Sağanak Uyarısı

Sağanak Uyarısı

Son dakika sağanak uyarısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağanak uyarısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağanak uyarısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağanak Uyarısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağanak uyarısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.875 sağanak uyarısı haberi bulunmuştur. Tüm sağanak uyarısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış!
Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi: Kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış! Fırtınalı ve sağanaklar yağışlar birçok ilde etkisini gösterdi. İstanbul'da şiddetli rüzgar, ağaçları devirdi, İzmir'de ise denizde hortum oluştu. Antalya'dan gelen bir görüntü ise dikkat çekti. Uzman isimyağışlı ve fırtınalı havaların daha ne kadar süreceğini açıkladı.
20.04.2024 Gündem
Fırtına alarmı!  'Denize açılmayın' uyarısı yapıldı
Fırtına alarmı! 'Denize açılmayın' uyarısı yapıldı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında gök gürültülü sağanak etkili oldu. 60 kilometreyi aşan fırtına'nın boyu 2 metreyi aştı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 'denize açılmayın' uyarısı yaptı.
26.02.2024 Gündem
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji; Marmara'da 7 kent için fırtına, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 14 kent için çığ uyarısında bulunarak "sarı" alarm verdi. Peki 10 Şubat 2024'te Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? bugün Ege'nin kıyı kesiminde, Akdeniz'in doğusunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış görülecek. İstanbul'da ise hava sıcaklığı 17 derece olacak. İşte, il il 10 Şubat hava durumu değerlendirmeleri.
10.02.2024 Gündem
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm
Kar yağışı fena vuracak! Yeni soğuk hava dalgası geliyor, Meteoroloji açıkladı, İstanbul dahil 31 ilde alarm Kara kış gerçek yüzünü göstermeye başlıyor. Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması geldi. İstanbul dahil 31 il için kuvvetli kar ve sağanak uyarısı yapıldı. Turuncu ve sarı kodla alarm verildi. Öte yandan İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı İstanbul'da kar yağışının beklendiğini tarihi açıkladı. İşte son dakika hava durumunun detayları...
26.01.2024 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü, kuvvetli sağanak yağmur beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
8.01.2024 Gündem
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı
İzmir için fırtına ve kuvvetli sağanak uyarısı İzmir'de bu geceden itibaren fırtına ve yarın sabahın ilk saatleri itibarıyla da gök gürültülü kuvvetli sağanağın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
6.01.2024 Gündem
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri...
Meteoroloji'den akşam saati sağanak uyarısı: 27 Aralık'ta yağış o saatte bastıracak! Bugün hava nasıl olacak? İl İl hava durumu tahminleri... Bugün hava durumu tahminleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Hava sıcaklıkları hafta başından bu yana mevsim normalleri üzerinde seyrediyordu. Ancak son dakika sağanak yağış uyarısı geldi. Özellikle İstanbul'da 27 Aralık Çarşamba akşam saatlerinde sağanak bastırabilir. Öte yandan rapora göre bugün Aydın, İzmir ve Çanakkale, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bolu, Zonguldak, Düzce, Bartın ve Karabük çevrelerinde sağanak bekleniyor. İşte il il hava durumu tahminleri ve sağanak yağışın bastıracağı saatler...
27.12.2023 Gündem
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi
Antalya'daki fırtına uçak seferlerini iptal ettirdi Meteoroloji'nin sağanak uyarısında bulunduğu Antalya'da, saatteki hızı 62 kilometreyi bulan rüzgar etkili oluyor. Konyaaltı Sahili'nde büyük dalgalar oluşurken, bazı vatandaşlar bölgeye gelip, fotoğraf çekti. Türk Hava Yolları 11 seferini iptal ederken, büyükşehir belediyesi bünyesinde kriz masası oluşturuldu.
21.12.2023 Gündem
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı...
Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili tarih açıklandı! Dikkat çeken kargo detayı... Ehliyet ve kimlik yenileme ile ilgili son dakika tarih açıklaması geldi. Ehliyet ve kimlik kartlarının zorunlu olarak değişeceğine ve son tarihin de 31 Aralık 2023 olduğuna dair yalan paylaşım ve haberlere ilişkin olarak Dezenformasyonla Mücadele Merkezi açıklama yaptı. Kimlikler için herhangi bir yenileme tarihi olmadığını belirten Merkez, ehliyetler için ise tarihi açıkladı. Öte yandan kimlik, ehliyet, pasaport, vergi, harç, MTV'de yeni yıl ile birlikte fiyatlar değişiyor. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Sayılı günler kaldı. Vergi ceza ve harçlara gelecek zam oranını belirleyen yeniden değerleme oranı yüzde 58,46 oldu. Yeni yılda MTV, araç muayene ücreti, emlak vergisi, trafik cezaları, pasaport harçları gibi çeşitli vergi, ceza ve harçlar bu oranda artacak.
