İstanbul Hava Durumu

İstanbul Hava Durumu

Son dakika istanbul hava durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan istanbul hava durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını istanbul hava durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İstanbul Hava Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan istanbul hava durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.364 istanbul hava durumu haberi bulunmuştur. Tüm istanbul hava durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...
Meteoroloji radar görüntülerini yayınladı! 3 gün boyunca sürecek: İstanbul, Ankara...Hava durumu ile ilgili son dakika... İstanbul hava durumu! İstanbul için peş peşe sağanak uyarısı geldi. İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanmasının beklendiğini açıkladı. AKOM'dan yapılan açıklamaya göre il genelinde 3 gün boyunca yağış görülecek. Meteoroloji, İstanbul'un radar görüntülerini paylaştı. Avrupa ve Anadolu Yakası'nda yoğun yağışlar sürecek. Vatandaşların tedbirli olması konusunda uyarılarda bulunuldu. İşte son dakika detaylar...
25.07.2024Gündem
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecek
Meteoroloji uyardı: Sağanak yağış geliyor! Hafta boyunca etkisini sürdürecekMeteoroloji'nin yeni hava durumu raporunda yurt genelinde havanın yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Ege ve Akdeniz bölgelerinin iç kesimleri, İç Anadolu’nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Sakarya, Bursa ve Bilecik çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin edilirken, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği belirtildi.
13.07.2024Gündem
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısı
Sağanak yağışlar geri dönüyor! Hava sıcaklığı 5 derece birden düşecek, Ege'de kuvvetli rüzgar uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan son bilgilere göre yurt genelinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul’un kuzeyi, Doğu Anadolu’nun kuzeyi başta olmak üzere, Kocaeli, Sakarya, Osmaniye çevreleri, Hatay’ın kıyı kesimleri ve İç Anadolu Bölgesi ile Hakkari’nin doğu kesimlerinde yerel sağanaklar bekleniyor. Ege ve Batı Akdeniz’de ise etkili olan sıcakların 2 derece daha artması beklenirken kuvvetli rüzgara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısı yapıldı
6.07.2024Gündem
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkat
Meteoroloji'den aşırı sıcak ve sağanak uyarısı! Ege'de kuvvetli rüzgar var, bu illere dikkatMeteoroloji Genel Müdürlüğü, yurt genelinde beklenen hava sıcaklık raporunu açıkladı, Yapılan son tahminlere göre: Ülkenin doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Osmaniye, Kars ve Hakkari çevreleri ile Ağrı ve Iğdır’ın güney, Van'ın doğu, Hatay’ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
24.06.2024Gündem
Kavurucu sıcaklar fena bastıracak! Sıcaklıklar 10 derece birden artacak, İstanbul dahil onlarca il alev alev yanacak
Kavurucu sıcaklar fena bastıracak! Sıcaklıklar 10 derece birden artacak, İstanbul dahil onlarca il alev alev yanacak Meteoroloji haritayı güncelledi. Kurban Bayramı haftasında serinleten havalar geliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken cuma günü 29 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yurdun bazı kesimlerinde yerel kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
23.06.2024Gündem
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağanak yağış, batıda fırtına uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024Gündem
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı!
Sıcaklara kısa bir ara! Doğu'da sağana yağış, batıda fırtına uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yayınladığı son hava tahminlerine göre batı, kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, olması beklenirken Ege'de sağanak ve gök gürültülü yağışlı geçecek. Sıcaklıkların mevsim normallerinin 10 derece üstünde olacağı belirtilirken; diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
20.06.2024Gündem
Bu yıl son 53 yılın rekoru kırıldı! Bu yaz çok sıcak geçecek: Bu hafta yağışlı geçecek
Bu yıl son 53 yılın rekoru kırıldı! Bu yaz çok sıcak geçecek: Bu hafta yağışlı geçecekMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzeydoğusu ile Güney Ege ve Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar kesimi, Denizli, Burdur'un güneyi, Malatya'nın batısı ve Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre 2024 ilkbaharı, son 53 yılın en sıcak 2'nci ilkbaharı oldu. 2024 ilkbahar mevsimi ortalama sıcaklığı 14,2 derece ile 1991-2020 ilkbahar mevsimi ortalama sıcaklığının 1,8 derece üzerinde gerçekleşti.
18.06.2024Gündem
Meteoroloji'den yeni tahmin: 3 güne dikkat! Sıcaklar bir anda bastıracak, kurban bayramında hava serinleyecek
Meteoroloji'den yeni tahmin: 3 güne dikkat! Sıcaklar bir anda bastıracak, kurban bayramında hava serinleyecekMeteoroloji haritayı güncelledi. Kurban Bayramı haftasında serinleten havalar geliyor. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken cuma günü 29 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yurdun bazı kesimlerinde yerel kısa süreli ve yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
12.06.2024Gündem
Yağışlar geri dönüyor! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısı
Yağışlar geri dönüyor! Meteoroloji'den kuvvetli sağanak uyarısıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre yurt genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığında ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 3 ila 10 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Bugün öğleden sonra ise bazı illerde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış olacak. Meteoroloji sağanak yağış olan illerde kuvvetli sel ve diğer olumsuzluklara karşı uyarılarda bulundu.
