Kandil

Kandil

Son dakika kandil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kandil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kandil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kandil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kandil gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.816 kandil haberi bulunmuştur. Tüm kandil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur
Devlet Bahçeli: Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yokturMilliyetçi Hareket Partisi lideri devlet Bahçeli, partisinin haftalık grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü hakkında 'Bu teröristin Türkiye’de gömüleceği bir toprak yoktur' dedi.
22.10.2024Gündem
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyon
MİT'ten Süleymaniye'de nokta operasyonMİT, terör örgütü PKK/KCK için bölge halkından haraç toplayan, örgütün sözde sorumlularından Caize Selber ile Emine Ulaş'ı, Irak'ın kuzeyindeki Süleymaniye'de etkisiz hale getirdi.
20.10.2024Gündem
Smyrna Antik Kenti'nde Roma Dönemi'ne ait mutfak eşyaları bulundu
Smyrna Antik Kenti'nde Roma Dönemi'ne ait mutfak eşyaları bulunduİzmir'deki Smyrna Antik Kenti'nde yürütülen arkeolojik kazılarda, M.S. 1'inci ila M.S. 4'üncü yüzyıl arasına ait kase, tabak, leğen, süzgeç, kandil, testi, dokuma ağırlıkları, tabak ve kapaklar gibi Roma Dönemi'ne ait mutfak ve ev aletleri bulundu. Kazı Başkanı Prof. Dr. Akın Ersoy, "Bu örnekler, liman kenti olarak İzmir'in, Akdeniz dünyasında kullanılan objelerle paralellik gösteren mutfak kapları gibi örnekleri gösteriyor. Kaliteli işçiliğe sahip dikkat çekici eserler" dedi.
5.10.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 24 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 24 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki; Hakurk, Gara, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütünce kullanılan mağara, sığınak ve depolardan oluşan 24 hedefin hava harekatıyla imha edildiğini açıkladı.
18.09.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajı
Emine Erdoğan'dan Mevlid Kandili mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ülkenin ve tüm İslam aleminin 'Mevlit Kandili'ni tebrik etti.
14.09.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 19 terörist etkisiz hale getirildiMSB: Irak'ın kuzeyine 7, 8, 9 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenen hava harekatları sonucunda toplam 19 terörist etkisiz hale getirildi.
13.09.2024Gündem
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanında
Bakanlık açıkladı: 50 yıl önce yurt dışına kaçırılan 14 kültürel miras ana vatanındaTürkiye, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarılan, yaklaşık 50 yıldır iadesi için çalışma yapılan Burdur'daki Boubon Antik Kenti kökenli 2 bronz heykel başı ve anıtsal boyutlarda 1 bronz kadın heykelinin yanı sıra 1 mücevher parçası ve Osmanlı dönemine ait 2 hançerin de aralarında olduğu 14 arkeolojik ve etnografik eseri daha ana vatanına kazandırdı.
13.09.2024Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: 8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını Sakarya'dan karşılayacağız
Bakan Bayraktar açıkladı: 8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını Sakarya'dan karşılayacağızEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin petrol üretiminin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Üretimi arttırırken, mutlaka senede 2-3, 3-4 tane yeni keşif için kuyu kazma hedefimiz var." dedi. Bakan Bayraktar, "2026'nın ortasında günlük 20 milyon metreküp üretime çıkacağız. Dolayısıyla 8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacını kendi gazımızla Sakarya'dan karşılamış olacağız" diye konuştu.
11.09.2024Ekonomi
Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün?
Mevlid Kandili ne zaman, hangi gün?2024 Eylül ayında idrak edilecek olan Mevlid Kandili ne zaman merak ediliyor.