21.12.2023 Gündem
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı
Meteorolojiden Güneydoğu’da 5 il için kar ve sağanak uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü; Diyarbakır, Siirt, Mardin, Şırnak ve Batman için sağanak ve kar yağışı uyarısında bulundu.
21.12.2023 Gündem
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı
Kar ve kuvvetli yağışlar geliyor! Meteoroloji tarih vererek illeri tek tek açıkladı Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı. Karla karışık yağmur ve şiddetli sağanak uyarısı veren Meteorolji yağışların etkili olacağı illeri tek tek açıkladı. İstanbul dahil birçok kent için Cuma gününü işaret eden yetkililer cumartesi ve pazar günü için kar, sağanak, fırtına uyarısı geldi. Meteoroloji'nin daha önce uyardığı Hakkari'yi ise beyaz örtü kapladı! Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezi kar yağışıyla beyaza büründü, yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı.
13.12.2023 Gündem
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi?
Bursa Valiliği duyuruyu yaptı: Şiddetli lodos geldi, 29 Kasım Bursa okullar tatil mi edildi? Bursa'da şiddetli fırtına gece saatlerinden itibaren başladı. Tüm yurtta etkisini sürdüren olumsuz hava koşulları özellikle Marmara'da etkili oluyor. Kar yağışının etkili olduğu illerde eğitime ara verilmişti. İstanbul ve Bursa'da fırtına ve rüzgarın giderek şiddetini artırması üzerine Bursa Valiliği'ndan tatil duyurusu geldi mi sorusu da gündem oldu. Öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin beklediği haber geldi. Peki Yarın Bursa'da okullar tatil mi?
28.11.2023 Gündem
Kar, fırtına ve sağanak geri geliyor! Valilik ve AKOM uyardı, Meteoroloji 64 il için sarı ve turuncu alarmda bulundu
Kar, fırtına ve sağanak geri geliyor! Valilik ve AKOM uyardı, Meteoroloji 64 il için sarı ve turuncu alarmda bulundu Kar ve yağışlı hava fırtına ile yurda geri dönüş yapıyor. Meteoroloji, Valilik ve İBB AKOM peş peşe son dakika uyarıları geldi. İstanbul’da hafta sonu fırtına ve yağışlı hava etkisini gösterecek. Öte yandan Meteoroloji 64 kent için sarı ve turuncu alarmda bulundu.
24.11.2023 Gündem
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı
Meteoroloji'den 11 il için sarı ve turuncu kodu uyarı! Orhan Şen sel riskinin olduğu bölgeleri açıkladı Son dakika haberi Meteoroloji'den geldi. 11 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı verilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölge bölge hava tahmin raporunu açıkladı. Sağanak yağışın devam ettiği Samsun'da sel riskine karşı eğitime bir gün ara verildi. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen, yaptığı açıklamada "Öğleden sonra Rize, Artvin ve Trabzon doğusu risk altında. Gündüz saatinde ise Samsun, Ordu, Trabzon'da yağışlar devam ediyor. Bu bölgelerde risk var. Aniden gelecek sel buralarda. Yağmur başlasın, sonra bakarım, demek hatalı görüş." ifadelerini kullandı.
2.10.2023 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 10 il için sağanak yağış uyarısı geldi: Orhan Şen, 'Bu iyi bir haber değil' diyerek uyardı Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Açıklanan 5 günlük hava tahmin raporunda 10 ilde sağanak yağış beklendiği belirtilirken hava sıcaklığının iç ve doğu bölgelerinde mevsim normallerinin altında olacağı belirtildi. Barajlardaki kritik seviyeye dikkat çeken Orhan Şen, "Kurak bir döneme girdik, bu iyi bir haber değil" diyerek uyardı. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
13.09.2023 Gündem
Denizli'de korkunç kaza: 2'si bebek 4 ölü
Denizli'de korkunç kaza: 2'si bebek 4 ölü Denizli'nin Serinhisar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 2'si bebek 4 kişi hayatını kaybetti.
