İtfaiyeci

İtfaiyeci

Son dakika itfaiyeci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan itfaiyeci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını itfaiyeci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İtfaiyeci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan itfaiyeci gelişmeleri de dahil olmak üzere 374 itfaiyeci haberi bulunmuştur. Tüm itfaiyeci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
Roketsan is başvurusu! 2024 Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır? ROKETSAN personel alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olmaları ve 35 yaşından gün almış olmamaları gerekmektedir. Peki, Roketsan personel alımı şartları neler, Roketsan lise mezunu KPSS şartsız personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
12.03.2024 Çalışma Hayatı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
'Buz kırma timi' 30 metre yükseklikte görev başında
'Buz kırma timi' 30 metre yükseklikte görev başında Erzurum'da yoğun kar yağışının ardından çatılarda oluşan kar kütlesi ve buz sarkıtlarının imhası için Büyükşehir Belediyesi itfaiye erlerinin 'buz kırma timi' görevine başladı. Vinçle ev ve iş yerlerinin saçaklarında oluşan buzları, kazma ve küreklerle kıran tim, gün boyu gelen ihbarları değerlendiriyor. Çatılardan 20 kamyona yakın buz kırdıklarını belirten itfaiyeci Yücel Küçük, "Vinçle 30 metre yüksekliğe kadar çıkıp oluşan buz ve kar kütlelerini kırarak imha ediyoruz" dedi.
24.11.2023 Yaşam
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti
Bağcılar'da Matbaacılar Sitesi'nde yangın! Bir kişi hayatını kaybetti Bağcılar'daki Matbaacılar Sitesi'nde bir iş yerinin çatısında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kontrol altına alınan yangında, bir işçi mahsur kaldı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağcılar'da işyerinde çıkan yangında bir kişinin hayatını kaybettiği bir itfaiye erinin ise yaralandığı kaydedildi.
21.09.2023 Gündem
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı
İş merkezinde yangın! Bayrampaşa yangınında mahsur kalan 9 kişi kurtarıldı Bayrampaşa'da 5 katlı iş merkezinin bodrum katında çıkan yangında mahsur kalan 9 işçi kurtarıldı. Yangında müdahale eden 7 itfaiyeci dumandan etkilendi.
2.08.2023 Gündem
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi
Rodos’taki orman yangını 6 gündür devam ediyor: 19 bin kişi tahliye edildi Yunanistan’ın Rodos Adası’nda 6 gündür devam eden orman yangını nedeniyle toplam 19 bin kişi tahliye edildi.
23.07.2023 Dünya
Yunanistan alev alev! Orman yangıları büyüyor...
Yunanistan alev alev! Orman yangıları büyüyor... Yunanistan’da itfaiye ekiplerinin orman yangınlarına müdahalesi sürüyor. Fransa ve İtalya’nın ardından İsrail de 2 adet yangın söndürme uçağını Yunanistan’a gönderiyor.
20.07.2023 Dünya
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi
Fransa'nın başkenti Paris’te patlama şoku! Yaralı sayısı şok geçirenler dahil 50 kişi Fransa'nın başkenti Paris'teki patlamayla ilgili bugün açıklama yapan savcılık, 6'sı kritik durumda olmak üzere yaklaşık 50 kişinin yaralandığını açıkladı. Yetkililer hafif yaralanmaların ve patlama sonrası şok geçirenlerin de bu sayıya dahil edildiğini vurguladı.
22.06.2023 Dünya
Enkazdan 53 saat sonra kurtuldu; kendini kurtaran kahramanlar ile İstanbul'da buluştu
Enkazdan 53 saat sonra kurtuldu; kendini kurtaran kahramanlar ile İstanbul'da buluştu Kahramanmaraş depreminde Hatay'da enkaz altında kalan bilgisayar mühendisliği öğrencisi Ali Korkmaz, kendisini 53 saat sonra enkaz altından kurtaran arama-kurtarma ekibiyle aylar sonra bir araya geldi. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşandı.
