Kandilli

Kandilli

Son dakika kandilli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kandilli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kandilli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kandilli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kandilli gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.937 kandilli haberi bulunmuştur. Tüm kandilli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem AFAD, Balıkesir merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
21.03.2024 Gündem
Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem!
Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem! Hatay'ın Samandağ ilçesinde saat 10.15 sıralarında bir deprem meydana geldi.
5.03.2024 Gündem
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi
Deprem mi oldu? 27 Şubat 2024 Salı Kandilli ve AFAD son depremler listesi Son dakika deprem listesi, gün içinde yaşanan sarsıntıların ardından güncelleniyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi ile "Az önce deprem mi oldu, en son nerede deprem oldu?" soruları yanıt buldu. Açıklanan son verilere göre; 27 Şubat Salı bugün Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi. İşte, 27 Şubat 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verileri...
27.02.2024 Gündem
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi Marmara güne sarsıntıyla başladı. İstanbul ve Bursa'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. merkez üssü ise Bursa-Gemlik. Sarsıntı yerin 13.2 km derinliğinde gerçekleşti.
19.02.2024 Gündem
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı?
Karadeniz'de gizemli ses nedir? Sonik patlama mı? Karadeniz’in kıyı şeridindeki kentlerde duyulan ve sosyal medyanın gündemine oturan esrarengiz sesin kaynağı 36 saattir çözülemedi. Sesi işitenler, “boğuk bir patlama”, “gök gürültüsü ile patlama sesi arasında bir ses” diyerek tarif edebildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesi duydukları anlarda evlerinin kapı ve pencerelerinde küçük çaplı “titreme” olarak tabir ettikleri bir sarsıntı da hissettiklerini ifade etti. Peki, Karadeniz'de gizemli ses nedir?
12.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Yoğun kar birden çökecek! Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için önemli uyarı, saat verildi
Yoğun kar birden çökecek! Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için önemli uyarı, saat verildi Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi: Lapa Lapa kar yağacak! İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili tarih verildi. Günlerce sürecek, Lapa lapa yağacak. Soğuk havalar bir andan çökecek. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışının etkili olacağı iller açıklandı. Öte yandan İstanbul da bu kez kar yağışının etkisi altına girecek. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada 'İstanbul'da kar ne zaman yağacak?' sorusuna yanıt verildi. İşte yoğun kar yağışı ve kuvvetli fırtına ile ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
8.02.2024 Gündem
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü?
Depremi önceden tahmin edebilmek mümkün mü? Bir sene önce bugün, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü büyük bir facia yaşadık ve sadece 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldık. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler çok geniş bir alanda yıkım yarattı. Ülkemizi yasa boğan bu facia binlerce canımızı aldı ve geride kalanlara unutulması imkânsız bir acı bıraktı.
6.02.2024 Gündem
Yoğun kar geliyor! Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için uyarı geldi, soğuk havalar birden çökecek
Yoğun kar geliyor! Meteoroloji'den İstanbul, Ankara, İzmir dahil onlarca kent için uyarı geldi, soğuk havalar birden çökecek Kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmesi. İstanbul, Ankara, İzmir'de kar yağıp yağmayacağı belli oldu. Kar yağışıyla ilgili tarih verildi. Günlerce sürecek, Lapa lapa yağacak. Soğuk havalar bir andan çökecek. Hava resmen buz kesecek. Bazı illerde hava sıcaklıkları eksi dereceleri görecek. Kar yağışının etkili olacağı iller açıklandı. Öte yandan İstanbul da bu kez kar yağışının etkisi altına girecek. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada 'İstanbul'da kar ne zaman yağacak?' sorusuna yanıt verildi. İşte son dakika gelişmesinin tüm detayları...
5.02.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Dirençli bir İstanbul vadediyoruz
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Dirençli bir İstanbul vadediyoruz  Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Haluk Özener ile biraraya gelen AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum, "Dirençli bir İstanbul vadediyoruz. Hem olası afetlere karşı, lojistik, arama kurtarma alanları, toplanma alanlarının altyapısı, arama kurtarma ekip sayısının artırılmasından tutun, itfaiye istasyonlarına hatta helikopter pistlerine kadar çalışmalarımızı yaptık. Biinci ve farkındalığı artırırken, kalıcı çözümleri de ortaya koymak zorundayız" dedi.
2.02.2024 Gündem
Kar İstanbul'un merkezine yağacak! Meteoroloji son hava raporunu açıklarken uzman isim tarih vererek uyardı
Kar İstanbul'un merkezine yağacak! Meteoroloji son hava raporunu açıklarken uzman isim tarih vererek uyardı Kar yağışı ve hava durumu ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbul'da yaşayanlar yoğun kar yağışının ne zaman başlayacağını merak ediyor. İstanbul'a karın yağacağı net tarihler birbiri ardına açıklansa da kent merkezinde yoğun kar yağışı etkili olmadı. Silivri'ye kadar gelen kar İstanbul'a neden giriş yapmadı? Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek bu sorunun yanıtını vererek İstanbul'da karın ne zaman yağacağını açıkladı. İşte son dakika kar  yağışı ve il il hava tahmin raporu...