11.09.2024Gündem
Irak'ın kuzeyinde 21 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyinde 21 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerindeki terörist hedeflerine yönelik hava harekatında 21 hedefin imha edildiğini açıkladı. Hava harekatında çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
9.09.2024Gündem
MSB duyurdu! 16 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! 16 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), 16 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
8.09.2024Gündem
MSB açıkladı: Son 4 günde 35 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB açıkladı: Son 4 günde 35 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) son 4 günde Irak'ın kuzeyinde 27 terörist, Suriye'nin kuzeyinde 8 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Etkisiz hale getirilen terörist sayısı son 4 günde 35'e çıktı
6.09.2024Gündem
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
MSB'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklamaMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Kara Harp Okulu’nda yapılan yemin töreninden sonra sosyal medyaya yansıyan görüntülere ilişkin yeni bir açıklama geldi.
5.09.2024Gündem
MSB açıkladı: Kuzey Irak’ta 5 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdi
MSB açıkladı: Kuzey Irak’ta 5 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Kandil bölgelerinde tespit ettiği 5 PKK’lı teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
4.09.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 20 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 20 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyine hava harekatı düzenledi. Irak'ın kuzeyinde 20 terör hedefi imha edildi, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
2.09.2024Gündem
Terörle mücadelede tarihi anlaşma: Türkiye ve Irak koordineli çalışacak
Terörle mücadelede tarihi anlaşma: Türkiye ve Irak koordineli çalışacakTürkiye-Irak Ortak Planlama Grubu’nun ilk toplantısı ve Yüksek Düzeyli Güvenlik Mekanizması’nın dördüncü toplantısı dün Ankara’da Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin’in eş başkanlığında yapıldı.
16.08.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştir
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! MSB duyurdu: 25 hedef imha edilmiştirMilli Savuma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde Gara, Kandil ve Asos bölgelerindeki terörist hedeflerine hava harekatı düzenlendiğini ve 25 hedefin imha edildiğini bildirdi.
26.07.2024Gündem
MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 15 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı (MSB), 15 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
26.07.2024Gündem
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret etti
Ayasofya Kebir Cami-i Şerifi 4 yılda 25 milyon kişi ziyaret ettiYerli ve yabancı turistler için çekim alanı olan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi, ibadete açılmasının üzerinden geçen 4 yılda yaklaşık 25 milyon ziyaretçiyi ağırladı. İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu, 'Herkesin ilgisini çeken önemli tarihi mekanlardan bir tanesi. Ayasofya Camisi sezona göre, günlük ortalama 50 bin civarında ziyaret sayısına ulaşılıyor.' dedi.
23.07.2024Gündem
MİT'ten PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasına darbe
MİT'ten PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasına darbeMilli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütü PKK'nın sözde istihbarat yapılanmasında çalışan Halil kod adlı Sadık Topaloğlu ve Mehmet Savaş'ı İstanbul'da yakaladı.
18.07.2024Gündem
MSB duyurdu! Kuzey Irak’ta hedefler tam isabet imha ediliyor
MSB duyurdu! Kuzey Irak’ta hedefler tam isabet imha ediliyorMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Kuzey Irak’ta hedeflerin topçu atışı ile tam isabet imha edildiğini açıkladı.
7.07.2024Gündem
MSB: Irak ve Suriye'de 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Irak ve Suriye'de 5 terörist etkisiz hale getirildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde 2 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde tespit edilen 3 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
7.07.2024Gündem
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldi
MSB kaynaklarından Suriye'de yaşanan olaylara dair açıklama geldiMilli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynaklarından yapılan açıklamada "Suriye'de meydana gelen ve Türkiye aleyhinde faaliyet gösteren bazı unsurlarca yürütülen provokatif eylemler dikkatle takip edilmiş ve edilmektedir. Bu eylemlere yönelik gerekli önlemler alınmıştır. Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelik yapılan bu eylemlere hiçbir şekilde izin verilmeyecektir" denildi.
4.07.2024Gündem
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı! 37 terör hedefi imha edildiMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Metina, Gara, Hakurk, Kandil ve Asos bölgelerinde bölücü terör örgütü tarafından kullanılan 37 terör hedefinin hava harekatıyla imha edildiğini duyurdu.
3.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmaz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ana muhalefet ile ittifak olmazCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyasette normalleşme tartışmalarına noktayı koydu. Erdoğan, Cumhur İttifakı için de net mesajlar verdi.
26.06.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kandil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kandil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.