Metro İstanbul

Metro İstanbul

Son dakika Metro İstanbul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Metro İstanbul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Metro İstanbul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Metro İstanbul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan metro istanbul gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.335 metro istanbul haberi bulunmuştur. Tüm metro istanbul haberleri aşağıda listelenmiştir.
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum
M5 metro arızası düzeldi mi, Üsküdar Samandıra metro hattı çalışıyor mu? M5 (Üsküdar Samandıra) metro arızası son durum Üsküdar – Samandıra metro arızasında son durum hattı kullanacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. M5 Üsküdar-Samandıra hattında geçtiğimiz günlerde bir kaza meydana gelmişti. Eğitim amaçlı kullanılan yolcusuz iki metronun çarpışması sonucunda metro hattında aksamalar oldu. Üsküdar-Samandıra metro hattındaki arızanın 2 günü geçmesine rağmen giderilememesi sonrası Üsküdar-Samandıra Metrosu çalışıyor mu, kapalı mı? M5 Üsküdar-Samandıra hattı arızası düzeldi mi?
25.04.2024 Yaşam
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama
İstanbul'daki metro arızası! AK Parti'den tepki: Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama Üsküdar Samandıra metro hattındaki arıza 2 gün geçmesine rağmen çözülemedi. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, işe geç kalma endişesi yaşayan vatandaşlar duruma tepki gösterdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kabaktepe "CHP’li İBB Belediyesi gerçekleri açıklamak yerine İstanbulluları kandırmanın derdine düşmüş, tuhaf, tutarsız ve sahte açıklamalar yaparak kamuoyunu yanıltıyor. Teknik arıza değil fiziki kaza, temas değil toslama." dedi.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı
Bayramda İstanbul'da ücretsiz olacak! İBB açıkladı İBB, Ramazan Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. İstanbulluların 9 günlük bayram tatilini güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için de çok sayıda ekip sahada olacak. Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşım ücretsiz olacak.
5.04.2024 Ekonomi
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı
Metro hattında teknik arıza! Seferler aksadı Üsküdar-Çekmeköy metro hattında teknik arıza nedeniyle seferler yarım saat boyunca yapılamadı. İstasyonlarda yoğunluk oluşurken, vatandaşlar duruma tepki gösterdi.
7.03.2024 Gündem
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor
Topkapı'da korkunç kaza! Tramvay altında can pazarı; seferler yapılamıyor Topkapı'da raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
28.02.2024 Gündem
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
Osmanbey metro neden kapalı? Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı? Osmanbey metro istasyonunun kapalı olduğunu öğrenen vatandaşlar Osmanbey metro neden kapalı? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Osmanbey metrosu kapalı mı, açıldı mı?
19.01.2024 Gündem
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı
Metro seferlerine Yılbaşı tarifesi: Bazı seferler sabaha kadar uzatıldı İstanbul'da metro seferlerine yılbaşı düzenlemesi geldi. Metro İstanbul'un yaptığı duyuruya göre 31 Aralık gecesi bazı metro ve tramvay hatları gece saatlerinde de hizmet verecek. 1 Ocak'ta ise seferler ücretsiz olacak.
29.12.2023 Gündem
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu
İstanbul'un metro ve tramvaylarında 100 bin kişiden Ata'ya saygı duruşu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85. yıl dönümünde İstanbul'un metro ve tramvaylarında anıldı. Geçen yıl 85 bin kişinin saygı duruşunda bulunduğu alanlarda, bu yıl 100 binden fazla İstanbullu, saat 09:05'te ayağa kalkara saygı duruşunda bulundu. M8 Bostancı-Dudullu/Parseller Metro Hattı'nın Kozyatağı İstasyonu'nda Sanatçı Murat Daşkın'ın "Cumhuriyetin Gözleri" isimli üç boyutlu çalışması yer aldı.
10.11.2023 Yaşam
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü
Eminönü'nde İETT otobüsü denize düştü Eminönü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sürüyor.
17.08.2023 Haber
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü
İstanbul'da İETT otobüsü denize düştü Haliç Metro İETT Durağında park halinde duran İETT otobüsünü freninin boşalmasıyla birlikte denize düştü. Otobüsün boş olduğu öğrenildi.