1.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 3.4 büyüklüğünde deprem Marmara Denizi Gemlik Körfezi'nde saat 13.17'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 5.4 kilometre olarak kayıtlara geçti.
31.01.2024 Gündem
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek
Kar haritası ortaya çıktı! Lapa lapa kar İstanbul'a geliyor, onlarca kent Şubat'ta kara gömülecek Kar yağışı başlıyor. Şubat ayı ile birlikte yeni soğuk hava dalgası İstanbul dahil onlarca kentte etkili olacak. Hava sıcaklıklarında görülen ani düşüle birlikte çok yoğun kar yağışı İstanbul'da etkili olacak. Günlerdir yapılan uyarıların ardından beklenen yağış gerçekleşmemişti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Silivri'ye kadar gelen kar yağışının neden İstanbul'da etkisini göstermediği açıklanarak Şubat için net tarih verildi. İşte kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
31.01.2024 Gündem
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Ocak Malatya depremi son dakika araştırılmaya başlandı. Merkez üssü Battalgazi olan son Malatya depremi büyüklüğü kaç büyüklüğünde?
25.01.2024 Gündem
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı
Yeni deprem açıklaması Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Tam olarak kırılmadı Prof. Dr. Naci Görür, bu sabah Bolu'da meydana gelen depremle ilgili değerlendirmede bulundu.
14.01.2024 Gündem
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde?
10 Ocak Hatay Deprem: Hatay'da son deprem ne zaman oldu? 22:38 Samandağ depremi kaç büyüklüğünde? Hatay'ın Samandağ ilçesinde 10 Ocak 2024 Çarşamba akşamı saat 22:38'de deprem oldu. Çevre illerden de hissedilen deprem korku dolu anlara sebep oldu. Peki Hatay son deprem ne zaman oldu? 10 Ocak Hatay'da deprem mi oldu? Kaç büyüklüğünde? İşte detaylar...
10.01.2024 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem!
Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık Malatya'da deprem mi oldu? Merkez üssü neresi? Malatya'da son deprem! Malatya'da deprem mi oldu? 28 Aralık 2023 Perşembe günü Malatya'da merkez üssü Yeşilyurt olan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli'den yapılan açıklamaya göre depremin büyüküğü 4.6 oldu. Peki Malatya yakınında deprem mi oldu?
28.12.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023
Malatya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi 27 Aralık 2023 AFAD'dan yapılan açıklamada, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.  
27.12.2023 Gündem
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü
Şener Üşümezsoy'dan İstanbul depremi açıklaması: Marmara'nın kuzeyindeki fay ölü Deprem Bilimci Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'dan beklenen Marmara depremiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Gemlik'te meydana gelen depremler sonrası deprem yeniden gündem olurken Prof. Dr. Üşümezsoy, Marmara'ın kuzeyindeki fayın ölü olduğunu aktararak, asıl fayın Yalova'nın Çınarcık bölgesinin önlerinden geçtiği aktardı.
9.12.2023 Gündem
İstanbul’da deprem mi oldu? 4 Aralık AFAD ve Kandilli son depremler listesi: En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
İstanbul’da deprem mi oldu? 4 Aralık AFAD ve Kandilli son depremler listesi: En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Marmara'da İstanbul'da da hissedilen bir deprem oldu. AFAD, merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. 4 Aralık AFAD ve Kandilli son depremler listesi…
4.12.2023 Gündem
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem!
Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde deprem! Kandilli Rasathanesi'nin geçtiği bilgiye göre saat 08.33'te Balıkesir'de 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
22.11.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi
Malatya'da korkutan deprem! İlk bilgiler geldi AFAD tarafından yapılan açıklamada merkez üssü Malatya'nın Pütürge ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
20.11.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya’da saat 11.35 sıralarında 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
16.11.2023 Gündem
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek...
Balıkesir depremini uzman isimler yorumladı: Tehlike çok yakın ve son derece yüksek... Balıkesir açıklarında meydana gelen depremi uzman isimler yorumladı. Marmara Denizi Balıkesir açıklarında 4,1 büyüklüğünde olan deprem, beklenen büyük bir depremi yeniden hatırlattı. CNN TÜRK canlı yayınına konuk olan Deprem Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, riskli illeri tek tek sayıp uyardı. "Deprem tehlikesi son derece yüksek ve de çok yakın" dedi. Prof. Dr. Naci Görür ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Deprem, deprem beklediğimiz KAF’ın kuzey kolunda olmadı. Aksine Erdek kuzeyinden geçen mormal atım bileşeni olan güney kolu üzerinde oldu. " ifadelerine yer verdi.
8.11.2023 Gündem
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem
Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD, Marmara Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
7.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kandilli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kandilli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.