21.06.2023 Yaşam
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü
İstanbul İtfaiyesi'nin hem sporcu, hem sağlıkçı tek kadın şoförü Acil Tıp Teknisyeni olmak için eğitimini tamamlayarak diploma alan ve sporcu kimliğiyle dikkat çeken 24 yaşındaki Ceyda Cırık, 2 yıl önce İstanbul İtfaiye'sinde görevine başladı. Dünyanın farklı ülkelerinden birçok itfaiyecinin katıldığı uluslararası spor yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Cırık, şimdi İstanbul sokaklarında itfaiye aracının direksiyonuna geçerek görevden göreve koşuyor. Sağlıkçı ve sporcu kimliğiyle de dikkat çeken Cırık, " Türk kadını olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok." diyor.
9.04.2023 Vatan TV
Dar sokaklar ‘acil’ durumlara kapalı
Dar sokaklar ‘acil’ durumlara kapalı İstanbul’da araçların giremediği binlerce dar sokak bulunuyor. İtfaiye aracının, otomobilin geçemediği sokaklar olası bir depremde ya da ‘acil’ durumda ulaşılamaz halde.
3.04.2023 Gündem
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama
Gemiden atlayarak çıktığı Amerika'da gönüllere taht kuran Türk itfaiyeciye törenli uğurlama Uzun yol yük gemisinde mühendis olarak çalışırken, 1997 yılında kaçak yollardan denize atlayarak gittiği Amerika'da yeni hayatına başlayan Nahit Atıf Oral, 2020 yılında itfaiye eri olarak çalışmaya başladı. Oral 9 Mart'ta acil müdahale eğitimi sonrasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Amerika'da 'şehit' ilan edilen Oral'ın cenazesi özel törenle gönderildiği Türkiye'de, çocukluğunun geçtiği camide son yolculuğuna uğurlandı.
17.03.2023 Gündem
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti
Yunanistan'da iki tren çarpıştı! 32 kişi hayatını kaybetti Yolcu treninde seyahat eden Angelos Tsiamouras çarpışmayı "Bir deprem gibiydi" diyerek anlattı, raydan çıkan vagonların yanı sıra bazı vagonlardan yükselen alevler faciaya yol açtı. Can kaybı her geçen saat artarken, uluslararası medya 'katliam' başlıkları attı.
1.03.2023 Dünya
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim
Dünya bu görüntüleri konuşuyor: İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim Depremden sonra Hatay'daki arama kurtarma çalışmalarında yer alan İngiliz ekipteki Adam Varey, "İnsanları hiç bu kadar cesur görmedim" dedi. Bir diğer isim Jim Davison ise "Kuşkusuz, Türk halkının felaketle baş etme şekli inanılmazdı" ifadesini kullandı. Çin televizyonunda yayınlanan görüntüler ise dünyada ses getirdi.
25.02.2023 Dünya
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı'
82 kişiyi kurtaran itfaiyeciler döndü; 'Marmara depreminin en az 5 katı' Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'ndan 108 personel, deprem bölgesinde 82 kişiyi enkazdan sağ çıkardı. Bölgedeki çalışmaların tamamlanması ile itfaiyecilerin kente döndüğünü belirten İtfaiye Daire Başkanı Ömer İslamoğlu, "Yıllardır itfaiye teşkilatları olarak birçok depremlere katıldık, ama böylesini hiç görmedim. Marmara depreminin en az 5 katı" dedi.
19.02.2023 Yaşam
EMAK nedir, açılımı ne? EMAK hangi ülkenin, EMAK kurtarma ekibi Yunanistan’dan mı geldi?
EMAK nedir, açılımı ne? EMAK hangi ülkenin, EMAK kurtarma ekibi Yunanistan’dan mı geldi? Kahramanmaraş'ta meydana büyük felaketin ardından Hatay'a gelen EMAK ekibi 6 yaşındaki kız çocuğunu enkaz altından çıkardı. Küçük kızı çıkardıktan sonra büyük sevinç yaşayan ekip, uzun süre birbirlerine sarıldı. O anların sosyal medyaya yansıması EMAK hakkında arama yapılmasına neden oldu. Peki, EMAK nedir, açılımı ne? EMAK hangi ülkenin, EMAK kurtarma ekibi Yunanistan’dan mı geldi?