9.06.2024Gündem
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attı
Termometreler çıldırdı! Adana'da sıcaklık 42 dereceyi gördü: Sıcaktan bunalanlar kendini denize attıMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Bilecik, Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Denizli, Isparta, Burdur, Eskişehir ve Hakkari çevreleri ile Ankara'nın batı, Bolu'nun güney ilçelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
4.06.2024Gündem
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmı
Dışarı çıkarken dikkat olun: Beklenen aşırı sıcak hava uyarıları peş peşe geldi! 11 kentte sağanak alarmıMeteoroloji haritayı güncelledi ve beklenen ‘aşırı sıcak’ hava için uyarılar peş peşe geldi. Önümüzdeki 5 gün için yaşlılar ve çocuklar ‘dışarıya çıkmasın’ uyarısı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: yurt genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz kıyıları ile Sakarya, Bilecik, Afyonkarahisar, Artvin, Ardahan, Kars ve Iğdır çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
31.05.2024Gündem
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!
Meteoroloji'den yurt genelinde sağanak alarmı: 3 gün boyunca devam edecek! Doğu'da kuvvetli rüzgar uyarısı!Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, yurdun genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Trakya Kesimi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar Mevkii, İç Anadolu (Eskişehir dışında), Orta Karadeniz, Kastamonu, Artvin, Ardahan, Kars ve Hakkari çevreleri ile Rize ve Trabzon'un iç kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
29.05.2024Gündem
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkat
Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak uyarısı! Marmara'da toz taşınımı, doğuda kar erimelerine dikkatMeteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Toroslar mevkii, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, Güney Doğu Anadolu'nun batısı ile Konya, Kahramanmaraş, Malatya ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Marmara'nın güneyi, Ege ve Batı Akdeniz ile İç Anadolu'nun güneyinde toz taşınımı bekleniyor.
18.05.2024Gündem
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyinMeteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024Gündem
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyor
Çöl tozları yerini yağışlı havaya bırakıyorKuzey Afrika'dan Türkiye'ye gelen çöl tozları görülmeye devam ediyor. Bu hafta sonuna kadar ülkeyi terk edeceği tahmin edilen toz taşınımı yerini ise kuvvetli yağılara bırakacak. Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Toroslar, İç Anadolu (Eskişehir), Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İstanbul, Yalova, Sakarya, Kocaeli, Osmaniye, Kahramanmaraş, Kastamonu, Karabük, Bolu, Düzce, Erzurum, Erzincan, Malatya, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç Ananadolu bölgesinde yer toz taşınımı görülecek.
27.04.2024Hava Durumu
Yağmur sonrası lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildi
Yağmur sonrası lapa lapa kar yağacak! Sıcaklıklar eksiye düşüyor, İstanbul dahil birçok ilde alarm verildiMeteoroloji yeni hava durumunu açıkladı. Hava sıcaklıkları düşüyor. Kar yağışı geliyor. Hafta sonu plan yapmak isteyenler İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer illerin hava durumunu araştırıyor. Meteoroloji'den edinilen son hava durumu tahminlerine göre ise Türkiye genelinde hafta sonu yağışlar etkili olacak. İşte hafta sonu hava durumu tahminleri...
17.02.2024Gündem
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?
Marmara'da önce fırtına sonra kar: 21 kentte sarı alarm verildi! Meteoroloji'den sağanak uyarısı var: Hafta sonu hava nasıl olacak?Meteoroloji; Marmara'da 7 kent için fırtına, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 14 kent için çığ uyarısında bulunarak "sarı" alarm verdi. Peki 10 Şubat 2024'te Türkiye genelinde hava durumu nasıl olacak? bugün Ege'nin kıyı kesiminde, Akdeniz'in doğusunda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde sağanak yağış bekleniyor. Tunceli, Malatya, Elazığ ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağış görülecek. İstanbul'da ise hava sıcaklığı 17 derece olacak. İşte, il il 10 Şubat hava durumu değerlendirmeleri.
10.02.2024Gündem
Bahar havası Marmara'dan gitmiyor! Meteoroloji yağış uyarısını o iller için yaptı: 26 Aralık hava nasıl olacak?
Bahar havası Marmara'dan gitmiyor! Meteoroloji yağış uyarısını o iller için yaptı: 26 Aralık hava nasıl olacak?Bugün hava yağışlı olacak mı? Yılbaşı için geri sayım sürerek Marmara'da bahar havası var. Yurdun batı kesimleri güneşli ve bulutlu havasını sürdürüyor. Doğu illerinde ise kuvvetli yağışlar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 26 Aralık hava durumu tahminlerini yayınladı. İşte İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu...
