Panik

Panik

Son dakika panik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan panik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını panik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Panik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan panik gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.251 panik haberi bulunmuştur. Tüm panik haberleri aşağıda listelenmiştir.
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu
42 kişinin öldüğü binanın müteahhidinden pes dedirten savunma: Yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem oldu Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan Bad-ı Saba Konutları’nda 42 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 2’si tutuklu 10 sanığın ‘bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma’ suçundan 22.5’ar yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü. Binanın müteahhidi tutuklu Şahin Avşaroğlu (50), binayı yönetmeliğe uygun yaptığını belirterek, “Biz projelerimizi yönetmelikteki ivmelere göre yaparız. Ortada AFAD’ın ortaya koyduğu değerler var. Bu değerlere baktığımızda depremin hem hızı hem de ivme değerleri çok yüksek. Değerlere baktığımız da bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde 2 kat, bazı ivmeölçerlerin olduğu yerde ise 4 kat, 6 kat var. Bu da depremin yönetmeliklerin çok çok üstünde bir deprem olduğunu ortaya koyuyor” dedi.
24.04.2024 Gündem
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı
Adana'da yılan paniği! Ekipler yakalayıp doğaya saldı Adana'nın Kozan ilçesinde bir evin mutfağında görülen yılan paniğe neden oldu.
24.04.2024 Adana
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı
Baraj yakınında heyelan meydana geldi! Saniye saniye kameralara yakalandı Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde Kürtün Barajı'nın gövdesine yakınında yamaçta heyelan meydana geldi. Tonlarca toprak kütlesinin hareketlenip, kara yoluna aktığı anlar saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.
24.04.2024 Gündem
Depremde hasar gören düğün salonunun asma tavanı çöktü
Depremde hasar gören düğün salonunun asma tavanı çöktü Turhal ilçesinde yaşanan deprem nedeniyle ilçe merkezinde özel bir düğün salonunun ters tavanı düştü. O esnada ise düğünde bulunanlar panik halinde düğün salonunu boşalttılar. Yaşanan olayda yaralanan olmadı.
21.04.2024 Vatan TV
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var
Tokat'ta 4.1 büyüklüğünde deprem! Prof. Dr. Haluk Selim: Bu faydan çekincemiz var AFAD'dan alınan bilgiye göre Tokat'ın Turhal ilçesinde on iki kilometre derinlikte 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası halk parklara ve sokaklara çıktı. Depremi değerlendiren Prof. Dr. Haluk Selim, derin depremlerin daha tehlikeli olduğunun altını çizerken, 'Kuzey Anadolu fayı 10-12 km derinliktedir. Ezine fayı da aynı şekilde derinliktedir.' ifadelerini kullandı. Prof. Dr. Selim ayrıca, 'Kuzey Anadolu segmentlerinden bir tanesi diyebiliriz. Dünyanın en aktif 3 fayından birisidir Kuzey Anadolu fayı. Bu faydan çekincemiz vardır.' diye konuştu.
21.04.2024 Gündem
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği
İstanbul İstinye'de AVM'de yangın paniği İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı
Dilber'le Azem ayrıldı! Gizemli birinden mesaj aldı Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri’nin 11. bölümü yayınlandı. Milyonları ekrana kilitleyen dizide, Cihan, Reyyaz'ı kurtardı, Sırat'a çok ağır ceza verildi. Azem müzikoldeyken Piraye geldi. Azem yaşadıklarından sonra ne yaptığını sorguladı. Azem hislerini kaleme alırken gizemli birinden mesaj geldi. İşte detaylar...
18.04.2024 Magazin
Kalp rahatsızlığı olanları uzman isim uyardı!
Kalp rahatsızlığı olanları uzman isim uyardı! Kalp rahatsızlığı ve panik atak arasındaki temel farkın iki rahatsızlığın kökenlerindeki farka dayandığını söyleyen Kardiyoloji Bölümü’nden Uzm. Dr. Begüm Öztürk, belirtileri sebebiyle çoğu zaman birbirine karıştırıldığını söyledi.
15.04.2024 Gündem
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazası genç kızın kamerasına yansıdı
Antalya'da 1 kişinin öldüğü teleferik kazası genç kızın kamerasına yansıdı Antalya'da 1 kişinin öldüğü, 10 kişinin yaralandığı teleferik kaza anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?”
Bozuk parası var diye panikledi! "IBAN atayım isterseniz?” Son olarak 'Yasak Elma' ve Üç Kuruş' dizilerinde yer alan Nesrin Cavadzade, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Cavadzade, valeye ödeme yapmak için çantasını açınca, "Eyvah para çekeyim" diyerek kısa panik yaşadı.
11.04.2024 Magazin
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi
Lahmacun siparişi verdi! Silahlar çekildi İstanbul'un Sultangazi İlçesinde iftar saatine yakın lokantaya gelen iki kişi, lahmacun siparişi verdi. İş yeri sahibi, iftar yoğunluğundan dolayı siparişin alamaycaklarını söyledi. Bunun üzerine ikili ile iş yeri sahibi arasında tartışma yaşandı. İş yerinden ayrılan ikili, iftardan sonra iş yerinin önüne gelerek elindeki silahla rastgele ateş etti. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yakalandı.
