Kıyı Ege

Kıyı Ege

Son dakika Kıyı Ege haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kıyı Ege ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kıyı Ege haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kıyı Ege

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kıyı ege gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.820 kıyı ege haberi bulunmuştur. Tüm kıyı ege haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyor
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyor Meteoroloji birçok şehir için turuncu ve sarı kodlu uyarılarda bulundu. Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış özellikle Marmara Bölgesi'nin tamamını esir almış durumda. Ani sıcaklık düşüşü sonrası hava durumu uzmanları kar yağışının kapıda olduğunu ifade etti. Kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 14 kente sarı, 3 kente turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. Kıyı Ege, Marmara ve Antalya çevrelerinde sağanak yağışın çok kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'a ilk kar yağışının Aralık ayı içerisinde olabileceği tahmininde bulunan Meteoroloji uzmanları tarih verdi. Soğuk hava dalgasının artarak devam edeceği belirtildi.
16.12.2023 Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu… Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023 Gündem
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
Meteoroloji açıkladı! 39 il için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı Ülke genelinde yarın beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 39 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarıda bulunuldu.
17.11.2023 Gündem
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak
İstanbul için alarm verildi! Meteoroloji saat verip açıkladı: Kuvvetli olacak Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini duyurdu.
10.11.2023 Yaşam
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü
Nisanda yağışlar yüzde 254 arttı, kuraklık haritası yeşile döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre yağışlar, nisan ayında geçen yıla göre yüzde 254, son 30 yıllık normaline göre de yüzde 51 artış gösterdi. En fazla artış, yüzde 82 ile Marmara ve Karadeniz'de gerçekleşti; Karadeniz son 63 yılın rekorunu kırdı. Siyah ve kahverengi ağırlıklı kuraklık haritası da yeşil ve mavi tonlara döndü.
25.05.2023 Gündem
Deprem bölgesi için yağış uyarısı!
Deprem bölgesi için yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji uzmanı Fevzi Burak Tekin, deprem bölgesinde yer yer sağanak yağışların görüleceğini, yağışların hafif ve orta kuvvetli olacağını kaydetti.
7.03.2023 Gündem
Deprem bölgesi için yağış açıklaması: Hafta sonuna kadar sürecek
Deprem bölgesi için yağış açıklaması: Hafta sonuna kadar sürecek Meteoroloji Genel Müdürlüğü meteoroloji uzmanı Fevzi Burak Tekin, deprem bölgesinde yer yer sağanak yağışların görüleceğini, yağışların hafif ve orta kuvvetli olacağını kaydetti.
7.03.2023 Gündem
Meteoroloji'den İzmir için sağanak uyarısı
Meteoroloji'den İzmir için sağanak uyarısı Meteoroloji'den yapılan açıklamada, İzmir genelinde, yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli sağanak beklendiği belirtilerek, olası olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.
4.03.2023 Yaşam
İstanbul'da lodos alarmı!  Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı
İstanbul'da lodos alarmı! Meteoroloji açıkladı, İGDAŞ kısa mesajla uyardı Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre Marmara bölge geneli, Kıyı ve Kuzey Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz’in batısında kuvvetli rüzgar ve fırtına etkili olacak. Kuvvetli rüzgar ve fırtına ile geçmesi beklenen akşam öncesi İGDAŞ'tan İstanbullulara çok önemli bir uyarı mesajı gönderildi.
17.01.2023 Gündem
Zemheri ne demek? Zemheri ayı ne zaman başlıyor, hangi ay?
Zemheri ne demek? Zemheri ayı ne zaman başlıyor, hangi ay? Meteoroloji uyardı, zemheri soğuğu başladı. Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, yurt genelinde etkisini gösteren güneşli hava, iki gün aranın ardından yerini sağanak ve kar yağışlı havaya bırakacak. Marmara ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz'e de kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji tarafından yapılan uyarının ardından zemheri kışı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, zemheri ne demek, zemheri kışı nedir? Zemheri ayı ne zaman başlıyor, hangi ay?
22.12.2022 Gündem
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
Kış geldi! Meteoroloji'den son dakika yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı!
Kış geldi! Meteoroloji'den son dakika yağmur ve şiddetli rüzgar uyarısı! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Kış geldi. Yağmur ve şiddetli rüzgar geliyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, (Sinop hariç) Batı Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Kırşehir, Aksaray, Karaman illeri ve Konya'nın güney çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Kıyı Ege, Kırklareli ve Edirne ile İstanbul'un kuzey çevrelerinde kuvvetli, Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.
21.11.2022 Gündem
İstanbul'da trafik durma noktasında! Yüzde 90'ı geçti
İstanbul'da trafik durma noktasında! Yüzde 90'ı geçti Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul için sağanak yağış uyarısında bulunmuştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi verilerine göre trafik yüzde 90'ı geçti. Ana yollarda kilometrelerce trafik uzunluğu oluştu.
