Önder Aksakal

Önder Aksakal

Son dakika Önder Aksakal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Önder Aksakal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Önder Aksakal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Önder Aksakal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan önder aksakal gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 önder aksakal haberi bulunmuştur. Tüm önder aksakal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak?
Türkiye seçim için sandığa gidiyor! Liderler oylarını nerede kullanacak? Yerel yöneticilerini belirlemek üzere yarın sandık başına gitmeye hazırlanan Türkiye'de, Başkan Erdoğan İstanbul'da, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa'da oy kullanacak. İşte detaylar...
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP Genel Başkanı Aksakal'ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP Genel Başkanı Aksakal'ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı kabul etti.
17.01.2024 Gündem
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri
İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri 14 Mayıs'ta seçilen 600 milletvekilinden 52'si, seçimlerin üstünden geçen 7 ayda partisinden istifa etti, 1'i ise ihraç edildi. Peki, İYİ Parti'den kaç milletvekili istifa etti? İYİ Parti'den istifa eden milletvekilleri...
21.12.2023 Gündem
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti
Meclis'te fenalaşan Saadet Partili Milletvekili Hasan Bitmez hayatını kaybetti TBMM'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, yaşamını yitirdi.
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik? İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenleniyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılım sağlayacak. Vatandaşlar miting alanına akın ederken, alanın insan kapasitesi ise vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı kaç kişi alır? Atatürk havalimanı kaç km, Atatürk Havalimanı miting alanı kaç kişilik?
28.10.2023 Gündem
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı?
Filistin mitingi saat kaçta? Filistin mitingi ne zaman, nerede, başladı mı? AK Parti tarafından 28 Ekim Cumartesi günü yapılacak olan ‘Büyük İstanbul Mitingi’nin programı belli oldu. AK Parti’den yapılan açıklamada, “28 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek ‘Büyük Filistin Mitingi’ milyonlarca vatandaşın yanı sıra özel konukları da ağırlayacak. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek mitinge pek çok farklı ülkeden devlet adamları, hükümet temsilcileri, siyasi parti liderleri katılacak” denildi. Peki, Filistin Mitingi nerede olacak? Büyük Filistin Mitingi İstanbul’un neresinde?
28.10.2023 Gündem
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak
İstanbul’da Filistin buluşması! Birçok ülke lideri de katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın bugün Atatürk Havalimanı’nda düzenleyeceği Büyük Filistin Mitingi’ne, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve siyasi liderlerin yanı sıra dünyanın dört bir yanından devlet adamları, hükümet ve siyasi parti temsilcileri de katılacak.
28.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP lideri Aksakal ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, DSP lideri Aksakal ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal'ı kabul etti.
25.10.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi nerede? Filistin Mitingi ne zaman, saat kaçta yapılacak, Filistin Mitingi 28 Ekim’de mi?
Büyük Filistin Mitingi nerede? Filistin Mitingi ne zaman, saat kaçta yapılacak, Filistin Mitingi 28 Ekim’de mi? AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştirecek. Büyük Filistin Mitingi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Peki, Büyük Filistin Mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede gerçekleştirilecek?
24.10.2023 Gündem
AK Parti'den Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak
AK Parti'den Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, “Büyük Filistin Mitingi" gerçekleştirecek. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hüda-Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ın da katılmaları bekleniyor.
23.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a liderlerden tebrik telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin dördüncü Olağanüstü Büyük Kongresi'nde Genel Başkanlığa yeniden seçilmesi dolayısıyla Cumhur İttifakı liderlerinin tebrik telefonlarını kabul etti.
8.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye, kırgın küskün değiliz, 85 milyon kazandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimseye, kırgın küskün değiliz, 85 milyon kazandı 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerini, resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazandı. Oyların yüzde 52,16'sını alan Erdoğan, seçim zaferi sonrası Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde açıklamalarda bulundu. Seçimin kazananının tüm Türkiye olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır. Bugün kimse kaybetmemiştir. 85 milyonun tamamı kazanmıştır. Kimseye kırgın, küskün öfkeli değiliz" ifadelerini kullandı. Konuşmasına Türkiye Yüzyılı vurgusu yaparak devam eden Erdoğan, "Bu yolda beraber yürüdük. Sizler bu görevi yine bize verdiniz. Türkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ve ihyaya devam ediyoruz" dedi.
29.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik görüşme Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüştü. Görüşmelerin ardından herhangi bir açıklama yapılmadı.
16.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik görüşme! Erdoğan ile Bahçeli bir araya geliyor
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kritik görüşme! Erdoğan ile Bahçeli bir araya geliyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 16.00'da bir araya gelecek.
16.05.2023 Gündem
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı
Seçimlerde AK Parti’nin vekil sayısı nerede arttı, nerede azaldı 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında kesin olmayan verilerine göre Meclis dengesi değişmedi. Meclis’te çoğunluk yine AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partilerinden oluşan Cumhur İttifakı’nda oldu. Millet İttifakı ise Meclis’teki tabloda muhalefette kaldı.
15.05.2023 Gündem
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı liderleriyle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı liderleriyle görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi.
27.04.2023 Gündem
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu
Kentsel dönüşümde yeni seferberlik! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeleri art arda duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Projeleri Anahtar Teslim ve Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Millet İttifakı'na seslenerek, "7’li masa Karadeniz gazı için ‘hani nerede’ diyordu. Bunların gözü var ama görmez" ifadelerini kullandı. İstanbul için müjdeleri peş peşe açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüme girecek konutlar için maliyetin yarısını devletin ödeyeceği "Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasını duyurdu. Erdoğan, İstanbul'daki kira yardım miktarının 3500 liradan 5250 liraya yükseldiğini de açıkladı.
21.04.2023 Gündem
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz
Karadeniz gazı devreye alındı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Konutlarda 1 ay, sıcak su için de 1 yıl ücretsiz doğal gaz Türkiye tarihinin en önemli enerji projelerinden Karadeniz gazı, Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya ulaştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın törende müjdeleri açıkladı. Erdoğan, birinci müjdeyi, "Vatandaşlarımızın evlerinde ve mutfaklarında sıcak su tüketimindeki doğalgazı bir yıl ücretsiz veriyoruz. Aylık ortalama 25 metreküpe gelen doğalgaz tüketimi harcaması bir yıl boyunca faturalardan düşecek." dedi. İkinci müjdede ise "Bir ay süreyle de tüm kullanımlarda doğalgaz evlerde ücretsiz olacak." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert tepki: PKK'sından FETÖ'süne tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi'nin açılışında "Bugün Kocaeli Şehir Hastanemiz Allah’a hamdolsun 1218 yatağıyla, deprem izolatörlü modern inşaatıyla, her türlü imkana sahip birimleriyle gerçekten şu an bakıyorum iftihar ediyorum. Rabbime hamdolsun, bize böyle bir hastaneyi Kocaeli’ye de yapmayı nasip etti. Ben şimdi buradan sesleniyorum, ülkemizin parası olanlarına. Artık hastalarınızı Cleveland’a göndermeyin. İşte Cleveland burada" dedi.
15.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da iftar programında konuştu. Erdoğan, "Hedefimiz 319 bin ilk 1 yıl içeresinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak hak sahiplerine teslim etmektir. Malatya'da 70 bin konut inşa edeceğiz. 25 bin 300 de köy evi inşa edeceğiz." dedi.
13.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Önder Aksakal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki önder aksakal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.