Panik

Panik

Son dakika panik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan panik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını panik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.241 panik haberi bulunmuştur. Tüm panik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
26.07.2024Advertorial
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?Yellowstone’da şiddetli hidrotermal patlama yaşandı. Yaşanan patlamada fırlayan sıcak molozlar ziyaretçilere korkulu anlar yaşattı. Peki, Yellowstone Milli Parkı nerede, Yellowstone neden patladı? Hidrotermal patlama nedir?
24.07.2024Gündem
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştı
Bursa'da şoke eden olay! Eski eşinin ölmeden selasını okuttu, mahalle karıştıBursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.
24.07.2024Gündem
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılar
Yoldan geçen köpeklere saldıran mahallenin 'gri belası' doğum yapınca rahat nefes aldılarÇağlayan'da cadde üzerindeki kaldırımda duran “Gri Aslan” lakaplı bir kedi, yoldan geçen köpeklere saldırdı. Kediden güçlükle kurtarılan köpekler ve sahipleri panik yaşadı. Vatandaşların canından bezdiği kedi doğum yapması için götürülünce esnaf rahat bir nefes aldı.
24.07.2024Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılar
45 TL para üstü için veteriner hekimi darbedip burnunu kırdılarKocaeli’de alışveriş sırasında kasada 45 TL bozuk olmaması sebebiyle müşteri ile veteriner arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 1 saat sonra yanında 2 kişiyle gelen müşteri, Veteriner Hekim Ali Özen’i darbetti. Burnu kırılan Özen, hastanedeki tedavisinin ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
22.07.2024Gündem
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek
Dünyada mavi ekran kabusu! DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul: Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemekDünyayı sarsan ve CrowdStrike şirketinin güncellemesinden dolayı bilgisayarları mavi ekrana düşüren, mağduriyetlere yol açan yazılımsal soruna ilişkin olarak DEİK Dijital Teknoloji İş Konseyi Başkanı Erdem Erkul açıklamalarda bulundu. Erkul "Yapmamız gereken genel ulusal strateji belirlemek" dedi.
19.07.2024Ekonomi
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdi
Eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni 21 gün sonra can verdiAdana'da öğretmen eşini öldüren uzman çavuşun ağır yaraladığı spor eğitmeni bacanağı da olaydan 21 gün sonra hayatını kaybetti.
19.07.2024Adana
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandı
Silivri'de buzdolabı bomba gibi patladı, ev alev alev yandıSilivri'de, mutfaktaki buzdolabının motorunun patlaması sonucu yangın çıktı. Peş peşe patlamaların yaşandığı yangın sırasında çevrede panik yaşanırken, alevler itfaiye tarafından söndürüldü.
13.07.2024Gündem
Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Van'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiVan Gölü'nde Richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 kilometre derinlikteki deprem, Van'ın ilçelerinde de hissedildi.
12.07.2024Gündem
Sağanak Antalya'da tatilcilere zor anlar yaşattı, gökkuşağı teselli oldu
Sağanak Antalya'da tatilcilere zor anlar yaşattı, gökkuşağı teselli olduAntalya'da kısa süreli yağan yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura sahilde yakalanan vatandaşlardan bazıları hızlıca kaçarken, bazıları da yüzmeye devam etti. Yağmur sonrası denizde oluşan gökkuşağı ise görsel şölen oluşturdu.
10.07.2024Gündem
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktı
Kezzaplı taciz skandalında dava görülmeye başlandı! 'Yüzünü tanınmayacak hale getireceğim' dediği ortaya çıktıÇanakkale’de masaj salonunda Buket Arıyel’e (24) kezzapla saldıran tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun (41), ilk duruşması görüldü. Tutuklu sanık Ramazan Akarsu’nun kezzapla saldırıyı gerçekleştirmeden önce müşteki Buket Arıyel’e, ‘Senin yüzünü tanınmayacak hale getireceğim’ demiş. Ramazan Akarsu duruşmada, 'Tartışmadan sonra odadan çıkarken orada çalışan 2 kadın üzerime doğru gelince panik yaptım.Paniklediğim için böyle bir olay gerçekleşti.' şeklinde konuştu.
4.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'
Sinan Ateş davasında ilk ifadeler ortaya çıktı: 'Abi ben ayaklarına doğru sıktım ama reisi vurduk'Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılanmasına başlandı. Davada ilk ifadeler de ortaya çıktı.
1.07.2024Gündem
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısında
Sinan Ateş davasında ilk duruşma: 22 sanık hakim karşısındaAnkara'da eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada 22 kişinin yargılanmasına başlandı. İlk duruşmayı CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu da takip etti. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş, duruşma öncesi yaptığı açıklamada, "Bugün eksik bir iddianame ile yarım bir mahkeme kurulacak. Beklentimiz, eksik olan bu iddianamenin ve iddianamedeki boşlukların tamamlanarak yeni ve doğru bir iddianamenin yazılması ve yargılamanın hızlı bir şekilde yapılmasıdır" dedi.
