Kandil Ne Zaman

Kandil Ne Zaman

Son dakika Kandil ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kandil ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kandil ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kandil Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kandil ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.356 kandil ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm kandil ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bugün kandil mi, 16 Şubat kandil mi, kandil yarın mı? 17 Şubat 2023 hangi kandil idrak edilecek? 2023 Diyanet’in kandil tarihleri...
Bugün kandil mi, 16 Şubat kandil mi, kandil yarın mı? 17 Şubat 2023 hangi kandil idrak edilecek? 2023 Diyanet’in kandil tarihleri... Kandil gününü ibadetlerle geçirmek isteyenler kandilin hangi gün olduğunu sorgulamaya başlandı. Şubat ayının ikinci haftasına girerken Miraç Kandili aramaları da arttı. Müslüman vatandaşlar bugün kandil mi? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Kandil yarın mı, 17 Şubat hangi kandil, ne kandili var?
16.02.2023 Gündem
25 Ocak kandil mi 2023? Regaip Kandili ne zaman, ayın kaçında, hangi gün, bugün kandil mi? Diyanet 2023 kandil günleri!
25 Ocak kandil mi 2023? Regaip Kandili ne zaman, ayın kaçında, hangi gün, bugün kandil mi? Diyanet 2023 kandil günleri! Bugün kandil mi, 25 Ocak ne kandili, Regaip Kandili ne zaman? Bugün kandil olup olmadığı merak ediliyor. Üç ayların ilki Recep ayı başladı. Üç ayların başlamasıyla kandiller ile Kadir Gecesi sorgulaması başladı. İşte Diyanet 2023 üç aylar takvimine göre Regaip Kandili tarihi ile 25 Ocak kandil mi sorusunun yanıtı…
25.01.2023 Gündem
Regaip Kandili ne zaman? Recep ayı ne zaman? 3 aylar ne zaman başlıyor? Diyanet dini günler takvimi!
Regaip Kandili ne zaman? Recep ayı ne zaman? 3 aylar ne zaman başlıyor? Diyanet dini günler takvimi! 2023 yılında başlayacak olan üç aylar ve üç ayların başlangıcı Recep ayı ile Regaip Kandili binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İslam alemi tarafından faziletli olduğu kabul edilen dini günleri ibadet ve dualarla karşılamak isteyenler şimdiden Diyanet tarafından yayınlanan 2023 dini günler takvimini merak ediyor. Peki, Kandil ne zaman? Regaip Kandili ne zaman? Recep ayı ne zaman? 3 aylar ne zaman başlıyor? Diyanet dini günler takvimi!
27.12.2022 Gündem
En yakın kandil ne zaman? 2022 Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili önemi ve yapılması gereken ibadetler!
En yakın kandil ne zaman? 2022 Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili önemi ve yapılması gereken ibadetler! Kandil günleri Müslümanlarca mübarek sayılıp kutlanan ve ibadetler geçirilen özel gecelerdir. Diyanet İşleri Başkanlığı da 2022 kandil günlerinin de içinde olduğu dini günler takvimini her yıl yayımlıyor. 2022 yılı içinde Regaip, Miraç ve Berat kandilleri idrak edildi. Hz. Peygamber’in doğumu münasebetiyle kutlanana Mevlid kandili de ekim ayında idrak edilecek. Peki, En yakın kandil ne zaman? Mevlit Kandili ne zaman idrak edilecek? Mevlit Kandili neden kutlanır? Mevlit kandilinde neler yapılır? İşte detaylar…
5.10.2022 Gündem
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi!
2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Diyanet dini günler takvimi ve 2022 Mevlid kandili tarihi! Müslüman alemi için büyük öneme sahip dini günlerin başında Mevlid Kandili geliyor. Hz. Peygamber’in doğumu vesilesiyle Mevlid Kandili’nin denk geldiği hafta Mevlid-i Nebi yani kutlu doğu haftası haftası olarak kutlanıyor. Peki, 2022 Mevlid Kandili ne zaman? Mevlid Kandili’nde ne oldu, önemi ne? Mevlid Kandili'nin anlamı ve önemi!
21.08.2022 Dini Bilgiler
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
Berat Kandili ne zaman? İşte Berat Kandili fazileti ve Berat Kandili ile ilgili hadisler! Ramazanın müjdecisi Berat Kandili idrak edilecek. Berat Kandili dolayısıyla selatin camileri başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında camilerde programlar düzenlenip, Kur'an-ı Kerim, ilahiler, Mevlid-i Şerif okunacak ve dualar edilecek. İslam inancına göre "berat", günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olma anlamlarına geliyor. Peki, Berat Kandili ne zaman? Berat Kandili fazileti ne? İşte Berat gecesi duası ve Berat Kandili ile ilgili hadisler!
15.03.2022 Gündem
Miraç Kandili ne zaman? Kandil ne zaman 2022? İşte Diyanet 2022 Dini Günler Takvimi!
