Göçmenler Kurtarıldı

Göçmenler Kurtarıldı

Son dakika göçmenler kurtarıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göçmenler kurtarıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göçmenler kurtarıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göçmenler Kurtarıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göçmenler kurtarıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 göçmenler kurtarıldı haberi bulunmuştur. Tüm göçmenler kurtarıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı
MSB paylaştı: Yunanistan'ın bıraktığı göçmenler kurtarıldı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan tarafından Ege Denizi'ne bırakılan düzensiz göçmenlerin sahil güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldığını duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı İzmir'in Foça ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 25 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
3.10.2022 Gündem
Marmaris ve Datça’da 126 göçmen kurtarıldı
Marmaris ve Datça’da 126 göçmen kurtarıldı Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 126 düzensiz göçmen kurtarıldı.
29.08.2022 Gündem
Ege'de Yunan unsurlarının ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı
Ege'de Yunan unsurlarının ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı Ege Denizi'nde Yunanistan’a ait P-930 sahil güvenlik botu tarafından Türk kara sularına itilen 2 mülteci botundaki düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik unsurları tarafından kurtarıldı.
30.07.2022 Gündem
Datça açıklarında, 13 kaçak göçmen kurtarıldı!
Datça açıklarında, 13 kaçak göçmen kurtarıldı! Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, Yunan unsurlarınca geri itilen 13 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
9.06.2022 Gündem
Ölüme terk edilen 46 düzensiz göçmen kurtarıldı
Ölüme terk edilen 46 düzensiz göçmen kurtarıldı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında dört faklı olayda aralarında kadın ve çocukların da olduğu 46 göçmen Türk karasularına geri itildi. 13'ü Topan Adası'nda mahsur kalan göçmenler, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
7.03.2022 Gündem
Motorları sökülüp ölüme terk edilen göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı!
Motorları sökülüp ölüme terk edilen göçmenleri Türk Sahil Güvenlik ekipleri kurtardı! Marmaris ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen iki ayrı düzensiz göçmen olayında toplam 82 kişi Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
18.02.2022 Gündem
Yunan askerinin geri ittiği 52 kaçak göçmen kurtarıldı!
Yunan askerinin geri ittiği 52 kaçak göçmen kurtarıldı! İzmir'in Seferihisar, Dikili, Foça ve Çeşme ilçeleri açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen can salları içerisindeki 52 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
15.02.2022 Gündem
Ege'de Türk karasularına geri itilen 348 göçmen kurtarıldı
Ege'de Türk karasularına geri itilen 348 göçmen kurtarıldı İzmir'in Dikili ve Seferihisar ilçeleri açıklarında balıkçı teknesinde 240 düzensiz göçmen ile 5 göçmen kaçakçısı yakalanırken, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 348 düzensiz göçmen de kurtarıldı.
14.02.2022 Gündem
Bodrum'da 38 kaçak göçmen kurtarıldı!
Bodrum'da 38 kaçak göçmen kurtarıldı! Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, fiber teknenin makine arızası vermesi nedeniyle sürüklenen 15 kaçak göçmen ile Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen 23 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
8.02.2022 Gündem
Marmaris ve Datça açıklarında 87 kaçak göçmen kurtarıldı!
Marmaris ve Datça açıklarında 87 kaçak göçmen kurtarıldı! Muğla'nın Marmaris ve Datça ilçelerinde, Yunanistan unsurlarınca lastik bot ile can salına konularak Türk kara sularına geri itilen 87 kaçak göçmen Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
7.02.2022 Gündem
Polis ekiplerinden kritik operasyon! 1278 litre ele geçirildi!
Polis ekiplerinden kritik operasyon! 1278 litre ele geçirildi! Çorum'da, polis ekiplerince düzenlenen iki ayrı operasyonda 1278 litre sahte içki ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.
28.12.2021 Gündem
Türk karasularına itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı
Türk karasularına itilen düzensiz göçmenler kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki 2 ayrı olayda Yunan askerlerince Türk karasularına geri itilen aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 56 düzensiz göçmen kurtarıldı.
