Manyas

Manyas

Son dakika manyas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan manyas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını manyas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manyas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manyas gelişmeleri de dahil olmak üzere 254 manyas haberi bulunmuştur. Tüm manyas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Balıkesir yerel seçim sonuçları 2024: Balıkesir'de kim önde? Kim kazandı? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Balıkesir'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Balıkesir geldi. Balıkesir yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Balıkesir'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Balıkesir yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi
Deprem Uzmanı Şükrü Ersoy İstanbul depremi için uyardı! Yeni fay hattı tespit edildi Büyük Marmara depremi için ne kadar süre kaldı? İstanbul’da beklenen 7 üzeri depremi tetikler mi? Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, Bursa'da tespit edilen yeni fay hattını CNN Türk’te değerlendirdi. Ersoy, "yerleşim alanlarındaki tüm yerlerin önemli bir deprem riski daha var” dedi.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı?
Marmara için endişelendiren uyarı: 2000 yıllık suskun fay uyandı mı? Maden Tetkik Arama'nın güncel fay haritasına birkaç yıl önce eklenen ve tahmini olarak 2 bin yıldır deprem üretmediği tespit edilen Gökçeyazı Fayı'na çok yakın bir noktada önceki dün meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki deprem akıllarda soru işareti bıraktı. Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan, Balıkesir il merkezinin de içinden geçen Gökçeyazı Fayı'nın her an kırılabileceğine işaret ederken, Balıkesir'in deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu vurguladı.
21.12.2023 Gündem
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı
Kendisinden 50 gündür haber alınamıyor: Prof. Dr. Korhan Berzeg ‘Grandük’ün torunu çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde 50 gün önce yürüyüşe çıkan ancak bir daha haber alınamayan Prof. Dr. Korhan Berzeg'in tarihi bir kimliğinin olduğu ortaya çıktı.
6.08.2023 Gündem
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı!
Balıkesir seçim sonuçları 2023: Balıkesir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı! 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili genel seçimleri Pazar günü yapılıyor. gazetevatan Balıkesir seçim sayfasından Balıkesir ili ve ilçelerinde seçim sonuçları anlık olarak takip ediliyor. Türkiye geneli seçim sonuçlarının da canlı takip edileceği 14 Mayıs 2023 Pazar günü milyonlarca vatandaş oy kullanmak için okullara akın edecek. Kritik bir viraja girecek Türkiye, sandık başında tercihini kullanacak. Kimlerin nerede oy kullanacağı da e-devlet ekranından öğrenebilecek. 2023 Cumhurbaşanı seçimleri Balıkesir'de nasıl sonuçlanacak? İşte gazetevatan seçim 2023 sayfası ve il il seçim sonuçları...
11.05.2023 Seçim
Hande Erçel'i üzen veda!
Hande Erçel'i üzen veda! Hande Erçel'in dedesi Metin Erçel (82), tedavi gördüğü Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu. Vefat haberiyle sarsılan ünlü oyuncu, Balıkesir Bandırma'da dedesinin cenazesine katıldı.
26.04.2023 Magazin
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması...
Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması... Türkiye genelinde doğal ve yapay öller bulunuyor. Konumuna bakıldığında diğer ülkelere oranla Türkiye'deki göl sayısı ortalamanın altında kalıyor. Türkiye'de pek çok türde göl bulunurken 100'ün üstünde doğal göl bulunuyor. Peki, Türkiye'nin en büyük gölü hangisidir? Türkiye'nin göllerinin büyüklüğe göre sıralaması…
1.12.2022 Eğitim
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü?
Ubıh asıllı ne demek, Ubıh nedir? Ubıh neresi, Ubıhlar Türk mü? Ubıh nedir, Ubıh asıllı ne demek? Gazeteci Hıncal Uluç’un hayatını kaybetmesinin ardından hayatını okuyan vatandaşlar Uluç, baba tarafından Ubıh asıllı olduğunu öğrendikten sonra arama motorlarına yönelerek Ubıh hakkında araştırma yapmaya başladı. Peki, Ubıh neresi, Ubıh asıllı nedir? Ubıhlar Türk mü?
21.11.2022 Gündem
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret!
Sibel Can'dan Darülaceze’ye anlamlı ziyaret! Sibel Can, Darülaceze Başkanlığı’nı ziyaret etti. Sanatçıyı Darülaceze’de kalan 1968 Türkiye Güzeli Sevgi Can Danlı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve kurum çalışanları ellerinde çiçeklerle karşıladı.