1.07.2024Gündem
Adana'da eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı
Adana'da eşini öldüren uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktıAdana'da öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı Murat Akdöker’i de ağır yaralayan uzman çavuş Gökhan Çelik (27) yakalandı. Çelik’in sorgusu sürerken Akdöker’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.
29.06.2024Adana
İstanbul'da korkutan yangın! Alevler evlere yaklaşıyor
İstanbul'da korkutan yangın! Alevler evlere yaklaşıyorBüyükçekmece'de anızda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Yerleşim yerlerine yaklaşan alevler nedeniyle büyük panik yaşandı. Yangın karadan ve havadan yapılan müdahalelerle söndürüldü.
28.06.2024Gündem
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyordu
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyorduDiyarbakır ve Mardin illeri arasında 12 kişinin öldüğü anız ile örtü yangınından yara almadan kurtulan Davut Demir ile Şemdin Demir isimli vatandaşlar dehşet anlarını anlattı. Şemdin Demir, “Hortum, alevleri arasına alıp öyle ilerliyordu. Çok şiddetliydi. Yangından kaçarken zaten artık olan oldu. Kimisi kurtuldu kimisi hayatını kaybetti” dedi.
22.06.2024Gündem
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecek
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecekTaksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriliyor.
22.06.2024Gündem
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılar
Katil balinalar okyanusun ortasında teknelerini batırdı, 38 gün boyunca böyle hayatta kaldılarRobertson ailesi üyeleri, elde avuçta ne varsa satıp 50 yıllık bir tekneyle dünya turuna çıkarken zorlanmayı bekliyordu belki ama bu kadarını onlar bile tahmin edemezdi. Kitaplara konu olacak hayatta kalma hikâyesini, başından sonuna kahramanı anlattı.
21.06.2024Gündem
Gaziantep’te korkunç olay! Katliam yapıp, intihar etti; 6 ölü, 2 yaralı
Gaziantep’te korkunç olay! Katliam yapıp, intihar etti; 6 ölü, 2 yaralıGaziantep’te, Suriye uyruklu Mustafa Hıdır, gün içerisinde tartıştığı 5 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaraladıktan sonra polis tarafından yakalanacağını anlayınca intihar etti.
16.06.2024Gaziantep
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldular
Zeynep Beşerler ile 10 yıllık evliliğini sonlandırmıştı! Yasak aşkın ilk fotoğrafı! Flaşlar patlayınca panik oldularÜnlü oyuncu Zeynep Beşerler ile iş insanı Emir İçgören, geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız boşanmıştı. İçgören, boşanma sebepleri olarak gösterilen yasak aşkı Ayşegül Kuru ile bir mekanda eğlenirken görüntülendi. Kameraları fark edince panik olan ikili, ne yapacaklarını şaşırdı.
9.06.2024Magazin
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybetti
İstanbul Fatih'te öğretmen silahlı saldırıda hayatını kaybettiİstanbul Fatih’te Abdulbaki Durmaz isimli öğretmenin aracına şüpheli 1 kişi kurşun yağdırdı. Vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden kırk dört yaşındaki öğretmen Durmaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırının nedeninin, Durmaz'ın Batman'daki ailesiyle, başka bir aile arasındaki husumetten kaynaklandığı öğrenildi.
6.06.2024Gündem
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!
Eski İYİ Parti ilçe başkanına silahlı saldırıda 8 sanığa 20'şer yıl hapis istemi!Antalya'nın Manavgat ilçesinde eski İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Ergen'in (35) silahlı saldırıda yaralanmasıyla ilgili otel sahibi Yahya Kurt (79) ve eski İYİ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi olan eşi Ayşen Kurt'un (40) da aralarında olduğu 6'sı tutuklu 8 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Sanıkların 'Tasarlayarak öldürmeye teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 13 yıldan 20 yıla kadar hapis istemiyle toplamda 160 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.
6.06.2024Gündem
Gaziantep'te evde çıkan yangında 2'si bebek 4 kişi dumandan etkilendi
Gaziantep'te evde çıkan yangında 2'si bebek 4 kişi dumandan etkilendiGaziantep'te bir evde çıkan yangında 2'si bebek 4 kişi dumandan etkilendi.
5.06.2024Gaziantep
Borsaya vergi gelecek mi, borsadan vergi alınacak mı? Borsaya vergi gelir mi?
Borsaya vergi gelecek mi, borsadan vergi alınacak mı? Borsaya vergi gelir mi?Borsa ve kripto paralara işlem vergisi uygulamasına ilişkin çalışmalarda sona gelindiği iddia edildi. İşlem vergisi kesileceğine ilişkin haberlerin gündem olmasının ardından borsada dün satışlar gerçekleşirken borsaya vergi gelip gelmeyeceği araştırılmaya başlandı.
5.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Panik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.