar'da yüksek mimar ve Youtuber Merve Veziroğlu Yıldırım'ı (32) defalarca bıçaklayarak yaralayan Yunus Yıldırım tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.08.2023 Gündem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem
Şimdi de 'Cezanızı ödeyin' mesajıyla dolandırıyorlar! Akılalmaz yöntem Konya'da, kasap Ahmet Koçer, cep telefonuna gönderilen 'Ceza dosyanızın son günüdür. Mağdur olmamanız için kontrol ediniz' yazılı mesajdaki linki tıklayınca 'Yasa dışı bahis oynama' suçundan hakkında 18 bin TL cezası bulunduğu belirtilen mahkemenin gerekçeli kararını gördü. Ardından para ödemesinin yapılacağı sayfaya yönlendirilen Koçer, avukatının uyarısıyla dolandırılmaktan son anda kurtuldu.
4.08.2023 Gündem
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı
Dolandırıcıların yeni tuzağı: MERİCGEZMEN! Mesaj alan dolandırılıyor, avukatlar uyardı Yeni dolandırıcılık yöntemi ortaya çıktı! İsme özel sahte mahkeme kararı hazırlayan sahtekarlar, bu kararları ödeme linkiyle birlikte binlerce kişinin cep telefonlarına mesaj olarak gönderdi. İstanbul Adliyesi şikayetçilerle dolup taşarken, avukat Dilek Yüksel, “Linke kesinlikte tıklamayın ve para göndermeyin” uyarısında bulundu.
23.07.2023 Yaşam
Adli Tıp mermili Covid 19'lu ölüm bilmecesini çözdü!
Adli Tıp mermili Covid 19'lu ölüm bilmecesini çözdü! Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Emrah Altunkara (34), hırsızlıkla suçladığı arkadaşı Ramazan Derindere'yi (22), 85 metre mesafeden tabanca ile yaraladı. Derindere, 14 gün sonra hayatını kaybetti, şüpheli tutuklandı. Emrah Altunkara hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan açılan davanın kara duruşmasında savcının mütalaasındaki adli tıp kurumu raporuna dikkat çekilerek, "Kişinin maruz kaldığı ateşli silah yaralanması ile ölümü arasında illiyet bağı bulunduğu ancak Covid-19 enfeksiyonunun da ölümü üzerinde etkisi ve katkısının olduğunun bildirildiği hususu da nazara alındığında sanığın somut olayda öldürme kastı ile hareket ettiği anlaşılmakta" denilerek ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Heyet, ardından tahrik ve iyi hal gerekçesiyle sanığın cezasını 18 yıl 4 ay hapse çevirdi.
13.07.2023 Gündem
Yargıtay'dan borçlu kalanlar için sevindiren karar
Yargıtay'dan borçlu kalanlar için sevindiren karar Yargıtay 12. Hukuk Dairesi, 'murisin ilâma bağlanmış borcu için takip yapılırsa daha önce mirasın reddi kararı almış kişi takibin iptalini süresiz şikayet olarak ileri sürebilir' dedi.
29.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Mahkeme Kararı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahkeme kararı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.