Gülnar

Gülnar

Son dakika gülnar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülnar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülnar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülnar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülnar gelişmeleri de dahil olmak üzere 241 gülnar haberi bulunmuştur. Tüm gülnar haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı!
Tartışan çifte araç çarptı, geriye kalan fotoğraflar yürekleri dağladı! Tartışan çift yol ortasında araçtan indikten sora başka bir aracın çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Çiftin 5 yaşındaki kızları ile çektirdikleri fotoğrafları görenlerin yüreklerini dağladı. Gülnar Hüseyinova'nın sosyal medya hesabından yaptığı, "Beddua etmem. Sadece dilerim. Kim kime ne yaşatırsa aynısını yaşasın" ile "Bir ölen geri gelmez bir de kaybolan güven" paylaşımları dikkat çekti.
27.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı
Bakan Yerlikaya, orman yangınlarının nedenlerini açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Yaşanan küresel iklim değişiklikleri mevsim normallerinin üzerindeki sıcaklıklar ve bunlara eklenen beşeri dikkatsizlikler, orman yangınlarına ne yazık ki davetiye çıkartıyor. Bakanlık olarak dünkü yangınların her birinin sebeplerini ortaya çıkarmak üzere titiz bir şekilde çalışıyoruz. Şu ana kadar dünkü yangınlardan 5'inin sebebini arkadaşlarımız ortaya çıkardılar. Birisi trafo patlamasından, ikisinin doğal nedenlerden olduğu yine ikisinin de kazaen meydana geldiği değerlendirilmektedir" diyek
17.07.2023 Gündem
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı
4 ilde orman yangını ile mücadele ediliyor! Bakan Yumaklı son durumu açıkladı Rekor sıcaklıklar tüm Türkiye'yi etkilerken üç ilden peş peşe orman yangını haberi geldi. Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Mersin ve Çanakkale'de bazı köyler önlem amaçlı tahliye edildi. Bakan Tunç, "Toplam 7 şüpheli tespit edilmiş, Fethiye’de 1 ve Milas’ta 1 şüpheli olmak üzere 2 şüpheli tutuklanmış, İzmir Urla’da 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verilmiş, Hatay Belen’de 2 şüpheli gözaltına alınmış, Manavgat’ta ise 1 şüpheli hakkında soruşturma devam etmektedir." dedi. Bakan Yumaklı, "Mersin, Gülnar’daki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor. Hatay Belen, Çanakkale, Adana Karaisalı ve Mersin Mezitli’deki yangınları kontrol altına alma çalışmalarımız aralıksız sürüyor." açıklamasını yaptı.
17.07.2023 Gündem
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor
Hatay, Mersin ve Çanakkale'de orman yangınları sürüyor Çanakkale’de Kızılkeçili köyüne yakın ormanlık alanda çıkan iki farklı yangın Musaköy ve Kemel köyüne sıçradı. Yangın nedeniyle Kemel köyü boşaltıldı, vatandaşlar yurda yerleştirildi. Mersin'in Gülnar ilçesinde orman yangını devam ederken iki köyün tedbir amaçlı tahliye edilmesinin planlandığı öğrenildi. Hatay’ın Belen ilçesinde devam eden orman yangını ekiplerin müdahalesine rağmen büyümeye devam ediyor. Yangın 21 helikopter ve 9 uçakla söndürülmeye çalışılırken havanın kararmasıyla havadan müdahale sona erdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay'ın Belen ilçesindeki orman yangınıyla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
16.07.2023 Gündem
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz
Akkuyu NGS'ye ilk yakıt! Erdoğan: Artık nükleer güç sahibi ülkeler ligindeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rus lider Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ne ilişkin açıklamasında, "Bu pilot bir projedir. Hem karşılıklı ekonomik çıkar içeriyor hem de iki ülke arasındaki çok yönlü partnerliğimizi geliştiriyor." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada "Ülkemiz 60 senelik gecikmenin ardından nükleer güç sahibi ülkeler ligine yükselmiştir" dedi.
27.04.2023 Ekonomi
70 yıllık hayal gerçek oldu! Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün...
70 yıllık hayal gerçek oldu! Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde tarihi gün... Türkiye için tarihi gün. Akkuyu Nükleer Güç Santrali açıldı. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, döneminde çalışmalara başlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali için '70 yıllık hayal' ifadelerini kullanmıştı.
27.04.2023 Ekonomi
Akkuyu için tarihi gün: İlk nükleer yakıt bugün tesise ulaştırılacak
Akkuyu için tarihi gün: İlk nükleer yakıt bugün tesise ulaştırılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali için bugün tarihi gün. Enerji üretiminde kullanılacak 'taze nükleer yakıt' tesise getirilecek. Böylece Akkuyu, nükleer santral statüsüne kavuşacak. Ardından üretim için test aşamasına geçilecek.
