Kaçak Göçmenler

Kaçak Göçmenler

Son dakika kaçak göçmenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaçak göçmenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaçak göçmenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaçak Göçmenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaçak göçmenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 kaçak göçmenler haberi bulunmuştur. Tüm kaçak göçmenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Yunanistan'ın geri ittiği 42 kaçak göçmen kurtarıldı
Yunanistan'ın geri ittiği 42 kaçak göçmen kurtarıldı Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 42 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.
24.12.2023 Gündem
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama
İzmir'de 173 kaçak göçmen yakalandı; 15 organizatöre tutuklama İzmir'in 4 farklı ilçesinde düzenlenen operasyonlarda 173 kaçak göçmen yakalandı, 15 organizatör tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı Aydın'dan Yunanistan'a gitmek isteyen ancak denizde sağanak ile fırtınaya yakalanan lastik bottaki 30 kaçak göçmen, Türk balıkçılar tarafından kurtarıldı. Tekneye alınan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.
21.12.2023 Gündem
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı
Muğla'da Yunanistan'ın geri ittiği 106 kaçak göçmen kurtarıldı  Muğla’nın Marmaris ve Datça ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 106 kaçak göçmen kurtarıldı. Bodrum açıklarında ise 89 kaçak göçmen ile 1 organizatör şüphelisi yakalandı.
21.12.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler!  Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı...
Avrupa'nın korkulu rüyası kaçak göçmenler! Tansiyonun yükseldiği AB'de 'Türkiye ile anlaşalım' çağrısı... Kaçak göçmenler Avrupa'nın en büyük kabuslarından biri oldu. Düzensiz göçmen akınında yaşanan artış, Avrupa Birliği ülkeleri arasındaki gerilimin tırmanmasına neden oluyor. Birçok Avrupa ülkesinde sığınma merkezlerinde yer kalmazken, Avrupa başkentleri sorumluluğun paylaşımı konusunda ortak çözüm bulmakta zorlanıyor.
25.09.2023 Dünya
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, hareket halindeki durdukları lastik bot içinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakaladı.
17.09.2023 Yaşam
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı
Van'da korkunç kaza! 5 ölü, 21 yaralı Van'da, İl Göç İdaresine bağlı Geri Gönderme Merkezi'nde bulunan ve güvenlik görevlileri nezaretinde Gaziantep'e götürülen kaçak göçmenlerin içinde olduğu midibüs, virajda şarampole yuvarlandı. Kazada 7 polis, 2 şoför, 17 göçmen olmak üzere 26 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralılardan 5 göçmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
17.09.2023 Yaşam
Bulgaristan-Türkiye sınırındaki yangın sebebiyle 2 köy boşaltıldı
Bulgaristan-Türkiye sınırındaki yangın sebebiyle 2 köy boşaltıldı Bulgaristan-Türkiye sınırındaki Edirne’nin Büyükismailçe köyünün karşı kısmında bulunan, Svilengrad’a bağlı Varnik ve Matochina köyü sakinleri yangın sebebiyle tahliye edildi. İki gün önce Prisadets köyünden başlayan yangın tehlikeli bir şekilde Matochina köyü istikametine doğru ilerlemeye devem ediyor.
3.09.2023 Gündem
TIR'ın dorsesinden 39 kaçak göçmen çıktı! Göç İdaresine gönderildi
TIR'ın dorsesinden 39 kaçak göçmen çıktı! Göç İdaresine gönderildi Amasya’da polisin yol kontrolünde durdurduğu TIR’ın dorsesinde Afganistan uyruklu 39 kaçak göçmen yakalandı.
31.08.2023 Yaşam
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar
Çanakkale’de 27 kaçak göçmen yakalandı! Gözaltına alındılar Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yelkenli teknede 25 kaçak göçmen ile 2 göçmen kaçakçısı yakalandı.
5.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Birliği ve vize serbestisi açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Litvanya'nın başkenti Vilnius'ta düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvede birçok önemli görüşmede bulundu. Erdoğan zirve sonrası dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı.
13.07.2023 Gündem
İstanbul polisi düğmeye bastı! Dronlar devrede, yüzlerce gözaltı var
İstanbul polisi düğmeye bastı! Dronlar devrede, yüzlerce gözaltı var 5 gündür plajlarda, teknelerde, cadde ve meydanlarda kaçak göçmenlere göz açtırmayan İstanbul polisi, dronları da devreye soktu. Özellikle Avcılar, Bakırköy, Zeytinburnu ve Fatih sahillerinde göçmenlerin toplu olarak gezdiği alanlar dronla tarandı. Kaçak olduğundan şüphelenilenlere kimlik soruldu.
