Mersin

Mersin

Son dakika mersin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mersin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mersin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mersin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mersin gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.213 mersin haberi bulunmuştur. Tüm mersin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındı
Türk denizciliğinde uluslararası başarı! Bakan Uraloğlu açıkladı: İstanbul Boğazı'nda 39 bin gemi, 416 milyon ton yük taşındıİstanbul Boğazı’nda yönetilen yoğun gemi trafiğine dikkat çeken Bakan Uraloğlu, Çanakkale Boğazı’nda 2023 yılında 44 bin 892 gemi hareketiyle taşınan 550 milyon ton yükün185 milyon tonunun tehlikeli yük kapsamında olduğunu belirterek, “İstanbul Boğazı’nda 2023’te 39 bin gemi hareketiyle toplam 416 milyon ton yük taşındı ve bu yüklerin yaklaşık 165 Milyon tonu petrol dâhil olmak üzere tehlikeli yükler kapsamındaydı.” dedi.
26.07.2024Ekonomi
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandı
41 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: 82 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ ve Bingöl merkezli olarak 41 ilde siber suçlara yönelik düzenlenen “Siberağ-2” operasyonlarında 82 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
26.07.2024Gündem
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!
AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede!TBMM Genel Kurulu'nda, 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' görüşmeleri sırasında AK Parti ile DEM Parti milletvekilleri arasında arbede yaşandı. Gerginlik üzerine birleşime ara verildi.
24.07.2024Gündem
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildi
Tüketicilerin korunmasına yönelik kanun teklifi, komisyonda kabul edildiAK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edildi.
23.07.2024Ekonomi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildi
'Öcalan' sloganıyla halay çeken 9 kişi adliyeye sevk edildiMersin'de terörist başı 'Abdullah Öcalan' sloganları eşliğinde sahil kenarında halay çeken gruptan gözaltına alınan 9 kişi adliyeye sevk edildi. Aranan bir şahsın başka suçtan cezaevinde olduğu öğrenilirken, firari bir kişinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
23.07.2024Gündem
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Kurdeleyi Erdoğan kesecek: Çukurova Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor!
Kurdeleyi Erdoğan kesecek: Çukurova Havalimanı 10 Ağustos'ta açılıyor!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çukurova Havalimanı'nın 10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacağını belirtti.
23.07.2024Ekonomi
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandı
16 ilde Narkoçelik-28 Operasyonları: 59 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen Narkoçelik-28 operasyonlarında 59 şüphelinin yakalandığını, 2 ton 294 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini bildirdi. Operasyonlarda gözaltına alınan 59 şüpheliden 40'ı tutuklandı, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.
23.07.2024Gündem
Adana'da sıcak hava ve nem herkesi bunalttı! Caddeler bomboş kaldı
Adana'da sıcak hava ve nem herkesi bunalttı! Caddeler bomboş kaldıAdana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yüksek nem oranıyla etkisini sürdüren sıcak hava vatandaşları bunaltıyor. Hava sıcaklığının 40 derece, nem oranının ise yüzde 57 ölçüldüğü Adana'da, sıklıkla kullanılan cadde ve sokaklarda sakinlik gözlendi. Mersin'de nem oranı yüzde 85'e çıktı. Hatay'da dışarı çıkanlar, sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle zor anlar yaşadı. Osmaniye'de ise cadde ve sokaklarda sakinlik oluştu. Sıcak havanın ruh sağlığını etkilediğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Muhammet Emin Dağüstü, “Sıcaklık sadece öfkelendirmek değil, aynı zamanda bütün psikiyatrik şikayetleri artırıyor” ifadelerini kullandı.
22.07.2024Adana
Adana kavruluyor! Uzman isim uyardı: Aşırı sıcaklar sinirlendiriyor
Adana kavruluyor! Uzman isim uyardı: Aşırı sıcaklar sinirlendiriyorYurt genelinde hakim olan sıcak hava Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de yüksek nem oranıyla birleşince vatandaşları bunaltıyor. Sıcak havanın ruh sağlığını etkilediğini söyleyen Psikiyatri Uzmanı Muhammet Emin Dağüstü, “Sıcaklık sadece öfkelendirmek değil, aynı zamanda bütün psikiyatrik şikayetleri artırıyor” ifadelerini kullandı.
21.07.2024Adana
Adana'nın kavurucu sıcağından kaçanlar soluğu orada aldı! Yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor
Adana'nın kavurucu sıcağından kaçanlar soluğu orada aldı! Yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyorYaz aylarında hissedilen sıcaklığın 40 dereceyi aştığı bölgede serinlemek isteyenler, Osmaniye'nin gözde mekanlarından biri olan Zorkun Yaylası'nda yoğunluk oluşturuyor.
