İdari İzin

İdari İzin

Son dakika idari izin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan idari izin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını idari izin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdari İzin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan idari izin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.206 idari izin haberi bulunmuştur. Tüm idari izin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı?
Devlet bankaları pazartesi açık mı, kapalı mı, 8 Nisan Pazartesi bankalar tatil mi? Arefe günü bankalar işlem yapacak mı? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla vatandaşlar bankaların çalışma günleri ile bayram tatili günlerini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, banka işlemleri olanlar 10 Nisan’da başlayacak bayramın öncesinde “Pazartesi (8 Nisan) bankalar açık mı, bankalar arefe günü çalışıyor mu, kapalı mı?” sorularına yanıt aramaya başladı.
5.04.2024 Yaşam
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi?
9 Günlük bayram tatilinde bankalar açık mı, kapalı mı, bayram tatilinde bankalar kaç gün kapalı?  Pazartesi Salı bankalar çalışacak mı, tatil mi? Bayram tatilinin 9 güne çıkarılmasıyla tatil öncesinde banka işlerini halledecekler 8 Nisan Pazartesi ile 9 Nisan Salı günü bankaların açık olup olmadığını sorguluyor. 8 Nisan resmi tatil takviminde yer almıyor, ancak kamu çalışanları için tatil ilan edildi. Peki, 8 Nisan Pazartesi günü bankalar açık mı, bayram tatilinde banaklar kaç gün kapalı, 9 günlük bayram tatilinde bankalar çalışacak mı?
4.04.2024 Yaşam
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı?
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı? Bayram tatilinde bankaların çalışma durumu için araştırmalar hızlandı. Bu yıl Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan tarihine denk geliyor. Dini bayramlar kategorisine yer alan Ramazan Bayramı'nda kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığına duyurunca kargo firmalarının çalışma günleri merak ediliyor. Peki, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo firmaları açık mı kapalı mı, PTT, MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat kargo kaç gün kapalı?
4.04.2024 Gündem
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay
9 günlük bayram tatilinden kimler yararlanacak? İşte kamu ve özel sektör çalışanlarıyla ilgili flaş detay Ramazan Bayramı için 8 Nisan Pazartesi ve sonraki salı günü de dahil edildi, bayram tatili dokuz güne çıkarıldı. Ancak bu süre herkes için geçerli değil. Özel sektör çalışanları için bayram tatili 9 Nisan Salı günü öğlen başlayacak ve 14 Nisan Pazar günü son bulacak. Yani, 5.5 gün tatil yapabilecekler. Bu süreyi dokuz güne çıkarmak şirketlere bağlı. Birçok şirket idari izin veriyor ama herkes için geçerli değil. Peki bayram tatilinden kimler yararlanacak. İşte detaylar...
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak?
Memur maaşları erken yatar mı? Ramazan bayramı öncesi memur maaşları hesaplara yatacak mı, ne zaman yatacak? Memur Nisan maaşı ödeme tarihi milyonların merak konusu oldu. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığında emeklilerin bayram ikramiyesi alacağı tarihler belli olmuştu. Geçtiğimiz bayram hem maaşlar hem de ikramiyeler yatmıştı. Bu yıl Ramazan bayramının 10 Nisan'a denk gelmesi, 1,5 gün idari izin olması memur maaşlarının ödeme tarihlerini öne çeker mi? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın açıklayacağı son dakika bilgisiyle memur maaşları erken yatar mı sorusunun cevabı da netlik kazanacak.
1.04.2024 Ekonomi
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak?
Seçimden sonraki gün okullar tatil mi, 1 Nisan’da okullar açık mı? Seçimden sonra özel okullar tatil mi, okullar seçimin ertesi kaç gün tatil olacak? 31 Mart Pazar günü Türkiye'de yerel seçimler gerçekleşecek ve bu seçimlerde okullar da oy kullanımına açılacak. Sandık görevlisi olarak görev alacak birçok öğretmen bulunuyor. Geçmişte, 14 Mayıs'ta gerçekleşen seçimlerin ardından 15 Mayıs'ta okullar tatil edilmişti. Peki, 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi olacak?
29.03.2024 Gündem
1 Nisan memurlara idari izin var mı? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı?
1 Nisan memurlara idari izin var mı? 1 Nisan Pazartesi resmi tatil mi? Seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı? Türkiye 31 Mart 2024 Pazar günü yerel seçimlere gidiyor. Milyonlar seçmen oy kullanmak için sandık başına gidecek. Sandık kurullarında görevli olan memurlar ise ertesi günü yani 1 Nisan'ı düşünüyor olacak. Son dakika bilgisine göre 1 Nisan 2024 Pazartesi günü seçimlerde, sandıkta görevli memurlara idari izin kararı çıkarıldı. Peki seçimlerde görevli memurlar idari izinli sayılacak mı?