17.11.2022 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce İzmir için sağanak uyarısı yapılırken, kuvvetli yağışın, saat 21.00'de başlayacağı ve yarın gece yarısına kadar süreceği belirtildi. 
17.11.2022 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tekrar tersine dönüyor! Sıcaklıklar aniden değişecek, iller ve günü belli oldu
Meteoroloji son dakika duyurdu, hava tekrar tersine dönüyor! Sıcaklıklar aniden değişecek, iller ve günü belli oldu 7 Eylül hava durumu son dakika... Meteoroloji son dakika duyurdu. 13 ilde yağışlar etkisini göstermeye devam ediyor. MGM bugün ve önümüzdeki günlere ilişkin güncel hava durumu tahminlerini yayımladı. Perşembe gününden sonra yağmurlu hava yerini yurdun tamamında güneşli ve sıcak havaya bırakacak. Sıcaklıklar da artışa geçiyor, 4 derece yükseleceği tahmin ediliyor. İstanbul'da hava sıcaklığı 30 dereceyi aşacak. Hafta sonu havanın nasıl olacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyordu ve belli oldu. Hangi illerde bugün ve yarın yağmur var? Cumartesi ve pazar hava nasıl? Son dakika hava durumu tahminleri...
7.09.2022 Gündem
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde...
Kuvvetli yağmur geliyor! Sel, yıldırım, dolu fena vuracak! Meteoroloji açıkladı, İstanbul, Ankara ve birçok ilde... Kuvvetli yağmur geliyor. Son dakika hava durumu raporu. Meteoroloji son dakika açıkladı. Alarm verildi. Saat belli oldu. Hava durumu değişiyor. Birçok il için bugün sarı kodlu uyarı yapıldı. Bayramda plan yapmak isteyen vatandaşlar Kurban Bayramı'nda hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı ve çok sayıda il için kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. Ankara ve İstanbul için son dakika yağmur uyarısı yapıldı. Ankara Valiliği kritik bir uyarıda bulundu. Valilikten yapılan açıklamada, "Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. İşte son dakika haberinin detayları ve il il hava durumu...
9.07.2022 Gündem
Hava tersine dönüyor, tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika açıkladı ve gün belli oldu! Haritaya böyle yansıdı, sıcaklıklar...
Hava tersine dönüyor, tamamen değişiyor! Meteoroloji son dakika açıkladı ve gün belli oldu! Haritaya böyle yansıdı, sıcaklıklar... Meteoroloji'den hava durumuna ilişkin son dakika açıklaması! Birkaç gün çok kuvvetli olarak seyrini sürdürecek olan yağışlı hava, cumartesi günüyle birlikte tamamen değişecek. Havalar ısınıyor. Yağışlar Doğu'ya kayacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Temmuz ayı ile birlikte yağışlar çoğu ilde kesilecek. Güneşli ve açık bir hava hakim olacak. Bugün ise 17 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. İstanbul, Ankara ve İzmir dahil onlarca ilde yağışlar devam ediyor. Rüzgar ise serin esiyor, akşam hafif şekilde üşütüyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik yok. Yalnızca kuzey ve iç kesimlerde mevsim normalleri altında seyrediyor. MGM kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısında bulundu. İşte son dakika hava durumu gelişmeleri
29.06.2022 Gündem
Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı?
Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı? Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ile birlikte havaların ne zaman ısınacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Halk takviminde yer alan ilkbaharın müjdecisi cemrelerin ne zaman düşeceği de merak ediliyor. Kışın bitişini simgeleyen cemrelerin düşmesiyle birlikte havaların ısınacağına inanılıyor. Peki, Havalar ne zaman ısınıyor? Cemre toprağa düştü mü? Kar yağacak mı? İşte detaylar…
6.03.2022 Gündem
Kar geri dönüyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, İstanbul'da kar alarmı verildi, çok yoğun olacak, perşembe başlıyor, günlerce yerde kalacak, onlarca kent  aynı durumda....
Kar geri dönüyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, İstanbul'da kar alarmı verildi, çok yoğun olacak, perşembe başlıyor, günlerce yerde kalacak, onlarca kent aynı durumda.... Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! Çok kuvvetli geliyor. İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca ilde kar yeniden başlıyor. Bu kez çok daha yoğun olacak. Sıcaklıklar aniden düşecek. Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğü illeri tek tek duyurdu. Tarih ve saatler açıklanarak vatandaşlar kar yağışı süresince çok dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. MGM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da beklenen kar yağışı için tarih belli oldu. Ocak ayında tüm Türkiye'de olduğu gibi İstanbul'da da etkili olan kar yağışı geri dönüyor. Meteoroloji'den gelen son hava tahminlerine 10 Mart Perşembe günü İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul için 10-11-12 Mart’ta kar yağışı uyarısında bulundu. Peki kar yağışı ne zaman başlayacak? İstanbul ve diğer illerde kar yağışı saat kaçta başlayacak, ne kadar sürecek? Bugün hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji son dakika hava tahmin raporunun detayları...