21.07.2024Adana
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi Halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarı
Adana Seyhan Belediyesi halkoyunu ekibinden çifte başarıTürkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 16-17 Temmuz tarihleri arasında Kilis’te düzenlediği kulüpler arası bölge şampiyonasında minikler ve yıldızlar kategorilerinde birinci olan Seyhan Belediyespor Kulübü Halk Oyunları ekibi, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin’i ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür edip, şampiyonluk kupalarını armağan ettiler.
21.07.2024Adana
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana Müzesi
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana MüzesiAdana Müzesi, cumhuriyetin ilanından hemen sonra, 1924 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin en eski 10 müzesinden biridir...
20.07.2024Adana
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
Adana tren istasyonları ve seferleri
Adana tren istasyonları ve seferleriAdana, Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olarak, modern ulaşım ağlarıyla da dikkat çeker...
19.07.2024Adana
Deneme amaçlı ektiği tropik meyve yüzünü güldürdü: Kilosu 100 TL'den kapış kapış gidiyor
Deneme amaçlı ektiği tropik meyve yüzünü güldürdü: Kilosu 100 TL'den kapış kapış gidiyorTürkiye'nin üretim merkezlerinden Mersin'in Erdemli ilçesinde yaklaşık 12 dönüm bahçesinin yaklaşık 8 dönümünde açık alanda çarkıfelek veya aşk meyvesi olarak bilinen passiflora yetiştiren üreticinin yüzü güldü. Hasadı başlayan ve kilogramı 100 ile 125 TL arasında satılan ürüne talebin yoğun olduğu belirtildi.
18.07.2024Gündem
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"
Adana Doğu Akdeniz Ana Konteyner Limanı müjdesi sanayicileri sevindirdi! "Hayırlı olsun"Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Yönetim Kurulu Başkanı ve OSBÜK Başkan Vekili Bekir Sütcü, Çukurova’yı sanayi ve ticaret alanında çok daha güçlü bir konuma getirecek olan Adana Doğu Akdeniz Ana Konteynır Limanı’nın, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
18.07.2024Adana
Gaziantep'te 10 metrekarelik küçük dükkanında eskiyen kitaplara hayat veriyor
Gaziantep'te 10 metrekarelik küçük dükkanında eskiyen kitaplara hayat veriyorGaziantep'te yaşayan 65 yaşındaki Ömer Faruk Cengiz, yılların birikimi ve hünerli elleriyle, eskiyen ve tahrip olan Kuran-ı Kerim ile diğer kitapları yeniden hayata döndürüyor.
18.07.2024Gaziantep
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyor
Zam geldi! Adana - Mersin arasında seyahat edecekleri ilgilendiriyorAdana'da yaşayan vatandaşlar yakın olması sebebiyle Mersin'e sıklıkla gidip geliyor. Nisan ayı itibarı ile durdurulan tren seferlerinin yeni bir gelişme yaşandı.
17.07.2024Adana
Usulsüz işlemlerle yurda sokulmaya çalışılan araçlar ele geçirildi
Usulsüz işlemlerle yurda sokulmaya çalışılan araçlar ele geçirildiTicaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, usulsüz işlemlerle yurda sokulmak istenen 87 adet araç ele geçirdi. Araçların piyasa değerinin yaklaşık 72 milyon 425 bin lira olduğu belirtildi.
17.07.2024Ekonomi
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024
YKS birincileri 2024 | YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? YKS’de kaç birinci var? YKS birincisi netleri 2024YKS birincisi kim oldu, hangi okullardan? Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (2024-YKS) sonuçları ile birlikte 2024 birincileri merak konusu oldu. Peki, YKS’de kaç birinci var? İşte YKS birincileri 2024 hakkında merak edilenler…
16.07.2024Gündem
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildi
Hibe kararı! Bal üretimi için yüzde 70 destek verildiAdana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Pozantı ilçesinde 14 üreticiye yüzde 70 hibeli bal süzme makinesi dağıtımı gerçekleştirdi.
16.07.2024Adana
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildi
İçişleri Bakanlığı'ndan "Çengel 7" operasyonu: 3 bin 626 litre sahte alkol ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Çengel-7" operasyonlarında 3 bin 626 litre kaçak/sahte alkol ele geçirildiğini, 50 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
16.07.2024Gündem
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladı
YKS sonuçları açıklandı! Öğrencilerin 'barınma' maratonu başladıYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, 2024 YKS birincilerinin Mersin, İstanbul, Elazığ, Rize ve Ankara'dan çıktığını açıklandı. Binlerce üniversiteli genç önümüzdeki günlerde kiralık ev arayışına başlayacak. İstanbul’da öğrencilerin yoğun olduğu ilçelerde 100 metrekare 2+1 evin ortalama kirası 20 bin liradan başlıyor
16.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mersin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mersin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.