Miraç Kandili ne zaman? Kandil ne zaman 2022? İşte Diyanet 2022 Dini Günler Takvimi! Milyonlar 2022 yılı kandil, bayram ve dini günler ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açıklanan 2022 Dini Günler Takvimi açıklanmıştı. Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, kandil günlerinin ne zaman yapılacağı merak edilirken, özellikle de Miraç Kandili’nin ne zaman idrak edileceği sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Miraç Kandili ne zaman? Mevlit Kandili ne zaman? Kandil ne zaman 2022? Diyanet 2022 Bayram, Kandil ve Dini Günler Takvimi!
19.02.2022 Gündem
Regaip Kandili ne zaman, hangi gün, bugün mü? Regaip Kandilinin anlam ve önemi nedir, faziletleri nelerdir?
Regaip Kandili ne zaman, hangi gün, bugün mü? Regaip Kandilinin anlam ve önemi nedir, faziletleri nelerdir? Regaip Kandili ne zaman 2022, bugün kandil mi? Hicri takvime göre Recep ayındaki ilk perşembeyi cumaya bağlayan gece olan Regaip Kandili olarak idrak ediliyor. Üç ayların başlangıcı Recep ayı içerisinde yer alan Regaip Kandili'nin ne zaman, hangi gün idrak edileceği merak ediliyor. Peki, Kandil ne zaman 2022? Regaip Kandili ne zaman, bugün mü, yarın mı? Regaip Kandilinin faziletleri nelerdir, anlam ve önemi nedir?
2.02.2022 Gündem
Üç aylar ne zaman başlıyor? Kandil ne zaman? 3 aylarda hangi ibadetler yapılır? 2022 üç aylar takvimi!
Üç aylar ne zaman başlıyor? Kandil ne zaman? 3 aylarda hangi ibadetler yapılır? 2022 üç aylar takvimi! Recep, şaban ve ramazanı kapsayan üç aylar başlıyor. Rahmet, bereket ve manevi yenilenme dönemi olarak bilinen üç aylarda Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi gibi özel geceler de idrak edilecek. Peki, Üç aylar ne zaman başlıyor? Kandil ne zaman? 2022 üç aylar takvimi ve Regaip, Miraç ve Berat kandilleri ile Kadir Gecesi tarihleri...
31.01.2022 Gündem
Mevlit Kandili ne zaman? Mevlit Kandili'nde oruç tutulur mu? İşte Diyanet dini günler takvimi
Mevlit Kandili ne zaman? Mevlit Kandili'nde oruç tutulur mu? İşte Diyanet dini günler takvimi Hazreti Muhammed'in dünyaya geldiği gün olarak kutlanan Mevlit Kandili, müslümanlar açısından önemli gün ve geceler arasında yer alıyor. Peki, 2020 Mevlit Kandili ne zaman? Mevlit Kandili'nde oruç tutulur mu? Kandillerde oruç tutmak isteyen kişi, kandil gecesinin olduğu günde mi, bir gün sonrasında mı oruç tutmalıdır? İşte Mevlit Kandili orucu, ibadetleri ve tarihi hakkında merak edilenler...
26.10.2020 Gündem
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
Peygamber Efendimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamberimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi? Peygamberimizin doğum günü ile ilgili aramalar hız kazandı. Ramazan’ı geride bırakırken kutlu doğum haftası tarihi araştırıları arttı. Allah'ın "Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım" dediği Hz. Muhammed’in doğum tarihinin 20 Nisan 571 olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, Peygamberimizin doğum günü ne zaman 2024? Bugün peygamber efendimizin doğum günü mü, Peygamberimizin doğum günü olan kandil hangisi?
20.04.2024 Yaşam
Bugün kandil mi? Kadir Gecesi ne zaman, ayın kaçında? Bu gece Kadir Gecesi mi? 2024 Kadir Gecesi günü
Bugün kandil mi? Kadir Gecesi ne zaman, ayın kaçında? Bu gece Kadir Gecesi mi? 2024 Kadir Gecesi günü Kadir Gecesi, Ramazan ayının son 10 günü içerisinde aranması gereken önemli bir gündür. İslam alemi ve müslümanlar için bin aydan daha hayırlı olarak kabul edilir. Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başladığı gece olarak bilinir. Ramazan ayının manevi olarak en güçlü gecesi olan Kadir Gecesi'nin son 10 günde tek gecelerde aranması gerektiği Hz. Muhammed (s.a.s) tarafından bildirilmiştir. Peki Bugün kandil mi? Kadir Gecesi bu gece mi ayın kaçında? İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesele Erdoğan ve AK Parti değil Türkiye'dir Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tokat mitinginde açıklamalarda bulundu. 'Türkiye'nin gücünü hazmedemeyenler pusuda bekliyor' diyen Erdoğan, " Daha büyük hedeflere gözümüzü dikmişken birileri tökezlememizi bekliyor. Akıl izan sahibi herkes biliyor ki mesele Erdoğan değil, AK Parti değil, Cumhur ittifakı değil doğrudan Türkiye'dir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Tokat'ın ardından Çorum’da düzenlenen mitingde konuşma yaptı.
25.03.2024 Gündem
Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı nedir, ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır?
Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı nedir, ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır? Ramazanda camilere asılan ışıklı yazıya ne denir, camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır? Ramazan ayı heyecanı başladı. Ramazan ayının sevinci yaşanırken ramazan ayına ve oruca dair soruların da ardı arkası kesilmedi. Ramazanda camilere asılan ışıklı yazı da bu kapsamda merak edilen konu başlıklarından biri oldu. Peki, Ramazanda minarede yanan ışığın adı ne? Ramazan ayında camilerde iki minare arasında asılan ışıklı yazı neden asılır?
9.03.2024 Ramazan
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu
Murat Kurum açıkladı! İşte İstanbul'daki son anket sonucu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı. Kurum, "Son anketlerde biz 1-1,5 puan öndeyiz. Acaba ne yapsak telaşı içerisindeler. Ama hepsi boş. Ne istiyorlarsa araştırsınlar, ne istiyorlarsa sorsunlar. Bizim alnımız ak" dedi.
27.02.2024 Gündem
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Millet Bahçesi Açılış Töreni'ne katıldı. Açılışı yapılan millet bahçesinin merhum Necmettin Erbakan ve 200 arkadaşının hatıralarıyla dolu olduğunu belirten Kurum, ‘’Buradan ilk kez açıklıyorum. Muhteşem millet bahçemizin ismi Necmettin Erbakan Millet Bahçesi olmuştur. Hocamızın ismini sonsuza kadar yaşatacaktır." dedi
24.02.2024 Gündem
2024 Berat Kandili ne zaman, bugün mü?  24 Şubat 2024 Cumartesi ne günü, ne kandili?
2024 Berat Kandili ne zaman, bugün mü? 24 Şubat 2024 Cumartesi ne günü, ne kandili? Berat Kandili ne zaman sorusu gündemden düşmüyor. Regaip ve Miraç Kandili'nin ardından merak konusu olan Berat Kandili bugün mü? İslam alemi için büyük anlam ve önem taşıyan kandil günleri 2024 takvimi belli oldu. Peki 24 Şubat 2024 Cumartesi (bugün) ne kandili? İşte Berat Kandili 2024 tarihi...
24.02.2024 Dini Bilgiler
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz
Murat Kurum'dan İBB yönetimine afiş tepkisi: Hangi hukuka göre söküyorsunuz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, zabıtalar tarafından sökülen bilbordlarla ilgili açıklamarda bulundu. Kurum, "Bizim parasını verdiğimiz bedelini ödediğimiz billboardlarımızı siz hangi adalete, hangi hukuka göre söküyorsunuz?" dedi.
21.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: KAAN aynı F-16 gibi, yeni müjdeler vermeyi sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Afyonkarahisar'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 'Adaylarını dahi vatandaşa değil, yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi seçerse bu acemiler de milletin karşısına 'işte adayımız' diyerek onu çıkartıyor' dedi. İlk uçuşunu gerçekleştiren Milli Muharip Uçak KAAN ile ilgili olarak ise Erdoğan, 'Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Daha neler gelecek neler.' ifadelerini kullandı.
21.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Muhalefet her gün yeni bir skandal üretiyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda yaptığı açıklamada, "Adıyaman, 6'lı masa denen proje yapının ve Cumhurbaşkanı adaylarının yalan ve bühtan siyasetine fırsat vermedi" dedi. Erdoğan, "14-28 Mayıs seçimlerinin üzerinden 8 ay geçti ama CHP ve eski ortakları arasındaki kavganın, gürültünün arkası hiç kesilmedi. Her gün yeni bir skandala uyanıyor, özellikle CHP'li vatandaşlarımızın umutlarını kıran bir Bizans oyununa şahit oluyoruz" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Recep ayının 15 gecesi ne zaman 2024? 24, 25, 26 Ocak neden önemli, 26 Ocak kandil mi 2024?
Recep ayının 15 gecesi ne zaman 2024? 24, 25, 26 Ocak neden önemli, 26 Ocak kandil mi 2024? Recep ayının ortasında tutulan Eyyamı Biyd orucu 24 Ocak Çarşamba günü başladı. Aydınlık günler orucu olarak da bilinen Eyyâm-ı biyd orucu ayın en parlak olduğu hicri ayların 13, 14 ve 15. geceleridir. Peki, 24, 25, 26 Ocak neden önemli? 26 Ocak kandil mi 2024, Recep ayının 15. gecesi ne zaman?
26.01.2024 Gündem
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız
AK Parti 48 başkan adayları açıklandı! Erdoğan: 30 Ocak'ta seçim beyannamemizi sunacağız AK Parti'de aralarında Ankara ve İzmir'in de olduğu 17'si büyükşehir 48 ildeki belediye başkanları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Ankara adayı Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, İzmir adayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Erdoğan, "1994'te İstanbul'da başladığımız belediyeler vasıtasıyla halkımıza hizmet yolculuğumuzu 'Türkiye Yüzyılı'na adım attığımız 2024'te zirveye çıkarmak istiyoruz" dedi.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kandil Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kandil ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.