14.11.2022 Magazin
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan faiz ve enflasyon mesajı: Kayıplar telafi edilecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, refah düzeyinde yaşanan kayıpları en iyi kendilerinin bildiğini, bunu telafi edecek tedbirleri aldıklarını belirterek, “ Ülkemizin ve milletimizin hiçbir meselesinde olmadığı gibi hayat pahalılığı hususunda gözümüzü gerçeklere kapatmadık, kapatmayız. İnşallah yılbaşında tüm kesimlerin durumlarını tekrar düzenleyip refah kayıplarını biraz daha telafi edecek adımları atacağız” dedi. Erdoğan, faizin her ay inmeye devam edeceğini, yatırımcıyı faize ezdirmeyeceklerini ifade etti.
8.10.2022 Siyaset
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Yüzde 50 arttı
Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme! Yüzde 50 arttı Ayçiçek yağı fiyatlarını düşürecek gelişme. Balıkesir'in Manyas ilçesinde ayçiçeği hasadı başlarken, elde edilen verim ve açıklanan fiyatlar çiftçinin yüzünü güldürdü. Manyas’ta geçen yıla göre ekim alanı yüzde 50 artış gösteren ayçiçeği, bu yıl yaklaşık 30 bin dekar alanda ekildi.
15.09.2022 Ekonomi
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haberi verdi: 1.100 TL hesaplara yatıyor
Fiyatlarla ilgili flaş gelişme! Müjdeli haberi verdi: 1.100 TL hesaplara yatıyor Binlerce kişiyi yakından ilgilendiriyor. Ödemelerle ilgili son dakika gelişmesi. Müjdeli haber sonunda geldi, 1.100 lira hesaplara yatacak. Manyas Yağlı Tohumlar Kooperatifi geçen yıl üreticilerden aldığı ayçiçek ürününe yağ oranına göre kesin alım fiyatı adı altında ton başına bin 100 TL ödeme yapacak. İşte son dakika haberiyle ilgili tüm detaylar...
14.06.2022 Ekonomi
Hakkında 18 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı
Hakkında 18 yıl 9 ay hapis cezası bulunan firari yakalandı Balıkesir’in Manyas ilçesinde, ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama’ suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 9 ay hapis cezası bulunan Akın Yüksel Köksal (30), yakalanıp, cezaevine gönderildi.
12.05.2022 Yaşam
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak...
Deprem ile ilgili son dakika açıklaması! İstanbul için süre daralıyor! Deprem Eskişehir, İzmir, Ankara dahil onlarca ili vuracak... Deprem ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. Büyük Marmara depremi ile ilgili korkutan uyarı! Bir deprem ülkesi olan Türkiye’de neredeyse bütün kentlerde küçük ya da nispeten büyük depremler meydana geliyor. Son olarak Karadeniz’de yaşanan 4.4 büyüklüğündeki depremin, İstanbul’dan da hissedilmesi endişeleri artırdı. Bu deprem ‘İstanbul depremi ne zaman olacak?’ sorusunu yeniden akıllara getirdi. Marmara’da meydana gelecek büyük bir deprem İstanbul gibi bir metropolü derinden etkileyeceği gibi, çevredeki birçok ilde de yıkıcı etki yaratacak. 1999’da meydana gelen depremin ardından başlayan kentsel dönüşüm sürecine rağmen, İstanbul’da eski ve depremde yıkım tehlikesi taşıyan birçok yapıda ise hala oturum devam ediyor. Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada İstanbul için sürenin daraldığının altını çizerek, "İstanbul 7'nin üzerinde bir deprem ile sınanacak." ifadelerini kullandı. Peki İstanbul depremi en çok hangi ilçeleri etkileyecek? İstanbul'da depreme dayanıklı ilçeler hangileri? Tek tek açıklandı. İşte İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamaları ve ilçelere göre depremin yıkıcı etkileri...
14.04.2022 Gündem
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde!
14 Mart pazartesi okullar tatil mi, yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı? Gözler İstanbul Valiliğinde! Pazartesi okullar tatil mi? Ülke genelini etkisi altına kar yağışı bugün de devam ediliyor. Öğrenciler ve veliler pazartesi günü okulların olup olmadığını sorguluyor. Birçok il gibi İstanbul'da etkili olan kar yağışının ardından Valilik okulları 2 gün tatil etti. Peki, 14 Mart tatil mi, pazartesi okul var mı? Yarın okullar tatil olur mu?