26.12.2023Gündem
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyor
Meteoroloji kodu değiştirdi: Ani sıcaklık düşüşü kar yağışı getiriyor! Sağanak hafta sonunda esir alıyorMeteoroloji birçok şehir için turuncu ve sarı kodlu uyarılarda bulundu. Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış özellikle Marmara Bölgesi'nin tamamını esir almış durumda. Ani sıcaklık düşüşü sonrası hava durumu uzmanları kar yağışının kapıda olduğunu ifade etti. Kuvvetli yağışlar nedeniyle İstanbul dahil 14 kente sarı, 3 kente turuncu kodlu uyarıda bulunuldu. Kıyı Ege, Marmara ve Antalya çevrelerinde sağanak yağışın çok kuvvetli olması bekleniyor. İstanbul'a ilk kar yağışının Aralık ayı içerisinde olabileceği tahmininde bulunan Meteoroloji uzmanları tarih verdi. Soğuk hava dalgasının artarak devam edeceği belirtildi.
16.12.2023Gündem
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyor
Yağmur, fırtına sonrası lapa lapa kar yağacak! Böylesi görülmedi, sıcaklıklar eksiye düşecek, İstanbul'a kar geliyorYağmur, fırtına özellikle batı bölgelerde etkili oluyor. Meteoroloji'nin peş peşe uyarıları sonrası İstanbul dahil birçok ilde yağmur, fırtına hayatı felç etti. Tüm yurdu etkisi altına alan soğuk hava dalgası etkili oluyor. Meteoroloji illeri açıkladı. Yağmur sonrası lapa lapa kar yağışı geliyor. Kar adım adım İstanbul'a geliyor. Kar yağacak iller değişti. Meteoroloji'den 21 ile son dakika sarı ve turuncu uyarı yapıldı. İstanbul Valiliği, fırtınada düşen direk sonrası bir kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, "İstanbul ve Tekirdağ'daki yağışlara dikkat edelim" uyarısında bulundu. İşte son dakika haberin detayları ve kar yağışının etkili olacağı tarih...
29.11.2023Gündem
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…
Pazar günü kar yağacak mı? 26 Kasım (yarın) İstanbul’da var mı? 26 Kasım Pazar günü İstanbul hava durumu…Kış soğukları kendini hissettirmeye başladı. Meteoroloji'den yapılan uyarıda Marmara’nın kuzeyi, Güney ve Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Batı Karadeniz kıyıları ile Çanakkale, Bursa, Eskişehir, Karabük ve Kastamonu çevrelerine sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı bildirildi. Meteoroloji'den yapılan uyarıda sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini belirtirken “Pazar günü kar yağacak mı, yarın (26 Kasım) İstanbul’da var mı? Sorularına yanıt aramaya başladı.
25.11.2023Gündem
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumu
Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? 18-19 Kasım 2023 hava durumuMeteoroloji Marmara Bölgesi’nde hafta sonu fırtına uyarısı yaparken, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı da dikkatli olunmasını istedi. Tahminlere göre hafta sonu tüm yurtta yağış etkili olacak hava sıcaklıkları hızla düşecek. Peki, Yağmur ne zaman bitecek, İstanbul’da yağmur ne zaman durak? Pazar günü hava nasıl olacak? İşte 18-19 Kasım 2023 hava durumu…
18.11.2023Gündem
Meteoroloji uzmanından uyarı: Tarihi fırtına o gün kopacak, İstanbul'un tepesine kara bela geliyor! 2004'ten bile güçlü...
Meteoroloji uzmanından uyarı: Tarihi fırtına o gün kopacak, İstanbul'un tepesine kara bela geliyor! 2004'ten bile güçlü...Meteoroloji uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Bugün akşam saatlerinde AFAD, tüm vatandaşlara bir uyarı gönderdi. İstanbul için tam fırtına uyarısının yapıldığı mesaj sonrası ünlü hava durumu uzmanı sosyal medya hesabından ardı ardına paylaşımlar yaptı. Asıl tehlikenin o gün geleceğini söyleyen meteroloji uzmanı, İstanbul'un tepesine kara bela gibi çökecek fırtınanın şiddetini verdi. İstanbul'un kuzeyi için alarm durumuna geçilmesi gerektiğinin altını çizdi.
17.11.2023Gündem
Meteoroloji hava durumunu açıkladı! Kış geliyor, sıcaklıklar düşüyor, Kar yağışı ve yağmur fena vuracak
Meteoroloji hava durumunu açıkladı! Kış geliyor, sıcaklıklar düşüyor, Kar yağışı ve yağmur fena vuracakMeteoroloji yeni hava durumu raporunu son dakika açıkladı. Kış fena geliyor. Sıcaklıklar hissedilir derece düşecek. Yurt genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Hava önümüzdeki günlerden itibaren soğumaya başlayacak. Soğuk hava beraberinde yağmur ve kar yağışı getirecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il hava durumu derecelerini paylaştı. İstanbul hava durumu, Ankara hava durumu, İzmir hava durumu ve diğer iller araştırılmaya başladı. Peki hava durumu nasıl olacak? İşte hafta sonu hava durumu bilgileri...
28.10.2023Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul Hava Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki istanbul hava durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.