26.03.2024 Gündem
Yerel seçim için idari izin kararı! 1 Nisan Pazartesi günü izinli olacaklar
Yerel seçim için idari izin kararı! 1 Nisan Pazartesi günü izinli olacaklar 31 Mart’ta yerel seçimlerde sandık kurullarında görev alan kamu personeli 1 Nisan pazartesi izinli sayılacak.
26.03.2024 Çalışma Hayatı
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi? Nisan ayında kutlanacak Ramazan Bayramı'nda, arife gününden bir gün öncesine denk gelen 8 Nisan Pazartesi'nin idari tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Hastanelerin açık olmadığı da merak edilen konu başlıklarından biri. Peki, 8 Nisan resmi tatil mi? 8 Nisan pazartesi hastaneler açık mı, okullar tatil mi?
25.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili 2024: Ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, üniversitelerde ve okullarda ramazan bayramı tatili kaç gün 2024? Ramazan Bayramı tatiline ilişkin net açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geldi. 2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söyledi. Peki, Ramazan Bayramı sonrası okullar ne zaman açılacak? Okullarda ramazan tatili ne zaman 2024?
23.03.2024 Yaşam
Özel sektörde bayram tatili kaç gün? 9 günlük bayram tatili özel sektörü kapsıyor mu?
Özel sektörde bayram tatili kaç gün? 9 günlük bayram tatili özel sektörü kapsıyor mu? Ramazan Bayramı tatili çalışanların gündemindeki yerini aldı. Konu ile ilgili son dakika açıklamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı. Erdoğan, 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesinde 1,5 günlük idari izin kararı aldıklarını duyurdu. ''9 gün bayram tatili özel sektörü kapsıyor mu?'' sorusu gündemdeki yerini aldı. Peki özel sektörde bayram tatili kaç gün? İşte, özel sektörde bayram tatili süresi ve tüm detaylar…
20.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024 (üniversite)? Üniversitelere bayram tatili var mı 2024, üniversite öğrencilerine bayram tatili kaç gün?
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024 (üniversite)? Üniversitelere bayram tatili var mı 2024, üniversite öğrencilerine bayram tatili kaç gün? İslam aleminin heyecanla beklediği Ramazan-ı Şerif 11 Mart 2024 günü başlayacak. Ramazanın sona ermesiyle bayram idrak edilecek. Bayramla ilgili en merak edilen konu ise bayram tatili oldu. Peki, ramazan bayramı tatili kaç gün olacak, ramazan bayramı ne zaman başlıyor 2024? ramazan bayramı tatili 9 gün mü?
9.03.2024 Gündem
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024, 9 gün mü? Bayramı tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor 2024? Ramazan bayramı tatili okullar için kaç gün 2024?
Ramazan bayramı tatili kaç gün 2024, 9 gün mü? Bayramı tatil ne zaman başlıyor ve bitiyor 2024? Ramazan bayramı tatili okullar için kaç gün 2024? Bu yıl ramazan bayramı tatili kaç gün? İslam alemi 11 ayın sultanı Ramazan ayını bekliyor. Bu yıl Ramazan 11 Mart günü başlayacak. Ramazan ayının ardından da bayram başlayacak. Bayrama sayılı günler kala bayram tatilinin kaç gün olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Tatil planını bayramda verilecek tatile göre şekillendirecek olan vatandaşlar “Ramazan bayramı tatili ne zaman başlıyor, bu yıl ramazan bayramı tatili kaç gün olacak?” sorusuna yanıt aranıyor. Peki, ramazan bayramı tatili 9 gün olacak mı 2024, birleşecek mi?
9.03.2024 Gündem
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi
Kar dalgası onlarca kenti vuracak! Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi, lapa lapa kar start verdi Kar yağışı ile ilgili son dakika uyarıları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. İstanbul dahil onlarca kent için yoğun kar yağışı ve fırtına uyarısı yapıldı. Meteoroloji ve uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda iller tek tek sıralandı. Lapa lapa kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alırken hava sıcaklıklarında ani düşüşler görülecek. Yapılan son dakika kar uyarılarının ardından pek çok kent güne beyaz örtüyle uyandı. Bir ilde kuma çalışanlarına idari izin verildi. Gün içerisinde kar yağışı dalga dalga yayılacak. İşte kar yağışı için alarm verilen kentler ve İstanbul kar yağışı ile ilgili son dakika gelişmelerinin detayları...
23.01.2024 Gündem
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor?
Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor? Borsada alım satım işlemi yapanlar borsanın bayramdaki çalışma durumunu sorguluyor. 26-27 Haziran tarihleri idari izin kapsamına alındı, bugün de bayramın birinci günü idrak ediliyor. Borsa, resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. Peki, bayramda borsa kapalı mı, bugün borsa açık mı?
28.06.2023 Ekonomi
Bugün borsa açık mı (27 Haziran Salı 2023)? Bugün borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa saat kaça kadar açık, BIST yarım gün mü, kapalı mı?
Bugün borsa açık mı (27 Haziran Salı 2023)? Bugün borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa saat kaça kadar açık, BIST yarım gün mü, kapalı mı? 27 Haziran borsa açık mı, bugün borsa kaçta kapanıyor? Borsada alım satım işlemi yapacaklar bayram öncesinde borsanın çalışma durumunu sorguluyor. 26-27 Haziran’ın idari izin kapsamına alınması, aynı zamanda 27 Haziran’ın arefe günü olması yatırımcıların bugün borsada işlem yapılıp yapılmadığının araştırılmasına neden oldu. Borsa, resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. Peki, Bugün borsa açık mı, Arefe Günü borsa saat kaça kadar açık? BIST bugün yarım gün mü?
27.06.2023 Ekonomi
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı?
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı? Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından 26 Haziran Pazartesi ile 27 Haziran Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Arefe günü bu yıl 27 Haziran Salı Kurban Bayramı ise 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. 26-27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alınması sonrası “27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023?” sorularının yanıtı merak ediliyor.
26.06.2023 Gündem
PTT 26 Haziran açık mı, 26 Haziran PTT kapalı mı? PTT Pazartesi günü çalışıyor mu, PTT ne zaman açık, PTT arefe günü ve bayramda açık mı?
PTT 26 Haziran açık mı, 26 Haziran PTT kapalı mı? PTT Pazartesi günü çalışıyor mu, PTT ne zaman açık, PTT arefe günü ve bayramda açık mı? 26 Haziran PTT açık mı, PTT bugün kapalı mı? Kurban Bayramı nedeniyle 9 gün idari izin yapılmasına karar verilmesinin ardından Bayram öncesi PTT’de işi olanlar "PTT 26 Haziran açık mı, Postaneler 9 gün kapalı mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, PTT 26 Haziran açık mı, 27 Haziran PTT açık mı, kapalı mı? Arefe günü ve bayramda PTT çalışacak mı?
26.06.2023 Gündem
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu?
26 Haziran 2023 Sağlık ocağı açık mı? Yarın ve arefe günü sağlık ocağı, eczaneler çalışıyor mu? Kurban Bayramı tatilinde idari izin 26-27 Haziran 2023 başlıyor. Kamu kurumu çalışanları idari izin sayılacak. Kurban bayramı arefe günü Salı gününe denk geliyor. Eczane, sağlık ocağı gibi kurumların çalışıp çalışmadığı merak ediliyor. Kurban Bayramı 28 Haziran'da başlayacak ve 4 gün sürecek. Hastanelerin acil servisleri ve nöbetçi eczaneler çalışacak. Ancak bayram tatili boyunca sağlık ocakları ve Aile Sağlık Merkezleri kapalı olacak. Peki 26 Haziran 2023 sağlık ocağı açık mı? Yarın sağlık ocağı çalışıyor mu?
25.06.2023 Gündem
Borsa İstanbul açık mı? 26-27 Haziran (arefe günü) Borsa'da işlem var mı? Borsa hangi günler tatil?
Borsa İstanbul açık mı? 26-27 Haziran (arefe günü) Borsa'da işlem var mı? Borsa hangi günler tatil? Borsa İstanbul açık mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Kurban Bayramı'nda 9 günlük idari izin var. Bu gelişme sonrası Borsa yatırımcısı işlemlerin olup olmadığını araştırmaya başladı. Peki Borsa hangi günler tatil? 26-27 Haziran (arefe günü) Borsa açık mı? İşte detaylar...
25.06.2023 Ekonomi
9 gün tatil özel sektörü kapsıyor mu 2023, 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor 2023? 9 gün tatil kimleri kapsıyor 2023, resmi tatil mi?
9 gün tatil özel sektörü kapsıyor mu 2023, 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor 2023? 9 gün tatil kimleri kapsıyor 2023, resmi tatil mi? Bayram tatili ne zaman başlıyor, 9 gün tatil resmi tatil mi 2023? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan "Kurban Bayramı ile ilgili özellikle turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. Bu kararımızın da tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
7.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.
7.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İdari İzin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki idari izin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.