28.12.2021 Gündem
Ayvacık açıklarında 52 kaçak göçmen kurtarıldı!
Ayvacık açıklarında 52 kaçak göçmen kurtarıldı! Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında, Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince, Türk kara sularına itilen 52 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
6.12.2021 Gündem
Yunanistan'ın ölüme ittiği 52 göçmen kurtarıldı!
Yunanistan'ın ölüme ittiği 52 göçmen kurtarıldı! İzmir'in Dikili ve Seferihisar açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen lastik bot ve can salları içerisindeki 52 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik güçleri tarafından kurtarıldı.
3.12.2021 Gündem
İzmir'in 3 ilçesinde 3 günde 184 kaçak göçmen kurtarıldı
İzmir'in 3 ilçesinde 3 günde 184 kaçak göçmen kurtarıldı İzmir'in Çeşme, Dikili ve Karaburun ilçesi açıklarında, 10- 12 Eylül tarihleri arasında 38'i yasa dışı yollardan yurt dışına gitmeye çalıştığı, 146'sı da Yunanistan tarafından Türk kara sularına itildiği belirlenen toplam 184 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
13.09.2021 Gündem
Datça açıklarında 19 düzensiz göçmen kurtarıldı
Datça açıklarında 19 düzensiz göçmen kurtarıldı Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında, illegal yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 19 düzensiz göçmen kurtarıldı.
18.06.2021 Gündem
Denize açıldıkları lastik botları su alan düzensiz göçmenler kurtarıldı
Denize açıldıkları lastik botları su alan düzensiz göçmenler kurtarıldı Deniz yoluyla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen bir grup düzensiz göçmen, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sahilinden ayrıldıktan kısa süre sonra botları motoru arızalanıp su alınca sahil güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
1.03.2020 Gündem
Adada mahsur kalan düzensiz göçmenler kurtarıldı
Adada mahsur kalan düzensiz göçmenler kurtarıldı Ege Denizi'ndeki Yumurta Ada'da mahsur kalan 44 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı unsurlarınca kurtarıldı.
19.11.2018 Gündem
Boğaz Adası'nda mahsur kalan göçmenler kurtarıldı
Boğaz Adası'nda mahsur kalan göçmenler kurtarıldı Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, Çeşme açıklarındaki Boğaz Adası'nda mahsur kalan 34 civarındaki göçmen için kurtarma operasyonu başlattı. Mahsur kalan göçmenlerin tamamı kurtarıldı.
13.07.2018 Gündem
40 kaçak göçmen ölümden döndü!
40 kaçak göçmen ölümden döndü! Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi sahillerinden Midilli Adası'na gitmek için lastik botlarla denize açılan 264 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerinin yaptığı operasyonda yakalandı...
3.11.2015 Yaşam
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı
Sal ve lastik botlarda can pazarı: İzmir açıklarında 96 göçmen kurtarıldı İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisinde bulunan toplam 96 düzensiz göçmen kurtarıldı.
27.12.2023 Gündem
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı Aydın'dan Yunanistan'a gitmek isteyen ancak denizde sağanak ile fırtınaya yakalanan lastik bottaki 30 kaçak göçmen, Türk balıkçılar tarafından kurtarıldı. Tekneye alınan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.
21.12.2023 Gündem
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı
ABD-Meksika sınırında kartel dehşeti! Göçmenler kabusu anlattı ABD'ye girebilmek için kartellerin eline düşen göçmenlerin yaşadığı dehşet Teksas sınır kenti yakınlarında çalışan bir sığınma gönüllüsü tarafından ortaya çıkarıldı.
23.05.2023 Dünya
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen Türkiye’ye kaçak olarak gelen göçmenleri, teknelerle Romanya’ya kaçıran, kendileri gibi 15 kaçak göçmenin kurduğu çete çökertildi. Operasyonda çete liderinin de içinde olduğu tamamı yabancı uyruklu 15 kişi ile 583 kaçak göçmen yakalandı.
9.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Göçmenler Kurtarıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göçmenler kurtarıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.