13.03.2022 Eğitim
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Birçok ilde okullar tatil edildi! Yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Yüz yüze eğitimle ilgili son dakika kararı. Resmen duyuruldu. Birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı yurdun bir bölümünde etkisini göstermeye devam ediyor. Yağışların yoğun olduğu bazı şehirlerde yüz yüze eğitime ara verildi. İşte son dakika haberinin detayları...
9.03.2022 Gündem
Dilekçe yazıp istifa eden çalışanlara güzel haber! Tüm ücretler ödenecek! Yıllık izin, genel tatil, tazminat...
Dilekçe yazıp istifa eden çalışanlara güzel haber! Tüm ücretler ödenecek! Yıllık izin, genel tatil, tazminat... Çalışan herkesi yakından ilgilendiriyor. Yıllık izin, genel tatil, kıdem tazminatı ücretleri ödenecek. İşçi için güzel haber geldi. Bir çalışan tüm haklarını aldığı ve hiçbir alacağı kalmadığına ilişkin bir istifa dilekçisi yazdı ve işten ayrıldı. Çalıştığı kurumun müdürü dilekçe vermesi durumunda tüm alacaklarının ödeneceğini söylediği için dilekçeyi yazan çalışana, sonrasında hiçbir para ödemesi yapılmadı. 9 yıl 4 ay 9 gün boyunca çalıştığı yerden ödemesini alamayınca dava açan işçi için güzel haber geldi. 9 yıllık bir çalışanın istifasının hayatın olağan akışına aykırı olduğu belirtildi ve genel tatil ve yıllık izin ücretleri alacağının yanında 18 bin lira olan net kıdem tazminatının da verilmesine karar verildi.
25.02.2022 Çalışan Hakları
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama!
Okul öncesi eğitimle ilgili Bakan Özer'den flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Milli Eğitim Bakanlığı olarak, okul öncesi eğitime erişimi artırmaya çalışıyoruz. Anaokullarını mümkün olduğu kadar şehirlerin farklı bölgelerine kurarak vatandaşların çocuklarını özel eğitim öğrencisiyse özel eğitim anaokuluna, değilse normal anaokuluna göndermeleriyle ilgili imkanlarımızı artırmaya çalışıyoruz." dedi.
8.10.2021 Eğitim
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular...
Ev almak isteyen herkese müjde! Taksitler 388 TL, başvurular... Ev sahibi olmak isteyen herkese müjde! Taksitler aylık 388 liradan başlıyor. Milyonları ilgilendiriyor. Uygun taksitlerle ev sahibi olabilirsiniz. Çok sayıda kente yeni konut projeleri geliyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar TOKİ fırsatlarını detaylıca araştırıyor. Başvuru süreci devam eden projelerin yanı sıra ihale aşamasındaki yeni projeler de yer alıyor. İstanbul'da Esenler ve Tuzla'da yeni projeler başlayacak. İşte uygun taksit fırsatlarıyla tüm illerdeki yeni konut projeleri...
9.06.2021 Ekonomi
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler?
Galatasaray başkanlık seçimi ne zaman 2021? GS başkan adayları kimler? Galatasaray'da merakla beklenen başkanlık seçiminin ne zaman yapılacağı belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın mayıs ayında yapılacağı duyuruldu. Toplantıda seçilen yeni başkan üyelerin kulübün idaresini devralacak. Peki, Galatasaray başkan adayları kimlerdir? Galatasaray’da başkanlık seçimi ne zaman?
15.04.2021 Gündem
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ 7 ilde 1.205 konut ve işyerini satışa çıkardı!
TOKİ'den satılık daireler! TOKİ 7 ilde 1.205 konut ve işyerini satışa çıkardı! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 7 ilde 1.205 konut ve işyerini açık satış usulü satışa sundu. TOKİ alt ve orta gelirli için satılık konutları yayınladı. TOKİ'nin sitesinde satışı yapılacak konutların başvuru dönemi ve sözleşme tarihlerini de belirledi. Peki, TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır? TOKİ'den satılık daireler hangi illerde? İşte TOKİ konut başvurusu...
2.03.2021 Ekonomi
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar
Valilikler peş peşe açıkladı! İstanbul dahil çok sayıda ilde flaş karar Bazı kentlerde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yüz yüze eğitime başlanamadı. İstanbul'un aralarında bulunduğu çok sayıda şehrin valilikleri, okulların kapalı olacağını açıkladı. İşte yüz yüze eğitime kar tatili arası veren iller...
17.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manyas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manyas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.