9.07.2023 Gündem
Bodrum'da 86 kaçak göçmen yakalandı
Bodrum'da 86 kaçak göçmen yakalandı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında tespit edilen 86 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı.
13.06.2023 Gündem
TEM'de kaçak göçmen operasyonu
TEM'de kaçak göçmen operasyonu İstanbul'da TEM otoyolu Mahmutbey gişelerinde polis ekiplerinin durdurdukları kapalı kasa minibüsten çok sayıda kaçak göçmen indi. Kaçak göçmenler kaçmaya çalışırken polis de peşlerinden koştu.
10.06.2023 Gündem
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen
'insan kaçakçılığı' çetesi çökertildi! Kaçan da kaçıran da kaçak göçmen Türkiye’ye kaçak olarak gelen göçmenleri, teknelerle Romanya’ya kaçıran, kendileri gibi 15 kaçak göçmenin kurduğu çete çökertildi. Operasyonda çete liderinin de içinde olduğu tamamı yabancı uyruklu 15 kişi ile 583 kaçak göçmen yakalandı.
9.05.2023 Yaşam
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: Tekneleri batmak üzereyken kurtarıldılar Jandarma, MİT ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda Türkiye'deki kaçak göçmenleri deniz yolu ile Romanya'ya götürme hazırlığındaki organize suç örgütü üyesi 15 şüpheli yakalandı. Operasyonda, 583 kaçak göçmenlerin bulunduğu tekneler batmak üzereyken kurtarıldı. Kaçak göçmenler sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, aralarında örgüt liderinin de bulunduğu 15 şüpheliden 11 çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.05.2023 Gündem
Donmak üzereyken jandarma kurtardı! Hepsi sınır dışı edilecek
Donmak üzereyken jandarma kurtardı! Hepsi sınır dışı edilecek Erzurum'un Karayazı ilçesinde yurda yasa dışı yollarla giren 33 kaçak göçmen yürüyerek aşmak istedikleri dağda tipiye tutuldu. Mehmetçik donmak üzere olan kaçak göçmenleri bulup, karakola getirerek hayatlarını kurtardı. 
2.04.2023 Gündem
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi
227 Afgan göçmen, ülkelerine gönderildi Kocaeli ve çevre illerde yakalanan Afganistan uyruklu 227 kaçak göçmen, bugün ülkelerine gönderildi.
10.01.2023 Gündem
Yakalanan göçmenler kaçmaya çalıştı! İşte o anlar
Yakalanan göçmenler kaçmaya çalıştı! İşte o anlar Bir tır dolusu kaçak göçmen, dorsenin brandalarını delip kaçmak üzereyken böyle yakalandı.
23.12.2022 Vatan TV
Kuşadası açıklarında 38 kaçak göçmen ile 4 Türk vatandaşı kurtarıldı
Kuşadası açıklarında 38 kaçak göçmen ile 4 Türk vatandaşı kurtarıldı Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen 1'i göçmen kaçakçısı 4 Türk vatandaşı ile 38 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
9.11.2022 Gündem
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü
Kaçak göçmenlerle sınırda çatışma; 1 Bulgar polisi öldü Edirne'nin Hamzadere Sınır Kapısı yakınlarındaki sınır bölgesinde, Bulgaristan'a kaçak geçiş yapmak isteyen göçmenler ile ülke sınır görevlileri arasındaki çatışmada Bulgar polisi Petır Bicvarov (30), açılan ateş sonucu yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Bulgaristan İçişleri Bakanı Ivan Demerdzhiev ile görüştüğünü belirterek, "Olayın faillerinin tespiti ve olayın aydınlatılması için iki tarafın beraber çalışması konusunda mutabık kaldık" dedi.
8.11.2022 Dünya
İstanbul'da 11 ayda 148 bin 12 yabancı hakkında işlem yapıldı
İstanbul'da 11 ayda 148 bin 12 yabancı hakkında işlem yapıldı İstanbul Valiliği, İstanbul'da 11 ayda 148 bin 12 yabancı hakkında işlem yapıldığını, 41 bin 35 kaçak göçmenin doğrudan sınır dışı edildiğini, 100 bin 626 yabancının ise diğer illerde bulunan geri gönderme merkezlerine sevk edildiğini açıkladı.
7.11.2022 Gündem
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı
Foça açıklarında, Yunanistan'ın geri ittiği 25 kaçak göçmen kurtarıldı İzmir'in Foça ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 25 kaçak göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
3.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Göçmenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaçak göçmenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.