9.02.2023 Gündem
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler
Dünyadan Türkiye'ye yardım eli! Özel ekipler geliyor, işte liste liste o ülkeler Ülkeler tek tek harekete geçti. Türkiye'ye akın akın geliyorlar. Havalimanlarına teker teker inen uçaklarda arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra özel eğitilmiş köpekler de var. Dünyanın dört bir yanından ekipler depremzedeler için koştu. Öte yandan ABD'li ekibin 1999 Marmara depreminden sonra da Türkiye'ye geldiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
7.02.2023 Dünya
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf
Kadınları otel odasında öldürdü! Evli ve 3 çocuk babası seri katilden kan donduran itiraf ABD'de seri katil, kadınları otele götürerek odada öldürüyordu. Kurbanlarına uyguladığı işkenceler ve kestiği uzuvlar sebebiyle 'Gövde Katili' ismini almıştı. 13 yıl boyunca dehşet saçan evli ve 3 çocuk babası seri katilin 100'e yakın kadını katlettiği düşünülüyor. Yıllar sonra yaptığı itiraflar ile korkunç detaylar ortaya çıktı.
6.12.2022 Dünya
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları
KPSS Ortaöğretim 65 puan ile nereye girilir? KPSS Ortaöğretim taban puanları KPSS ortaöğretim taban puanları, tavan puanları için yapılan aramalar arttı. KPSS ortaöğretim sınav sonuçları bugün adayların erişimine açıldı. KPSS puanlarını öğrenen adaylar 55, 60,65,70,75 puanla nereye girebileceklerin, hangi puanla nereye atanacaklarını sorgulamaya başladı. Peki, KPSS ortaöğretim 55, 60,65,70,75 puanla nereye girilir? İşte KPSS taban puanları 2022...
24.11.2022 Eğitim
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü
Bursa'da yangın faciası: 8'i çocuk 9 ölü Bursa'da 4 katlı binanın 2'nci katında sobadan çıkan yangında Suriye uyruklu anne Amina (31) ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 4 kişi de dumandan etkilendi.
9.11.2022 Gündem
İtalya’da fırtına! 10 kişi hayatını kaybetti
İtalya’da fırtına! 10 kişi hayatını kaybetti İtalya'nın Marche bölgesinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada can kaybı sayısı 10'a yükseldi.
16.09.2022 Dünya
Fransa'da orman yangını evlere sıçradı! Bin 300 hektar alan yandı, 540 kişi tahliye edildi
Fransa'da orman yangını evlere sıçradı! Bin 300 hektar alan yandı, 540 kişi tahliye edildi Fransa'nın Gironde bölgesindeki dün çıkan orman yangını 4 eve sıçrarken, bin 300 hektarlık alan kül oldu, 540 kişi evlerinden tahliye edildi.
13.09.2022 Dünya
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı
Drenaj kuyusu üç kardeşe mezar oldu! Kurtarma ekibinden bir kişi de bayıldı Samsun'da drenaj kuyusuna inerek hayatını kaybeden kardeşlerinin peşinden inen 2 kardeş de olay yerinde hayatlarını kaybetti. 3 kardeşin cansız bedeni kuyudan zorlukla çıkartılarak morga kaldırılırken, 1 itfaiye eri de gazdan etkilendi.
19.08.2022 Yaşam
İspanya’da orman yangını: 2 bin 300 kişi tahliye edildi
İspanya’da orman yangını: 2 bin 300 kişi tahliye edildi İspanya’nın güneyindeki Endülüs bölgesinde bugün öğle saatlerinde başlayan orman yangınında 2 bin 300 vatandaşın tahliye edildiği bildirildi.
15.07.2022 Dünya
Portekiz’de 14 noktada orman yangını!
Portekiz’de 14 noktada orman yangını! Portekiz’de aşırı sıcakların etkisiyle 14 noktada orman yangını çıktı. Bazı bölgelerde alevler evlere sıçrarken, yollar kapandı. Komşu İspanya’da da orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, hava sıcaklığının 42 dereceye ulaşmasının beklendiği Ourense’ta kırmızı alarm verildi.
13.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

İtfaiyeci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki itfaiyeci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.