9.04.2024 Gündem
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı'
Borsada profil ne durumda? 'Küçük yatırımcı arttı, milyoner azaldı' Borsada geçtiğimiz yıl sonuna doğru sert düşüşler yaşanmış, özellikle küçük yatırımcı borsadan ayrılmıştı. Rüzgar terse döndü, küçük yatırımcı geri geldi ama, bu kez de borsadaki milyoner sayısında azalma yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi
Ankara'da Hurdacılar Sitesi'nde yangın çıktı! Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Hurdacılar Sitesi'nde atık kağıtlar ve eski lastiklerin tutuşmasıyla başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine sıçradı. Gökyüzünü kaplayan ve kentin büyük bölümünden görünen dumanlar korkuya yol açtı.
3.04.2024 Gündem
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı
Orman sevdalısıyım dedi orman yaktı Bursa’da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı.
3.04.2024 Gündem
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu
'Orman sevdalısıyım' demişti; orman yakmaktan aldığı ceza belli oldu Bursa'da, ormanı yaktıktan sonra güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilip, evinin terasındaki çekyatta uyurken yakalanan Ali Öner'in yargılandığı davada karar çıktı. Çöplüğü yakmak isterken alevlerin ormana sıçradığını öne sürüp, "Ben, orman sevdalısıyım. Doğayı çok seviyorum" diyen Öner, 'Kasten orman yakmak'tan 8 yıl 4 ay hapis ve 16 bin lira cezaya çarptırıldı.
3.04.2024 Gündem
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı
İETT otobüsü kaldırıma çıktı yayalara çarptı: 2 yaralı Beyoğlu'nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği İETT otobüsü kaldırıma çıkarak 2 kişiye çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı!
Kontrollü yıkım, kontrolden çıktı! İstanbul'un Esenler İlçesinde kontrollü yıkım, kontrolden çıktı. 5 katlı bina, iş makinesi operatörünün tek hamlesiyle yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Kontrolden çıkan yıkım sırasında işletmesi zarar gören Muhammet Akman, "İkinci kattaki kolonu yıkarak binayı bir anda çökerttiler. İçeride çalışanlarımız varken bu yıkım gerçekleşti" dedi.
1.04.2024 Gündem
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum'
Nilperi Şahinkaya flaşlar paylaşınca şoke oldu! 'Konuşmakla çok yanlış yapıyorum' 'Senden Önce' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün Asmalımescit'te görüntülendi. Yanında biriyle görüntülenen Şahinkaya, flaşlar patlayınca kısa süreli bir şok yaşadı. Muhabirlerin karşısına tek başına çıkan Şahinkaya, arkadaşının sorulması üzerine yaptığı açıklama dikkat çekti.
30.03.2024 Magazin
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı
Hamza Dağ, Özgür Özel'in korkusunu açıkladı Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik açıklamalarına cevap verdi.
23.03.2024 Gündem
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı
Bebek arabasından firar etti, emniyeti peşine takarak pazarı karıştırdı Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 2 yaşındaki afacan, annesi semt pazarında alışveriş yaptığı sırada bebek arabasından çıkarak kayıplara karıştı. Her yerde aranan, hatta camiden kayıp anonsu verilen bebek, kendisini bulan polisleri de peşinden koşturdu. Kızına kavuşan anne ise mutluluk gözyaşı döktü.
20.03.2024 Gündem
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe
Avrupa'da en yüksek galibiyet oranına sahip Türk takımı Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ne kadar iyi bir taktisyen olduğunu Union SG deplasmanında gösterdi. Sarı lacivertlilerin deneyimli çalıştırıcısı, uzun oyunculardan kurulu ve duran toplarda etkili olan rakibi kendi silahıyla vurdu. Fizikli ve hızlı oyunculara sahip Union Saint-Gilloise karşısında akılcı bir savunma futbolu oynattı, takımının tecrübesinden yararlandı. Çağlar Söyüncü sakatlansa da B planını hemen devreye sokup sorunu çözdü.
9.03.2024 Fenerbahçe
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum'
Zeynep Bastık yaşadığı deprem korkusunu anlattı! 'Hala terapi alıyorum' 4.9 büyüklüğündeki Çanakkale depremiyle büyük panik yaşayan Zeynep Bastık, bu korkusunu yenmek için terapi aldığını söyledi: "6 Şubat (2023) depreminden sonra bende ciddi bir travma oldu."
9.03.2024 Magazin
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular
Hastane kantini saldırısında ilginç detay: Konum bilgisini paylaşan muhbiri de vurdular Denizli'de, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nin bahçesindeki kafeteryada oturanlara yönelik 2 kişinin silahlı saldırısında 7 kişinin yaralanmasıyla ilgili operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden tetikçiler Mustafa Batit (24) ve Mustafa Alagöz (20) ile muhbir olduğu belirlenen Şefikcan Uyumaz (21), tutuklandı. Diğer 2 şüpheliden azmettirici olduğu ileri sürülen Orhan K. ile otomobili kullanan Ali A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum"
Uçakta panik! "Bu uçakla uçmak istemiyorum" İstanbul-Elazığ seferi yapan uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum’' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.
5.03.2024 Gündem
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu?
Bestemsu Özdemir panik oldu! Burak Deniz ile aşk yaşıyor mu? Oyuncu Burak Deniz'le aşk yaşadığı konuşulan Bestemsu Özdemir, önceki akşam Bebek'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı. Özdemir basın mensuplarını yanında görünce panikledi.
29.02.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Panik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki panik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.