27.04.2023 Gündem
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız"
Bakan Nebati: "5 yıl içerisinde 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, İstanbul'da yüzyılın dönüşümünü başlatacak adımları attıklarını belirterek, "Avrupa yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin, Asya yakasındaki rezerv alanlarımızda 500 bin konut yapmayı hedefliyoruz. Buralara taşıyacağımız nüfusla büyük oranda seyrelteceğimiz mevcut yerleşim yerlerinde de 500 bin konutu yerinde dönüştürmeyi planlıyoruz. Her yıl 300 bin, 5 yılda toplam 1.5 milyon yeni konutla, en az 6 milyon İstanbulluyu güvenli yuvalara kavuşturmuş olacağız" dedi.
25.04.2023 Ekonomi
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş hayatını kaybetti
Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş hayatını kaybetti Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Vural Savaş (84), Ankara'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
15.02.2023 Gündem
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi!
Akkuyu NGS’den dikkat çeken güvenlik açıklaması geldi! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremlerin ardından Akkuyu Nükleer A.Ş.'den güvenlik açıklaması yapıldı. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.4’lük depremler Kilis, Adana ve Hatay’ın yanı sıra Mersin çevresinde de hissedildi. Depremle birlikte akıllara gelen sorulardan biri de Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) fay hattına yakın mı, olası bir depremden etkilenir mi?
9.02.2023 Gündem
Bakan Özer: Nükleer enerji alanı bulunan tematik lise açılacak
Bakan Özer: Nükleer enerji alanı bulunan tematik lise açılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Nükleer enerji alanı bulunan bir tematik mesleki ve teknik Anadolu lisesi açılması için çalışmalara başladık." dedi.
27.01.2023 Eğitim
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı
Kuyu faciasında flaş gelişme! İzin skandalı ortaya çıktı, herkes birbirini suçladı Manisa’nın Salihli ilçesinde, Aytuğ Demir ile 2 yaşındaki oğlu Batu Demir'in düştükleri 60 metrelik sondaj kuyusunun 15 metresinde sıkışıp, hayatlarını kaybetti. Faciaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan site yöneticisi Hamza Akiş ile sondaj firması sorumlusu Vasfi Çakır'ın ifadeleri ortaya çıktı. Savcılık tarafından yapılan incelemede ise olayla ilgili bilinmeyen bir ayrıntı gün yüzüne çıktı.
14.01.2023 Yaşam
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf
'Kayınpederim bana da cinsel saldırıda bulundu' dedi! Müslüme'nin annesinden şok itiraf Mersin'in Gülnar ilçesinde 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin haklarında çeşitli suçlardan dava açılan biri tutuklu 4 aile yakınının yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Müslüme'nin annesi, kayınpederinin kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.
10.01.2023 Yaşam
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi Manisa’nın Salihli ilçesinde su kuyusuna düşen baba ve oğlunun cansız bedenine yaklaşık 10 saat süren çalışma sonrası ulaşıldı.
6.01.2023 Yaşam
TBMM heyeti, Akkuyu NGS inşaat sahasını ziyaret etti
TBMM heyeti, Akkuyu NGS inşaat sahasını ziyaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) milletvekillerinden oluşan bir heyet, Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS)sahasını ziyaret etti.
23.11.2022 Ekonomi
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu
Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili mahkemeden flaş karar! Türkiye günlerce konuşmuştu Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken, 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müslüme'nin ölümüyle ilgili biri tutuklu 4 aile bireyinin yargılandığı davanın duruşmasında, mahkeme flaş bir karara imza attı. Müslüme'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp kurumundan yeniden rapor düzenlenmesine karar verildi.
27.10.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Akkuyu Nükleer Güç Santrali ile ilgili flaş gelişme! Bir işlem daha tamam
Akkuyu Nükleer Güç Santrali ile ilgili flaş gelişme! Bir işlem daha tamam Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) inşaat sahasında 2’nci ünitenin reaktör şaftı kaplaması ile ilgili çalışmalar tamamlandı.
21.09.2022 Ekonomi
Denizli ve Mersin'de orman yangınları!
Denizli ve Mersin'de orman yangınları! Denizli'nin Kale ilçesinde, Muğla'ya da sınırı bulunan ormanda yangın çıktı. Alevlerin söndürülmesi için havadan ve karadan müdahaleye başlandı. Öte yandan Mersin'in Akdeniz ilçesinde de orman yangını çıktı. Havadan ve karadan erken müdahaleyle yangın, kısmen kontrol altına alındı.
9.09.2022 Yaşam
Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor
Mersin'deki yangın sonrası 8 orman personelinin tedavisi sürüyor Mersin'in Gülnar ilçesinde, 29'uncu saatte kontrol altına alınan orman yangınında yaralanan 8 orman işletme personelinin hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi. 
9.09.2022 Yaşam
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı
Mersin'de orman yangını kontrol altına alındı Mersin'in Gülnar ilçesinde dün sabah başlayan orman yangını kontrol altına alındı. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, beraberinde Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ile birlikte Büyükeceli Orman İşletme Müdürlüğünde yaptığı açıklamada, "Mersin’deki orman yangını bu saat itibariyle kontrol altına alındı” dedi. Tiryaki, yangında yaklaşık bin 500 hektarlık alanın zarar gördüğünü de belirtti.
8.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülnar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülnar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.