6.03.2022 Gündem
Kar yağışı yeniden başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, sıcaklıklar eksiye düşüyor! Tarih belli oldu, İstanbul, Ankara ve birçok şehirde...
Kar yağışı yeniden başlıyor! Meteoroloji son dakika açıkladı, sıcaklıklar eksiye düşüyor! Tarih belli oldu, İstanbul, Ankara ve birçok şehirde... Kar yağışı yeniden geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Çok kuvvetli olacak. Tarih belli oldu. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. İller tek tek açıklandı. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. Hafta başında başlayacak olan kar yağışı, adım adım yurdu saracak. CNN TÜRK Meteoroloji danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen’de uyarılarda bulundu. Vatandaşlar havanın yeni haftada nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul'a kar yağacak mı? Hangi illerde kar yağışı var? Kar yağacak mı? Yağmur yağacak mı? Hava durumu nasıl? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. İşte hava durumu ile ilgili yapılan son dakika açıklamaları...
27.02.2022 Gündem
Kar yeniden geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih belli oldu, kuvvetli olacak, İstanbul, Ankara ve birçok şehirde...
Kar yeniden geliyor! Meteoroloji son dakika açıkladı! Tarih belli oldu, kuvvetli olacak, İstanbul, Ankara ve birçok şehirde... Kar yağışı yeniden geliyor. Meteoroloji son dakika açıkladı. Çok kuvvetli olacak. Tarih belli oldu. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. İller tek tek açıklandı. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu tahminlerini paylaştı. Avrupa ve Balkanlar üzerinden bir bir soğuk hava geliyor. Birçok il için yeni uyarılar yapıldı. Vatandaşlar havanın hafta sonu nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul'a kar yağacak mı? Hangi illerde kar yağışı var? Kar yağacak mı? Yağmur yağacak mı? Hava durumu nasıl? MGM haritayı paylaşarak duyurdu. İşte hava durumu ile ilgili yapılan son dakika açıklamaları...
25.02.2022 Gündem
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde...
Kar yağışı geliyor! Meteoroloji'den son dakika uyarısı, kuvvetli olacak! Sarı kodlu alarm verildi, İstanbul, Ankara dahil birçok şehirde... Meteoroloji son dakika olarak duyurdu. Kuvvetli olacak. Hava sıcaklıkları değişiyor. Kar yağışı etkisini gösterecek. Güneşli hava yerini yeniden kar ve sağanak yağışlı bir havaya bırakıyor. İller tek tek açıklandı. Çarşamba gününden itibaren geliyor. Tüm yurtta etkili olacak. MGM'den kar yağışı ve şiddetli yağış uyarıları geldi. Antalya, Burdur, İzmir, Aydın, Isparta, Muğla için sarı kodlu uyarı yayımlandı. Özellikle Akdeniz Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde (Toros Dağları), İç Anadolu'nun güneyinde ve doğusunda (Konya, Karaman ve Niğde'nin Toros Dağları kesimi ile Kayseri ve Sivas'ın yüksek kesimleri), için çığ uyarısı geldi. Kar yağacak mı? Kar yağışı hangi illerde başlıyor? Bugün ve yarın hava nasıl? Kar yağışı ne kadar sürecek? İstanbul'da kar bekleniyor mu? Yağmur yağacak mı? İşte son dakika hava durumu tahmini ve açıklamaları...
22.02.2022 Gündem
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı!
Yarın kar yağacak mı, İstanbul'da 9 Şubat'ta hava nasıl olacak? Meteoroloji’den 55 kent için son dakika hava durumu uyarısı! Yarın kar yağacak mı? Meteoroloji 55 kent için alarm verdi. İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'ya sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Meteoroloji tarafından paylaşılan son hava durumu raporuna göre Isparta, Kütahya, Afyon, Bilecik, Konya, Eskişehir, Bolu, Karabük, Kastamonu ve Ankara'da yoğun kar yağışı bekleniyor. İstanbul-Ankara karayolu için de uyarı yapıldı. Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen ise, İstanbul'da kar yağışı için gün, saat verdi. Peki, İstanbul’da yarın kar yağacak mı?
8.02.2022 Yaşam
Kar ne zaman yağacak, hangi illerde kar yağışı bekleniyor? Hava durumu nasıl olacak, bu hafta kar yağışı var mı?
Kar ne zaman yağacak, hangi illerde kar yağışı bekleniyor? Hava durumu nasıl olacak, bu hafta kar yağışı var mı? Kar yağacak mı, kar yağışı var mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu tahmini yaptı ve kuvvetli kar yağışına karşı uyardı. Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı havanın, 22 Ocak Cumartesi’den itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinde etkili olacağını haber veren Meteoroloji, Karadeniz üzerinden de daha soğuk ve daha yoğun kar yağışının geleceğini aktardı. Peki, kar ne zaman yağacak, hangi illerde kar yağışı bekleniyor? Hava durumu nasıl olacak?
21.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kıyı Ege ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kıyı ege haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.