10.09.2023 Yaşam
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! İstanbul için sağanak uyarısı geldi...
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! İstanbul için sağanak uyarısı geldi... Son hava durumu raporunu yayımlayan Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı geldi. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının güney ve batı bölgelerde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul Valiliği'nden kritik uyarı geldi. Peki hangi illerde yağış kuvvetli olacak? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
9.09.2023 Gündem
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor
Meteoroloji son hava tahmin raporunu açıkladı! 7 il için sağanak uyarısı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji son hava durumu raporunu açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava tahmni raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz (Hatay hariç), Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun Kuzeydoğusu ve İstanbul, Kırklareli, Eskişehir ve Bolu çevreleri ile Ankara'nın batı ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Rize çevreleri ile Artvin’in kuzeyinde, yarın öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Adana, Osmaniye, Mersin’in kuzeyi, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi ile Hatay’ın kuzeyinde, Ağrı çevreleri, Van'ın kuzey kesimleri ve Iğdır'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.
8.09.2023 Gündem
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu
Aksaray'daki sel felaketinden acı haber! Asel bebeğin cansız bedeni bulundu Aksaray’da 3 Eylül'de meydana gelen sel felaketinde kaybolan 3 aylık Asel bebeğin cansız bedenine ulaşıldı.
8.09.2023 Yaşam
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı...
Meteoroloji'den son dakika hava durumu raporu! 2 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı... Meteoroloji son hava durumu raporunu yayımladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklamada iki il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Sağanak yağışların etkili olacağı yerleri bölge bölge açıklayan Meteoroloji, ülkemizin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olacağını duyurdu.
7.09.2023 Gündem
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı
Bakan Özhaseki paylaştı: 11 il için sağanak yağış uyarısı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Trabzon, Rize, Artvin, Kütahya, Uşak, Balıkesir, Manisa, Bursa, Çanakkale, Afyonkarahisar ve Eskişehir'de yarın beklenen sağanak nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
6.09.2023 Gündem
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı...
Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı! 4 şehir için gök gürültülü sağanak uyarısı... Meteoroloji'den son dakika uyarısı... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyı illerinin iç kesimleri ile Rize ve Düzce çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Ege, Kırklareli, Aydın, Isparta ve Eskişehir çevreleri ile Edirne'nin doğu, Tekirdağ'ın kuzey, İzmir'in güney ve doğu, Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.
4.09.2023 Gündem
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı...
Sağanak yağışlar Karadeniz'i vurdu! Bakanlar bölgede: Barajlar il merkezini büyük bir felaketten kurtardı... Sağanak yağışlar Karadeniz Bölgesi'nde hayatı olumsuz etkiledi. Ordu'da dereler taştı, Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Samsun'da dün sel sularına kapılan Türkan Yılmaz'ın (45) cansız bedenine ulaşıldı. Kuvvetli yağıştan dolayı Bolu Dağı Tüneli'nden sonra TEM Otoyolu'nda da meydana gelen heyelan sebebiyle Ankara - İstanbul yönü trafiğe kapandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Adalet Bakanı Yılmaz Tunç Bartın’da, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bolu Dağı Tünel Kontrol Merkezi'nde açıklama yaptı. Meteoroloji yağışlara karşı bugün için de uyarıda bulundu.
10.07.2023 Gündem
Son dakika hava durumu sürprizi! 49 il için uyarı verildi: Sel ve su taşkınına dikkat
Son dakika hava durumu sürprizi! 49 il için uyarı verildi: Sel ve su taşkınına dikkat Son dakika hava durumu sürprizi... Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Sağanak yağmur beklenen iller belli oldu. Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahmin raporunu açıkladı. 13 il için turuncu kodlu uyarı verildi. Meteoroloji ayrıca çok sayıda ili sel ve su taşkınına karşı uyardı. Kavurucu sıcaklıklar gidiyor yerine serin hava geliyor. 49 il için kuvvetli sağanak uyarısı verildi. İstanbul, Ankara, İzmir'de sağanak yağmur bekleniyor. İşte merak edilen tüm detaylar...
9.07.2023 Gündem
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji'den birçok ile gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü 4 Temmuz 2023 hava tahmin raporunu açıkladı. Yapılan açıklamada birçok ilde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması beklendiği belirtildi. İşte 4 Temmuz 2023 Salı günü hava raporu...
4.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sağanak Uyarısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağanak uyarısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.