17.08.2023 Yaşam
Lüks cipiyle Galata Köprüsü'nde tramvay yoluna girdi, seferler durdu
Lüks cipiyle Galata Köprüsü'nde tramvay yoluna girdi, seferler durdu Galata Köprüsü'nde cip sürücüsü tramvay yoluna girerek mahsur kaldı. Olay nedeniyle tramvay seferlerinde aksamalar meydana geldi. Cipi sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlatıldı.
1.08.2023 Yaşam
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı metro hatları ve istasyonlar kapatılacak Metro İstanbul, bugün Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve Taksim istasyonları ile Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nın işletmeye kapatılacağını duyurdu.
18.06.2023 Gündem
Üsküdar Çekmeköy Metro hattında arıza! Seferler yapılamıyor
Üsküdar Çekmeköy Metro hattında arıza! Seferler yapılamıyor Üsküdar Çekmeköy Metro hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle Üsküdar-Yamanevler istasyonları arasında seferler yapılamıyor. 
1.06.2023 Gündem
İstanbul'da ulaşıma seçim düzenlemesi!
İstanbul'da ulaşıma seçim düzenlemesi! Metro İstanbul, seçimler nedeniyle saatlerinde düzenlemeye gitti. Metro İstanbul seferleri saat 02.00'ye kadar uzatıldı.
14.05.2023 Gündem
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü
Beyoğlu’nda 5 katlı metruk bina çöktü Beyoğlu Karaköy’de 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatılmıştı. Metruk bina, çevrede alınan önlemlerin ardından çöktü. Binanın yıkımı sırasında can kaybı ya da yaralanma olmadı.
6.04.2023 Gündem
Karaköy'de metruk binada kısmi çökme! Yol trafiğe kapatıldı
Karaköy'de metruk binada kısmi çökme! Yol trafiğe kapatıldı Beyoğlu'nda 5 katlı metruk binada yaşanan kısmi çökme nedeniyle yol araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Tramvay seferleri de yapılamıyor.
6.04.2023 Gündem
Ramazanda metro saatleri | Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor?
Ramazanda metro saatleri | Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor? İstanbul'da metro seferlerine Ramazan düzenlemesi geldi. 23 Mart'ta başlayacak olan Ramazan ayı için İstanbul'da metro seferlerine düzenleme getirildi. Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada bazı sefer saatlerinin uzatıldığı duyuruldu. Peki, Ramazanda metrolar kaça kadar açık, hangi seferler çalışıyor? Ramazanda metro kaçta kapanıyor?
22.03.2023 Gündem
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı
İstanbul'da metro sefer saatleri uzatıldı Ramazan ayı nedeniyle 23 Mart-20 Nisan 2023 tarihleri arsında bazı hatlarda seferler saat 01:00'e kadar uzatıldı.
22.03.2023 Gündem
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı
Taksim'de 8 Mart önlemleri alındı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yapılması planlanan yürüyüş öncesi Taksim Meydanı ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca Taksim ve Şişhane Metro istasyonları ile Taksim-Kabataş füniküler hattı saat 14.00 itibarıyla kapatıldı. Demir bariyerlerle çevrelenen Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne çıkan ara sokaklar ise saat 16.00 sonrası kapatılacak.
8.03.2023 Gündem
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak?
8 Mart metro kapalı mı 2023? Dünya Kadınlar günü Taksim metrosu çalışıyor mu, Yenikapı Hacıosman Taksim Kabataş metro seferleri neden çalışmıyor, seferler ne zaman başlayacak? Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.  Peki, 8 Mart metro kapalı mı, Taksim metrosu açık mı?
8.03.2023 Gündem
Sirkeci'de tramvay raydan çıktı
Sirkeci'de tramvay raydan çıktı Eminönü'nden Sirkeci istikametine giden tramvay raydan çıkarak elektrik direğini çevreleyen taşlara çarptı. Kazada yaralanan olmazken, seferlerde aksama yaşanıyor.
7.03.2023 Yaşam
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor
İstanbul'da bazı metro seferleri yapılamıyor İstanbul'da teknik arıza nedeniyle Aksaray-Atatürk Havalimanı ve Aksaray-Kirazlı istasyonları arasındaki metro seferlerinin yapılamadığı açıklandı.
4.02.2023 Gündem
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti!
Metroda sigara içti, kendisini uyaranlara hakaret etti! M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattında bir kişi sigara içti. Diğer yolcuların kendisini uyarması üzerine sigara içen vatandaş, yolculara küfür ve hakaret etti.
2.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Metro İstanbul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki metro istanbul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.